Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 10:05)
yra man keli daiktai dingę, tačiau visada atgaudavau pinigus smile.gif ir labai džiaugiuosi, jog pas mus registruojami net ir gaunamos neregistruotos siuntos rolleyes.gif o jūs pasiklauskit ar tikrai neregistruoja ir pas jus  rolleyes.gif  ar bent klausėt? nes net ir kiekviena neregistruota siunta turi numeriuką  mirksiukas.gif

tai labai panašu, kad vidinė jūsų pašto skyriaus tvarka, pas mane tikrai tikrai niekas neregistruotų į jokius registrus netraukia ir pretenzijų nepriima dėl neregistruotų.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 12, 21:05)
man šitam pašte p. Janina patinka. Ji priiminėja siuntas.

Esu papuolis pas vyresne, tai dar puse bedos. O tos jaunos doh.gif Tai su bendravimo kultura dideliu bedu turi ,tikrai
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 12:05)
ar bent klausėt? nes net ir kiekviena neregistruota siunta turi numeriuką  mirksiukas.gif
jei mokėjot per paypalą keliat bylą, jog negavot daikto ir tai jau bus ne jūsų bėda wink.gif

ir niekada tokių dalykų netvarkau telefonu, visada važiuoju ir vietoje tikrinu tuos sarašiukus  rolleyes.gif

Jūs kalbat kaip suvažinėta, atleiskit. Jeigu JUMS kas nors duoda kokius nors "sąrašiukus" asmeniškai tikrint, tai labai nusižengia pašto taisyklėms. JOKIOS neregistruotos korespondencijos niekur niekas neregistruoja, tik maišų skaičių. O kas viduje- šimtai paketų, vokų - tas yra tik pašto ir darbuotojų sąžinės reikalas.
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 12:05)
yra man keli daiktai dingę, tačiau visada atgaudavau pinigus smile.gif ir labai džiaugiuosi, jog pas mus registruojami net ir gaunamos neregistruotos siuntos rolleyes.gif o jūs pasiklauskit ar tikrai neregistruoja ir pas jus  rolleyes.gif  ar bent klausėt? nes net ir kiekviena neregistruota siunta turi numeriuką  mirksiukas.gif
jei mokėjot per paypalą keliat bylą, jog negavot daikto ir tai jau bus ne jūsų bėda wink.gif

ir niekada tokių dalykų netvarkau telefonu, visada važiuoju ir vietoje tikrinu tuos sarašiukus  rolleyes.gif

taip viena pirkau per ebay ir iskeliau byla, tai bent tiek guodzia ax.gif kitas lietuvoje, pardaveja nesutiko grazint pinigu, na o kita pirkau per dealextreme iskeliau byla, nes mokejau per paypal,bet man atmete,neva daaug laiko praejo. Bandau tartis su kinieciais,bet jie nelabai nori grazint pinigu verysad.gif o paste sedi tokia prativna moteriske ir neina su ja kalbetis... ateis siuntinys gausit popieriuka... ir nesileidzia i jokias kalbas, tik dave tel.nr. kad nevaiksciot kiekviena diena, ir galiu skambint ir klaust.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 10 23, 11:56)
tai labai panašu, kad vidinė jūsų pašto skyriaus tvarka, pas mane tikrai tikrai niekas neregistruotų į jokius registrus netraukia ir pretenzijų nepriima dėl neregistruotų.

jūs Vilnietė? laukiu siuntinuko, prie progos užklausiu kaip čia yra, ar tai yra jų tvarka ar bendra g.gif

QUOTE(naitas @ 2012 10 23, 12:45)
Jūs kalbat kaip suvažinėta, atleiskit. Jeigu JUMS kas nors duoda kokius nors "sąrašiukus" asmeniškai tikrint, tai labai nusižengia pašto taisyklėms. JOKIOS neregistruotos korespondencijos niekur niekas neregistruoja, tik maišų skaičių. O kas viduje- šimtai paketų, vokų -  tas yra tik pašto ir darbuotojų sąžinės reikalas.

jūs pati suvažinėta, gal galit man atsakyti į vieną klausimą, gaunate lapelį ant jo būna parašyta jūsų pavardė ir vardas, bei numeriukas, atkreipkite į tai dėmesį, jūsų manymu jis iš kur iš galvos? būna du arba trys skaičiukai mirksiukas.gif
jūs manot pašte tiek vietos, kad atskirai sudėtų kiekvieno siuntinius pagal vardą ir pavardę? Kai ateinate atsiimti, jos žino kur kieno siuntinys padėtas? jie tuos neregistruotus sunumeruoja, ir pagal tą numeriuką jums atėjus atiduoda 4u.gif taip, kad prieš kaltindama kitą kart gerai išsiaiškinkit apie ką kalbu 4u.gif

QUOTE(luna @ 2012 10 23, 13:26)
taip viena pirkau per ebay ir iskeliau byla, tai bent tiek guodzia  ax.gif kitas lietuvoje, pardaveja nesutiko grazint pinigu, na o kita pirkau per dealextreme iskeliau byla, nes mokejau per paypal,bet man atmete,neva daaug laiko praejo. Bandau tartis su kinieciais,bet jie nelabai nori grazint pinigu verysad.gif o paste sedi tokia prativna moteriske ir neina su ja kalbetis... ateis siuntinys gausit popieriuka... ir nesileidzia i jokias kalbas, tik dave tel.nr. kad nevaiksciot kiekviena diena, ir galiu skambint ir klaust.

