Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(teisingas @ 2006 06 04, 21:27)
Rimtesni reikalai tik po vestuvių. Juk aš griežtai prieš lytinių ligų platinimą ir abortus smile.gif

Tu sakai - Tu zinai lotuliukas.gif
P.S. Lytines ligos gali buti platininamos nepriklausomai nuo to, ar pries ar po vestuviu tongue.gif
Atsakyti
Stai kur jus pasislepe bigsmile.gif O as vis galvoju - kur tema dingus doh.gif lotuliukas.gif

Teisingas, matau, tai sekasi mokytis NLP, jei per du menesius pasiekei tokius rezultatus biggrin.gif O is kur mokaisi NLP, jei ne paslaptis?
Pazistu vyrus, kurie labai aktyviai savo gyvenime taiko NLP. Jei jau nera jauni ir apibendrinant ju, o taip pat ir savo patirti, galiu pasakyti, kad TIKROS MOTERS neimanoma priversti isimyleti, jos neveikia NLP metodai, viliojimo technikos, pinigai ir socialinis vyro statusas. Visai tai neturi jokios reiksmes. Tokia moteris myli visai uz kitas savybes. Ir jei vyras nieko nereiskia kaip asmenybe, individualumas, tai sansu, kad ji pamyls tokia moteris, visiskai nera...
Bet NLP yra neblogas dalykas. Kai pirmas zingsnys moteru pazinimo link mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne ne, nemaišyk NLP su technikom.
NLP tai tik galvos (mąstymo) sutvarkymas kad galėtum visą laiką būti linksma ir ne save apgaudinėti, bet iš tikrųjų taip jaustis. Ar bandei depresiniu veidu kabinti merginą? smile.gif Čia tik pamatas pradžiai.
Technikos irgi nieko nepadės jei tik dirbtinai naudosi. Įsivaizduok pats nedrąsiausias tavo pažystamas pradeda elgtis kaip Džeimsas Bondas. Kaip manai ar jam tai pavyks? Ar galėtų jis ką nors apgauti ilgiau nei kelias dienas?
Man asmeniškai visa tai tik padėjo pamatyti kas aplinkui vyksta iš tikrųjų. Kaip nelogiškai merginos reaguoja į tam tikrus dalykus. O kai pamatai ant kiek tai skiriasi nuo to ką galvojai tada pajauti "Vau, atrodo supratau", tarsi lemputė užsidega galvoje. Ir kuo daugiau sužinai tuo labiau supranti. Tada jau nebereikia nei technikų naudoti, nei stengtis kažkam įtikti. Būni savimi ir automatiškai darai tai ką reikia. Tiesa kai kuriems vyrams tai sekasi nieko nežinant bet čia jau kita tema.
O technika dar ne viskas. Reikia sugebėti pereiti prie kitos merginos kad ir kaip įsimylėtum (vos tik pamatai kad su ja nelabai kas išeis). Nes tikrai jokios technikos nepadeda jei potraukio neišlaikai. Kaip sakei - atskirti geresnę nuo blogesnės, protingesnę nuo kvailesnės ir pan. Kuo daugiau treniruotis. Vėlgi tos vadinamosios technikos subalansuotos ypatingai gražioms merginoms, kurioms atsibodę save ant lėkštutės pateikiantys vyrai. Tokioms kurios nori kovos, šiokio tokio žaidimo. Ir su kuriomis bent kiek praskydęs nebetenki šanso.
Tai ką aš parašau nebūtinai sutampa su tuo ką darau ar manau. Dažnai remiuosi teorija ir NE SAVO pavyzdžiais. Galiausiai kad užpildyti tuščias vietas žiniose nagrinėju šį forumą.
O ir dar vienas dalykas, meilės skiriasi nuo potraukio. Tu kaip supratau kalbi tik apie meilę? Aš kalbu apie potraukį, kaip jį sukurti ir išlaikyti. Meilė tai PASIRINKIMAS, potraukis NĖRA pasirinkimas. Tu nepasirenki kam jausti potraukį. Bet jauti kaip traukia, ir pati nežinai kodėl. Va kad ir viena draugė yra puikus pavyzdys (tavo nuomone NETIKRA MOTERIS, bet patikėk ji dar didesnė romantikė ir meilės mėgėja nei aš):
yra draugas kuris save pateikia ant lėkštutės. Jis ją myli, bet kažkodėl jos netraukia. Nenori ji taip lengvai. Taigi sutiko vieną vyrą kuris yra tikras blogiukas, galvoj tik tūsai, alkoholis ir mergos (sako tiesiai šviesiai - pasimylėkim ir tuo baigsis). Ir kaip manai ko ji nori labiau? Ir aišku man skundžiasi kaip jai negerai, nes nežino ką daryti wink.gif Sakau, kai pamatai realiai tai tik tada supranti jog nepasirinksi kam jausti POTRAUKĮ.
NLP nesimokau, tik naudoju kelis pratimus nuotaikai pakelti.
O ką daug skaičiau tai David DeAngelo knygą "Double your dating", plius žiūrėjau nemažai jo paskaitų. Paskaitų kviestiniai svečiai išvis nerealūs - į pasimatymą pakviečia po penkias merginas arba per dieną paima kokį 30 telefono nr... Galiu įmest į emailą jei duosi, paskaitysi pati, pamatysi kad visai protingai parašyta (yra kažkoks lietuviškas vertimas, jei rasi knygyne, atrodo "kaip būti vyru" vadinasi).
Atsakyti
Nukrypstu nuo temos, bet tiesiog idomi vyriskoji nuomone ax.gif Teko netycia isgirsti vyrisku pokalbiu, kurie mane tiesiog pritrenke doh.gif Jeigu jais tiketume, galima pagalvoti, kad visi vyrai melagiai,veidmaniai ir t.t. Buvo pasakyta tokiu zodziu apie moteriska gimine (tarkim, kad moteris - ne zmogus, kad skirta skirta tik tam tikriem dalykam, ir apskritai jie moteris vertina vos ne kaip arklius turguj). Galvoju, kur cia ta tikroji ju puse? Kai bando prisimeilinti, priskiedzia visokiu dalyku, skiedzia apie meile, svelnuma ar pan.? O gal tas kalbejimas tarp vyru yra tiesiog norint pasirodyti, pasidemonstruoti ir kartais sutirstinamos spalvos, persistengiama? g.gif O gal tiesiog "uzsiroviau" ant bezdzioniu? Laukiu nuosirdaus atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququ @ 2006 06 06, 14:29)
Nukrypstu nuo temos, bet tiesiog idomi vyriskoji nuomone  ax.gif  Teko netycia isgirsti vyrisku pokalbiu, kurie mane tiesiog pritrenke  doh.gif  Jeigu jais tiketume, galima pagalvoti, kad visi vyrai melagiai,veidmaniai ir t.t. Buvo pasakyta tokiu zodziu apie moteriska gimine (tarkim, kad moteris - ne zmogus, kad skirta skirta tik tam tikriem dalykam, ir apskritai jie moteris vertina vos ne kaip arklius turguj). Galvoju, kur cia ta tikroji ju puse? Kai bando prisimeilinti, priskiedzia visokiu dalyku, skiedzia apie meile, svelnuma ar pan.? O gal tas kalbejimas tarp vyru yra tiesiog norint pasirodyti, pasidemonstruoti ir kartais sutirstinamos spalvos, persistengiama?  g.gif  O gal tiesiog "uzsiroviau" ant bezdzioniu? Laukiu nuosirdaus atsakymo  biggrin.gif

