Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

kai kurie zmones, negaledami kazkuo pasigirti patys, kad kazka gero turi, juodina kitus, kad jie taptu ju akyse zemesni ar maziua gerbtini. tokiu budu kelia savo verte, ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 07, 17:42)
kai kurie zmones, negaledami kazkuo pasigirti patys, kad kazka gero turi, juodina kitus, kad jie taptu ju akyse zemesni ar maziua gerbtini. tokiu budu kelia savo verte, ir tiek  schmoll.gif

Visiskai sutinku. Protingos mintys. Paprastai tie, kurie turi tam tikru kompleksu, megsta juodinti kitus. Kaip nemegstu tokiu zmoniu. Manau, kad cia taikytina ne tik vyrams, bet siaip vyrai turi kur kas negrazesniu polinkiu ir pasiekimu sia prasme, tokia nuomone susidariau doh.gif Uztenka paskaityti koki delfi ir atrodo, kad musu tautieciai - kompleksuoti zmones. Ypac pilna vyriskiu pasisakymu, kurie juodina kitus, moteris, kuriu jie niekada neturetu, ir dar pasakoja apie savo seksualines galimybes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququ @ 2006 06 07, 18:01)
Visiskai sutinku. Protingos mintys. Paprastai tie, kurie turi tam tikru kompleksu, megsta juodinti kitus. Kaip nemegstu tokiu zmoniu. Manau, kad cia taikytina ne tik vyrams, bet siaip vyrai turi kur kas negrazesniu polinkiu ir pasiekimu sia prasme, tokia nuomone susidariau  doh.gif Uztenka paskaityti koki delfi ir atrodo, kad musu tautieciai - kompleksuoti zmones. Ypac pilna vyriskiu pasisakymu, kurie juodina kitus, moteris, kuriu jie niekada neturetu, ir dar pasakoja apie savo seksualines galimybes  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif kas teisybe tas nemelas mirksiukas.gif geriausia ginyba puolimas- shiuo atveju tai kito trukumu ishryshkinimas, pazeminimas ir t.t. tai jau musu tauta puikiai sugeba, budistai sake - "Svetimoj aky ir krisla pastebim" ir ish jo drambli padarom, kad tik musu autoritetas ir pripazinimas ishaugtu, zema ir amoralu, bet toks jau tas pasaulis doh.gif ir nieko cia nepakeisi
Atsakyti
MOTERS KŪNO KALBA

sikart trumpai, nelabai iseina darbe parasyti daugiau del laiko trukumo smile.gif

jei moteriai patinka vyriskis, ji zvilgcios i ji, paprastai ziuri, kol jis pastebi, po to seka dar keletas trumpu zvilgsniu...ypac veikia, jei ji zvilgcioja per peti mirksiukas.gif mat pagal psichologus peties apvalumas primena kruti bigsmile.gif

stengsis stoveti kuo arciau pokalbio metu..rankos ant liemens, taip stengsis pabrezti juosmens linija -savo patraukluma smile.gif

jei ji su draugemis ir pastebi patrauklu vyruka, garsiau juoksis ir juokdamasi zvilgcios i subjekta rolleyes.gif

na o toliau klasika: rankos gali buti sunertos ant krutines...gal ir gynybiska, bet gali buti ir tada, kai vyriskis ypac patinka bigsmile.gif kad net norisi apsissaugoti tokiu budu nuo jo biggrin.gif.

na, jei mergina ruko, ji stengsis tai daryti ypac seksualiai - demonstruos riesus, ziedus ant ranku ir tt.. bigsmile.gif

hmmm... kas ten dar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 06 06, 19:47)
To DeepsorroW:
Anskciau ar veliau, bet tema apie moteru signalus turejo virti tema apie vyrus kiaules hihihi.gif Na, bet ka padarysi... irnesakyk.gif kaip tau sekasi, DeepsorroW? wub.gif

sveika *plepute* wub.gif na sekasi kaip toks gana abstraktus klausimas biggrin.gif sheip gyvenime gerai sekasi mirksiukas.gif o su moterimis irgi neblogai biggrin.gif na nenukrypstant nuo temos biggrin.gif perejau nuo teorijos prie praktikos - daug straipsniu, keletas forumu, viena kita knyga ir mano galvoje gime visai kitoks suprtimas apie moteris tiesa sakant ishpradziu maniau kad sunku bus tas zinias pritaikyti, bet pasirodo atvirkshciai - suprasti jas yra daug sunkiau, nei taikyti praktikoje g.gif
Taigi viena savaite skyriau toms zinioms ishbandyti, na ir rezultatai mane stebino ax.gif atrodo lyg su mergina susitiktum ne pirma karta, nuo susipazinimo pereini prie atviro draugishko pokalbio taip greit, kad net nespeju atskirti ribos tarp ju biggrin.gif susipazinau su tokiomis merginomis, kuriu priesh keleta metu gal net nebuciau uzkalbines ( cia del nepsitikejimo savimi) o dabar viskas atrodo lyg tai vyktu antra karta ir ash jau zinau kas atsitiks rolleyes.gif dar stebina tai kad visihkai neturi itakos vieta( susipazistant) anksciau maniau jog tai imanoma tik kavinese ir klubuose, na gal dar koncertuose ir t.t. bet dabar zinau kad galiu susipazinti ir troleibuse, ir kavineje,ir biblliotekoje,parduotuveje, gatveje svarbu zinoti ka darai smile.gif Keletas pastebejimu:
pirma priesh uzkalbinant mergina (tai galioja visiems zmonems) svarbu bent shiek tiek ja paanalizuoti, ar tai bus vienas ish nusistovejusiu steriotipu ar kazkas ekstravagantisko, egzotishko ir naujo, na ka ash tuo noriu pasakyti - t.y. kad mes turime shiektiek apgalvoti galimus pokalbio ir elgesio modelius, pasirinkti tinkamus ir uzrakinti neigiamus, kad jie negaletu ishsokti viduryje susitikimo ir viska sumauti lotuliukas.gif
antra gera nuotaika uzkretus pashnekova pokalbis vyksta sklandziau ir atviriau, todel plati shypsena veide galingas ginklas, taciau svarbu neperlenkti lazdos, nes gali pasirodyti tikras plevesa ir priekvailis o tada jau - " Ate mano lakshtingala, mano kregzdute, mano feja" - na kazkas panashaus tai kur ash cia baigiau? g.gif

A.. doh.gif trecia - teisingas minejo pasitikejima savimi, tai labai svarbu, taciau nereiketu saves pervertinti ir laikyti save tokiu, kuriam negali atsispirti nei viena moteris, nes riba tarp uztikrintumo,pasitikejimo savimi ir izulumo bei chamishkumo yra labai plona perzengi ja ir tada vel.. (skaityti auksciau, antro pastebejimo pabaiga biggrin.gif ) na zodziu nereiketu remtis nuostata ---- SHTO ZA JA ir manu viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 08, 16:19)
biggrin.gif  biggrin.gif  kas teisybe tas nemelas  mirksiukas.gif  geriausia ginyba puolimas- shiuo atveju tai kito trukumu ishryshkinimas, pazeminimas ir t.t. tai jau musu tauta puikiai sugeba, budistai sake - "Svetimoj aky ir krisla pastebim"  ir ish jo drambli padarom, kad tik musu autoritetas ir pripazinimas ishaugtu, zema ir amoralu, bet toks jau tas pasaulis  doh.gif  ir nieko cia nepakeisi

Saunuolis. Labai teisingai pasakei mirksiukas.gif Butent tai ir turejau galvoj.
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 08, 16:01)
perejau nuo teorijos prie praktikos

