Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Na va, nusiziurejau tokius variantus, kazin ar nebus baisus "chlamas"?

http://pigu.lt/sport...drive?id=802457

http://pigu.lt/sport...9257?id=3773711

Kuris geriau? 4u.gif Padekit issirinkti
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 27, 12:43)
Na va, nusiziurejau tokius variantus, kazin ar nebus baisus "chlamas"?

http://pigu.lt/sport...9257?id=3773711

Kuris geriau? 4u.gif Padekit issirinkti

labas 4u.gif o koks tavo ugis? ax.gif
siaip elipsinis treniruoklis yra kuo jo smagracio svoris didesnis tuo geresnis. As irgi galvojau imti palankesni kisenei, bet visgi pasitarus su parduotuves darbuotojais nusprendziau imti brangesni ir smagracio mase pas mane 12kg (christopeit cx6) , ir tai neitin zingsnis tolygus, ties virsum visvien reikia minima stipresni daryti, ir kartais manau butent del to nutirpsta pedos... Beto mano ugis yra 165 ir sito treniruoklio zingsnis taip pat man didokas todel pakerta nugara doh.gif as tokia labai palinkus i prieki ant jo biggrin.gif Del apkrovos lygiu tokiom sportininkem kaip as, vienareiksmiskai pasakyciau kad ju gali buti tik 3 biggrin.gif visvien 1 lygi daugiausia naudos biggrin.gif tai tokia mano nuomone.... o siaip aisku geriausia butu kur nors juos ismeginti ir paziureti ant kurio jum minti patogiausia.....
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 12 27, 14:51)
labas  4u.gif o koks tavo ugis?  ax.gif
siaip elipsinis treniruoklis yra kuo jo smagracio svoris didesnis tuo geresnis. As irgi galvojau imti palankesni kisenei, bet visgi pasitarus su parduotuves darbuotojais nusprendziau imti brangesni ir smagracio mase pas mane 12kg (christopeit cx6) , ir tai neitin zingsnis tolygus, ties virsum visvien reikia minima stipresni daryti, ir kartais manau butent del to nutirpsta pedos... Beto mano ugis yra 165 ir sito treniruoklio zingsnis taip pat man didokas todel pakerta nugara  doh.gif as tokia labai palinkus i prieki ant jo  biggrin.gif Del apkrovos lygiu tokiom sportininkem kaip as, vienareiksmiskai pasakyciau kad ju gali buti tik 3  biggrin.gif visvien 1 lygi daugiausia naudos  biggrin.gif tai tokia mano nuomone.... o siaip aisku geriausia butu kur nors juos ismeginti ir paziureti ant kurio jum minti patogiausia.....

Sveika smile.gif Mano ugis vos 163, o svoris 43kg. Pora dienu domejausi ir daug kur rasoma, kad kuo daugiau pats sveria ir smagratis, tuo geriau. Bet man kaip tokiam mazam zmogui nezinau ar reikia masyvaus. Turiu "atliekama" tukstanteli, bet kazkaip gaila visus lig cento isleisti, juolab, kad man nereikia nei svorio mesti, nei as kokia labai didele sportininke biggrin.gif Noriu sportuoti tiesiog savo malonumui, pataisyt nuotaika, pasitikejima savimi, pastangrint raumenukus, nes mezai judu. Mastau, gal apetitas padidetu g.gif unsure.gif Kad ir liekna bet silke ir liks silke lotuliukas.gif
yra pirkti vieno lygio treniruoklai, jie dar pigesni, bet man tokio rankos nekyla
nezinau, kur cia juos ismeginti , niekas man kompanijos nepalaikys, tai galvoju sast uzsisakyciau is interneto, atveztu i namucius kaip poniai biggrin.gif rolleyes.gif