Aš ne vyras, bet kadangi turiu daug draugų vyrų, tai biški žinau ax.gif Šiaip jie šlykščiai kalba tikrai ne apie patinkančias merginas. Nesutikau vyro, kuris apie savo žmoną, merginą, draugę kalbėtų kaip apie arklį turguje. Tiesa, žinau vieną, kuris leido savo draugam apie savo žmoną taip kalbėti. Va čia tai jau bjauru blink.gif Manau, kad ir merginos apie bjaurius vyrukus pakalba ne itin gražių dalykų, taigi ir jie taip pat daro. Bet kai tikrai yra gražūs jausmai, tai jau nemanau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 06, 14:42)
Aš ne vyras, bet kadangi turiu daug draugų vyrų, tai biški žinau  ax.gif Šiaip jie šlykščiai kalba tikrai ne apie patinkančias merginas. Nesutikau vyro, kuris apie savo žmoną, merginą, draugę kalbėtų kaip apie arklį turguje. Tiesa, žinau vieną, kuris leido savo draugam apie savo žmoną taip kalbėti. Va čia tai jau bjauru blink.gif Manau, kad ir merginos apie bjaurius vyrukus pakalba ne itin gražių dalykų, taigi ir jie taip pat daro. Bet kai tikrai yra gražūs jausmai, tai jau nemanau  schmoll.gif

