Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

sveikutes,
na as ilgai nerasiau nes mama sveciuose buvo, tai prasmingai laika leidau, megavausi jos buvimu ir artumu, nes buvom metai nesimate, na o as vis delto ne nestuke.gif mmm jau baigiasi, tai vel naujas menuo vel viltis, penktadieni kalbejau su savo pribuveja, tai patare labai atsipalaiduot per daug saves nespaust ir ateis lelius, taip pat liepen visus drabuzelius iskraustyt kad nematyciau kasdien, nes tai sako tau gaunas nuolatinis stresas smile.gif na O manes laukia kita savaitgali, tai iki to viska iskraustyt skubesiu
Atsakyti
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 10 02, 17:35)
Deje verysad.gif ir si karta nepavyko,nes nuo ryto parvaziavo mmm nors ir tai toks durnas jausmas tarsi butu pabeges leliukas nes labai kraujuoju ir tamsiai su kazkokiom plevelem,o ryte taip silpna buvo kad mazai truko kad nualpciau,man gyvenime nera taip buve verysad.gif na bet vilsiuos kad kita karta pasiseks...
Man ir yra taip buve panasiai kaip tau.Pirmas kartas buvo nesivystantis,o po 5 men irgi taip umiai susirgau kaip ir tu.Skausmas prasidejo staiga ir labai stiprus.Ir iskart ten viskas pradejo teketi ,kad vos vyras mane spejo namo parvesti nes ne namie tuo metu buvom.Kraujavau tada kaip uz tevyne verysad.gif Todel ir supratau,kad tikriausiai buvo antra karta uzkibes,bet pabego verysad.gif Trecias kartas nemelavo smile.gif Pasiseks ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms -nu ka liudna ..pasidariau brangesni testuka tai jokio vaiduokliuko nebera doh.gif reiketu man atrodo kokiu valerijonu isgert ,nes taip liudna ,gerklej kazkas stovi cray.gif
Atsakyti
O man tai buvo... Šeštadienį ryte teigiamas, aiškiai teigamas Easy cup testas, o vakare - gausios kaip iš kibiro mmm... Tik šiandien atsigaunu po tokių fokusų... doh.gif
Atsakyti
O as jau registruojuosi pas gyd. nes ir brangesnis testukas parode II wub.gif
Gaudykit virusiuka nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 03 spalio 2011 - 07:57
Smagu Kitte ,registruokis ir i kita skyreli kur plepa nestukes wub.gif bigsmile.gif gal kada ir mes po viena ,po viena ir prisijungsim -beje vyras zino mano aistra sunims (butent šarpėjų veislei)tai sake paguodai galesiu isigyt dar viena mažą raukšliuką cray.gif
Atsakyti
Kitte sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Prisimenu, kai rašei apie požymius tai labai panašūs į mno buvo, gal ir aš prisijungsiu prie tavęs. blush2.gif
Bet dabar nieko atrodo nebejaučiu, tik kad pilvas baisuliniai išpūstas doh.gif ir krūtinė net dega. O visi mieguistumai praėjo, nes daug miegu ir jaučiuosi pailsėjus..ai dar tos išskyros tai baisu unsure.gif ... be kvapo, balsvos .. kančia kažkokia (anksčiau tokių nebūdavo ir į ligą nepanašu) blink.gif .
Papasakok Kitte gal dar kas užstrigo mm belaukiant, kas mums nežiniukėm padėtų wub.gif
Beje, kiek laiko planavot?
Kažkas lyg rašė, kad Spalio 4 d. nelaukia mmm, tai aš prisijungiu, bet šiek tiek vėliau nelaukiu blush2.gif Spalio 6 d. Bet vis tiek kartu smagiau bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2011 10 03, 08:56)
O as jau registruojuosi pas gyd. nes ir brangesnis testukas parode II wub.gif
Gaudykit virusiuka nestuke.gif

Labai ačiū - gaudau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na as lauksiu mmm iki rytojaus vakaro, tada bus 34c.d, tada vel nt gadinsiu, nes kazkaip keistai uzsilaike g.gif Krutine jautri, bet nepadidejus, pilva lengvai maudzia ir nervu kamuolys pasidariau, sakyciau laabai stiprus pms, jau net vyras sake, kad man reiktu nervus ramint doh.gif isskyru isvis jokiu jau savaite, bet i ju niekada nestebedavau, tai net nzn ar pries mmm turi but kokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestute87 @ 2011 10 02, 17:35)
Deje verysad.gif ir si karta nepavyko,nes nuo ryto parvaziavo mmm nors ir tai toks durnas jausmas tarsi butu pabeges leliukas nes labai kraujuoju ir tamsiai su kazkokiom plevelem,o ryte taip silpna buvo kad mazai truko kad nualpciau,man gyvenime nera taip buve verysad.gif na bet vilsiuos kad kita karta pasiseks...

Nenukabink nosiukės 4u.gif Tikėkis, kad kitas ciklas bus sėkmingas smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos 4u.gif Nu aš nelaukiau savo mmm rytoj, bet neiškenčiau ir šiandien pasidariau NT ax.gif Ir pamačiau labai ryškias II bigsmile.gif wub.gif . Padėjo man jūsų virusikai, tai siunčiu visoms ir nuo savęs smile.gif Apčyyyyyyy
Na o požymaiai:
labai didelė nuojauta, kad aš jau nestuke.gif , pavyko iš pirmo ciklo thumbup.gif , tada jautrūs speneliai, o daugiau nieko. Netepliojo nei per vadinamą implantaciją, nei dabar, duok dieve, kad ir netepliotų smile.gif , Kol kas nei pykina, nei ką, nors manęs nepykino nei pirmus nėštumus smile.gif . Tikiuosi viskas bus gerai, ramiai išlaukt reikia dar pora savaitėlių ir tada žygiuosiu pas šeimos daktarą smile.gif
Sėkmės visoms kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 03, 13:37)
Nenukabink nosiukės 4u.gif  Tikėkis, kad kitas ciklas bus sėkmingas smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos 4u.gif  Nu aš nelaukiau savo mmm rytoj, bet neiškenčiau ir šiandien pasidariau NT ax.gif  Ir pamačiau labai ryškias II  bigsmile.gif  wub.gif . Padėjo man jūsų virusikai, tai siunčiu visoms ir nuo savęs smile.gif Apčyyyyyyy
Na o požymaiai:
labai didelė nuojauta, kad aš jau nestuke.gif , pavyko iš pirmo ciklo thumbup.gif , tada jautrūs speneliai, o daugiau nieko. Netepliojo nei per vadinamą implantaciją, nei dabar, duok dieve, kad ir netepliotų smile.gif , Kol kas nei pykina, nei ką, nors manęs nepykino nei pirmus nėštumus smile.gif . Tikiuosi viskas bus gerai, ramiai išlaukt reikia dar pora savaitėlių ir tada žygiuosiu pas šeimos daktarą smile.gif
Sėkmės visoms kitoms 4u.gif

Dideli sveikinimai sulaukus II, gero ir lengvo nestumo 4u.gif
Gaudau virusiuka wub.gif
O koki nt dareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susiwelusi: 03 spalio 2011 - 12:45
Na ka, pramuse mmm, planus atidedu porai men verysad.gif
Atsakyti