Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2011 12 03, 01:15)
Labiausiai 'biesina', kad atėjus į paštą nusipirkti pašto ženklų, išsiųsti/paimti siuntinį - t.y. tiesioginė ir neginčijama pašto paskirtis, turiu stovėti eilėje su mokančiais visokias įmokas, mokesčius...man pašte paaiškino, kad kažkokiose jų taisyklėse nebeliko to aptarnavimo be eilės, jei atėjau su konkrečia būtent 'pašto' užduotimi doh.gif Taip kaskart ir norisi keiktis cool.gif

mane tas irgi iš proto varo, man siuntiniai ateina kelis kart per savaitę ir stoviu kol visos bobutės mokesčius susimokės, laukiu su tuo lapeliu siuntinuką pasiimti doh.gif
aišku db jau pažįsta kartais atiduoda be eilės, vis gi einu arba su dukryte metukų, arba su visais trim vaikais unsure.gif

kitas dalykas, turim nerealią paštininkę, pasiima siuntinius ir neatneša, net lapelio nepalieka doh.gif o jei atneša, tai kokią 7 ryto unsure.gif tikrai mane ji pažįsta žino, kad esu namuose, nedirbu, kiek kart nešė, matė, kad pažadina ir mus ir vaikus, prašiau, kad taip anksti nebeneštų, tačiau bergždžiai... maža to ant skambučio pirštą laiko, tol kol durų neatidarai, tai taip turbūt ir kaimynai pabunda doh.gif
dar esu rašius skundą, kad kelis kart neva nerado manęs namie ir už tai siunta buvo mėnesį pašte doh.gif niekaip nesuprantu, ne gi nėra normalių ir atsakingų moteryčių dirbti tokį darbą, kad dirba bele kas ir bele kaip g.gif
Atsakyti
O as va kai tik siuncia man kas neregistruotu, vis negaunu doh.gif aiksu tai buvo 1k Lietuvoje, ir 1 turi ateit is Kinijos, bet jau 8savaites praejo(neregistruotas) ir is anglijos vis dar laukiu neregistruoto, praejo 5savaites doh.gif kur jie dingsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2012 10 22, 19:07)
O as va kai tik siuncia man kas neregistruotu, vis negaunu  doh.gif aiksu tai buvo 1k Lietuvoje, ir 1 turi ateit is Kinijos, bet jau 8savaites praejo(neregistruotas) ir is anglijos vis dar laukiu neregistruoto, praejo 5savaites doh.gif  kur jie dingsta?  g.gif

jeigu istisai dingsta, vadinasi, kalta jusu pasto darbuotoja. Arba kuri skirsto, arba kuri isnesioja. Vagia. Tiek daug siaip sau nedingsta.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 22, 19:15)
jeigu istisai dingsta, vadinasi, kalta jusu pasto darbuotoja. Arba kuri skirsto, arba kuri isnesioja. Vagia. Tiek daug siaip sau nedingsta.

o bandėte pašte domėtis, nes net tuos neregistruotus jos surašo į blanknotą 4u.gif atėjus pasiimti net neregistruoto, vis tiek turite už jį pasirašyti 4u.gif paprašykite jį peržvelgti ir bus aišku ar kaltas paštas, ar paštininkė. nors dažniausiai iš užsienio nenešioja paštininkai siuntinukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 22, 20:52)
o bandėte pašte domėtis, nes net tuos neregistruotus jos surašo į blanknotą 4u.gif  atėjus pasiimti net neregistruoto, vis tiek turite už jį pasirašyti  4u.gif  paprašykite jį peržvelgti ir bus aišku ar kaltas paštas, ar paštininkė. nors dažniausiai iš užsienio nenešioja paštininkai siuntinukų rolleyes.gif

niekas niekur nereikalauja pasirasyti uz neregistruotas siuntas. Jas nesa kaip ir neregistruotus vokus. Cia kaip kuris pastas sau pats darbo pasidaro, ir tuo paciu apsisaugo nuo kaltinimu vagystemis. O ten, kur to nedaro, ir klesti vagiliavimas.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 22, 21:00)
niekas niekur nereikalauja pasirasyti uz neregistruotas siuntas. Jas nesa kaip ir neregistruotus vokus.  Cia kaip kuris pastas sau pats darbo pasidaro, ir tuo paciu apsisaugo nuo kaltinimu vagystemis. O ten, kur to nedaro, ir klesti vagiliavimas.

