QUOTE(teisingas @ 2006 06 06, 16:58)
Manau užsirovei ant bezdžionių... Visokių taigi yra.
Bet dauguma tokie. Jei būtum negraži, tuo įsitikintum mokykloje. Jei taip nebūtų, merginos neturėtų kompleksų dėl išvaizdos.
Tarp kitko taip kalba daugiau tie, kurie neištikimi. Arba kurie nevedę ir miega su visom iš eilės.
Dar yra tokių kurie iškelia merginas aukščiau visko, bet realiai nelenda. O kai nelenda tai apie tokius ir nežinot nieko. Bet iš esmės ir pastarieji skirsto pagal grožį.
Vis tik merginos labiau myli ausimis, o vyrai akimis. Jei iš potencijos taško žiūrėti, tai su negražia mergina kyla šiokių tokių problemų...
Dar tureciau pamineti, kad tie vaikinai dar jauni, dar tebeieskantys savo antru pusiu, dar tebenorintys laisves, dar gyvenantys svajonemis ir tam tikrais stereotipais is zurnalu, TV. Kas keisciausia, jie aptarineja ir varo ant tokiu merginu, iki kuriu jiems dar taip toli ir kurios i ju puse net nepazvelgtu. Jauni maksimalistai, isivaizduoja esantys dievukai, kurie renkasi merginas, kuriems tinka tik grazios

Na, pirmiausia verta, manau, pasiziureti i veidrodi ir ivertinti save kaip arklius turguje

Idomiausia, kad vienas vaikinas jau kokius 2 metus iesko panos ir butinai grazios, o pats kazkokiom isorinio patrauklumu savybem nepasizymi. Taigi neranda tos merginos, nes tik grazios tinka, o jos, speju, i jo puse tikrai neziuri. Tarkim, praso mano draugiu tel.nr., bet neduodu, nes zinau, kad su tokiais net neprasidetu. Man net kartais keista, is kur tie vaikinai turi tiek pasitikejimo. Aisku, pasitikejimas neblogai, bet kai jis pervertinamas, tai irgi ne kas... Turetu su amziumi saugti ir praeiti idealu is zurnalu virseliu ieskojimas..

Dar vienas dalykas. Patys finansine prasme labai nepasizymi, bet baisiai kritikuoja tuos loxus, anot ju, kurie savo draugems perka dovanas. Cia tipo ne lygis. Tipo boba turi buti savo vietoj

Siaip, kiek pastebejau, LT tikrai nemazai tokiu patriarchaliniu paziuru vyru ir vaikinu, kurie laiko save macho, o moteris - tik bobas prie puodu ir vaiku. Na, cai jau kulturos ir auklejimo problemos. As nesistebiu, kad lietuvaites isvaziuoja ir isteka uzsienyje (nekalbu apie turkus ir arabus). Labai simple - ten sulaukia pagarbos(kuri tvyro ore), demesio ir saves kaip moters ivertinimo. Tik lietuvaiciai neturedami kuo daugiau pasiteisinti teigia, kad tautietes tik i pinigus ziuri. Nebukim naivus

As vadovaujuosi principu : "A real man just can't deny a woman's worth"
Papildyta:
Galvoju, gal cia kompleksai, vidinis nepasitikejimas savimi, bet kartu ir to bandymas neigti. Ieskoti sau idealios, nors pats toli grazu toks nesi. Siaip protingi ir isvaizdus vaikinai daug kritiskesni savo atzvilgiu ir patys jaucia ar bent mano, ka gali pakabinti, o ka ne, ir to, kas svarbiausia, nebijo pripazinti. Na, o tokie variantai, apie kuriuos rasiau, isivaizduoja esantys dievukai, kuriems visos merginos po kojom ir gali rinktis bet kuria

O jeigu kazkas ne taip buna, tai tada ta "boba" ir negrazi, ir siaip durna. Nieko, gyvenimas pamokys