Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Elysa @ 2012 03 10, 16:27)
Asmeniškai aš pagal sapnus niekada nepriiminėju jokių sprendimų.

kartais sapnas atspindi kaip tik tą būseną kurią kaip tik tomis dienomis išgyvenam. Jei imu į rankas kažkokią situaciją,ir kažkur giliai pergyvenu ar teisingai elgiuosi-normalu,jog ir sapnuoju,jog vairuoju mašina,važiuoju keliu,nors ir sunkiai bet ir įveikiu. Tai reiškia,kas automobilis tai situacija,aš vairuoju-vadinasi valdau padėtį,įveikiu kelią-viskas pavyks. Ar,tarkim,nėščia moteris nuolat pergyvena dėl savo vaisiaus,ar viskas bus gerai,ar vaikas gims sveikas,ir jei viskas gerai,normalu,kad ji sapnuoja švarų vandenį. Tai sapnas,sakantis,kad viskas vaisiu yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 10, 19:05)
kartais sapnas atspindi kaip tik tą būseną kurią kaip tik tomis dienomis išgyvenam.

Taip.
Vieni sapnai yra ateities pranašai, kiti praeities atspindys.
Kaip pavyzdėlį minėjau savo sapną, kai vakare malonus skambutis, po to nuostabus malonus sapnas, kuriame aš esu būtent toje vietovėje, iš kur skambutis, nusprendžiu, jog tai praeities atspindys, bet tą pačią dieną kitas skambutis iš tos pačios vietovės, bet ne ypač man džiaugsmingas. Aš iki šiol ir nežinau, ar tai ateities pranašas, ar praeities atspindys.
Bet sapnas toks ryškus, ilgas, prisimenu visas net smulkiausias detales. Iki antrojo skambučio aš jame savo emocijas koncentravau tik į gėrį, o tas purvinas vanduo ant grindų...ai...nereikšminga smulkmena. Po antro skambučio labiau atkreipiau dėmesį į tą purviną vandenį. Ir atkreipiau dėmesį į dar vieną detalę - prie manęs prieina vyras, labai besidžiaugiantis, jog mane sutiko, ir pabučiuoja mane. Aš nusijuokiu ir sakau:"Tai gal susipažinkim". O jis - "taigi mes seniai pažįstami". Aš negalėjau prisiminti tokio pažįstamo. Tą veidą atpažinčiau ir dabar gatvėje, jis ryškus, ir matau jį net prieš akis, jei noriu prisiminti. Perkračiau atmintyje - na tokio veido tikrai nesu mačiusi nei ten, nei visame Žemės rutulyje smile.gif
Pagal simbolius moteriai - jei bučiuoja vyras, tai yra gerai, jei moteris - blogai.
Na, bet galvoju, kad aš turėsiu galimybę po kažkurio laiko nustatyti šio sapno kilmę - praeities jis ar ateities.

Bet yra ir dar trečia rūšis sapnų. Kai mes sapnuojame nei praeitį, nei ateitį. Sapnuojame tai, ko niekada nematėme ir nepatyrėme ( ir ateityje dažniausiai nepamatome ir nepatiriame). Štai ši sapnų rūšis yra pati įdomiausia.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 10, 18:27)

Sapnų analizė man - pirma, įdomu, kadangi tai dar nėra žmonijos iki galo suvoktas ir išsiaiškintas reiškinys

Belieka tik eksperimentuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O aš pati - bandomasis triušis smile.gif
Atsakyti
Įpusėjau skaityti Rpberto Mosso knygą. Rekomenduoju.
http://www.sapnaikalba.lt/lt/naujienos

http://www.sapnaikalba.lt/lt/renginiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 10 kovo 2012 - 18:41
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 10, 19:05)
kartais sapnas atspindi kaip tik tą būseną kurią kaip tik tomis dienomis išgyvenam.

Arba išgyvenom kažkada.

Aš buvau pakliuvusi į tokią situaciją lėktuve, kad minčių ar vilčių išgyventi nebuvo nė lašelio ( ir dar virš Bermudų trikampio biggrin.gif ).
Nemažai metų aš sapnuose išgyvenau panašų pojūtį, prabusdavau naktį siaube ir prakaite. Ne tik vaizdą matydavau, bet ir tą patį siaubą pajausdavau. Tik jis būdavo trumpalaikis, kadangi prabudimas jį nutraukdavo.

