Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

Laba forumieciukai biggrin.gif matau be mane diskusija mire doh.gif na laiko nebuvo ir t.t.
Turejau vasarele nuotykiu, nuotykeliu biggrin.gif labai jau audrinaga pasitaike shiais metais wink.gif
Na uzduosiu dabar klausima, gal labiau ideja, ar teigini na zodziu ... g.gif
Kai kokiai nors panelei pasakau arba uzsimenu kad "fifos" nedomina ishkarto seka klausimas, kodel dauguma vaikinu taip sako? kodel, kodel? nu pliam nusibodo jos jau, per gerkle lenda, gryna banalybe, na kaip i tokia galima rimtai ziureti doh.gif vienas vakaras nedaugiau, o po jo uzmirst galutinai, be to jokios intrigos jau nebelieka jei per viena vakara suzinai ir gauni viska devil.gif

Tai va klausimas butu ka jus apie tokia drugeliu rushi - "fifa" manote? Pritarete neigiate ir t.t.
Atsakyti
Labas, DeepsorroW wub.gif

Apie fifa jau buvo viena tema. Joje susipiese tos, kurios laiko save fifomis, ir tos, kurios save tokiomis nelaiko lotuliukas.gif cia zinok, labai skaudi moterim tema, geriau tu jos neliesk, o pasakyk, kad pvz. tau nepatinka pasiputusios paneles. Tau pritars bet kuri ir bandys irodyti, kad ji ne tokia biggrin.gif

Zinai, as noreciau su tavim susitikti. Gal kada kavos, m? mirksiukas.gif
Atsakyti
Visu pirma fifa gali but isore,gali but vidumi arba ir ten ir ten smile.gif
Kalbant apie isore,tai kodel kartais nepabut fifa-trumpas sijonukas,aukstakulniai,juk grazu,taciau vienos merginos taip apsirengusios leidzia suprasti,kad gali atsiduot cia ir dabar,o kitos,nors ir issaukiancia isvaizda nemiegos per pirma ar antra pasimatyma. Kiek mergi8nu,tiek ir nuomoniu smile.gif

Ir kadangi siame forume yra vaikinas,pasinaudosiu proga,jei tik leisite.

situacija yra tokia: susitikau su super mielu ir zavingu vaikinuku. pasimatymas praejo nuostabiai,viso to nesugadino netgi sioks toks jaudulys (nors su kitais vaikinais susitinkant to tokio drebuliuko,pakertancio rankas ir kojas nejausdavau smile.gif ) Per pasimatyma jis nupasakojo visa situacija,kad gyvena su mergina,su kuria yra issiskyres,taciau pas ja labai blogai su pinigais ir jos negali ismesti i gatve. Vazdamas mane namo daug kalbejo apie tolimesni bendravima, apie tolimesnius santykius (ir toli grazu nesiule buti draugais),man net keista pasirode,juk as ji buvau nusiziurejus,cia as turejau svaigt,o va jis taip eme ir per pirma pasimatyma apie visa ka toliau kalbet pradejo.TACIAU labai prase duoti laiko,kad susitvarkytu savo asmenini gyvenima,visa ta balagana.
o Dabar papasakosiu kita istorijos puse. Visu pirma-jis yra mano mamos bendradarbis,ir jie super gerai sutaria,tad susizinojau kad tai atsakingas,rimtas zmogus, "neskraidziojantis padebesiais",tad nemanau jog kazka sumelavo..
visu antra,tarp musu yra 12 metu skirtumas,jam 32m

ir jau apie 10 dienu kaip nepaskambina/neparaso,bandziau si penktadieni paskambint,pakele ir labai atsiprase kad negali kalbet(ne del kazkokiu mergycku,kitos priezastys) ir pazadejo perskambint. Neperskambino.