Na, kalbama buvo apskritai apie moteris. As apsalau, kaip galima buti tokiais veidmainiais. Vetina tikraja ta zodzio prasme kaip arklius - grazi negrazi, durna protinga, storu uzpakaliu nestoru, gerai butu padaryt ar ne ir pan. Ka as parasiau, tai tik graziais zodziais, kazkaip nesinoretu mineti visu tu epitetu.Moterys tikrai daug subtiliau kalba.
Atsakyti
Manau užsirovei ant bezdžionių... Visokių taigi yra.
Bet dauguma tokie. Jei būtum negraži, tuo įsitikintum mokykloje. Jei taip nebūtų, merginos neturėtų kompleksų dėl išvaizdos.
Tarp kitko taip kalba daugiau tie, kurie neištikimi. Arba kurie nevedę ir miega su visom iš eilės.
Dar yra tokių kurie iškelia merginas aukščiau visko, bet realiai nelenda. O kai nelenda tai apie tokius ir nežinot nieko. Bet iš esmės ir pastarieji skirsto pagal grožį.
Vis tik merginos labiau myli ausimis, o vyrai akimis. Jei iš potencijos taško žiūrėti, tai su negražia mergina kyla šiokių tokių problemų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teisingas: 06 birželio 2006 - 15:58
QUOTE(teisingas @ 2006 06 06, 16:58)
Manau užsirovei ant bezdžionių... Visokių taigi yra.
Bet dauguma tokie. Jei būtum negraži, tuo įsitikintum mokykloje. Jei taip nebūtų, merginos neturėtų kompleksų dėl išvaizdos.
Tarp kitko taip kalba daugiau tie, kurie neištikimi. Arba kurie nevedę ir miega su visom iš eilės.
Dar yra tokių kurie iškelia merginas aukščiau visko, bet realiai nelenda. O kai nelenda tai apie tokius ir nežinot nieko. Bet iš esmės ir pastarieji skirsto pagal grožį.
Vis tik merginos labiau myli ausimis, o vyrai akimis. Jei iš potencijos taško žiūrėti, tai su negražia mergina kyla šiokių tokių problemų...

