Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(*plepute* @ 2006 06 13, 22:18)
Oj, kokios fainos pas tave naujienos, DeepsorroW wub.gif Blyn, vyrai jus, vyrai, nu kaip jus sugebate dienom neskambinti, nors mergina is tiesu patiko doh.gif As tau patarciau susitikti su ja, velnias zino, ko ji nori - ar zaidzia, ar tu is tiesu jai patikai. Siulau buda patikrtinti - pakviesk i pasimatyma, kuriame imkis visiskai savo iniciatyvos. Spresk, ka veiksite, apie ka bendrausite ir stebek jos reakcija - jei ji turi savo zaidima, priesinsis tam, jei tu patinki jai, paklus tau mirksiukas.gif

biggrin.gif sweikute *plepute* wub.gif kaip gi tau sekasi? klausi kaip mes sugebame neskambinti kelias dienas nors mergina ir patiko - ogi visai paprastai, cia irgi dalis psichologijos biggrin.gif mano laiko tarpas- 3 dienos, trecia diena paskambinu arba parashau, nepuolu rashyti pirma diena, kad neishgazdinti merginos ir neparodyti kad labai jau ji man rupi, na zodziu shiokia tokia paslaptele...
Na o susitikti manu su ja susitiksiu paziuresiu kame cia reikalas biggrin.gif beto velniop viska, gyvenimas yra vienas, jei viska itarinesi neliks laiko gyventi mirksiukas.gif o ish kitos puses kuo gi ash rizikuoju- ogi niekuo, manyciau esu pakankamai nekvailas, kad sugebciau ishsisukti is pinkliu, aishku jei tokios yra, mergina mano skonio (kol kas smile.gif ) bet kuri kita karta manau pats buciau ja uzkalbines, taigi dar laukiu nuomoniu, bet jau kaip ir nusprendziau su ja susitikti, bet vis tiek idomu ka manot. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 14, 01:46)
biggrin.gif  sweikute *plepute*  wub.gif  kaip gi tau sekasi? klausi kaip mes sugebame neskambinti kelias dienas nors mergina ir patiko - ogi visai paprastai, cia irgi dalis psichologijos  biggrin.gif  mano laiko tarpas- 3 dienos, trecia diena paskambinu arba parashau, nepuolu rashyti pirma diena, kad neishgazdinti merginos ir neparodyti kad labai jau ji man rupi, na zodziu shiokia tokia paslaptele...
Na o susitikti manu su ja susitiksiu paziuresiu kame cia reikalas  biggrin.gif  beto velniop viska, gyvenimas yra vienas, jei viska itarinesi  neliks laiko gyventi  mirksiukas.gif o ish kitos puses kuo gi ash rizikuoju- ogi niekuo, manyciau esu pakankamai nekvailas, kad sugebciau ishsisukti is pinkliu, aishku jei tokios yra, mergina mano skonio (kol kas  smile.gif  ) bet kuri kita karta manau pats buciau ja uzkalbines, taigi dar laukiu nuomoniu, bet jau kaip ir nusprendziau su ja susitikti, bet vis tiek idomu ka manot. smartass.gif

manau, kad susitikti verta smile.gif o paskui- kaip dievas duos 4u.gif
o man is moteru puses idomu, kodel tu taip nori jaustis pakabintas? juk dazniausiai moterys ir "kabina", tik taip, kad vyrai to nepastebi g.gif nu aisku isskyrus pastaraji tavo atveju, kai viskas buvo daugiau nei akivaizdu smile.gif
as pavyzdziui nukabinau savo drauga, bet jis iki siol mano, kad tai jis mane nukabino smile.gif
ir pastebejau, kad jam irgi kaip ir tau patiktu buti nukabintam g.gif
Atsakyti
Labas DeepsorroW 4u.gif Gal aš kažko nesupratau, bet man šita situacija pasirodė labai normali. Na, patikai tu merginai, buvo ji drąsi ir tiek. Nematau užslėptų jos kėslų biggrin.gif O dėl to staliuko, tai visko gali būti, kad ji įėjusi į kavinę iš karto tave pastebėjo, o kadangi nebuvo daugiau laisvų staliukų, paprašė padavėjos patarpininkauti ir pasodinti ją prie tavęs mirksiukas.gif O gal ji tiesiog padavėją pažinojo g.gif Na, bet kokiu atveju, man atrodo, tu jai nuoširdžiai patikai, todėl turint omeny, kad ir ji tau patiko, būtinai su ja susitik. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku susitik, tik nepraskysk, jei jau iš pradžių vyriškai laikeis smile.gif
Tobulėji nesustodamas, čia tai lygis skaitau, kai tavo skonio panos kabina o tu galvoji verta ji tavo dėmesio ar ne? Net pavydas ima...