Tai ar cia vaikinas del metu spaudzia (kas labai tiketina)?
AR kaip? Tai labai tiesmukas ir atviras zmogus,tad nemanau jog butu tiek visko prikalbejes siaip sau ...Gal issigando ?
Atsakyti
QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 16, 22:40)
ir jau apie 10 dienu kaip nepaskambina/neparaso,bandziau si penktadieni paskambint,pakele ir labai atsiprase kad negali kalbet(ne del kazkokiu mergycku,kitos priezastys) ir pazadejo perskambint. Neperskambino.

makaronu tau prikabino daug daug biggrin.gif megsta jie apie antras puses "papasakoti" kaip jos negeros,kaip jie ju nemyli,kaip greitai skirsis doh.gif o gyvena ir gyvena toliau rolleyes.gif taigi...neskambinek nes problemu tik jam sudarysi lotuliukas.gif jei nores-susiras...bet nores jis nebe pokalbiu 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 10 17, 09:26)
makaronu tau prikabino daug daug biggrin.gif megsta jie apie antras puses "papasakoti" kaip jos negeros,kaip jie ju nemyli,kaip greitai skirsis doh.gif o gyvena ir gyvena toliau rolleyes.gif taigi...neskambinek nes problemu tik jam sudarysi lotuliukas.gif jei nores-susiras...bet nores jis nebe pokalbiu 2.gif

Bet gali buti (tikimybe maza, aisku, bet ji yra), kad jis tikrai labai racionaliai mastantis zmogus ir tvarko dabar tas problemas su vargsele mergina. Juk gali? Blin, as irgi buciau patikejus juo is pradziu... doh.gif Pia_flaus, ir dar kol kas tikeciau... Na, dar biskiuka palaukciau rolleyes.gif juk nusivylti visada galima. ir pasiusti toli, toli irgi visada galima...
Atsakyti
Tikejimo nenuzudo tai,jog kaip jau minejau jis yra motinos bendradarbis ir jie super sutaria,pazistami jau 8-erius metus,tad mama visvien mato kas tai per zmogus,kaip elgiasi ir t.t. Ir is jos puses tik geri atsiliepimai apie ta vaikina,kad tai patikimas zmogus,nekabinantis makaronu,del to si situacija tokia juokinga ir idomi smile.gif

jei tai butu paprastas vaikinas "is gatves" ir tiek laiko jau butu dinges,tikrai nebetureciau jokiu vilciu smile.gif

Beje,pasakojimu kokia ta mergina negera ar nemylinti tikrai nebuvo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia_flaus: 17 spalio 2006 - 16:57
QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 17, 17:57)
Tikejimo nenuzudo tai,jog kaip jau minejau jis yra motinos bendradarbis ir jie super sutaria,pazistami jau 8-erius metus,tad mama visvien mato kas tai per zmogus,kaip elgiasi ir t.t. Ir is jos puses tik geri atsiliepimai apie ta vaikina,kad tai patikimas zmogus,nekabinantis makaronu,del to si situacija tokia juokinga ir idomi smile.gif

jei tai butu paprastas vaikinas "is gatves" ir tiek laiko jau butu dinges,tikrai nebetureciau jokiu vilciu smile.gif

Beje,pasakojimu kokia ta mergina negera ar nemylinti tikrai nebuvo:)
Zinai, mano didziausias atradymas apie vyrus yra toks - jis gali buti labai protingas ir tvarkingas darbe, gebeti tvarkyti visus darbo reikalus, bendrauti su zmonemis; jis gali buti puikus draugas (tiek draugems); jis gali buti fantastiskas seimos narys. Bet jis gali buti visiskas neapsisprendelis asmeniniuose santykiuose. As tai vadinu socialiai adaptuotas, bet vis delto tipiskas vyras biggrin.gif
Todel tai, ka mato mama, yra svarbu, bet tai tik parodo, koks jis darbe. Tik darbe. Zenklas geras, bet butu gerai gauti ir kitu zenklu mirksiukas.gif
Atsakyti
*plepute*, is esmes pritariu tau smile.gif Is vienos puses,tai,kad zmogui 32-eji metai ir jis dar nevedes(ir neapturejes skyrybu) kazka reiskia smile.gif) is kitos puses- dauguma jo turetu merginu buvo jo bendradarbes (t.y. tos,kurios nuolat sukasi jo akiratyje)

Tik db siek tiek pasimetusi esu,ar stengtis del tokio zmogaus ( vis neduoda ramybes viena mintis,lyg is dangaus nukritusi i mano galva per ta pasimatyma: "Jis bus mano vaiku tevas"") ar pamirst smile.gif

