QUOTE(Cartman @ 2012 10 23, 11:56)
tai labai panašu, kad vidinė jūsų pašto skyriaus tvarka, pas mane tikrai tikrai niekas neregistruotų į jokius registrus netraukia ir pretenzijų nepriima dėl neregistruotų.
jūs Vilnietė? laukiu siuntinuko, prie progos užklausiu kaip čia yra, ar tai yra jų tvarka ar bendra
QUOTE(naitas @ 2012 10 23, 12:45)
Jūs kalbat kaip
suvažinėta, atleiskit. Jeigu JUMS kas nors duoda kokius nors "sąrašiukus" asmeniškai tikrint, tai labai nusižengia pašto taisyklėms. JOKIOS neregistruotos korespondencijos niekur niekas neregistruoja, tik maišų skaičių. O kas viduje- šimtai paketų, vokų - tas yra tik pašto ir darbuotojų sąžinės reikalas.
jūs pati suvažinėta, gal galit man atsakyti į vieną klausimą, gaunate lapelį ant jo būna parašyta jūsų pavardė ir vardas, bei numeriukas, atkreipkite į tai dėmesį, jūsų manymu jis iš kur iš galvos? būna du arba trys skaičiukai
jūs manot pašte tiek vietos, kad atskirai sudėtų kiekvieno siuntinius pagal vardą ir pavardę? Kai ateinate atsiimti, jos žino kur kieno siuntinys padėtas? jie tuos neregistruotus sunumeruoja, ir pagal tą numeriuką jums atėjus atiduoda

taip, kad prieš kaltindama kitą kart gerai išsiaiškinkit apie ką kalbu
QUOTE(luna @ 2012 10 23, 13:26)
taip viena pirkau per ebay ir iskeliau byla, tai bent tiek guodzia

kitas lietuvoje, pardaveja nesutiko grazint pinigu, na o kita pirkau per dealextreme iskeliau byla, nes mokejau per paypal,bet man atmete,neva daaug laiko praejo. Bandau tartis su kinieciais,bet jie nelabai nori grazint pinigu

o paste sedi tokia prativna moteriske ir neina su ja kalbetis... ateis siuntinys gausit popieriuka... ir nesileidzia i jokias kalbas, tik dave tel.nr. kad nevaiksciot kiekviena diena, ir galiu skambint ir klaust.
patirtis daro savo

aš ebay laukiu mėnesį, per paypal'ą 45 dienas, jei tik artėja terminas rašau pardavėjams, jei nesitaria keliu bylą

Jei perkate Lietuvoje iš žmogaus, tada jau aišku tariatės dėl pristatymo ir pan, tačiau jei perkate iš svetainių jie atsako už gaunamą prekę ir jūs turite teisę iš jų reikalauti atsiųsti prekę iš naujo, arba grąžinti pinigus