Dar tureciau pamineti, kad tie vaikinai dar jauni, dar tebeieskantys savo antru pusiu, dar tebenorintys laisves, dar gyvenantys svajonemis ir tam tikrais stereotipais is zurnalu, TV. Kas keisciausia, jie aptarineja ir varo ant tokiu merginu, iki kuriu jiems dar taip toli ir kurios i ju puse net nepazvelgtu. Jauni maksimalistai, isivaizduoja esantys dievukai, kurie renkasi merginas, kuriems tinka tik grazios blink.gif Na, pirmiausia verta, manau, pasiziureti i veidrodi ir ivertinti save kaip arklius turguje lotuliukas.gif Idomiausia, kad vienas vaikinas jau kokius 2 metus iesko panos ir butinai grazios, o pats kazkokiom isorinio patrauklumu savybem nepasizymi. Taigi neranda tos merginos, nes tik grazios tinka, o jos, speju, i jo puse tikrai neziuri. Tarkim, praso mano draugiu tel.nr., bet neduodu, nes zinau, kad su tokiais net neprasidetu. Man net kartais keista, is kur tie vaikinai turi tiek pasitikejimo. Aisku, pasitikejimas neblogai, bet kai jis pervertinamas, tai irgi ne kas... Turetu su amziumi saugti ir praeiti idealu is zurnalu virseliu ieskojimas.. lotuliukas.gif Dar vienas dalykas. Patys finansine prasme labai nepasizymi, bet baisiai kritikuoja tuos loxus, anot ju, kurie savo draugems perka dovanas. Cia tipo ne lygis. Tipo boba turi buti savo vietoj lotuliukas.gif Siaip, kiek pastebejau, LT tikrai nemazai tokiu patriarchaliniu paziuru vyru ir vaikinu, kurie laiko save macho, o moteris - tik bobas prie puodu ir vaiku. Na, cai jau kulturos ir auklejimo problemos. As nesistebiu, kad lietuvaites isvaziuoja ir isteka uzsienyje (nekalbu apie turkus ir arabus). Labai simple - ten sulaukia pagarbos(kuri tvyro ore), demesio ir saves kaip moters ivertinimo. Tik lietuvaiciai neturedami kuo daugiau pasiteisinti teigia, kad tautietes tik i pinigus ziuri. Nebukim naivus cool.gif As vadovaujuosi principu : "A real man just can't deny a woman's worth" bigsmile.gif
Papildyta:
Galvoju, gal cia kompleksai, vidinis nepasitikejimas savimi, bet kartu ir to bandymas neigti. Ieskoti sau idealios, nors pats toli grazu toks nesi. Siaip protingi ir isvaizdus vaikinai daug kritiskesni savo atzvilgiu ir patys jaucia ar bent mano, ka gali pakabinti, o ka ne, ir to, kas svarbiausia, nebijo pripazinti. Na, o tokie variantai, apie kuriuos rasiau, isivaizduoja esantys dievukai, kuriems visos merginos po kojom ir gali rinktis bet kuria lotuliukas.gif O jeigu kazkas ne taip buna, tai tada ta "boba" ir negrazi, ir siaip durna. Nieko, gyvenimas pamokys cool.gif
Atsakyti
To Teisingas:
Labai idomu mirksiukas.gif Atsiusk, please, i plepute@inbox.ru 4u.gif
O siaip noreciau as tave veiksme pamatyti rolleyes.gif nes zodziai tai tavo labai teisingai (ar pagal tai nika rinkai? tongue.gif ), bet va idomu ar praktikoje kiek toli pajudejai be to, kad susipazisti su mergina ir paimi jos telefona? Kaip toli pavyksta nueiti?
Esu susipazinus su NLP, zinau kelis profus, kurie tuom gyvena. Jie man sako, kad as taikau gyvenime NLP nesamoningai lotuliukas.gif bet va neseniai visi jie (kaip susitare, nors viens kito nepazista) pasake: "ne tame esme" g.gif
Bet tu atrodai nuosirdus vyras... Ir visai ne tuscias... (cia komplimentas ax.gif ) Gal todel paimi is NLP geriausia bigsmile.gif

To Ququ:
As manau, kad tie vaikinai yra labai jauni. Leisk jiems pasidziaugti savo "didingom" mintim. Ir uzjausk, kad i ju gyvenima pasibels tikrove biggrin.gif

To DeepsorroW:
Anskciau ar veliau, bet tema apie moteru signalus turejo virti tema apie vyrus kiaules hihihi.gif Na, bet ka padarysi... irnesakyk.gif kaip tau sekasi, DeepsorroW? wub.gif
Atsakyti
http://www_sirc_org/publik/flirt.html

Apie flirtavimą, angliškai tik. Manau reikia gryžti prie temos smile.gif
Atsakyti
gal sugrazinti Jus prie temos hihihi.gif

nes tuoj pradesim apie vyrus ir moteras gossip.gif siaip tai viskas vyru pasauly paprasta kaip 2 kapeikos (patys taip sako) : giriasi ir puikuojasi vienas pries kita tokiu budu biggrin.gif

siandien veliau truputeli tesiu tema apie kuno kalba wink_3.gif paziuresiu, ka ten parasius, kad nesikartociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 07, 09:53)
gal sugrazinti Jus prie temos  hihihi.gif

nes tuoj pradesim apie vyrus ir moteras gossip.gif  siaip tai viskas vyru pasauly paprasta kaip 2 kapeikos (patys taip sako) : giriasi ir puikuojasi vienas pries kita tokiu budu  biggrin.gif

siandien veliau truputeli tesiu tema apie kuno kalba wink_3.gif  paziuresiu, ka ten parasius, kad nesikartociau  rolleyes.gif

Atsiprasau, kad kiek nukrypom nuo temos, tiesiog norejau isgirsti sioje diskusijoje dalyvaujanciu forumieciu nuomone mirksiukas.gif Na, man tai daugiau nei keistas toks girimasis ir puikavimasis blink.gif Ir dar ypac tokiais budais, kai yra juodinamos moterys. Dar karta isitikinau, kad vyrai - kiaules (ir nera ka apsirengti lotuliukas.gif ). Jeigu jie apie mus negraziai kalba, tokia teise turim ir mes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququ: 07 birželio 2006 - 16:34