Ir keletas klausimukų:
jei panelė visą vakarą kalbėdama kažkokiu skanėstu lūpas tepasi ir klausinėja ar man patinka tas vaizdelis, tai čia tiesiai šviesiai sako pasibučiuokim? Nes visai nesenai dar žaidėm neprieinamus ir už rankučių nesutiko laikytis...
Arba kodėl nesisveikina rankos paspaudimu? Negi šiais laikais nebe lygis taip pasisveikinti? Kažką lyg ir sakė, bet kai į akis žiūriu nieko negirdžiu, galva išsijungia... Turbūt reiks pačiam paklausti kai panorės susitikti.
DeepsorroW, jei paprašytų tavęs gražiai romantiškai kalbėti, girti privalumus, ar nusileistum? Man asmeniškai tai kvepia kvailu žaidimu, nors sakė jai tai patiktų. Tik mintyse pagalvojau "o kur dabar visi tie, kur tau taip sakydavo, a?". Be to matau, kad ir tai, ką dabar darau taip pat patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingas @ 2006 06 14, 15:17)
Ir keletas klausimukų:
1. jei panelė visą vakarą kalbėdama kažkokiu skanėstu lūpas tepasi ir klausinėja ar man patinka tas vaizdelis, tai čia tiesiai šviesiai sako pasibučiuokim? Nes visai nesenai dar žaidėm neprieinamus ir už rankučių nesutiko laikytis...
2. Arba kodėl nesisveikina rankos paspaudimu? Negi šiais laikais nebe lygis taip pasisveikinti? Kažką lyg ir sakė, bet kai į akis žiūriu nieko negirdžiu, galva išsijungia... Turbūt reiks pačiam paklausti kai panorės susitikti.
3. DeepsorroW, jei paprašytų tavęs gražiai romantiškai kalbėti, girti privalumus, ar nusileistum? Man asmeniškai tai kvepia kvailu žaidimu, nors sakė jai tai patiktų. Tik mintyse pagalvojau "o kur dabar visi tie, kur tau taip sakydavo, a?". Be to matau, kad ir tai, ką dabar darau taip pat patinka  g.gif

1. blink.gif blink.gif Čia kas dabar? Aš bent jau tokio būdo nesugalvočiau, kad sugundyti vaikiną. Man kažkaip labai jau neestetiškas vaidelis iškilo g.gif Bet gal aš nieko nesuprantu ax.gif
2. Man tai atvirkštinis variantas. Labai nemėgstu, kai prie staliuko, už kurio sėdi vyriška kompanija ir pvz viena ar kelios merginos, prieina vaikinas, sėdintiems vaikinams paduoda ranką, o merginas aplenkia ir net nepasisveikina blink.gif Šiaip man asmeniškai patinka, kai man paduoda ranką. Aišku, nereikia jos purtyti vyriškai mirksiukas.gif Juk įmanoma ir labai švelniai ranką spustelėti
3. Man atrodo tu gerai pasakei dėl kvailo žaidimo g.gif Jei tu norėsi pasakyti gražius žodžius, juos pasakysi ir neraginamas. Beje, patarčiau tau tai daryti, nes mums, mergiotėms, patinka, kai vyriškiai sako komplimentus
Atsakyti
biggrin.gif  sweikute *plepute*  wub.gif  kaip gi tau sekasi? klausi kaip mes sugebame neskambinti kelias dienas nors mergina ir patiko - ogi visai paprastai, cia irgi dalis psichologijos  biggrin.gif  mano laiko tarpas- 3 dienos, trecia diena paskambinu arba parashau, nepuolu rashyti pirma diena, kad neishgazdinti merginos ir neparodyti kad labai jau ji man rupi, na zodziu shiokia tokia paslaptele...
aga, per tokias paslaptis kai kurios merginos prazilsta (t.y. virsta blondinemis biggrin.gif )