ZInoma neblogai yra tai,kad as turiu galimybe,lyg netycia atsirast jo darbe,juk maza ko man prireike is mamytes (o su ja mes esam visu pirma labai geros drauges) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 17, 18:42)
*plepute*, is esmes pritariu tau smile.gif Is vienos puses,tai,kad zmogui 32-eji metai ir jis dar nevedes(ir neapturejes skyrybu) kazka reiskia smile.gif)
taip sakai tik del to, kad tau paciai tik 20 mirksiukas.gif mano ribos kiek kitokios - 35 metai ir po truputi ta riba dideja iki 40 lotuliukas.gif
is tiesu svarbu ne tai, ar yra / buvo vedes, o kiek pastoviu santykiu turejo rolleyes.gif

QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 17, 18:42)
is kitos puses- dauguma jo turetu merginu buvo jo bendradarbes (t.y. tos,kurios nuolat sukasi jo akiratyje)

Tik db siek tiek pasimetusi esu,ar stengtis del tokio zmogaus ( vis neduoda ramybes viena mintis,lyg is dangaus nukritusi i mano galva per ta pasimatyma: "Jis bus mano vaiku tevas"") ar pamirst smile.gif

ZInoma neblogai yra tai,kad as turiu galimybe,lyg netycia atsirast jo darbe,juk maza ko man prireike is mamytes (o su ja mes esam visu pirma labai geros drauges) smile.gif
Turi laiko, neskubek. Paziurek, ka jis toliau darys. Ir galimybe uzsukti pas mama tikrai pasinaudok. Tik su ja neskubeciau... Svarbu atsidurti reikiamoj vietoj reikiamu momentu...
Visada atsimink, kad tik sekse moterims nepatinka greitis, visuose kituose reikaluose mes skubame ir norime sprendimu kuo greiciau. Vyrai priesingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 10 16, 22:36)
Labas, DeepsorroW wub.gif

Apie fifa jau buvo viena tema. Joje susipiese tos, kurios laiko save fifomis, ir tos, kurios save tokiomis nelaiko lotuliukas.gif cia zinok, labai skaudi moterim tema, geriau tu jos neliesk, o pasakyk, kad pvz. tau nepatinka pasiputusios paneles. Tau pritars bet kuri ir bandys irodyti, kad  ji ne tokia biggrin.gif

Zinai, as noreciau su tavim susitikti. Gal kada kavos, m? mirksiukas.gif

Laba *plepue* heart.gif

Vadiasi shia tema paliksiu ramybeje biggrin.gif nenoreciau cia box.gif ir kraujo balu biggrin.gif
teks vadinti jas pasiputusiomis wink.gif taciau to sakyti panelems tikrai neketinu, kodel tureciau? smile.gif nenoriu to priverstinio atsivertimo, kad irodytu va ash kitokia, nes manu kad yla anksciau ar veliau ishlys ir nutraukti santykius bus tik sunkiau tongue.gif

O susitikti as irgi noreciau, wub.gif tik vat dabar dar tiksliai nzn kada, turiu keleta darbu, kuriuos reikia skubiai padaryti doh.gif manu gal susiderinsim kita savaitele, nes iki pirmadienio, iskaitant ir savaitgali vien darbas darbas ir dar karta darbas ... oi jau cia kaip Leninas pradejau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia_flaus @ 2006 10 16, 23:40)
Visu pirma fifa gali but isore,gali but vidumi arba ir ten ir ten smile.gif
Kalbant apie isore,tai kodel kartais nepabut fifa-trumpas sijonukas,aukstakulniai,juk grazu,taciau vienos merginos taip apsirengusios leidzia suprasti,kad gali atsiduot cia ir dabar,o kitos,nors ir issaukiancia isvaizda nemiegos per pirma ar antra pasimatyma. Kiek mergi8nu,tiek ir nuomoniu smile.gif

Ir kadangi siame forume yra vaikinas,pasinaudosiu proga,jei tik leisite.

