Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(angel08 @ 2011 10 17, 07:51)
prisiduodu,kad nt neigiamas verysad.gif  ryt laukiu mmm

mergyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 17 spalio 2011 - 07:48
QUOTE(angel08 @ 2011 10 17, 07:51)

Tikėk, kad pavyks, aktyviai judėk ta linkme - ir tikrai labai greitai būsi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 10 17, 06:51)

Laikykis 4u.gif Mano taip pat NT neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 10 17, 08:51)

console.gif 4u.gif o gal nesulauksi dar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Samona @ 2011 10 17, 10:06)
Laikykis  4u.gif Mano taip pat NT neigiamas  verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Sveikinimai pamaciusioms II biggrin.gif r kantrybes pamaciusioms I
Va man jau 19d. turetu but mmm bet jauciu,kad tikrai bus schmoll.gif nes pilvo apacia maudzia jau keleta dienu. Net NT negadinsiu verysad.gif
Atsakyti
aciu uz balionelius,bus kaip bus verysad.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie sveikinimų, kam pavyko gerai atlikti ND 4u.gif O kitoms stiprybės ir gero darbo biggrin.gif 4u.gif
Man mmm turi būti 20 ax.gif bet nenoriu, kad būtų schmoll.gif krūtinę skauda jau 2 sav., pilva irgi maudeno...
Atsakyti
Laba diena, aš esu naujokė supermamoje, kadangi apie pastojimo planus niekam su vyru dar nepasakojame, norėčiau tuo pasidalinti su jumis. Paskutinės mėnesinės buvo Rugsėjo 21 d. Šis mėnuo yra pirmasis musu bandymas pastoti. Mėnesinės turėtų prasidėti Spalio 19-22 dienomis (pas mane mėnesinės nereguliarios) Kadangi esu nekantri, tai jau šeštadienį pasidariau testuką ir pamačiau vaiduokliuką smile.gif Reikės dar pakartoti testuką kurią dieną. Kol kas požymiai tokie, kaip ir prieš mėnesines. Krūtinė kartais jautri, bet ne itin. Maudžia, tempia pilvo apačią ir pykina lengvai. Tad lauksiu, tikiuosi, kad as jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1984 @ 2011 10 17, 13:44)
Laba diena, aš esu naujokė supermamoje, kadangi apie pastojimo planus niekam su vyru dar nepasakojame, norėčiau tuo pasidalinti su jumis. Paskutinės mėnesinės buvo Rugsėjo 21 d. Šis mėnuo yra pirmasis musu bandymas pastoti. Mėnesinės turėtų prasidėti Spalio 19-22 dienomis (pas mane mėnesinės nereguliarios) Kadangi esu nekantri, tai jau šeštadienį pasidariau testuką ir pamačiau vaiduokliuką  smile.gif Reikės dar pakartoti testuką kurią dieną. Kol kas požymiai tokie, kaip ir prieš mėnesines. Krūtinė kartais jautri, bet ne itin. Maudžia, tempia pilvo apačią ir pykina lengvai. Tad lauksiu, tikiuosi, kad as jau nestuke.gif

linkiu II ryskiu pagaliuku smile.gif
Atsakyti
Mergaites,

pirma menesiniu diena buvo rugsejo 28d. snd pamaciau rausvas isskyras, ar tai gali buti implantacija? dar niekuomet netepliojo viduryje ciklo blink.gif menesines reguliarios, diena ilgesnes, diena trumpesnes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 17 spalio 2011 - 12:39
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 13:22)
Mergaites,

pirma menesiniu diena buvo rugsejo 28d. snd pamaciau rausvas isskyras, ar tai gali btui implantacija? dar niekuomet netepliojo viduryje ciklo blink.gif menesines reguliarios, diena ilgesnes, diena trumpesnes g.gif

Gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 13:22)
Mergaites,

pirma menesiniu diena buvo rugsejo 28d. snd pamaciau rausvas isskyras, ar tai gali buti implantacija? dar niekuomet netepliojo viduryje ciklo blink.gif menesines reguliarios, diena ilgesnes, diena trumpesnes g.gif

Labai panasu. Nors man praejusi cikla per O buvo tepliojimas bet pas pacia gal veloka ovuliacijai, greiciau pirmasis variantas.
Atsakyti