Na o susitikti manu su ja susitiksiu paziuresiu kame cia reikalas  biggrin.gif  beto velniop viska, gyvenimas yra vienas, jei viska itarinesi  neliks laiko gyventi  mirksiukas.gif o ish kitos puses kuo gi ash rizikuoju- ogi niekuo, manyciau esu pakankamai nekvailas, kad sugebciau ishsisukti is pinkliu, aishku jei tokios yra, mergina mano skonio (kol kas  smile.gif  ) bet kuri kita karta manau pats buciau ja uzkalbines, taigi dar laukiu nuomoniu, bet jau kaip ir nusprendziau su ja susitikti, bet vis tiek idomu ka manot. smartass.gif
kaip tau sekesi, DeepsorroW? Ar susitikote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 06 22, 23:33)
aga, per tokias paslaptis kai kurios merginos prazilsta (t.y. virsta blondinemis biggrin.gif )

kaip tau sekesi, DeepsorroW? Ar susitikote? mirksiukas.gif

Labas *plepute* wub.gif
biggrin.gif na ash priesh blondines nieko pries neturiu (turiu galvoje plauku spalva, o ne gyvenimo buda biggrin.gif )

Na del mano reikaliuku biggrin.gif idomiai ten visai veiksmas vystosi biggrin.gif pabandziau patikrinti- sugalvojau toki extrym susitikima biggrin.gif pakvieciau pazaisti dazazvydi smile.gif visishkai neromantishka ar ne? na bet toks ir buvo tikslas - mano salygos, sutiks ar spjaus i veida, visa laika ishlaikiau atstuma, na elgiausi kaip su drauge, jokios uzuominos i artimesniu santykiu puse ir t.t. nors tiesa sakant buvo gana sunku blush2.gif bet nusvilti kazkaip nesinori tai teko prisiversti buti shaltam, kad ir kaip nemalonu butu. Rezultatas manau neblogas - didelio meilikavimo nesulaukiau, bet ir nebuvau pasiustas toli smile.gif
Vienas dalykas sukele man abejoniu - kai susitikom dar man nepasakius ka veiksime, ish jos puses pajutau shalti, ironishka ar ne? mergina kuri priesh keleta dienu buvo tiesiog "dinamitas" gyvsidabris, nenustygstantis vietoje ir atrode galetum nudegti prisilietes prie jos, dabar buvo labai shalta, dalykishka ir abejinga, pershasi viena mintis, kad jai reikejo tik to "pakabinimo" , o jau kai gavo tai ko norejo, staigiai atsitrauke, na bet kaip cia yra ishsiaishkinsim eigoje, nusprendem darkart susitikti, po shito susitikimo viskas manau turetu ishsispresti savaime, suplanavau ji labai romantishka, na net labai jau biggrin.gif pasitelksiu visa savo zavesi ir leisiu viskam vykti savaime, tada ir atsiskleis ar ash jai patikau, ar tik norejo "pakabinti" pazaisti ir numesti biggrin.gif tai va tiek manau shiam kartui.

Velnias moterys na ir sunku jus perprasti tongue.gif
Atsakyti
Apie supratimą šiandien buvo labai geras skaitalas lrytas.lt. Įdėsiu tik esmę, kuri, bent jau man pasirodė, kaip pirštu į akį tongue.gif

