Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo teisė, darbo sutartys ir kt.

QUOTE(SSDD @ 2013 11 22, 14:48)
bet papildomos atostogos skaičiuojamos už stažą įmonėje g.gif

Jūs norit atidirbus 10 metų prisidėti papildomų dienų? Tada taip - stažas to laikotarpio įsiskaičiuoja. Tačiau nesiskaičiuoja už tą laikotarpį kasmetinės atostogos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 11 22, 15:48)
bet papildomos atostogos skaičiuojamos už stažą įmonėje g.gif

Tai VPA ieina i darbo staza,todel jums priklauso 3 papildomos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2013 11 22, 15:05)
Jūs norit atidirbus 10 metų prisidėti papildomų dienų? Tada taip - stažas to laikotarpio įsiskaičiuoja. Tačiau nesiskaičiuoja už tą laikotarpį kasmetinės atostogos  4u.gif

taip, būtent, mano klausimas apie tas papildomas dienas prie 28 dienų, norėjau sužinoti ar turiu į jas teisę. taip išeina, kad jau turiu, ačiū smile.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 22, 15:06)
Tai VPA ieina i darbo staza,todel jums priklauso 3 papildomos dienos.

tą ir norėjau sužinoti, ačiū 4u.gif belieka įtikinti darbdavį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 11 22, 16:09)
taip, būtent, mano klausimas apie tas papildomas dienas prie 28 dienų, norėjau sužinoti ar turiu į jas teisę. taip išeina, kad jau turiu, ačiū  smile.gif
tą ir norėjau sužinoti, ačiū  4u.gif belieka įtikinti darbdavį?  g.gif

"8. Šio Aprašo 5.4, 6.2 ir 7.4 punktuose nurodyti laikotarpiai, kuriuos leidžiama įskaičiuoti į darbo stažą, yra:
8.5. nėštumo ir gimdymo atostogų, tėvystės atostogų ir atostogų vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai, laikas;"
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

Man atrodo dar galiojanti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 22, 15:18)
"8. Šio Aprašo 5.4, 6.2 ir 7.4 punktuose nurodyti laikotarpiai, kuriuos leidžiama įskaičiuoti į darbo stažą, yra:
  8.5. nėštumo ir gimdymo atostogų, tėvystės atostogų ir atostogų vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai, laikas;"
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

Man atrodo dar galiojanti.

4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal zinote ar galiu atsidarineti UAB ir buti vienintele darbuotoja,jei dirbu ir samdoma darba?
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 23, 12:15)
gal zinote ar galiu atsidarineti UAB ir buti vienintele darbuotoja,jei dirbu ir samdoma darba?

Galit. Tik reikės dar arba buhalterio, arba buhalterinės įmonės apskaitai tvarkyti, pati to daryti negalite.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 11 25, 15:09)
Galit. Tik reikės dar arba buhalterio, arba buhalterinės įmonės apskaitai tvarkyti, pati to daryti negalite.

na dar darbdavys gali buti darbo sutartyje irases apribojimus.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 11 25, 15:09)

Tai sita zinau, bet turiu omeny, ar galiu as kitoj imonej dirbti kaip samdoma darbuotoja (pas mane pilnas etatas ir sutarty nurodyta kad darbas pagrindinis) ir dar plius noriu atsidaryti UAB ir buti ten vadovas ir direktorius (plius buhalteris). Suprantu, kad tada as UAB galiu tik puse etato darbintis?
Atsakyti
Darbintis galit tiek, kad nebūtų viršytas darbo laikas pagal DK. Galit darbintis kad ir valandai per dieną. Vadovas ir buhalteris (2 in 1) UAB'e dirbti negali, buhalteriją turi tvarkyti kitas asmuo arba buh.paslaugų įmonė.
Atsakyti
Laba diena,
Gal galit parasyt straipsnius,istatymus, kur rasytu, ar darbuotojas privalo per savo poilsio dienas vaziuoti i apmokymus, ir pries kiek dienu reikia ispet/paprasyt darbuotojo,, kad jis ateitu dirbti per savo iseigines?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 11 29, 16:12)
Gal galit parasyt straipsnius,istatymus

Visa tai turi būti numatyta darbo sutartyje.
Atsakyti