situacija yra tokia: susitikau su super mielu ir zavingu vaikinuku. pasimatymas praejo nuostabiai,viso to nesugadino netgi sioks toks jaudulys (nors su kitais vaikinais susitinkant to tokio drebuliuko,pakertancio rankas ir kojas nejausdavau smile.gif  ) Per pasimatyma jis nupasakojo visa situacija,kad gyvena su mergina,su kuria yra issiskyres,taciau pas ja labai blogai su pinigais ir jos negali ismesti i gatve. Vazdamas mane namo daug kalbejo apie tolimesni bendravima, apie tolimesnius santykius (ir toli grazu nesiule buti draugais),man net keista pasirode,juk as ji buvau nusiziurejus,cia as turejau svaigt,o va jis taip eme ir per pirma pasimatyma apie visa ka toliau kalbet pradejo.TACIAU labai prase duoti laiko,kad susitvarkytu savo asmenini gyvenima,visa ta balagana.
o Dabar papasakosiu  kita istorijos puse. Visu pirma-jis yra mano mamos bendradarbis,ir jie super gerai sutaria,tad susizinojau kad tai atsakingas,rimtas zmogus, "neskraidziojantis padebesiais",tad nemanau jog kazka sumelavo..
visu antra,tarp musu yra 12 metu skirtumas,jam 32m

Tai ar cia vaikinas del metu spaudzia (kas labai tiketina)?
AR kaip? Tai labai tiesmukas ir atviras zmogus,tad nemanau jog butu tiek visko prikalbejes siaip sau ...Gal issigando ?

g.gif sudetinga cia situacija. Metu skirtumas svarbus zinoma dalykas taciau nemanau kad shiuo atveju svertinis. Kitas dalykas- tai kad neskraido padebesiais darbo metu dar nieko nereishkia, gal but jis tiesiog kaip ir ash susikirstes savo laika - laikas buti rimtam ir dirbti ir yra laikas buti pashelusiam, lengvabudziui -linksmintis. Kitas dalykas - ta panele kuri su juo gyvena, kad kartu gyventum sheip sau g.gif taip nebuna, cia tik muilo operose taip, jei gyvena vadinasi yra kazkiek prisirishes ir kazka dar jaucia, ar bando isitikinti kad nejaucia.
Kita dalykas vaikinas jau subrendes, jam trumpalaikes draugystes nelabai imponuoja, todel jis apie tave galvoja kaip apie galima kandidate i zmonas, cia atsiveria kitas aspektas - tavo mamos ir jo darbine padetis, jei tavo sakykim mama yra virshesne uz ji, tada kyla dilema "uosve mano virshininke" ir tai ji vercia susimastyti, na aishku gal ir gerai sutaria, galu gale galima keisti darbo vieta jei kyla kivircai, taciau man shitai butu jau viena ish priezasciu susimastyti.
Dar vienas dalykas ar jis kai kalbejotes zinojo kad tu esi jo bendradarbes dukra? Dar svarbu ka apie tai mano tavo mama, kaip ji ziuretu jei jus pradetumete susitikineti, jei ji tam prieshtarautu tai dar viena prieszastis, jei jis puikiai su ja sutaria, gal tiesiog nenori ardyti geros atmosferos kolektyve.
Minejai kad gali uzsukti i darba, tai daryk labai atsargiai, nes per didelis nekantrumas ir ikyrumas atstumia, tu dar nebudama jo drauge jau bandai ji kontroliuoti, varzyti , nori zinoti ka jis veikia ir t.t.
Atsakyti
Dar vienas dalykas ar jis kai kalbejotes zinojo kad tu esi jo bendradarbes dukra? Dar svarbu ka apie tai mano tavo mama, kaip ji ziuretu jei jus pradetumete susitikineti, jei ji tam prieshtarautu tai dar viena prieszastis, jei jis puikiai su ja sutaria, gal tiesiog nenori ardyti geros atmosferos kolektyve.

Taip,jis zinojo kas as esu,iskart pazino smile.gif Mama ziuretu labai palankiai. Del pareigu nemanau kad kiltu kazkokiu didesniu konfliktu,nes jie dirba skirtinguose skyriuose (nors kabinetai visai salia) smile.gif

Del tos merginos drisciau patiketi jo zodziais,nes ji ne vilniete ir neturi kur iseit. Nors manau is kitos puses jai labai patogu pas ji gyvent kol nemeta,juk siais laikais buto nuomos kainos dideles,o jis isties labai geros sirdies zmogus,visiems stengiasi padeti.

Bet. Kas labai keista,jis mano motinai ne nesnypstelejo apie pasimatyma. Juk galejo viska juokais paverst. Keista kazkaip..

beje,labai idomu dalyka suzinojau- vyresni vyrai is dalies bijo tokio amziaus merginu kaip as,nes jos bet kada gali pabegti,joms juk pati jaunyste dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia_flaus: 18 spalio 2006 - 19:53