**
„Sveiki gyvi, p. Rapolai,
Kodėl Jūs pradėjote mane tujinti?smile.gif Keletas laiškelių ir pasiūlymas suvilioti - dar ne priežastis familiarumui, kad ir koks žavus (kaip Jūs pats teigiate) ir protingas bei geidžiamiausias vyras Lietuvoje būtumėte. Moteris pirmoji turi pasiūlyti bendravimo lygį, vyras gali sutikti arba ne. Nejaugi Jūsų protingoji galva nesutalpino kruopelės etiketo?
Atrodo, esi protingas, o klausinėji tokių elementarių dalykų. Kodėl moterys išduoda, kodėl jos meluoja? Štai kartais suartėja mergina su vyru kokiam nors vakarėlyje. Ir – kas be ko - praleidžia kartu naktį. Atrodo, viskas taip ir baigtųsi prisiminimu apie nuotykį. Tai kad ne.
Iš tikrųjų būna susitikimų, kuriuos ne tik atsimeni, bet kurių ir ilgiesi. Ir tai paneigia paplitusią mintį, jog moteriai reikia pastovumo ir saugumo. Pastovus ir saugus vyras - štai jis: namuose sėdi kaip koks padišachas ant sofutės. Ir dar televizorių žiūri. O ji vis svajoja apie tą eržilą, su kuriuo praleido nepamirštamą kaip penki saliutai naktį.
Merginos - jautrios būtybės, todėl visai nenuostabu, kad suvirpa jų širdis gatvėje pamačius pažįstamą figūrą ar tos pačios markės automobilį.
Moteriai santykiai su vyru yra greičiau ne faktas, o nuolatinis kūrimas, procesas. Moters netenkina joks santykis, jei jame nėra judėjimo, aiškinimosi, susidūrimo, jei viskas žinoma ir suprantama. Net vanduo nejudėdamas užpelkėja. O ką kalbėti apie moterį. Rapolai, negi Jūs manote, kad kuri nors iš mūsų norėtų tapti pelkių kikimara?
Beje, nereikia kaltinti vyrų, kad jie santykių srityje yra negabūs kaip kokie gorilos, norėdami bananą numušti lazda. Mes pačios, moterys, santykius mėgstame išaiškinti ir padaryti suprantamus. Kitaip tariant, iš proceso padarome užbaigtą faktą.
“Brangusis, reikia mums rimtai pakalbėti. Kokie mūsų santykiai. Kas mes?” - klausia vyro moteris, naiviai vartydama akutes. Ir vyras, norėdamas įtikti, kaip koks avinas pats įlenda į skerdyklą.
„Draugužiai mes“, – teigia neapsispręsdamas, ir mergina pati nusprendžia, kad jis yra nuobodus, neįdomus, o lovoje neišradingas ir neužvedantis. Ir visai nesvarbu, kad jūs stengėtės daugiau nei koks šachtininkas Donbaso rūdynuose.
„Aistringi meilužiai mes“, - sako jis šelmiškai. Moteris tokios padėties negali pakęsti – tai juk pats tikriausias pasikėsinimas į jos garbę ir orumą, todėl natūralu, kad ji ima ilgėtis šeimos ir pastovumo.
„Vyras su žmona mes“, - ir moteris… Aišku, ne iš karto, bet paslapčia, gal net sau nepripažindama, pradeda galvoti apie susitikimą su tokiu viliojančiu nepažįstamuoju.
„Tu – mano mūza“, - gali pabandyti išsisukti gudresnis vyriokas. Tačiau jau nuo kitos dienos moteris pradės daryti viską, kad vyrui atrodytų kaip kita graikų mitologijos būtybė – pabaisa Gorgonė, nuo kurios žvilgsnio suakmenėjama.
Nuo to, kas užbaigta ir aišku, moteris instinktyviai ima bėgti į ten, kur nežinoma ir neužbaigta. Tokios jau mes, moterys, esame. Ir nenuostabu - juk moteris yra ne santykių vartotoja kaip vyras. Ji aukštesnė - ji yra santykių kūrėja. Ar dabar ką nors daugiau supratote, pone Rapolai?”
Prisipažinsiu, nelabai. Nebent tai, kad kaip merginos nuspręs, taip ir bus. Ir nieko čia vaikinas pakeisti negali. Tad kas mums, vyrams, belieka? Tik pasitikėti merginomis, nes juk viskas jų rankose.

Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2006 06 23, 18:32)
Apie supratimą šiandien buvo labai geras skaitalas lrytas.lt. Įdėsiu tik esmę, kuri, bent jau man pasirodė, kaip pirštu į akį tongue.gif

