Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikinimai mergaites sulaukius II 4u.gif nestuke.gif
As pati jau 6 cilkus gaudau zirniuka...
vasara turejau persileidima verysad.gif oi kiek buvo asaryciu...preita savaite netiketai pradejau vemti...MB net apsidziauge ir pasake kad pagaliau pramuse ax.gif
deja, nuejus pas daktariuke suzinojau kad visai priesingai..nuo visu vitaminu kuriuos geriau kad pastociau ir t.t. sugadinau skrandi...eh..o dar ir mmm atejo tada..
net nebezinau ka daryti, patyliukais bandyti uzkibti nestuke.gif ar gydytis ir atideti planus..
Atsakyti
QUOTE(foxiuke @ 2011 10 17, 19:47)
Sveikinimai !!!! Laikyk ir nepaleisk !!!!! smile.gif

O maudimas kaip pries mmm? beje, kada numatoma mmm diena?

Man maudimas budavo labai didelis ir vaistu prireikdavo pirmom dienom, o dabar tas maudimas toks, kad jauciu jog ten kazkas vyksta ir atrodo jau pramus, bet man pries savaite taspats buvo jau maniau tada prasides, bet poto maniau jog tai O...siandien didziaja dienos daly maudimas, ir kelios dienos atgal buvo, o mm nera reguliarios, kaip anksciau rasiau man jos isvis pasimete buvo, bet pagal mano skaiciavimus turetu buti sitomis dienomis... dabar 38CD, ir buavu pradejus gerti kt, isgeriau tik3 tabletukes ir viena truputi pavelavau isgerti ir prasidejo kaip ir kitos menesines po keliu dienu tai skaiciuojant nuo ju 28CD dabar, na pas mane jos grybauja doh.gif darysiu viena testuka ryte dar
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 17, 13:20)
linkiu II ryskiu pagaliuku  smile.gif

Aciu

Vakar vakare ziauriai pradejo skaudeti krutis, o ypac spenelius ir pilvo apacia maudzia. Rytoj ryte kartosiu testuka.
Atsakyti
Mums pirmas bandymo ciklas, db kaip tik vaisingos dienos... Vakar visą dieną skaudėjo nugarą, atrodė kad kažkas ją draskytų g.gif Pilvuką karts nuo karto pamaudena, į vakaro pusę ypatingai, jausmas lyg tuoj tuoj pramuš, nors iki mmm dar gerokai dienų...

Visoms pačiusioms II linkiu gero ir sėkmingo nešiojimo smile.gif 4u.gif

O mes stengsimės ir toliau rolleyes.gif
Atsakyti
o aš šiandien pasidariau NT ir jis neigiamas verysad.gif ... mmm vėluoja 10 dienų... šiandien skauda strėnas, krutinės spenialiai jautrus jau kelintą dieną, vakar, užvakar pykino, bet dar pakentėt galima nenulėkus i wc... nesuprantu kas daros, bet mmm nelaukiu verysad.gif
Atsakyti
kartojau testuka ryte- teigiamas, juostuke ryskesnes nei vakar, maudziau pilvo apacia, siandien pas daktara, tik kad man krutu neskauda g.gif gal veliau atsiras tas skausmas
Atsakyti
Sveikutes,

Visoms nuosirdus sveikinimai pamacius II 4u.gif

o mes jau 7 ciklas kai planuojam antra zmogiuka ale vis nesekmingai, pirmaja savo kruopyte pagavom tik is 9 ciklo blush2.gif tikiuosi si karta greiciau pavyks blush2.gif

tai vat siandien 12 ciklo diena pas mane o siaip ciklas 29-31 diena ir mastau dabar ar gali buti kad mane aplanke ovuliacija nes lyg yra vaisingu isskyru jei gerai jas pazystu aisku doh.gif uzvakar ir vakar ND buvo ir siandien ryte nusislapinus kartu su iskyrom ant popieriaus pamaciau siaura juostele kraujuko bet tik tiek jo jo ir tebuvo idomu kas tai? niekad taip nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2011 10 18, 12:49)
Sveikutes,

Visoms nuosirdus sveikinimai pamacius II  4u.gif

o mes jau 7 ciklas kai planuojam antra zmogiuka ale vis nesekmingai, pirmaja savo kruopyte pagavom tik is 9 ciklo  blush2.gif  tikiuosi si karta greiciau pavyks  blush2.gif

tai vat siandien 12 ciklo diena pas mane o siaip ciklas 29-31 diena ir mastau dabar ar gali buti kad mane aplanke ovuliacija nes lyg yra vaisingu isskyru jei gerai jas pazystu aisku  doh.gif  uzvakar ir vakar ND buvo ir siandien ryte nusislapinus kartu su iskyrom ant popieriaus pamaciau siaura juostele kraujuko bet tik tiek jo jo ir tebuvo idomu kas tai? niekad taip nebuvo  g.gif

Geriau maziau galvoti ir svarstyti kas tai, o kas tai ir poto galvoti kodel ir t.t. ir pan. Ramybes ir kantrybes, geriau islaukit mmm dienos ir darykit NT. Bus viskas aisku ir klausimu nebekils 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites as siandien dar viena NT pasidariau nes neramu ir netikiu dar kad nestuke.gif doh.gif nes NT kur uzvakar dariau tai man tok neryskus
atsirado po kokiu 10 min.
user posted image

o cia siandien po 1-2 min. atsirado juostele
user posted image

o juosteles neturetu but vienodo ryskumo ? g.gif
Nes su pirmaja tai vienodai buvo ryskios.
Papildyta:
QUOTE(BellaR @ 2011 10 18, 11:52)
kartojau testuka ryte- teigiamas, juostuke ryskesnes nei vakar, maudziau pilvo apacia, siandien pas daktara, tik kad man krutu neskauda  g.gif  gal veliau atsiras tas skausmas

thumbup.gif sveikinu tapus nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 18 spalio 2011 - 11:09
QUOTE(aurkev @ 2011 10 18, 11:10)
sveikos mergaites as siandien dar viena NT pasidariau nes neramu ir netikiu dar kad nestuke.gif  doh.gif nes NT kur uzvakar dariau tai man tok neryskus
atsirado po kokiu 10 min.
user posted image

o cia siandien po 1-2 min. atsirado juostele
user posted image

Papildyta:

thumbup.gif  sveikinu tapus  nestuke.gif

Sveikinu 4u.gif pas mane abu testai buvo tokio pat mazdaug ryskumo, tikrai manau esi neabejotinai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 18, 12:10)

Neturetu, paryškės vėliau. Man labai ryški buvo tik gerokai po mm dienos. Sveikinu 4u.gif
Per kiek ciklų pastojot?
Atsakyti
Sveikinu visas, sulaukusias teigiamu rezultatu, jei viskas gerai, gimdysime kartu - birzeli 4u.gif siandien buvau pas daktare, sake kaip ir mato nestuma- padidejusi gimda. Ir sake jei mano teigiami testai dar tuo paciu, tai neabejoti, kad nestuke.gif . Dar nenorejo su echoskopu ziureti, sako visgi tai nera gerai vaisiui, tad visu tyrimu atlikti sake ateiti uz poros savaiciu. Juhuuu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti