kai kurie zmones, negaledami kazkuo pasigirti patys, kad kazka gero turi, juodina kitus, kad jie taptu ju akyse zemesni ar maziua gerbtini. tokiu budu kelia savo verte, ir tiek
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 07, 17:42)
kai kurie zmones, negaledami kazkuo pasigirti patys, kad kazka gero turi, juodina kitus, kad jie taptu ju akyse zemesni ar maziua gerbtini. tokiu budu kelia savo verte, ir tiek 
Visiskai sutinku. Protingos mintys. Paprastai tie, kurie turi tam tikru kompleksu, megsta juodinti kitus. Kaip nemegstu tokiu zmoniu. Manau, kad cia taikytina ne tik vyrams, bet siaip vyrai turi kur kas negrazesniu polinkiu ir pasiekimu sia prasme, tokia nuomone susidariau
QUOTE(Ququ @ 2006 06 07, 18:01)
Visiskai sutinku. Protingos mintys. Paprastai tie, kurie turi tam tikru kompleksu, megsta juodinti kitus. Kaip nemegstu tokiu zmoniu. Manau, kad cia taikytina ne tik vyrams, bet siaip vyrai turi kur kas negrazesniu polinkiu ir pasiekimu sia prasme, tokia nuomone susidariau
Uztenka paskaityti koki delfi ir atrodo, kad musu tautieciai - kompleksuoti zmones. Ypac pilna vyriskiu pasisakymu, kurie juodina kitus, moteris, kuriu jie niekada neturetu, ir dar pasakoja apie savo seksualines galimybes 
MOTERS KŪNO KALBA
sikart trumpai, nelabai iseina darbe parasyti daugiau del laiko trukumo
jei moteriai patinka vyriskis, ji zvilgcios i ji, paprastai ziuri, kol jis pastebi, po to seka dar keletas trumpu zvilgsniu...ypac veikia, jei ji zvilgcioja per peti
mat pagal psichologus peties apvalumas primena kruti
stengsis stoveti kuo arciau pokalbio metu..rankos ant liemens, taip stengsis pabrezti juosmens linija -savo patraukluma
jei ji su draugemis ir pastebi patrauklu vyruka, garsiau juoksis ir juokdamasi zvilgcios i subjekta
na o toliau klasika: rankos gali buti sunertos ant krutines...gal ir gynybiska, bet gali buti ir tada, kai vyriskis ypac patinka
kad net norisi apsissaugoti tokiu budu nuo jo
.
na, jei mergina ruko, ji stengsis tai daryti ypac seksualiai - demonstruos riesus, ziedus ant ranku ir tt..
hmmm... kas ten dar...
sikart trumpai, nelabai iseina darbe parasyti daugiau del laiko trukumo
jei moteriai patinka vyriskis, ji zvilgcios i ji, paprastai ziuri, kol jis pastebi, po to seka dar keletas trumpu zvilgsniu...ypac veikia, jei ji zvilgcioja per peti
stengsis stoveti kuo arciau pokalbio metu..rankos ant liemens, taip stengsis pabrezti juosmens linija -savo patraukluma
jei ji su draugemis ir pastebi patrauklu vyruka, garsiau juoksis ir juokdamasi zvilgcios i subjekta
na o toliau klasika: rankos gali buti sunertos ant krutines...gal ir gynybiska, bet gali buti ir tada, kai vyriskis ypac patinka
na, jei mergina ruko, ji stengsis tai daryti ypac seksualiai - demonstruos riesus, ziedus ant ranku ir tt..
hmmm... kas ten dar...
QUOTE(*plepute* @ 2006 06 06, 19:47)
To DeepsorroW:
Anskciau ar veliau, bet tema apie moteru signalus turejo virti tema apie vyrus kiaules
Na, bet ka padarysi...
kaip tau sekasi, DeepsorroW? 
Anskciau ar veliau, bet tema apie moteru signalus turejo virti tema apie vyrus kiaules
sveika *plepute*
Taigi viena savaite skyriau toms zinioms ishbandyti, na ir rezultatai mane stebino
pirma priesh uzkalbinant mergina (tai galioja visiems zmonems) svarbu bent shiek tiek ja paanalizuoti, ar tai bus vienas ish nusistovejusiu steriotipu ar kazkas ekstravagantisko, egzotishko ir naujo, na ka ash tuo noriu pasakyti - t.y. kad mes turime shiektiek apgalvoti galimus pokalbio ir elgesio modelius, pasirinkti tinkamus ir uzrakinti neigiamus, kad jie negaletu ishsokti viduryje susitikimo ir viska sumauti
antra gera nuotaika uzkretus pashnekova pokalbis vyksta sklandziau ir atviriau, todel plati shypsena veide galingas ginklas, taciau svarbu neperlenkti lazdos, nes gali pasirodyti tikras plevesa ir priekvailis o tada jau - " Ate mano lakshtingala, mano kregzdute, mano feja" - na kazkas panashaus tai kur ash cia baigiau?
A..
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 08, 16:19)
Saunuolis. Labai teisingai pasakei
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 08, 16:01)
perejau nuo teorijos prie praktikos
Atsibodo skaityti, sakai patikrinsi realiai?
Greit skirsi pasimatymus iškart penkioms ir stebėsies kaip paprasta
Tarp kitko, kokia buvo blogiausia merginos reakcija į tavo užkalbinimą?
Aš tokią teoriją dėlioju, kad visoms patinka kai jas įvertina (ir toms kur turi vaikinus, ir vedusioms), išskyrus mažą procentą nervininkių.
Ir ar užkalbini tik po vieną merginą, ar bandai ir grupeles (koncentruojiesi tik į vieną, o kitos pradeda pavydėti dėmesio bei šypsenos
QUOTE(teisingas @ 2006 06 08, 22:42)
Atsibodo skaityti, sakai patikrinsi realiai?
Aš tokią teoriją dėlioju, kad visoms patinka kai jas įvertina (ir toms kur turi vaikinus, ir vedusioms), išskyrus mažą procentą nervininkių.
Ir ar užkalbini tik po vieną merginą, ar bandai ir grupeles (koncentruojiesi tik į vieną, o kitos pradeda pavydėti dėmesio bei šypsenos
)?
blogiausia reakcija
Sheip ash koncentruojuosi ties viena mergina, taciau pastebejau, kad grupeles uzkalbinus yra didesne tikimybe, kad tau pasiseks, rodydamas susidomejima viena mergina, gali sukelti trauka nukreipta i save kitoms merginoms. Sheip net kazkur skaiciau, kad reikia kalbinti grupeles ir pradzioje demesi rodyti visai ne tai merginai, kuri tau patinka, o po to jau nejucia pereiti prie patinkakncios, na zodziu cia jau vel psichologiniai sumetimai
Labai idomi tema ir labai idomus pasisakymai
bet zinot, kad ir kaip stengumetes suprast moteris, jas suprasti yra iki galo labai sunku
praktiskai neimanoma
bet daugiau ar maziau- imanoma.
pavyzdziui turiu iproti daznai pasikasyti nosi, na man ja niezti... tai mano simpatija tai labai trikde... ir siaip, pavyzdziui, daug vyruku yra linke galvoti, kad esu labai patyrusi. o jei jie zinotu TIESA, turbut vistiek nepatiketu
ir siaip yra tiesos pasakyme: "sakau tiesa, tai niekas netiki, o kai ka nors pameluoju, tai visa tai priima kuo geriausiai ir tuo patiki"...
va ir suprask zmogus kad nori
bet zinot, kad ir kaip stengumetes suprast moteris, jas suprasti yra iki galo labai sunku
pavyzdziui turiu iproti daznai pasikasyti nosi, na man ja niezti... tai mano simpatija tai labai trikde... ir siaip, pavyzdziui, daug vyruku yra linke galvoti, kad esu labai patyrusi. o jei jie zinotu TIESA, turbut vistiek nepatiketu
ir siaip yra tiesos pasakyme: "sakau tiesa, tai niekas netiki, o kai ka nors pameluoju, tai visa tai priima kuo geriausiai ir tuo patiki"...
va ir suprask zmogus kad nori
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 08, 23:39)
Sheip net kazkur skaiciau, kad reikia kalbinti grupeles ir pradzioje demesi rodyti visai ne tai merginai, kuri tau patinka, o po to jau nejucia pereiti prie patinkakncios, na zodziu cia jau vel psichologiniai sumetimai

Man atrodo tikra tiesa. Pabandžiau įsivaizduoti, kaip tai vyksta realybėje, ir nusprendžiau, kad vis dėlto tu teisus, DeepsorroW
Sweiki mieli forumieciai
Na va eilini karta turiu naujienu
tik sikart jos kazkokios painios ir suprasti ju kol kas negaliu
taigi moterys ir merginios reikia jusu pagalbos
Na va tokia man istorija nutiko:
Buvo sestadieni namuose kazkaip nera ka veikt, darbe irgi ramu, na zodziu viena ish tu dienu, kada gali atsipalaiduoti
Na nusprendziau pasivaikshcioti po miesta
vaiksciojau vaiksciojau galvoju reiktu kur nors prisest. Nusipirkau spaudos ir isitaisiau artimiausioje kavinukeje laikrasciu apzvalgai
Na zodziu skaitau laikrasti gurkshnoju kava su konijekeliu, na zodziu ramu nera kur skubet ir t.t.
Staiga prieina padaveja su kazkokia mergina ir paklausia ar as nieko priesh jei mergina prises, nes nera laisvu rukanciuju staliuku (taip daznai buna, ypac vakarais nerukanciu vietu apstu na o prie rukanciu sausakimsha) na ka as pagalvojau kodelgi ne jei vietu nera, o ash juk vienas prie keturviecio staliuko sedziu, sutikau ir toliau sau i nieka demesio nekreipdamas isigilinau i naujienu skaityma ir analizavima
Praejo gal 10 min. mergina paprashe manes ziebtuvelio atseit jos neveikias, ash padaviau ir toliau skaitau, bet kadangi nesu kvailas skaitydamas ziuriu kaip ji elgiasi ( aishku taip kad to nepastebetu) na ir tada prasidejo: plauku kedenimas, metymas tai i viena tai i kita puse, palaidines taisymasis, galu gale virshutines sagos atsegimas na o poto jau man net ispyre nezinau tycia ar netycia
matyt pagalvojo kad esu per daug bukas kad taip pastebeciau
na bet mano shiandien netokia nuotaika kad pulciau ten ja kalbinti, galu gale juk tai ji prie manes atsisedo, vienu zodziu ta dien as tik norejau RAMIAI PASKAITYTI LAIKRASHTI
Na po to stuktelejimo i koja ash nieko nesakiau tik paziurejau jai tiesiai i akis ir vel pradejau skaityti
galvoju na kaip jus mano miela toliau elgsites- pasiduosite ar vis dar bandysite cia ka nors prasukti. Na po 10-15 min. ji pakalause kas naujo lietuvoje dedasi rodydama i laikrashti, ash pasakiau kad "Bananu respublikoj" viskas geraj, gyvenimas gereja, ne dienom o valandom tik mes to nepajuntame
na tada jau pradejom kalbeti sheip tokiom bendrom temom, pokalbis tesesi kokias 2 val. tada ji paprashe saskaitos, kol nese saskaita, ji ishtrauke servetele ir ant jos uzrashe savo varda ir telefono nr. pastume ja link manes pasilenke arciau ir pasake, kad jai labai patiko pokalbis ir ji dar karta noretu susitikti, susimokejo ir ishejo.
Na ka buvau OFICIALIAI PAKABINTAS
dabar nieko nesuprantu kokie cia slapti keslai paslepti, mergina simpatishka, ish pokalbio sprendziant ir galvoje kazko turi, na zodziu mano tipas- Simpatishka ir protinga, kitu atveju buciau susitikes jau po keliu dienu, bet dabar svarstau, labai jau man shi situacija keista, ka ji sugalvojusi?
Dar vienas dalykas- paprastai niekas neprasho leidimo kad kas prisestu prie tavo stalo, o ju prashoma palaukti kol atsilaisvins staliukas, arba pasiuloma sesti nerukanciuju zonoje, na tiesiog nezinau gal jai taip jau labai reikejo parukyti, bet nzn ash pats rukau bet jei nera vietos atsisedu neukanciuju zonoje ir nenumirshtu nerukes...
Tai va tokia tai mano situacija- turesiu ka anukams papasakoti kad ne ash o panele mane "pakabino"
tik nezinau ar atsakyti i si "kabinima" labai jau man itartinai tai atrodo, nai tai ka patarsit, o gal paaishkinsit kodel taip iviko
Na va eilini karta turiu naujienu
Na va tokia man istorija nutiko:
Buvo sestadieni namuose kazkaip nera ka veikt, darbe irgi ramu, na zodziu viena ish tu dienu, kada gali atsipalaiduoti
Staiga prieina padaveja su kazkokia mergina ir paklausia ar as nieko priesh jei mergina prises, nes nera laisvu rukanciuju staliuku (taip daznai buna, ypac vakarais nerukanciu vietu apstu na o prie rukanciu sausakimsha) na ka as pagalvojau kodelgi ne jei vietu nera, o ash juk vienas prie keturviecio staliuko sedziu, sutikau ir toliau sau i nieka demesio nekreipdamas isigilinau i naujienu skaityma ir analizavima
Na po to stuktelejimo i koja ash nieko nesakiau tik paziurejau jai tiesiai i akis ir vel pradejau skaityti
Na ka buvau OFICIALIAI PAKABINTAS
Dar vienas dalykas- paprastai niekas neprasho leidimo kad kas prisestu prie tavo stalo, o ju prashoma palaukti kol atsilaisvins staliukas, arba pasiuloma sesti nerukanciuju zonoje, na tiesiog nezinau gal jai taip jau labai reikejo parukyti, bet nzn ash pats rukau bet jei nera vietos atsisedu neukanciuju zonoje ir nenumirshtu nerukes...
Tai va tokia tai mano situacija- turesiu ka anukams papasakoti kad ne ash o panele mane "pakabino"
Oj, kokios fainos pas tave naujienos, DeepsorroW
Blyn, vyrai jus, vyrai, nu kaip jus sugebate dienom neskambinti, nors mergina is tiesu patiko
As tau patarciau susitikti su ja, velnias zino, ko ji nori - ar zaidzia, ar tu is tiesu jai patikai. Siulau buda patikrtinti - pakviesk i pasimatyma, kuriame imkis visiskai savo iniciatyvos. Spresk, ka veiksite, apie ka bendrausite ir stebek jos reakcija - jei ji turi savo zaidima, priesinsis tam, jei tu patinki jai, paklus tau