**
„Sveiki gyvi, p. Rapolai,
Kodėl Jūs pradėjote mane tujinti?smile.gif Keletas laiškelių ir pasiūlymas suvilioti - dar ne priežastis familiarumui, kad ir koks žavus (kaip Jūs pats teigiate) ir protingas bei geidžiamiausias vyras Lietuvoje būtumėte. Moteris pirmoji turi pasiūlyti bendravimo lygį, vyras gali sutikti arba ne. Nejaugi Jūsų protingoji galva nesutalpino kruopelės etiketo?
Atrodo, esi protingas, o klausinėji tokių elementarių dalykų. Kodėl moterys išduoda, kodėl jos meluoja? Štai kartais suartėja mergina su vyru kokiam nors vakarėlyje. Ir – kas be ko - praleidžia kartu naktį. Atrodo, viskas taip ir baigtųsi prisiminimu apie nuotykį. Tai kad ne.
Iš tikrųjų būna susitikimų, kuriuos ne tik atsimeni, bet kurių ir ilgiesi. Ir tai paneigia paplitusią mintį, jog moteriai reikia pastovumo ir saugumo. Pastovus ir saugus vyras - štai jis: namuose sėdi kaip koks padišachas ant sofutės. Ir dar televizorių žiūri. O ji vis svajoja apie tą eržilą, su kuriuo praleido nepamirštamą kaip penki saliutai naktį.
Merginos - jautrios būtybės, todėl visai nenuostabu, kad suvirpa jų širdis gatvėje pamačius pažįstamą figūrą ar tos pačios markės automobilį.
Moteriai santykiai su vyru yra greičiau ne faktas, o nuolatinis kūrimas, procesas. Moters netenkina joks santykis, jei jame nėra judėjimo, aiškinimosi, susidūrimo, jei viskas žinoma ir suprantama. Net vanduo nejudėdamas užpelkėja. O ką kalbėti apie moterį. Rapolai, negi Jūs manote, kad kuri nors iš mūsų norėtų tapti pelkių kikimara?
Beje, nereikia kaltinti vyrų, kad jie santykių srityje yra negabūs kaip kokie gorilos, norėdami bananą numušti lazda. Mes pačios, moterys, santykius mėgstame išaiškinti ir padaryti suprantamus. Kitaip tariant, iš proceso padarome užbaigtą faktą.
“Brangusis, reikia mums rimtai pakalbėti. Kokie mūsų santykiai. Kas mes?” - klausia vyro moteris, naiviai vartydama akutes. Ir vyras, norėdamas įtikti, kaip koks avinas pats įlenda į skerdyklą.
„Draugužiai mes“, – teigia neapsispręsdamas, ir mergina pati nusprendžia, kad jis yra nuobodus, neįdomus, o lovoje neišradingas ir neužvedantis. Ir visai nesvarbu, kad jūs stengėtės daugiau nei koks šachtininkas Donbaso rūdynuose.
„Aistringi meilužiai mes“, - sako jis šelmiškai. Moteris tokios padėties negali pakęsti – tai juk pats tikriausias pasikėsinimas į jos garbę ir orumą, todėl natūralu, kad ji ima ilgėtis šeimos ir pastovumo.
„Vyras su žmona mes“, - ir moteris… Aišku, ne iš karto, bet paslapčia, gal net sau nepripažindama, pradeda galvoti apie susitikimą su tokiu viliojančiu nepažįstamuoju.
„Tu – mano mūza“, - gali pabandyti išsisukti gudresnis vyriokas. Tačiau jau nuo kitos dienos moteris pradės daryti viską, kad vyrui atrodytų kaip kita graikų mitologijos būtybė – pabaisa Gorgonė, nuo kurios žvilgsnio suakmenėjama.
Nuo to, kas užbaigta ir aišku, moteris instinktyviai ima bėgti į ten, kur nežinoma ir neužbaigta. Tokios jau mes, moterys, esame. Ir nenuostabu - juk moteris yra ne santykių vartotoja kaip vyras. Ji aukštesnė - ji yra santykių kūrėja. Ar dabar ką nors daugiau supratote, pone Rapolai?”
Prisipažinsiu, nelabai. Nebent tai, kad kaip merginos nuspręs, taip ir bus. Ir nieko čia vaikinas pakeisti negali. Tad kas mums, vyrams, belieka? Tik pasitikėti merginomis, nes juk viskas jų rankose.

smile.gif Summer straipsnis gal ir visai nieko tik manau, kad jis apibudina tik viena moteru tipa - save laikancias aukshciau visko ir perdetai gerai apie save galvojancias, toks derinys yra mirtinas vyro orumui ir pasitikejimui savimi, susidurimai su tokiomis moterimis ir suzlugdo vyrus, jie lieka viengungiai, ar net pradeda dairytis i vyru puse biggrin.gif na bet guostis gali dar tuo, kad atsiranda tokiu sviesuliu, kurie shias, atsiprashysiu uz griezta zodi, " furijas" padeda i vieta.
O del pasitikejimo tai visishkai nesutinku, pasitiketi gali tik paciu savimi, na nebent moterimi, kuri yra tavo gyvenimo drauge iki pacio galo smile.gif
Visi kiti atvejai - jokiu budu , jau senoveje zmones kalbejo, kad dauguma karu kyla del moters biggrin.gif . Pasitiki savimi ir ziani kad niekada nenusivilsi, ash cia kalbu bendrai apie visus zmones, ne tik apie moteris, kartasi net atrodo geriausi draugai o ima tau ir atsiprashant "pashika" , patikekit zinau, teko patirti. Pasitiki tik savimi, turi 100% draudima, kad viskas bus taip, kaip turi buti. Kiekvienas yra savo likimo kalvis.
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 06 23, 18:24)
smile.gif  Summer straipsnis gal ir visai nieko tik manau, kad jis apibudina tik viena moteru tipa - save laikancias aukshciau visko ir perdetai gerai apie save galvojancias, toks derinys  yra mirtinas vyro orumui ir pasitikejimui savimi, susidurimai su tokiomis moterimis ir suzlugdo vyrus, jie lieka viengungiai, ar net pradeda dairytis i vyru puse  biggrin.gif  na bet guostis gali dar tuo, kad atsiranda tokiu sviesuliu, kurie shias, atsiprashysiu uz griezta zodi, " furijas" padeda i vieta.
.