Atsibodo skaityti, sakai patikrinsi realiai?
Greit skirsi pasimatymus iškart penkioms ir stebėsies kaip paprasta thumbup.gif
Tarp kitko, kokia buvo blogiausia merginos reakcija į tavo užkalbinimą?
Aš tokią teoriją dėlioju, kad visoms patinka kai jas įvertina (ir toms kur turi vaikinus, ir vedusioms), išskyrus mažą procentą nervininkių.
Ir ar užkalbini tik po vieną merginą, ar bandai ir grupeles (koncentruojiesi tik į vieną, o kitos pradeda pavydėti dėmesio bei šypsenos smile.gif )?
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 06 08, 22:42)
Atsibodo skaityti, sakai patikrinsi realiai?
Greit skirsi pasimatymus iškart penkioms ir stebėsies kaip paprasta  thumbup.gif
Tarp kitko, kokia buvo blogiausia merginos reakcija į tavo užkalbinimą?
Aš tokią teoriją dėlioju, kad visoms patinka kai jas įvertina (ir toms kur turi vaikinus, ir vedusioms), išskyrus mažą procentą nervininkių.
Ir ar užkalbini tik po vieną merginą, ar bandai ir grupeles (koncentruojiesi tik į vieną, o kitos pradeda pavydėti dėmesio bei šypsenos smile.gif )?

blogiausia reakcija g.gif nzn viena uzkalbinta pasake, kad neturi laiko ir ishleke, man dar nespejus pradeti kalbos, na tai manau galima butu pavadinti blogiausia reakcija smile.gif kol kas. kas zino gal veliau bus ir blogiau biggrin.gif
Sheip ash koncentruojuosi ties viena mergina, taciau pastebejau, kad grupeles uzkalbinus yra didesne tikimybe, kad tau pasiseks, rodydamas susidomejima viena mergina, gali sukelti trauka nukreipta i save kitoms merginoms. Sheip net kazkur skaiciau, kad reikia kalbinti grupeles ir pradzioje demesi rodyti visai ne tai merginai, kuri tau patinka, o po to jau nejucia pereiti prie patinkakncios, na zodziu cia jau vel psichologiniai sumetimai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai idomi tema ir labai idomus pasisakymai book.gif
bet zinot, kad ir kaip stengumetes suprast moteris, jas suprasti yra iki galo labai sunku g.gif praktiskai neimanoma schmoll.gif bet daugiau ar maziau- imanoma.
pavyzdziui turiu iproti daznai pasikasyti nosi, na man ja niezti... tai mano simpatija tai labai trikde... ir siaip, pavyzdziui, daug vyruku yra linke galvoti, kad esu labai patyrusi. o jei jie zinotu TIESA, turbut vistiek nepatiketu schmoll.gif
ir siaip yra tiesos pasakyme: "sakau tiesa, tai niekas netiki, o kai ka nors pameluoju, tai visa tai priima kuo geriausiai ir tuo patiki"...
va ir suprask zmogus kad nori wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 08, 23:39)
Sheip net kazkur skaiciau, kad reikia kalbinti grupeles ir pradzioje demesi rodyti visai ne tai merginai, kuri tau patinka, o po to jau nejucia pereiti prie patinkakncios, na zodziu cia jau vel psichologiniai sumetimai  doh.gif  biggrin.gif

