Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Majaj @ 2011 10 18, 13:20)
Neturetu, paryškės vėliau. Man labai ryški buvo tik gerokai po mm dienos. Sveikinu  4u.gif
Per kiek ciklų pastojot?

po 1.5 metu uz tai ir netikiu dar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 18, 13:23)
Sveikinu visas, sulaukusias teigiamu rezultatu, jei viskas gerai, gimdysime kartu - birzeli 4u.gif  siandien buvau pas daktare, sake kaip ir mato nestuma- padidejusi gimda. Ir sake jei mano teigiami testai dar tuo paciu, tai neabejoti, kad  nestuke.gif . Dar nenorejo su echoskopu ziureti, sako visgi tai nera gerai vaisiui, tad visu tyrimu atlikti sake ateiti uz poros savaiciu. Juhuuu thumbup.gif  thumbup.gif

na as pas gine buvau uzsiregistravus lapkricio 7, bet persiregistravau 28 lapkricio, bijau kad per anksti nuejus po apziuros dar pabegs leliukas jie jis yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 18, 11:27)
Papildyta:

na as pas gine buvau uzsiregistravus lapkricio 7, bet persiregistravau 28 lapkricio, bijau kad per anksti nuejus po apziuros dar pabegs leliukas jie jis yra  ax.gif

Gali buti, kad ir as neistversiu, anksciau neuzsiregistravus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2011 10 18, 12:27)
Papildyta:

na as pas gine buvau uzsiregistravus lapkricio 7, bet persiregistravau 28 lapkricio, bijau kad per anksti nuejus po apziuros dar pabegs leliukas jie jis yra  ax.gif

Labai šaunu, patikėk, ir linkiu nuoširdžiai, kad viskas būtų be didelių problemų. Geriau eik maždaug ant 7 savaitės, aš per anksti nuėjau, gydytoja pasakė, kad viskas gerai, džiaugsmo ir laimės buvo daug bet deja per anksti... geriau nebūčiau skubėjus.
Bet čia ne ta tema, todėl saugok save, ir augink gražų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 18, 11:30)
Gali buti, kad ir as neistversiu, anksciau neuzsiregistravus blush2.gif

ne taip isiskaiciau i sakini. Taip, ir man daktare sake neskubeti ziureti echoskopu, leisti paaugti. Tikiuosi viskas musu auganciam vaisiui bus gerai.
Atsakyti
kaip smagu skaityti kad dauguma jusu pamatet teigiamus testukus smile.gif pati esu po ND ir nelaukiu mmm.
Atsakyti
Sveikinu visas sėkmingai pastojusias clap_1.gif
Kurios pradėjo naujus ciklus, sėkmingo rezultato mirksiukas.gif
Aš nelaukiu mmm spalio 28/29 ax.gif
Atsakyti
Mano mmm atkeliavo verysad.gif 46 diena doh.gif Kas per ciklai pas mane doh.gif Nu nieko, nereik noret, kad is pirmo karto pavyktu biggrin.gif Jau susiziurejau, kad cia tos kitos vaisingos dienos ir laukiu nesulaukiu, kada galesiu kibt i darbus tongue.gif biggrin.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~supervisor~ @ 2011 10 18, 15:40)
Mano mmm atkeliavo verysad.gif 46 diena doh.gif Kas per ciklai pas mane doh.gif Nu nieko, nereik noret, kad is pirmo karto pavyktu biggrin.gif Jau susiziurejau, kad cia tos kitos vaisingos dienos ir laukiu nesulaukiu, kada galesiu kibt i darbus tongue.gif  biggrin.gif Sekmes visoms 4u.gif

man kiekviena menesi po 48CD tai taip kad as nesistebiu jau, is dalies gerai kai toks ilgas ciklas, bet is kitos puses tai uzknisa blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinu visas kas sulauke II 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o yra cia tokiu, kurioms 20d. turi ateiti mmm.... bet dar nedare testo? svarstau, gal dar viena NT sugadinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 10 18, 15:57)
sveikinu visas kas sulauke II  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o yra cia tokiu, kurioms 20d. turi ateiti mmm.... bet dar nedare testo? svarstau, gal dar viena NT sugadinti? ax.gif

Jeigu esate nestuke.gif tai šiandien jau turėtų NT būt teigiamas.
Atsakyti

Turėtų būti 20d., bet nelaukiu... NT nedarau... smile.gif
Atsakyti

Sveikute 4u.gif man turi but 19d. ir nedariau dar NT. Bet tikriausia ir neteks daryt blush2.gif nes labai gerai jau jauciu mmm pozymius blink.gif
Atsakyti