o ar jus pastebejot kam atsiranda pries mmm spuogeliai ant veido,ar pastojus pries menamas mmm ju irgi atsiranda ? lb nelaukiu mmm antradieni,bet kad jau isdygo vienas spuogena,tai ytariu kad pasirodys tos bjaurybes.
sveikinimai zmonelee
o ar jus pastebejot kam atsiranda pries mmm spuogeliai ant veido,ar pastojus pries menamas mmm ju irgi atsiranda ? lb nelaukiu mmm antradieni,bet kad jau isdygo vienas spuogena,tai ytariu kad pasirodys tos bjaurybes.
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 16, 11:46)
aciu
o kada sirdele jau susiformuoja? Na, vis vien nueisiu, kad bent patvirtintu nestuma
o daktare jau matys, ar vietoj pastojimas? 
Aš pas ginę nuėjau, kai mmm vėlavo 5 d, tai išvarė mane, liepė po mėnesio ateiti. Sakė niekuo ji nemtys, net echoskopu. Taip išėjo, kad gavau po 2 d numeriuką pas labai gerą gydytoją, su baime vėl nuėjau. Tai šita gydytoja pasakė, kad tikrai ne per anksti atėjau, padarė echo, patvirtino nėštumą, dar hematomą pamatė, liepė labai save saugoti, skyrė rėžimą. Tai va ir pagalvojau, su tos pirmos gydytojos mąstymu, tai ir persileidimo galėjau sulaukti
QUOTE(angel08 @ 2011 10 16, 17:13)
sveikinimai zmonelee
man taip pat pries mm atsiranda spuogeliu, neisimtis ir dabar keletas spuogeliu yra. Bet kaip jau minejau vakar ryte NT parode vaiduokliuka
o gal ir nebepirksiu rytojui NT nes jau kaip ir aisku II (Tik viena ryskesnis kitas sviesesnis )
negaliu atsiziuret ir patiket. Aisku kol gine nepatvirtino nera ko labai dziaugtis.
QUOTE(aurkev @ 2011 10 16, 19:36)
man taip pat pries mm atsiranda spuogeliu, neisimtis ir dabar keletas spuogeliu yra. Bet kaip jau minejau vakar ryte NT parode vaiduokliuka
nusipirkau dar viena NT ir norejau daryt rytoj, bet... pasidariau dabar
tai ir dabar matau vaiduoliuka bet ryskesni
eisiu dar vieno pirkt ir si tikrai pasiliksiu rytui 
o gal ir nebepirksiu rytojui NT nes jau kaip ir aisku II (Tik viena ryskesnis kitas sviesesnis )
negaliu atsiziuret ir patiket. Aisku kol gine nepatvirtino nera ko labai dziaugtis.
tylus sveikinimai,tuomet ryt ir as gadinsiu nt,jei bt nenukris
Sveikinimai mergaitėms su II
Kad tik viskas gerai būtų ir pasitvirtintų
Aš taip pat rytoj gadinsiu NT
Bet jau ir pilvuką krebždena, ir spuogeliai keli iškilo, ir nieko neštukiško nejaučiu
Bus kaip bus
Visom linkiu pačių geriausių rezultatų
Aš taip pat rytoj gadinsiu NT
Visom linkiu pačių geriausių rezultatų
QUOTE(Kaira @ 2011 10 16, 15:56)
Aš pas ginę nuėjau, kai mmm vėlavo 5 d, tai išvarė mane, liepė po mėnesio ateiti. Sakė niekuo ji nemtys, net echoskopu. Taip išėjo, kad gavau po 2 d numeriuką pas labai gerą gydytoją, su baime vėl nuėjau. Tai šita gydytoja pasakė, kad tikrai ne per anksti atėjau, padarė echo, patvirtino nėštumą, dar hematomą pamatė, liepė labai save saugoti, skyrė rėžimą. Tai va ir pagalvojau, su tos pirmos gydytojos mąstymu, tai ir persileidimo galėjau sulaukti 
Aisku, na ir man jei antradieni eisiu pas gine tures mmm jau but velavusios apie 4 dienas, gal prisiprasysiu, kad pabandytu su echo paziuret. Ziurint kokia gydytoja cia man papuls..
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 16, 22:07)
Aisku, na ir man jei antradieni eisiu pas gine tures mmm jau but velavusios apie 4 dienas, gal prisiprasysiu, kad pabandytu su echo paziuret. Ziurint kokia gydytoja cia man papuls..
labai laukiu....
siandien trumpai pirtelej pasisildziau, tikiuosi nieko labai baisaus 
kiek zinau,tai nelabai galima nei pirty nei vonioj guleti.
O man mergaites mmm turejo prasideti vakar arba siandiena, jau maniau prasideda, nes penkt ir sestadieni pirmoj dienos pusej pilva maude taip lyg jau belstusi i duris, ir ka jus manot dar nieko
laikau kojas suspaudus, kaip viena forumiete patare ir tikiuosi geriausio
as dupchastona vartoju, tai baigus juos mm turi atsirast, o dar nera
QUOTE(jupe @ 2011 10 16, 22:12)
O man mergaites mmm turejo prasideti vakar arba siandiena, jau maniau prasideda, nes penkt ir sestadieni pirmoj dienos pusej pilva maude taip lyg jau belstusi i duris, ir ka jus manot dar nieko
laikau kojas suspaudus, kaip viena forumiete patare ir tikiuosi geriausio
as dupchastona vartoju, tai baigus juos mm turi atsirast, o dar nera

as kai geriau duphastona, kad issauktu mmm, tai kai baigiau gerti mmm atejo
TIK PO 20 dienu, nors gydytoja sake pabaigsi gerti ir po 2-3 dienu parsikraustys mmm......
na, ryt tikrai nusipirksiu keleta NT testukų.
o vis dar
delsiu įsitikinti, nes rugpjūtis man mmm vėlavo 9 dienas, o rugsėji prasidėjo per anksti, bet rugsėjo mmm skaičiuojant pagal mano cikla, būtų kaip ir reguliarios..tik kažkas rugpjūti buvo pasidarę... tada ir dėl stuburo turėjau problemų... Todėl ir dabar delsiu dėl NT... bijau taip greitai nusivilti, nes noras begalinis.
O šiandien kokios naujienos iš darbo... pasirodo mano bendradarbei jau du teigiami NT ... jos mmm paskutinės buvo kaip ir mano, ir pradėjo planuoti panašiai kaip ir aš. Aš ir juokiausi, sakau, bus smagu, kartu mudviej, jei tik man pasiseks
o vis dar
O šiandien kokios naujienos iš darbo... pasirodo mano bendradarbei jau du teigiami NT ... jos mmm paskutinės buvo kaip ir mano, ir pradėjo planuoti panašiai kaip ir aš. Aš ir juokiausi, sakau, bus smagu, kartu mudviej, jei tik man pasiseks
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 16, 23:32)
as kai geriau duphastona, kad issauktu mmm, tai kai baigiau gerti mmm atejo
TIK PO 20 dienu, nors gydytoja sake pabaigsi gerti ir po 2-3 dienu parsikraustys mmm......
taip kad daryk NT ir zinosi kokia situacija 
na man taip nebuvo, siaip nespedavau sugerti dupchastono kaip mmm ateidavo anksciau, testa dariau vakar I dar palauksiu, be kokios savaites dabar tikrai nieko nedarysiu
prisiduodu,kad nt neigiamas
ryt laukiu mmm