Tris metus nelipau į jokį lėktuvą.
Po to iškėliau sau mintį - kiek toli nujosi su arkliais? Ar baimė mane, ar aš baimę!
Įlipau į lėktuvą smile.gif Tie sapnai baigėsi.
Atsakyti
Elysa, tu gal kokį blog'ą susiorganizuok? mirksiukas.gif Šioje temoje mes sapnus aiškinamės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 10, 18:13)

Bet yra ir dar trečia rūšis sapnų. Kai mes sapnuojame nei praeitį, nei ateitį. Sapnuojame tai, ko niekada nematėme ir nepatyrėme ( ir ateityje dažniausiai nepamatome ir nepatiriame). Štai ši sapnų rūšis yra pati įdomiausia.

susimąsčiau...tikrai įdomu,kaip su šiais sapnais g.gif bet jei vistiek kažką reiškia. Arba tuo metu smegenys perdirba informaciją ir sudėlioja ją į vietas.

QUOTE(Elysa @ 2012 03 10, 18:53)
Tris metus nelipau į jokį lėktuvą.
Tie sapnai baigėsi.

jautei baimė skristi-tai normalu,kad ir sapnai tokie.

Man patinka "užsakyti" sapnai. Kartą teko iš vakaro daug galvoti kas man kelia nerimą. Susapnavau savo gyvenimą iki 25m smile.gif sapnas buvo toks ryškus ,kad net jį užsirašiau. Rašydama pradėjau suprasti kas tai. Atradau didžiausią savo gyvenime baimę. Iš sapno.
Dabar kartais tai specialiai darau,kartais pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 10, 21:46)
Elysa, tu gal kokį blog'ą susiorganizuok?  mirksiukas.gif  Šioje temoje mes sapnus aiškinamės  mirksiukas.gif

O aš ką - kosmonautus???

Kadangi mintis apie blogą kilo tau, tai tu ir susikurk jį. Galėsi ten konsultuoti, kai baigsi skaityti antrąją knygos pusę.

Man tokia mintis nekilo.

P.S. Štai tau ir tavo sapno apie liūtą išaiškinimas. O priekaištauji man, jog aš nepajėgi išanalizuoti sapnų apie "spuogą ant nosies".
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 10, 20:07)
O aš ką - kosmonautus???

Kadangi mintis apie blogą kilo tau, tai tu ir susikurk jį. Galėsi ten konsultuoti, kai baigsi skaityti antrąją knygos pusę.

Man tokia mintis nekilo.

P.S. Štai tau ir tavo sapno apie liūtą išaiškinimas. O priekaištauji man, jog aš nepajėgi išanalizuoti sapnų apie "spuogą ant nosies".

Tu pati spuogas ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 10, 21:48)
susimąsčiau...tikrai įdomu,kaip su šiais sapnais g.gif bet jei vistiek kažką reiškia. Arba tuo metu smegenys perdirba informaciją ir sudėlioja ją į vietas.

Taip taip, Safyrine, reiškia.

Aš kažkada buvau parašiusi, jog aš šiuose sapnuose/jų aiškinime einu ne nuo pasąmonės link sapnų, bet nuo sapnų link pasąmonės.

Bet Vaižgantė šią mano mintį "užklojo ilgomis paklodėmis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 10 kovo 2012 - 20:31
QUOTE(Elysa @ 2012 03 10, 20:28)
Taip taip, Safyrine, reiškia.

Aš kažkada buvau parašiusi, jog aš šiuose sapnuose/jų aiškinime einu ne nuo pasąmonės link sapnų, bet nuo sapnų link pasąmonės.

Bet Vaižgantė šią mano mintį "užklojo ilgomis paklodėmis".

Spuogas ant nosies visada nori būti visų matomas. Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 10, 22:33)
Spuogas ant nosies visada nori būti visų matomas. Linkiu sėkmės  4u.gif

Vaižgante,
suskaičiuok iki šimto.
Nuoširdus patarimas.
Atsakyti