QUOTE(maruša @ 2012 01 24, 12:20)
Kaip jūs skaniai ir neriebiai gaminat žuvį? Garpuodžio neturiu. Vyras pripažįsta tik keptą aliejaus padaže

Orkaitėje skanu, galima tik prieskoniais ištrinti ir daug svogūnų, galima su kokia feta dar papildomai, kiauše apvolioti ar su daug daržovių.
Papildyta:QUOTE(brashke77 @ 2012 01 24, 12:59)
Paskui, kas mane nustebino ir sugriove susidaryta nuomone apie vandeni, tai Malachovo knyga, Mirimanovos metodas: zodziu, ten raso, kad nereikia gerti tu 2 litru vandens, jei nesinori. Gerti tik tada kai norisi

Va kaip priestaringai
Čia pritarčiau bent jau aš. Esu gi pasakojus kaip pradėjus į save pompuoti vandenį, nes tipo reikia, o šiaip aš jo nemėgstu - veeee, tai iš pradžių buvo gerai, bet ir buvo pavasaris, vasara, kai šilčiau, o atėjus rudeniui, žiemai tas vanduo ėmė nebepasišalinti ir atsirado sunkaus pilvo, kojų efektas
Nežinau, bet man tas vanduo priešas kažkoks, aš per prievartą išgeriu po kavos, per sportą pageriu kažkiek, nes tada jau tikrai noriu ir šiaip kada kokį puoduką prie progos, po saldumynų tarkime, o varyti litrais, nu tai baisu mano organizmui
Papildyta:QUOTE(brashke77 @ 2012 01 24, 12:59)
Ir del valgymo (cia pagal Malachova), jokiu ten 5 maitinimusi dienoje, o valgyti tik tada kai tikrai, realiai esi alkanas, zmogau. Gali nesinoreti ir visa diena, ir tai normalu. Ta prasme, nevalgyti tik todel, kad atejo 'suplanuotasis valgymo laikas'. O porcijas irgi nepadidinti del to

Zodziu, knyga man labai patiko, viskas pagrista, viskas protingai, racionaliai isdestyta. O ir paties autoriaus patirtis, pasiekimai daro ispudi..jau seniai

O čia neišeina pritarti dėl paprasto dalyko, nes būna nesinori, nesinori, nesinori, pasidžiaugi, kad o kaip gerai ir laiko sutaupai ir pinigų ir šiaip gera lengva, o paskui gi kad užsivanosi porciją... Juk organizmas vistiek išsenka ir po to nori dvigubai. Tai geriau jau taip nedaryti man regis ir kažką įsimesti į skrandį, bent jau kokias sultis gerti, jei natūralios kažkaip prieinamos, nes po to kai suvarysi 5 cepus tai tikrai gerai nebus