QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 16, 23:40)
Visu pirma fifa gali but isore,gali but vidumi arba ir ten ir ten

Kalbant apie isore,tai kodel kartais nepabut fifa-trumpas sijonukas,aukstakulniai,juk grazu,taciau vienos merginos taip apsirengusios leidzia suprasti,kad gali atsiduot cia ir dabar,o kitos,nors ir issaukiancia isvaizda nemiegos per pirma ar antra pasimatyma. Kiek mergi8nu,tiek ir nuomoniu
Ir kadangi siame forume yra vaikinas,pasinaudosiu proga,jei tik leisite.
situacija yra tokia: susitikau su super mielu ir zavingu vaikinuku. pasimatymas praejo nuostabiai,viso to nesugadino netgi sioks toks jaudulys (nors su kitais vaikinais susitinkant to tokio drebuliuko,pakertancio rankas ir kojas nejausdavau

) Per pasimatyma jis nupasakojo visa situacija,kad gyvena su mergina,su kuria yra issiskyres,taciau pas ja labai blogai su pinigais ir jos negali ismesti i gatve. Vazdamas mane namo daug kalbejo apie tolimesni bendravima, apie tolimesnius santykius (ir toli grazu nesiule buti draugais),man net keista pasirode,juk as ji buvau nusiziurejus,cia as turejau svaigt,o va jis taip eme ir per pirma pasimatyma apie visa ka toliau kalbet pradejo.TACIAU labai prase duoti laiko,kad susitvarkytu savo asmenini gyvenima,visa ta balagana.
o Dabar papasakosiu kita istorijos puse. Visu pirma-jis yra mano mamos bendradarbis,ir jie super gerai sutaria,tad susizinojau kad tai atsakingas,rimtas zmogus, "neskraidziojantis padebesiais",tad nemanau jog kazka sumelavo..
visu antra,tarp musu yra 12 metu skirtumas,jam 32m
ir jau apie 10 dienu kaip nepaskambina/neparaso,bandziau si penktadieni paskambint,pakele ir labai atsiprase kad negali kalbet(ne del kazkokiu mergycku,kitos priezastys) ir pazadejo perskambint. Neperskambino.
Tai ar cia vaikinas del metu spaudzia (kas labai tiketina)?
AR kaip? Tai labai tiesmukas ir atviras zmogus,tad nemanau jog butu tiek visko prikalbejes siaip sau ...Gal issigando ?

sudetinga cia situacija. Metu skirtumas svarbus zinoma dalykas taciau nemanau kad shiuo atveju svertinis. Kitas dalykas- tai kad neskraido padebesiais darbo metu dar nieko nereishkia, gal but jis tiesiog kaip ir ash susikirstes savo laika - laikas buti rimtam ir dirbti ir yra laikas buti pashelusiam, lengvabudziui -linksmintis. Kitas dalykas - ta panele kuri su juo gyvena, kad kartu gyventum sheip sau

taip nebuna, cia tik muilo operose taip, jei gyvena vadinasi yra kazkiek prisirishes ir kazka dar jaucia, ar bando isitikinti kad nejaucia.
Kita dalykas vaikinas jau subrendes, jam trumpalaikes draugystes nelabai imponuoja, todel jis apie tave galvoja kaip apie galima kandidate i zmonas, cia atsiveria kitas aspektas - tavo mamos ir jo darbine padetis, jei tavo sakykim mama yra virshesne uz ji, tada kyla dilema "uosve mano virshininke" ir tai ji vercia susimastyti, na aishku gal ir gerai sutaria, galu gale galima keisti darbo vieta jei kyla kivircai, taciau man shitai butu jau viena ish priezasciu susimastyti.
Dar vienas dalykas ar jis kai kalbejotes zinojo kad tu esi jo bendradarbes dukra? Dar svarbu ka apie tai mano tavo mama, kaip ji ziuretu jei jus pradetumete susitikineti, jei ji tam prieshtarautu tai dar viena prieszastis, jei jis puikiai su ja sutaria, gal tiesiog nenori ardyti geros atmosferos kolektyve.
Minejai kad gali uzsukti i darba, tai daryk labai atsargiai, nes per didelis nekantrumas ir ikyrumas atstumia, tu dar nebudama jo drauge jau bandai ji kontroliuoti, varzyti , nori zinoti ka jis veikia ir t.t.