na as ilgai nerasiau nes mama sveciuose buvo, tai prasmingai laika leidau, megavausi jos buvimu ir artumu, nes buvom metai nesimate, na o as vis delto ne
sveikutes,
na as ilgai nerasiau nes mama sveciuose buvo, tai prasmingai laika leidau, megavausi jos buvimu ir artumu, nes buvom metai nesimate, na o as vis delto ne
mmm jau baigiasi, tai vel naujas menuo vel viltis, penktadieni kalbejau su savo pribuveja, tai patare labai atsipalaiduot per daug saves nespaust ir ateis lelius, taip pat liepen visus drabuzelius iskraustyt kad nematyciau kasdien, nes tai sako tau gaunas nuolatinis stresas
na O manes laukia kita savaitgali, tai iki to viska iskraustyt skubesiu
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 10 02, 17:35)
Deje
ir si karta nepavyko,nes nuo ryto parvaziavo mmm nors ir tai toks durnas jausmas tarsi butu pabeges leliukas nes labai kraujuoju ir tamsiai su kazkokiom plevelem,o ryte taip silpna buvo kad mazai truko kad nualpciau,man gyvenime nera taip buve
na bet vilsiuos kad kita karta pasiseks...
Man ir yra taip buve panasiai kaip tau.Pirmas kartas buvo nesivystantis,o po 5 men irgi taip umiai susirgau kaip ir tu.Skausmas prasidejo staiga ir labai stiprus.Ir iskart ten viskas pradejo teketi ,kad vos vyras mane spejo namo parvesti nes ne namie tuo metu buvom.Kraujavau tada kaip uz tevyne
Laba visoms -nu ka liudna ..pasidariau brangesni testuka tai jokio vaiduokliuko nebera
reiketu man atrodo kokiu valerijonu isgert ,nes taip liudna ,gerklej kazkas stovi
O as jau registruojuosi pas gyd. nes ir brangesnis testukas parode II 
Gaudykit virusiuka
Gaudykit virusiuka
Smagu Kitte ,registruokis ir i kita skyreli kur plepa nestukes
gal kada ir mes po viena ,po viena ir prisijungsim -beje vyras zino mano aistra sunims (butent šarpėjų veislei)tai sake paguodai galesiu isigyt dar viena mažą raukšliuką
Kitte sveikinimai
Prisimenu, kai rašei apie požymius tai labai panašūs į mno buvo, gal ir aš prisijungsiu prie tavęs.
Bet dabar nieko atrodo nebejaučiu, tik kad pilvas baisuliniai išpūstas
ir krūtinė net dega. O visi mieguistumai praėjo, nes daug miegu ir jaučiuosi pailsėjus..ai dar tos išskyros tai baisu
... be kvapo, balsvos .. kančia kažkokia (anksčiau tokių nebūdavo ir į ligą nepanašu)
.
Papasakok Kitte gal dar kas užstrigo mm belaukiant, kas mums nežiniukėm padėtų
Beje, kiek laiko planavot?
Kažkas lyg rašė, kad Spalio 4 d. nelaukia mmm, tai aš prisijungiu, bet šiek tiek vėliau nelaukiu
Spalio 6 d. Bet vis tiek kartu smagiau bus
Prisimenu, kai rašei apie požymius tai labai panašūs į mno buvo, gal ir aš prisijungsiu prie tavęs.
Bet dabar nieko atrodo nebejaučiu, tik kad pilvas baisuliniai išpūstas
Papasakok Kitte gal dar kas užstrigo mm belaukiant, kas mums nežiniukėm padėtų
Beje, kiek laiko planavot?
Kažkas lyg rašė, kad Spalio 4 d. nelaukia mmm, tai aš prisijungiu, bet šiek tiek vėliau nelaukiu
QUOTE(Kitte @ 2011 10 03, 08:56)
O as jau registruojuosi pas gyd. nes ir brangesnis testukas parode II 
Gaudykit virusiuka
Gaudykit virusiuka
Labai ačiū - gaudau
Sveikos
Na as lauksiu mmm iki rytojaus vakaro, tada bus 34c.d, tada vel nt gadinsiu, nes kazkaip keistai uzsilaike
Krutine jautri, bet nepadidejus, pilva lengvai maudzia ir nervu kamuolys pasidariau, sakyciau laabai stiprus pms, jau net vyras sake, kad man reiktu nervus ramint
isskyru isvis jokiu jau savaite, bet i ju niekada nestebedavau, tai net nzn ar pries mmm turi but kokiu
Na as lauksiu mmm iki rytojaus vakaro, tada bus 34c.d, tada vel nt gadinsiu, nes kazkaip keistai uzsilaike
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 10 02, 17:35)
Deje
ir si karta nepavyko,nes nuo ryto parvaziavo mmm nors ir tai toks durnas jausmas tarsi butu pabeges leliukas nes labai kraujuoju ir tamsiai su kazkokiom plevelem,o ryte taip silpna buvo kad mazai truko kad nualpciau,man gyvenime nera taip buve
na bet vilsiuos kad kita karta pasiseks...
Nenukabink nosiukės
Papildyta:
Sveikos merginos
Na o požymaiai:
labai didelė nuojauta, kad aš jau
Sėkmės visoms kitoms
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 03, 13:37)
Nenukabink nosiukės
Tikėkis, kad kitas ciklas bus sėkmingas 
Papildyta:
Sveikos merginos
Nu aš nelaukiau savo mmm rytoj, bet neiškenčiau ir šiandien pasidariau NT
Ir pamačiau labai ryškias II
. Padėjo man jūsų virusikai, tai siunčiu visoms ir nuo savęs
Apčyyyyyyy
Na o požymaiai:
, pavyko iš pirmo ciklo
, tada jautrūs speneliai, o daugiau nieko. Netepliojo nei per vadinamą implantaciją, nei dabar, duok dieve, kad ir netepliotų
, Kol kas nei pykina, nei ką, nors manęs nepykino nei pirmus nėštumus
. Tikiuosi viskas bus gerai, ramiai išlaukt reikia dar pora savaitėlių ir tada žygiuosiu pas šeimos daktarą
Sėkmės visoms kitoms
Papildyta:
Sveikos merginos
Na o požymaiai:
Sėkmės visoms kitoms
Dideli sveikinimai sulaukus II, gero ir lengvo nestumo
Gaudau virusiuka
O koki nt dareisi?
Na ka, pramuse mmm, planus atidedu porai men