Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.IV tema

NIu jo įtvaras ne gipsas, ale mint vistiek negalima.
Šeip labai džiugu,kad nosies nenukabini thumbup.gif

Ai aš tai vakar persidirbau doh.gif gryžom su panikėm iš kauno, daigtų krūvos, dar sūnus vasarai parvarė, turto sesėm parvežė, tai reikėjo sukaišiot viską...... doh.gif Vienu žodžiu, sūnus kaune nebesimokys, sostinėn trauks. tai teko visa jo turta parvežt.....nebetelpam. ax.gif Liko braškės netvarkytos, ale namus tai sukamšiau ir sutvarkiau.

Magnifique
Tu juk sostinėj, gal gali mane apšviesti kur pas jus tvarkingi rajonai skaitomi, kur "bordakas" kur kokios šildymo kainos.Reik ieškot buto nuomai.Paklaust nėr ko. NIu Į až tik.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 21, 17:16)
Pirmadienį operavo mane.Vakar namo grįžau.Taip nenorėjau.Gerai buvo ligoninėj,lova funkcinė pulteliu valdoma,seselių iškvietimo mygtukas ir pan.gerai buvo...jokių papildomų daiktų besimaišančių po kojom ir ramentais...Namai jau už****Tevai vis kažką burba,šunys po kojom voliojasi,lova nepatogi,kad ir kaip bandžiau išlaužt pusiau sėdom pozą ir kojos pakeltos...Žodž.mąstau ką čia pasidarius,kad į skyrių grįžt  doh.gif  Operacija praėjo daugmaž normaliai.Tik kažko labai temperatūra krito,pirmą kartą buvau patenkinta moterimi anesteziologe.Labai gera ir rūpestinga buvo.Pas mane į pooperacinę non stop lakstė,kai prastai jaučiausi.Tai va,koja užgipsuota,ligoninėj nuėmė kojos atspaudą gipsinį ir jau gamina man įtvarą-batą.Atveš jį į namus antradienį.Nėr ką veikt žiauriai,tai ryt gal pas draugytes į sanatoriją Kačerginėj,už Kauno varysiu pa sibūt,nes mirštu namie.Pas ortopedą tik 31d.liepos,nes atostogaus visą liepą,tai tiek... g.gif

Nu jo, as tai neisivaizduoju, kad man kada nors gyvenime butu labiau norejesi buti ligoninej o ne namie biggrin.gif Bet gerai, kad jau grizai, pasiilgom cia taves 4u.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2012 06 22, 06:57)
Magnifique[/b]Tu juk sostinėj, gal gali mane apšviesti kur pas jus tvarkingi rajonai skaitomi, kur "bordakas" kur kokios šildymo kainos.Reik ieškot buto nuomai.Paklaust nėr ko. NIu Į až tik.

Nors ne manes klausei, bet ikisiu savo trigrasi, kaip (buvusi) vilniete. Manau, kad drasiai gali nuomotis visuose 'miegamuosiuose' rajonuose - Karoliniskes, Justiniskes, Pasilaiciai, Pilaite, Seskine irgi visai nieko. Jie biski tolokai nuo centro, jeigu ten teks kasdien vazinetis, bet nieko, greit priprantama smile.gif Geriau nekraustyk savo bernuzelio niekur prie stoties ar i Kalvariju gatves rajona, dar kazkuris is Nauj(amiestis ar Naujininkai, nebepamenu) irgi nekokia reputacija garseja. O sildymo kainos manau priklauso nuo kiekvieno buto atskirai, mano mama moka ne tiek pat, kiek uz keliu namu gyvenanti kaimyne tokio pat dydzio bute...
Atsakyti
Ačiū mergikės 4u.gif
Šeip sunku vaiką iš namų išleist ax.gif doh.gif Dar į visai nežinomas teritorijas.

Kaip jums rytas, drėgna, lynoja, buvau šiltnamyje, tai dar nieko, o va lauke tai nesinori nieko veikt.Prie kompo kiurksau. Reik vakarykštes braškes sutvarkyt dar. Na kambariuos ačiū dievui dar šilta. Įdomu ilgam čia, nes dangus tai toks be prošvaistės.
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2012 06 22, 11:51)
Nu jo, as tai neisivaizduoju, kad man kada nors gyvenime butu labiau norejesi buti ligoninej o ne namie  biggrin.gif

