Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(dzoita @ 2012 10 10, 11:46)
Radau pati biggrin.gif Reikėjo persiuntimo firmą nurodyti. Rašo, kad sekimas baigtas, tai kaip suprantu, siuntinys iškeliavo jau iš Kinijos. Kas žino, kokia tarpinė stotelė? biggrin.gif Negi tiesiai į Lietuvą atgabena? g.gif

Jeigu tai ne siuntinys, tai tada taip - bus skanuota tik Lietuvoje. Paskutini karta skanuotos Kinijoje, pries eksportuojant, ir kita karta skanuojamos Lietuvoje.

Jeigu siuntinys - ir tai kartais rodo tik issiuntimo ir gavimo taskus, nerodo tarpiniu stoteliu.
Atsakyti
Tai turbūt, kad nerodys. Atkuičiau tik tiek, kad iš Kinijos keliauja per Rusija. Ten tokio siuntinio neranda. Belieka tik laukti, kol pasieks Lietuvą...
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 10 09, 20:54)
Ach ir vėl tas Kauno 41-pirmasis nemirtingas paštas..... Keliauju į paštą ieškoti savo dviejų siuntinių, pakuičia - sako nu nėra žinokit. Grįžtu namo, praeina 3 val, kažkas barbena į duris... Nu gi siuntos stebuklingai atkeliavo! Pasižiūrau į štampus, vienas siuntinys gautas prieš 18 dienų, kitas prieš 11...... Jokio lapelio, kaip visad..

Tai Kauno 31-asis irgi ne ka geriau dirba. Is Vilniaus issiustas reg.laiskas 08.30, Kaune gauta 09.01.. i namus atnesta 09.26..as suprantu, 26dienas, 100metru laiskas keliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 10 10, 21:23)
Tai Kauno 31-asis irgi ne ka geriau dirba. Is Vilniaus issiustas reg.laiskas 08.30, Kaune gauta 09.01.. i namus atnesta 09.26..as suprantu, 26dienas, 100metru laiskas keliavo doh.gif

man šitam pašte p. Janina patinka. Ji priiminėja siuntas.

Turbopower
, kaip susekti Australijon pasiųstą siuntą, please? 4u.gif Australijos paštas nerodo.. ką daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 12 spalio 2012 - 20:05
QUOTE(naitas @ 2012 10 12, 21:05)
man šitam pašte p. Janina patinka. Ji priiminėja siuntas.

Turbopower
, kaip susekti Australijon pasiųstą siuntą, please?  4u.gif   Australijos paštas nerodo.. ką daryt?

http://auspost.com.au/track/

man čia rodė vieną kartą (nes tik vieną kartą ir siunčiau), o dabar laukiu jau 16dienų ir nepasirodo, bet manau, kad pasirodys max po savaitės, o jei ne tai bėda gali būt:-).

p.s. RN siuntą į UK tam pačiam gavejui išsiunčiau 10/06, jis dar jos negavo, 10/08 išsiunčiau CN siuntą jis ją jau gavo 10/12d....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 12 spalio 2012 - 22:50
QUOTE(Turbopower @ 2012 10 13, 00:47)
http://auspost.com.au/track/

man čia rodė vieną kartą (nes tik vieną kartą ir siunčiau), o dabar laukiu jau 16dienų ir nepasirodo, bet manau, kad pasirodys max po savaitės, o jei ne tai bėda gali būt:-).

p.s. RN siuntą į UK tam pačiam gavejui išsiunčiau 10/06, jis dar jos negavo, 10/08 išsiunčiau CN siuntą jis ją jau gavo 10/12d....

ačiū, bet toj nuorodoj nerodo.. "product not trackable"

o su UK taip būna.. tai per dvi savaites pristato, tai per tris dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 13, 00:04)
ačiū, bet toj nuorodoj nerodo.. "product not trackable"

o su UK taip būna.. tai per dvi savaites pristato, tai per tris dienas  doh.gif

Tai jo "product not trackable", bet kai pas juos atsiduria siunta, tada atsiranda sekimas, gan ilgai reikia laukti....
Atsakyti
Kiek laiko maždaug keliauja registruotas laiškas iš Lietuvos į Norvegiją? Na taip jau maksimaliai, nes noriu pasiskaičiuoti, kad nepavėluočiau išsiųsti stojimo dokumentus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2012 10 15, 12:38)
Kiek laiko maždaug keliauja registruotas laiškas iš Lietuvos į Norvegiją? Na taip jau maksimaliai, nes noriu pasiskaičiuoti, kad nepavėluočiau išsiųsti stojimo dokumentus.  smile.gif

14-20 parų
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 03, 01:15)
Labiausiai 'biesina', kad atėjus į paštą nusipirkti pašto ženklų, išsiųsti/paimti siuntinį - t.y. tiesioginė ir neginčijama pašto paskirtis, turiu stovėti eilėje su mokančiais visokias įmokas, mokesčius...

as irgi maniau, kad mane tai erzina labiausiai
pasirodo, buna ir dar "geriau"
gauni i pashto dezute praneshima apie siuntini, nuleki i pashta, atstovi pusvalandi eileje (kartu su visais "mokesciais") , o tau tada sako, kad per anksti atejai - siuntiniai dar neishrushiuoti... reik ateit po 11 ryto blink.gif
tokio "fynto" pashte iki shiol dar nebuvau apturejus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 10 13, 08:19)
Tai jo "product not trackable", bet kai pas juos atsiduria siunta, tada atsiranda sekimas, gan ilgai reikia laukti....

Neparode, gavejas gavo :-).

Gal kartais rodo, kartais ne.
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2012 10 16, 22:04)
Neparode, gavejas gavo :-).

Gal kartais rodo, kartais ne.

man Australijos nerodo, nors gavėjas jau seniausiai gavo..
Atsakyti