QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 10, 19:05)
kartais sapnas atspindi kaip tik tą būseną kurią kaip tik tomis dienomis išgyvenam.
Taip.
Vieni sapnai yra ateities pranašai, kiti praeities atspindys.
Kaip pavyzdėlį minėjau savo sapną, kai vakare malonus skambutis, po to nuostabus malonus sapnas, kuriame aš esu būtent toje vietovėje, iš kur skambutis, nusprendžiu, jog tai praeities atspindys, bet tą pačią dieną kitas skambutis iš tos pačios vietovės, bet ne ypač man džiaugsmingas. Aš iki šiol ir nežinau, ar tai ateities pranašas, ar praeities atspindys.
Bet sapnas toks ryškus, ilgas, prisimenu visas net smulkiausias detales. Iki antrojo skambučio aš jame savo emocijas koncentravau tik į gėrį, o tas purvinas vanduo ant grindų...ai...nereikšminga smulkmena. Po antro skambučio labiau atkreipiau dėmesį į tą purviną vandenį. Ir atkreipiau dėmesį į dar vieną detalę - prie manęs prieina vyras, labai besidžiaugiantis, jog mane sutiko, ir pabučiuoja mane. Aš nusijuokiu ir sakau:"Tai gal susipažinkim". O jis - "taigi mes seniai pažįstami". Aš negalėjau prisiminti tokio pažįstamo. Tą veidą atpažinčiau ir dabar gatvėje, jis ryškus, ir matau jį net prieš akis, jei noriu prisiminti. Perkračiau atmintyje - na tokio veido tikrai nesu mačiusi nei ten, nei visame Žemės rutulyje

Pagal simbolius moteriai - jei bučiuoja vyras, tai yra gerai, jei moteris - blogai.
Na, bet galvoju, kad aš turėsiu galimybę po kažkurio laiko nustatyti šio sapno kilmę - praeities jis ar ateities.
Bet yra ir dar trečia rūšis sapnų. Kai mes sapnuojame nei praeitį, nei ateitį. Sapnuojame tai, ko niekada nematėme ir nepatyrėme ( ir ateityje dažniausiai nepamatome ir nepatiriame). Štai ši sapnų rūšis yra pati įdomiausia.