visko gali būti, bent jau Vilniuje registruoja juos, bent jau man taip sakė pašte. Ir tokius esu gavus kelis, kurie telpa į pašto dėžutę, didesnių neneša g.gif aš labai dažnai iš jų užsisakinėju rolleyes.gif
Atsakyti
ansciau kur gyvenau nedingo nei vienas, pastininkas atvezdavo i namus tiek reistruotus tiek paprastus. Persikraustem, ir va 3 siuntiniai taip ir neatkeliavo verysad.gif tai va ir galvoju ar cia pastininkes ar kas kaltas.
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2012 10 22, 23:42)
ansciau kur gyvenau nedingo nei vienas, pastininkas atvezdavo i namus tiek reistruotus tiek paprastus. Persikraustem, ir va 3 siuntiniai taip ir neatkeliavo  verysad.gif tai va ir galvoju ar cia pastininkes ar kas kaltas.

aš lygiai tokią pat patirtį turiu. Ten kur anksčiau gyvenau, buvo košmaras - kaip tik neregistruota, taip kas antra ir dingdavo. Pakeičiau gyvenamą vietą. Dabar per 1,5 metų nesu patyrus jokio "dingimo". Tai kas čia per X failai.. tik darbas tos, kuri skirsto laiškininkams atidarius gautus maišus, ir pačių laiškininkų ilgi pirštai. Juk rytais gautus maišus skirsto vienas žmogus. Ką nori, tą ir daro. Sistemą žino - neregistruota - galų neras.
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2012 10 22, 22:42)
ansciau kur gyvenau nedingo nei vienas, pastininkas atvezdavo i namus tiek reistruotus tiek paprastus. Persikraustem, ir va 3 siuntiniai taip ir neatkeliavo  verysad.gif tai va ir galvoju ar cia pastininkes ar kas kaltas.

bet tai kodėl jūs nesiaiškinate g.gif aš taip nepalikčiau schmoll.gif rašyčiau skundus ir pan rolleyes.gif juk tai jūsų daiktas už kurį mokate pinigus
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 10:12)
bet tai kodėl jūs nesiaiškinate  g.gif aš taip nepalikčiau schmoll.gif  rašyčiau skundus ir pan  rolleyes.gif  juk tai jūsų daiktas už kurį mokate pinigus

na ne manęs klausiat, bet taisyklės visur yra vienodos - dėl neregistruotų siuntų niekas nesiaiškina. Net nepriima pretenzijų. Skundui rašyt nėra pagrindo, nes nėra įrodymo, kad siunta buvo išsiųsta. Nuo ko pradėti ieškoti? nėra gi už ko užsikabinti - išsiuntė neišsiuntė, pavogė nepavogė. Viskas ant geros valios.
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 10:12)
bet tai kodėl jūs nesiaiškinate  g.gif aš taip nepalikčiau schmoll.gif  rašyčiau skundus ir pan  rolleyes.gif  juk tai jūsų daiktas už kurį mokate pinigus

Skambinu i pasta kiekviena diena, tikrinu, o jos paziuri paziuri ir atsako, kad tokiu adresu siuntiniu nera. O pretenziju nepriima, nes siuntos neregistruotos. Taip ir norisi pasakyt, kad jos pacios ir pasiema, bet kai nesi tikra, juk nepulsi doh.gif tiesiog jau ir pinigu ir daiktu gaila. Nu vienas dingo,nekreipciau demesio..visko buna... bet 3 siuntiniai iskart???? doh.gif liudna kazkaip ir itartina
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 23, 09:39)
na ne manęs klausiat, bet taisyklės visur yra vienodos - dėl neregistruotų siuntų niekas nesiaiškina. Net nepriima pretenzijų. Skundui rašyt nėra pagrindo, nes nėra įrodymo, kad siunta buvo išsiųsta. Nuo ko pradėti ieškoti? nėra gi už ko užsikabinti - išsiuntė neišsiuntė, pavogė nepavogė. Viskas ant geros valios.

yra man keli daiktai dingę, tačiau visada atgaudavau pinigus smile.gif ir labai džiaugiuosi, jog pas mus registruojami net ir gaunamos neregistruotos siuntos rolleyes.gif o jūs pasiklauskit ar tikrai neregistruoja ir pas jus rolleyes.gif ar bent klausėt? nes net ir kiekviena neregistruota siunta turi numeriuką mirksiukas.gif

QUOTE(luna @ 2012 10 23, 10:21)
Skambinu i pasta kiekviena diena, tikrinu, o jos paziuri paziuri ir atsako, kad tokiu adresu siuntiniu nera. O pretenziju nepriima, nes siuntos neregistruotos. Taip ir norisi pasakyt, kad jos pacios ir pasiema, bet kai nesi tikra, juk nepulsi doh.gif tiesiog jau ir pinigu ir daiktu gaila. Nu vienas dingo,nekreipciau demesio..visko buna... bet 3 siuntiniai iskart???? doh.gif  liudna kazkaip ir itartina

jei mokėjot per paypalą keliat bylą, jog negavot daikto ir tai jau bus ne jūsų bėda wink.gif

ir niekada tokių dalykų netvarkau telefonu, visada važiuoju ir vietoje tikrinu tuos sarašiukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 23 spalio 2012 - 10:06