QUOTE(Magnifique @ 2012 10 08, 18:11)
Oj,kaip faina

Linkiu,kad vaikelis kiek įmanoma ramesnis būtų,nes poilsio tikrai tau reiks kiek įmanoma daugiau,nes tikrai,pati žinau,kad jei nusilakstai per dieną su vaikais ir dar neišsimiegi ir kūdikis irzlus sekančią dieną būna,tai tikrai pajautrėja nervų galūnėlės nuo bendros įtampos,todėl labiau skauda viską.
Aciu uz palinkejimus, panasu, kad jie issipilde

Mazoji mano rami kaip angelas, ale poilsio vis tiek truksta, nes vyresnioji demesio baisiai daug reikalauja... Ir naktim keltis maitinti kas pora valandu gi reikia. Tai mano sanariai jau truputi labiau skaudet pradejo, bet dar baikos, nieko kito ir nesitikejau, nes man normalu, kad iskart po nestumo pablogeja bukle.
Beje, o musu tarpe daugiau nestukiu neatsirado?... Gi buvo bent kelios planuojancios ir meginancios?
QUOTE(dziosefina @ 2012 10 18, 22:59)
Sveikos,noreciau pasiteirauti,galbut ir man leistumete prisijungti prie jusu burelio. Reumatoidiniu artritu srgu nuo 23,o pirmieji pozymiai pasirode jau nuo 16 metu. Jau sukakojo 29 metukai,o kaip vaikelio nera,taip nera,mat gydytojai bando atkalbineti. Ju manymu,jei pastosiu,yra galimybe,kad po gimdymo galiu visai nevaikscioti. Tai mane ir gasdina.Taciau juk man tik antra stadija,o ir pacios angles pasakojo,jog sirgdamos pastojo,pagimde,uzaugino ir nieko.Gal ir jus patartumete ka daryti
Papildyta:
Siaip parate vartoti nestumo metu prednizolona,o anglu gydytojai perspejo,jog jis gali nuzudyti vaisiu,nes jis tinkamas tik pastojant
Junkis mielai
As ka tik susilaukiau antro vaikelio sirgdama RA, tai galiu pasidalinti tuo, ka esu patyrusi. Klausk, jei kas domina konkreciai.
Abu kartus pastojau gerdama Planquenil/ Hydroxycloroquin tabletes, jos yra laikomos saugiomis nestumo metu. Jas geriau iki 6 men. pirma karta, o si karta - visa nestuma. Mano gydytojai yra mineje, kad steroidai (jauciu, tas pats Prednizolonas cia ieina) irgi yra galima nestumo metu.
Nezinau, del kokiu priezasciu tavo gydytojai sako, kad gali nebevaiksciot pagimdzius... Ar yra kazkoks pagrindas tam? Cia tavo reumatologas taip sako, ar GP? Ar sunki pati tavo ligos eiga, ar smarkiai sanariai pakenkti?
Beje, kur UK gyveni?
Nenusimink per daug, tikiu, kad pritaikys ir tau sekmingai gydyma ir susilauksit sveiko mazuliuko