patirtis daro savo wink.gif aš ebay laukiu mėnesį, per paypal'ą 45 dienas, jei tik artėja terminas rašau pardavėjams, jei nesitaria keliu bylą 4u.gif Jei perkate Lietuvoje iš žmogaus, tada jau aišku tariatės dėl pristatymo ir pan, tačiau jei perkate iš svetainių jie atsako už gaunamą prekę ir jūs turite teisę iš jų reikalauti atsiųsti prekę iš naujo, arba grąžinti pinigus 4u.gif
Atsakyti
Na va, buvau paste, paziurejo, paieskojo sako nera. Palause is kur turi ateit,pasakiau is UK... sako is UK daznai dingsta neregistruoti, siulau kita karta registruot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 16:33)
jūs Vilnietė? laukiu siuntinuko, prie progos užklausiu kaip čia yra, ar tai yra jų tvarka ar bendra g.gif

taip, ir ankstesniam rajone, kur gyvenau ir, kur dabar gyvenu, taip nebuvo/nėra. dabartiniam tvarkos dar neįsidėmėjau, bet ankstesniam, nuėjus, paklausdavo adreso ir ten siuntos būdavo pagal gatves ir namo numerius sudėliotos (kiekvienai gatvei atskira sekcija). susiradau paskutinį lapelį neregistruotos, jokio numeriuko nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 23 spalio 2012 - 17:40
QUOTE(Cartman @ 2012 10 23, 18:26)
taip, ir ankstesniam rajone, kur gyvenau ir, kur dabar gyvenu, taip nebuvo/nėra. dabartiniam tvarkos dar neįsidėmėjau, bet ankstesniam, nuėjus, paklausdavo adreso ir ten siuntos būdavo pagal gatves ir namo numerius sudėliotos (kiekvienai gatvei atskira sekcija). susiradau paskutinį lapelį neregistruotos, jokio numeriuko nėra.

gal rajone, kai yra kelios gatvės taip, bet manau didmiesčiuose tikrai pasimestų kai siuntų tikrai daug, jei pagal pavardes sudėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 17:57)
gal rajone, kai yra kelios gatvės taip, bet manau didmiesčiuose tikrai pasimestų kai siuntų tikrai daug, jei pagal pavardes sudėtų rolleyes.gif

kur aš minėjau, kad pagal pavardę? pagal gatvę, tada gatvės sekcijoj išrūšiuota pagal namo numerius didėjančia tvarka. ir priminsiu, tai vyksta Vilniuj. tiesiog tam konkrečiam pašto skyriuj (vieno Vilniaus mikrorajono) tokia tvarka buvo,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 23 spalio 2012 - 18:10
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 11:05)
jūs pati suvažinėta, gal galit man atsakyti į vieną klausimą, gaunate lapelį ant jo būna parašyta jūsų pavardė ir vardas, bei numeriukas, atkreipkite į tai dėmesį, jūsų manymu jis iš kur iš galvos? būna du arba trys skaičiukai mirksiukas.gif

jeigu siuntinukas atėjo iki jūsų pašto, tai jis ir sąrašiuke atsidūrė (jei paštas tokį veda). jeigu neatėjo arba kažkas jį atėjusį pamiršo į sąrašiuką įtraukti, matysit kaip savo ausis. šitas sąrašiukas nėra registracija. neregistruotus ir pašto dėžutėj palieka įmestus. pasirašyt neprivaloma.
maniškis irgi veda tą sąrašą, bet jau keli užsieniniai dingo ir vienas lietuviškas. nepadeda sąrašiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 spalio 2012 - 18:23
QUOTE(Cartman @ 2012 10 23, 19:08)
kur aš minėjau, kad pagal pavardę?  pagal gatvę, tada gatvės sekcijoj išrūšiuota pagal namo numerius didėjančia tvarka. ir priminsiu, tai vyksta Vilniuj. tiesiog tam konkrečiam pašto skyriuj (vieno Vilniaus mikrorajono) tokia tvarka buvo,

jei ne paslaptis koks tai mikrorajonas blush2.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2012 10 23, 19:21)
jeigu siuntinukas atėjo iki jūsų pašto, tai jis ir sąrašiuke atsidūrė (jei paštas tokį veda). jeigu neatėjo arba kažkas jį atėjusį pamiršo į sąrašiuką įtraukti, matysit kaip savo ausis. šitas sąrašiukas nėra registracija. neregistruotus ir pašto dėžutėj palieka įmestus. pasirašyt neprivaloma.
maniškis irgi veda tą sąrašą, bet jau keli užsieniniai dingo ir vienas lietuviškas. nepadeda sąrašiukas biggrin.gif

kad nepadeda tai visko gali būt, tačiau tikrai yra pagalba, jei norit atsekti ar paštininkė kuri nešioja pasisavino ar ne rolleyes.gif manau jei yra rašomi skundai po kiekvieno dingimo tikrai yra į tai atsižvelgiama, bent jau kiek esu rašius, gaudavau oficialius atsakymus ir paskirtas nuobaudas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 23, 20:41)
bent jau kiek esu rašius, gaudavau oficialius atsakymus ir paskirtas nuobaudas rolleyes.gif

tai jūsų paštas ne tik žurnaliukus vartyt duoda, bet dar ir parašo, kokią nuobaudą kam paskyrė? fantastika biggrin.gif
Atsakyti