Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 13:22)
Mergaites,

pirma menesiniu diena buvo rugsejo 28d. snd pamaciau rausvas isskyras, ar tai gali buti implantacija? dar niekuomet netepliojo viduryje ciklo blink.gif menesines reguliarios, diena ilgesnes, diena trumpesnes g.gif

Gali, o BT nematuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 17, 15:35)
Gali, o BT nematuoji? smile.gif

nematuoju smile.gif

as tik galvoju, jeigu tai ne implantacija, tai aks gali buti, jei mano ciklas buna reguliarus ir tvarkingas, be jokiu patepliojimu ciklo viduryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 15:39)
nematuoju smile.gif

as tik galvoju, jeigu tai ne implantacija, tai aks gali buti, jei mano ciklas buna reguliarus ir tvarkingas, be jokiu patepliojimu ciklo viduryje g.gif

Man aną mėnesį taip buvo, šiek tiek patepliojo 27cd, jau buvau apsidžiaugus, kad galbūt užkibo, bet gale mėnesio nuliūdino neigiamas NT. Taip ir nesupratau kas ten buvo. Na bet dabar tai jau nebesvarbu, pagaliau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 17, 15:43)
Man aną mėnesį taip buvo, šiek tiek patepliojo 27cd, jau buvau apsidžiaugus, kad galbūt užkibo, bet gale mėnesio nuliūdino neigiamas NT. Taip ir nesupratau kas ten buvo. Na bet dabar tai jau nebesvarbu, pagaliau  nestuke.gif

jei man 27 c.d. tepliotu butu viskas aisku, arteja mmm, bet ne 12 dienu anksciau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 17 spalio 2011 - 14:54
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 15:52)
jei man 27 c.d. tepliotu butu viskas aisku, arteja mmm, bet ne 12 dienu anksciau... g.gif

Tai nuo ciklo ilgumo priklauso smile.gif Man kadangi O būdavo 17-18cd, o kartą net 24cd tai prisigalvojau apie implantacijas, nes tąsyk nei OT nenaudojau, nei BT matavau,tai nežinojau kada O įvyko smile.gif
O šį laimingą kartą kaip keistai O įvyko-anksti-13cd blink.gif
Bet tikiuosi tau būtent implantacija ir bus wink.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 17 spalio 2011 - 15:23
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 16:52)

Na dar buna, kad per O pakraujuoja labai nezymiai, nebutinai implantacija 4u.gif man labiau i O panusu jei sakot, kad apie 12 dienu liko iki MM.
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 17, 16:37)
Na dar buna, kad per O pakraujuoja labai nezymiai, nebutinai implantacija  4u.gif man labiau i O panusu jei sakot, kad apie 12 dienu liko iki MM.

oi ne, zinau kokios isskyros buna per O rolleyes.gif
man O buvo praeita savaite, ryskiai tai jauciau ir maciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 17, 16:22)
Tai nuo ciklo ilgumo priklauso smile.gif Man kadangi O būdavo 17-18cd, o kartą net 24cd tai prisigalvojau apie implantacijas, nes tąsyk nei OT nenaudojau, nei BT matavau,tai nežinojau kada O įvyko smile.gif
O šį laimingą kartą kaip keistai O įvyko-anksti-13cd  blink.gif
Bet tikiuosi tau būtent implantacija ir bus wink.gif Sekmės  4u.gif

na va matai, buna ciudu su tom O, man anksti vyksta.
man niekada neteplioja per O ar siaip ciklo viduryje, o tau daznai per O teplioja?
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 16:44)
oi ne, zinau kokios isskyros buna per O rolleyes.gif
man O buvo praeita savaite, ryskiai tai jauciau ir maciau smile.gif
Papildyta:
na va matai, buna ciudu su tom O, man anksti vyksta.
man niekada neteplioja per O ar siaip ciklo viduryje, o tau daznai per O teplioja?

Ne, man irgi niekada neteplioja, va todėl ir maniau kad ten implantacija smile.gif
O kiek tau maždaug DPO dabar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 17, 16:47)
Ne, man irgi niekada neteplioja, va todėl ir maniau kad ten implantacija smile.gif
O kiek tau maždaug DPO dabar? smile.gif

kazkur gali buti 5-6 dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 17 spalio 2011 - 16:08
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 10 17, 17:08)
kazkur gali buti 5-6 dienos.

O, tai gal ir implantacija bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

man siandien parode stai ka, ir ne rytinis slapimas, o viduryje dienos, maudzia pilvo apacia visa diena
Atsakyti
Sveikinimai !!!! Laikyk ir nepaleisk !!!!! smile.gif

O maudimas kaip pries mmm? beje, kada numatoma mmm diena?
Atsakyti