Žinok seselės ten skyriuj labai geros ir tas iškvietimo mygtukas labai geras ir lova tiesiog ideali po operacijos.Išlankstai kaip nori,aš ten susirietus kaip sliekas miegojau su kojom užkeltom į padebesius,bet man taip patogu buvo nors tu ką.Ir palačiokė faina,tai grynos atostogos ligoninėj buvo,tik bais trumpos unsure.gif Ir juokėmės su palačioke,kad pasiilgsiu aš gerų nuskausminamųjų.Gaudavau tokį Doloblock'ą. lotuliukas.gif Pasikviesdavau seselę,paprašydavau nuo skausmo.Suleisdavo,aišku pasgal injekcijos skausmingumą realiai jau žinodavau ar Doloblock'ą leidžia ar tramadolį.Bet 100% tikra dėl to ką suleido pasidarydavau už gerų 15 min lotuliukas.gif doh.gif Nuo Doloblock galvelė susisukdavo lotuliukas.gif į tūliką reikdavo eit prieš leidžiant arba iškart po leidimo,nes į šonus mėtydavo,kai alkašą kokią,bet žinokit tai buvo geriausi per mano gyvenimą gauti nuskausminamieji.Po jų vapšė nieko neskaudėdavo maždaug 2,5val.Kaip rojuj būdavau.Ir pjūvių nejausdavau ir nugaros neskaudėjo, thumbup.gif Prie tokios euforijos tikrai lengva priprast lotuliukas.gif
Atsakyti
tai tipo ant adatos sodino gal.......... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 06 22, 10:12)
Ačiū mergikės  4u.gif
Šeip sunku vaiką iš namų išleist  ax.gif  doh.gif Dar į visai nežinomas teritorijas.

Kaip jums rytas, drėgna, lynoja, buvau šiltnamyje, tai dar nieko, o va lauke tai nesinori nieko veikt.Prie kompo kiurksau. Reik vakarykštes braškes sutvarkyt dar. Na kambariuos ačiū dievui dar šilta. Įdomu ilgam čia, nes dangus tai toks be prošvaistės.

Pas mumis irgi lyja be perstojo antra diena. Bet kai cia UK kiekviena vasara tokia, tai stebuklu ir nebesitiki biggrin.gif Visa laime, kad mano sanariams nei lietus, nei saltis jokios itakos nedaro. Vienodai kaip skauda, taip skauda biggrin.gif Siandien net i parduotuve neiseina issiruosti, galvojau su masina vaziuot, bet vis tiek vaika i masina isodinti, paskui pirkinius susikrauti, issikrauti, tai abi busim permirkusios...

QUOTE(Magnifique @ 2012 06 22, 10:25)
Žinok seselės ten skyriuj labai geros ir tas iškvietimo mygtukas labai geras ir lova tiesiog ideali po operacijos.Išlankstai kaip nori,aš ten susirietus kaip sliekas miegojau su kojom užkeltom į padebesius,bet man taip patogu buvo nors tu ką.Ir palačiokė faina,tai grynos atostogos ligoninėj buvo,tik bais trumpos  unsure.gif Ir juokėmės su palačioke,kad pasiilgsiu aš gerų nuskausminamųjų.Gaudavau tokį Doloblock'ą. lotuliukas.gif Pasikviesdavau seselę,paprašydavau nuo skausmo.Suleisdavo,aišku pasgal injekcijos skausmingumą realiai jau žinodavau ar Doloblock'ą leidžia ar tramadolį.Bet 100% tikra dėl to ką suleido pasidarydavau už gerų 15 min  lotuliukas.gif  doh.gif  Nuo Doloblock galvelė susisukdavo  lotuliukas.gif į tūliką reikdavo eit prieš leidžiant arba iškart po leidimo,nes į šonus mėtydavo,kai alkašą kokią,bet žinokit tai buvo geriausi per mano gyvenimą gauti nuskausminamieji.Po jų vapšė nieko neskaudėdavo maždaug 2,5val.Kaip rojuj būdavau.Ir pjūvių nejausdavau ir nugaros neskaudėjo, thumbup.gif  Prie tokios euforijos tikrai lengva priprast  lotuliukas.gif