Man atrodo tikra tiesa. Pabandžiau įsivaizduoti, kaip tai vyksta realybėje, ir nusprendžiau, kad vis dėlto tu teisus, DeepsorroW mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweiki mieli forumieciai drinks_cheers.gif
Na va eilini karta turiu naujienu biggrin.gif tik sikart jos kazkokios painios ir suprasti ju kol kas negaliu doh.gif taigi moterys ir merginios reikia jusu pagalbos unsure.gif
Na va tokia man istorija nutiko:
Buvo sestadieni namuose kazkaip nera ka veikt, darbe irgi ramu, na zodziu viena ish tu dienu, kada gali atsipalaiduoti smile.gif Na nusprendziau pasivaikshcioti po miesta smile.gif vaiksciojau vaiksciojau galvoju reiktu kur nors prisest. Nusipirkau spaudos ir isitaisiau artimiausioje kavinukeje laikrasciu apzvalgai biggrin.gif Na zodziu skaitau laikrasti gurkshnoju kava su konijekeliu, na zodziu ramu nera kur skubet ir t.t.
Staiga prieina padaveja su kazkokia mergina ir paklausia ar as nieko priesh jei mergina prises, nes nera laisvu rukanciuju staliuku (taip daznai buna, ypac vakarais nerukanciu vietu apstu na o prie rukanciu sausakimsha) na ka as pagalvojau kodelgi ne jei vietu nera, o ash juk vienas prie keturviecio staliuko sedziu, sutikau ir toliau sau i nieka demesio nekreipdamas isigilinau i naujienu skaityma ir analizavima biggrin.gif Praejo gal 10 min. mergina paprashe manes ziebtuvelio atseit jos neveikias, ash padaviau ir toliau skaitau, bet kadangi nesu kvailas skaitydamas ziuriu kaip ji elgiasi ( aishku taip kad to nepastebetu) na ir tada prasidejo: plauku kedenimas, metymas tai i viena tai i kita puse, palaidines taisymasis, galu gale virshutines sagos atsegimas na o poto jau man net ispyre nezinau tycia ar netycia biggrin.gif matyt pagalvojo kad esu per daug bukas kad taip pastebeciau doh.gif na bet mano shiandien netokia nuotaika kad pulciau ten ja kalbinti, galu gale juk tai ji prie manes atsisedo, vienu zodziu ta dien as tik norejau RAMIAI PASKAITYTI LAIKRASHTI tongue.gif
Na po to stuktelejimo i koja ash nieko nesakiau tik paziurejau jai tiesiai i akis ir vel pradejau skaityti biggrin.gif galvoju na kaip jus mano miela toliau elgsites- pasiduosite ar vis dar bandysite cia ka nors prasukti. Na po 10-15 min. ji pakalause kas naujo lietuvoje dedasi rodydama i laikrashti, ash pasakiau kad "Bananu respublikoj" viskas geraj, gyvenimas gereja, ne dienom o valandom tik mes to nepajuntame mirksiukas.gif na tada jau pradejom kalbeti sheip tokiom bendrom temom, pokalbis tesesi kokias 2 val. tada ji paprashe saskaitos, kol nese saskaita, ji ishtrauke servetele ir ant jos uzrashe savo varda ir telefono nr. pastume ja link manes pasilenke arciau ir pasake, kad jai labai patiko pokalbis ir ji dar karta noretu susitikti, susimokejo ir ishejo.
Na ka buvau OFICIALIAI PAKABINTAS biggrin.gif dabar nieko nesuprantu kokie cia slapti keslai paslepti, mergina simpatishka, ish pokalbio sprendziant ir galvoje kazko turi, na zodziu mano tipas- Simpatishka ir protinga, kitu atveju buciau susitikes jau po keliu dienu, bet dabar svarstau, labai jau man shi situacija keista, ka ji sugalvojusi?
Dar vienas dalykas- paprastai niekas neprasho leidimo kad kas prisestu prie tavo stalo, o ju prashoma palaukti kol atsilaisvins staliukas, arba pasiuloma sesti nerukanciuju zonoje, na tiesiog nezinau gal jai taip jau labai reikejo parukyti, bet nzn ash pats rukau bet jei nera vietos atsisedu neukanciuju zonoje ir nenumirshtu nerukes...
Tai va tokia tai mano situacija- turesiu ka anukams papasakoti kad ne ash o panele mane "pakabino" biggrin.gif tik nezinau ar atsakyti i si "kabinima" labai jau man itartinai tai atrodo, nai tai ka patarsit, o gal paaishkinsit kodel taip iviko
Atsakyti
Oj, kokios fainos pas tave naujienos, DeepsorroW wub.gif Blyn, vyrai jus, vyrai, nu kaip jus sugebate dienom neskambinti, nors mergina is tiesu patiko doh.gif As tau patarciau susitikti su ja, velnias zino, ko ji nori - ar zaidzia, ar tu is tiesu jai patikai. Siulau buda patikrtinti - pakviesk i pasimatyma, kuriame imkis visiskai savo iniciatyvos. Spresk, ka veiksite, apie ka bendrausite ir stebek jos reakcija - jei ji turi savo zaidima, priesinsis tam, jei tu patinki jai, paklus tau mirksiukas.gif
Atsakyti