QUOTE(Davina @ 2012 12 27, 14:51)
labas

o koks tavo ugis?
siaip elipsinis treniruoklis yra kuo jo smagracio svoris didesnis tuo geresnis. As irgi galvojau imti palankesni kisenei, bet visgi pasitarus su parduotuves darbuotojais nusprendziau imti brangesni ir smagracio mase pas mane 12kg (christopeit cx6) , ir tai neitin zingsnis tolygus, ties virsum visvien reikia minima stipresni daryti, ir kartais manau butent del to nutirpsta pedos... Beto mano ugis yra 165 ir sito treniruoklio zingsnis taip pat man didokas todel pakerta nugara

as tokia labai palinkus i prieki ant jo

Del apkrovos lygiu tokiom sportininkem kaip as, vienareiksmiskai pasakyciau kad ju gali buti tik 3

visvien 1 lygi daugiausia naudos

tai tokia mano nuomone.... o siaip aisku geriausia butu kur nors juos ismeginti ir paziureti ant kurio jum minti patogiausia.....
Sveika

Mano ugis vos 163, o svoris 43kg. Pora dienu domejausi ir daug kur rasoma, kad kuo daugiau pats sveria ir smagratis, tuo geriau. Bet man kaip tokiam mazam zmogui nezinau ar reikia masyvaus. Turiu "atliekama" tukstanteli, bet kazkaip gaila visus lig cento isleisti, juolab, kad man nereikia nei svorio mesti, nei as kokia labai didele sportininke

Noriu sportuoti tiesiog savo malonumui, pataisyt nuotaika, pasitikejima savimi, pastangrint raumenukus, nes mezai judu. Mastau, gal apetitas padidetu

Kad ir liekna bet silke ir liks silke
yra pirkti vieno lygio treniruoklai, jie dar pigesni, bet man tokio rankos nekyla
nezinau, kur cia juos ismeginti , niekas man kompanijos nepalaikys, tai galvoju sast uzsisakyciau is interneto, atveztu i namucius kaip poniai
radau, kad pirmojo zingsnio ilgis 30 cm tai kazin cia gerai ar blogai?