Ejau ieskotis google kas cia per geris tas Doloblokas, nes is apibudinimo pasirode, kad cia yra kazkas panasaus, ka gimdymo metu leidzia nuo skausmo smile.gif Akurat tas pats, tik biski kitokiu pavadinimu smile.gif As irgi esu gavus doze sito gerio, mano pirmasis susidurimas su narkotinem medziagom biggrin.gif Tai irgi pora valandu skraidziau padebesiais, protelis visiskai atsijunges buvo biggrin.gif Zinau, kad bandziau rasyti sms tuo metu, tai telefono ekranas buvo susidvigubines, o raides susilieje... Bet taip, priprantama prie sito vaisto, todel ir skiria ji tik ligoninese, nemanau, kad israsytu ji koks seimos gydytojas siaip pavartojimui namie biggrin.gif
Atsakyti
mano pirmas susidurimas su narkotiniais turbut tramadolis,bet palyginti su doloblock skystalas jis biggrin.gif jo,i namus negali jo rasyt,tik stacionariniam naudojimui skirtas.man net pries vaziuojant namo jo nebeleido biggrin.gif sake,kad nenugriuciau kur pakeliui ir,kad nebutu taip sunku su jo nebuvimu susitaikyt,tai dviguba ketanovo bucki subinen gavau biggrin.gif siaip sakau,klasiskas vaistas.as tai va,vaziuosiu i kauna tuoj pas draugus biggrin.gif nuo sian vel pradejau i pilva vaistus leistis kraujui skystint.liko tik 29duriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 22, 12:12)
mano pirmas susidurimas su narkotiniais turbut tramadolis,bet palyginti su doloblock skystalas jis biggrin.gif jo,i namus negali jo rasyt,tik stacionariniam naudojimui skirtas.man net pries vaziuojant namo jo nebeleido biggrin.gif sake,kad nenugriuciau kur pakeliui ir,kad nebutu taip sunku su jo nebuvimu susitaikyt,tai dviguba ketanovo bucki subinen gavau biggrin.gif siaip sakau,klasiskas vaistas.as tai va,vaziuosiu i kauna tuoj pas draugus biggrin.gif nuo sian vel pradejau i pilva vaistus leistis kraujui skystint.liko tik 29duriai biggrin.gif

Aha, ir gimdymo ne taip baisu laukti, kai zinai, kad yra tokiu geriu biggrin.gif
Atsakyti
niu nėr ten rtaip baisu,kad tokių vaistų reiktų. bent tada turėjau matyt aukšta skausmo barjerą............................. niu dabar tai jau labai jautri skausmui esu
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2012 06 22, 23:14)
Aha, ir gimdymo ne taip baisu laukti, kai zinai, kad yra tokiu geriu  biggrin.gif

Aš sau pasižadėjus esu,kad jei kadanors gimdysiu-tai natūraliai,be nuskausminimo.Noriu pajust visus "malonumus". lotuliukas.gif Jau taip užkniso gipsas..kojos nemint sakė gyd.vėl tiek pat laiko,ale aplink namus jau kelias dienas šlitinėju be ramentų.Statau koją tik ant kulno ir kuo trumpiau,ale neįmanoma su 2 šunim ir 2 ramentais pas mus namie prasisukt doh.gif Minu,kol neskauda.Pajusiu,kad skauda-nebeminsiu jei ką...Laukiu nesulaukiu antradienio,kai technikė mano įtvarą atveš.Jau šian neiškenčiau-nusiėmiau gipsą,nes labai koja tinsta aplink čiurną,kur raiščiai nutraukti ir spaudžia gipsas iki numirimo.Tai ant čiurnos uždėjau binto palankstyto,apvyniojau švelniai bintu,į gipsą binto įtiesiau,kad nespaustų,tai dabar euforiją patiriu..Nes pastarosios pora dienų buvo nepakenčiamos...Kaulas nuspaustas visas gipso buvo...koja mėlyna.Iš operuotos pusės nedaug,ten kur plyšę raiščiai-viskas žiauriai mėlyna doh.gif Ir skauda čiurną tiesą pasakius labiau negu pjūvius doh.gif Na,bet ryt jau savaitė bus.Dar 2 sav.ir jau siūlus trauks,tada dar 3sav.ir jau pas gydytoją eisiu ir reabilitacija prasidės.
Dar ***** reikia jau juodai pas kardiologą eit.Užsireginau poliklinikoj mokamai liepos 13d.Bet noriu į Antakalnį pas skyriaus vedėją pakliūt,tai ryt skambinsiuos kada mokamai gali priimt...
Atsakyti
Niu laikykis, 4u.gif 4u.gif Pasveiksi po biški.Tik liūdnoka kad vaasara vargsti. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 06 24, 23:30)
Niu laikykis, 4u.gif  4u.gif Pasveiksi po biški.Tik liūdnoka kad vaasara vargsti. ax.gif  g.gif

Žinok jau savaitę mąstau...ar vasarą geriau ar žiemą būti tokios būklės.Žiemą slidu ir pan.Vasarą-karšta,dabar nuo ramentų ant dilbių nutrinta oda ir mėlynės.Tai geriausias laikas tokiem dalykam turbūt sausas rugsėjo galas.Mėgstukai apsaugo nuo rankų nutrynimų,šilta,gera,sausa,jokio slidumo. g.gif
Atsakyti