QUOTE(rimulėėė @ 2012 06 22, 10:12)
Ačiū mergikės
Šeip sunku vaiką iš namų išleist

Dar į visai nežinomas teritorijas.
Kaip jums rytas, drėgna, lynoja, buvau šiltnamyje, tai dar nieko, o va lauke tai nesinori nieko veikt.Prie kompo kiurksau. Reik vakarykštes braškes sutvarkyt dar. Na kambariuos ačiū dievui dar šilta. Įdomu ilgam čia, nes dangus tai toks be prošvaistės.
Pas mumis irgi lyja be perstojo antra diena. Bet kai cia UK kiekviena vasara tokia, tai stebuklu ir nebesitiki

Visa laime, kad mano sanariams nei lietus, nei saltis jokios itakos nedaro. Vienodai kaip skauda, taip skauda

Siandien net i parduotuve neiseina issiruosti, galvojau su masina vaziuot, bet vis tiek vaika i masina isodinti, paskui pirkinius susikrauti, issikrauti, tai abi busim permirkusios...
QUOTE(Magnifique @ 2012 06 22, 10:25)
Žinok seselės ten skyriuj labai geros ir tas iškvietimo mygtukas labai geras ir lova tiesiog ideali po operacijos.Išlankstai kaip nori,aš ten susirietus kaip sliekas miegojau su kojom užkeltom į padebesius,bet man taip patogu buvo nors tu ką.Ir palačiokė faina,tai grynos atostogos ligoninėj buvo,tik bais trumpos

Ir juokėmės su palačioke,kad pasiilgsiu aš gerų nuskausminamųjų.Gaudavau tokį Doloblock'ą.

Pasikviesdavau seselę,paprašydavau nuo skausmo.Suleisdavo,aišku pasgal injekcijos skausmingumą realiai jau žinodavau ar Doloblock'ą leidžia ar tramadolį.Bet 100% tikra dėl to ką suleido pasidarydavau už gerų 15 min

Nuo Doloblock galvelė susisukdavo

į tūliką reikdavo eit prieš leidžiant arba iškart po leidimo,nes į šonus mėtydavo,kai alkašą kokią,bet žinokit tai buvo geriausi per mano gyvenimą gauti nuskausminamieji.Po jų vapšė nieko neskaudėdavo maždaug 2,5val.Kaip rojuj būdavau.Ir pjūvių nejausdavau ir nugaros neskaudėjo,

Prie tokios euforijos tikrai lengva priprast
Ejau ieskotis google kas cia per geris tas Doloblokas, nes is apibudinimo pasirode, kad cia yra kazkas panasaus, ka gimdymo metu leidzia nuo skausmo

Akurat tas pats, tik biski kitokiu pavadinimu

As irgi esu gavus doze sito gerio, mano pirmasis susidurimas su narkotinem medziagom

Tai irgi pora valandu skraidziau padebesiais, protelis visiskai atsijunges buvo

Zinau, kad bandziau rasyti sms tuo metu, tai telefono ekranas buvo susidvigubines, o raides susilieje... Bet taip, priprantama prie sito vaisto, todel ir skiria ji tik ligoninese, nemanau, kad israsytu ji koks seimos gydytojas siaip pavartojimui namie