Ech, Deepsorrow, matau, kad tamsta to skaitalo ir nesupratai doh.gif Jokios "furijos" čia nei su žiburiu, nei su galingiausiu prožektorium neaptiksi. Esmė juk štai čia:

"Moteriai santykiai su vyru yra greičiau ne faktas, o nuolatinis kūrimas, procesas. Moters netenkina joks santykis, jei jame nėra judėjimo, aiškinimosi, susidūrimo, jei viskas žinoma ir suprantama...<...> Mes pačios, moterys, santykius mėgstame išaiškinti ir padaryti suprantamus. Kitaip tariant, iš proceso padarome užbaigtą faktą"

Ar ir dabar dar neaišku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2006 06 24, 14:14)
Ech, Deepsorrow, matau, kad tamsta to skaitalo ir nesupratai  doh.gif Jokios "furijos" čia nei su žiburiu, nei su galingiausiu prožektorium neaptiksi. Esmė juk štai čia:

"Moteriai santykiai su vyru yra greičiau ne faktas, o nuolatinis kūrimas, procesas. Moters netenkina joks santykis, jei jame nėra judėjimo, aiškinimosi, susidūrimo, jei viskas žinoma ir suprantama...<...> Mes pačios, moterys, santykius mėgstame išaiškinti ir padaryti suprantamus. Kitaip tariant, iš proceso padarome užbaigtą faktą"

Ar ir dabar dar neaišku? biggrin.gif

smile.gif Summer na gal i tai ir neatkreipiau demesio blush2.gif bet juk shie teiginiai elementarus - kiekvienuose santykiuose yra nuolatinis vyksmas, saveika ir judejimas, niekas vietoje nestovi, netgi noredami negalime sustabdyti nieko, kalbant apie santykius manau galimi du variantai arba judeti tik i prieki, arba tiesiog juos nutraukti. Uzbaigtumo santykiuose negali buti, uzbaigtumas - tobulybes pasiekimas, kas zmogui, kuris pats yra neuzbaigtas ir toli grazu ne tobulas, yra neimanomas rezultatas, keli netobuli materijos elementai negali sudaryti tobulo tarpusavio ryshio, tai yra faktas.
Atsakyti
Summer, profesionalus donzuanai man aiskino, kad moterims labai rupi stabilumas ir pastovumas. Kaip tik su siais dviem bruozais jie "zaidzia", kad viliotu merginas ir sekasi jiems visai neblogai doh.gif Visos snekos apie kitima, procesa ir pan. yra tik snekos. Deja. Man noretusi pripazinti, kad yra kitaip, bet kuo toliau apie tai galvoju, tuo labiau sutinku su jais - nuolat besikeiciantis vyras, santykiai su kuriuo reiskia nuolatini procesa, kelia labiau nerima ir suzadina pavojaus jausma, o norisi saugumo, garantiju, galu gale ramybes siokios tokios. Arba dar kaip sakome - kad su juo kaip uz sienos, ane? mirksiukas.gif
O procesas... jis visada bus, nuo to nepabegsi. Bet palyginus su vyrais mums jo reikia minimaliai...

DeepsorroW, gal ji tiesiog issigando? Gal jos drasos jai uzteko tik pirmam kartui, o antra karta ji jau nebezinojo ka su tavim daryti biggrin.gif Taip irgi buna. Arba dar buna - nuotaika uzeina ir gali kalnus nuversti, o po to pasiziuri aplink ir supranti, kad net ziureti i kalnus baisu unsure.gif
Atsakyti