radau, kad pirmojo zingsnio ilgis 30 cm tai kazin cia gerai ar blogai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 27 gruodžio 2012 - 17:26
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 27, 16:05)
Sveika smile.gif Mano ugis vos 163, o svoris 43kg. Pora dienu domejausi ir  daug kur rasoma, kad  kuo daugiau pats sveria ir smagratis, tuo geriau. Bet man kaip tokiam mazam zmogui nezinau ar reikia masyvaus. Turiu "atliekama" tukstanteli, bet kazkaip gaila visus lig cento  isleisti, juolab, kad man nereikia nei svorio mesti, nei as kokia labai didele sportininke  biggrin.gif  Noriu sportuoti tiesiog savo malonumui, pataisyt nuotaika, pasitikejima savimi, pastangrint raumenukus, nes mezai judu. Mastau, gal apetitas padidetu g.gif  unsure.gif Kad ir liekna bet silke ir liks silke  lotuliukas.gif
yra pirkti vieno lygio treniruoklai, jie dar pigesni, bet man tokio rankos nekyla
nezinau, kur cia juos ismeginti , niekas man kompanijos nepalaikys, tai galvoju sast uzsisakyciau is interneto, atveztu i namucius kaip poniai biggrin.gif rolleyes.gif

radau, kad pirmojo zingsnio ilgis 30 cm tai kazin cia gerai ar blogai? g.gif

jus tik atsiminkit kad is pigu.lt juos atveza nesurinktus biggrin.gif 4u.gif tai pasidomekit ar suteiks kas nors tokia paslauga ir jum surinks uz papildoma mokesti.... aisku gaila daug pinigeliu isleisti, bet bus dar labiau gaila, jei isleisit kad ir tuos pacius 600, bet nepatiks ji minti ir jis pataps rubu kabykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 12 27, 18:36)
jus tik atsiminkit kad is pigu.lt juos atveza nesurinktus  biggrin.gif  4u.gif tai pasidomekit ar suteiks kas nors tokia paslauga ir jum surinks uz papildoma mokesti.... aisku gaila daug pinigeliu isleisti, bet bus dar labiau gaila, jei isleisit kad ir tuos pacius 600, bet nepatiks ji minti ir jis pataps rubu kabykla  biggrin.gif

Tai galvoju tevuko paprasyt, kad surinktu. Kaip manot sugebetu? g.gif

Aciu uz patarimus : )))
Kadangi esu netekejus, tai man neiseina kaip ir nusipirkt, kad ir sporto prekese pirkciau, reiketu transporto kaip parsigabent, kaip uzsinest (penktam aukste gyvenu)

Va to ir bijausi, kad netaptu rakandu pro kuri einant vis uzkliuni ir keikiesi arba ant kurio dziovini rubus ir kabini rankine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 27, 18:08)
Tai galvoju tevuko paprasyt, kad surinktu. Kaip manot sugebetu? g.gif

Aciu uz patarimus : )))
Kadangi esu netekejus, tai man neiseina kaip ir nusipirkt, kad ir sporto prekese pirkciau, reiketu transporto kaip parsigabent, kaip uzsinest (penktam aukste gyvenu)

Va to ir bijausi, kad netaptu rakandu pro kuri einant vis uzkliuni ir keikiesi  arba ant kurio dziovini rubus ir kabini rankine biggrin.gif

o zinot posaki "jei yra noras - ieskai galimybiu, jei ne - pasiteisinimu" biggrin.gif
as irgi viena su dviem vaikais, gyvenu irgi 5 aukste, bet sugebejau pirkti parduotuvej ir pasikonsultuoti, pristato nemokamai, o uznesti "pagelbeti" paprasiau kai atveze, nu negi kas nors atsisakys pagelbeti panelei biggrin.gif lotuliukas.gif aisku nesiau ir as kartu ale rankos nenukrito lotuliukas.gif
surinkti tevukas manau sugebes jei tik irankius tinkamus tures mirksiukas.gif pas mane bent jau dauguma varztu penkiakampes zvaigzdutes kuriems atsukti naudojami kampiniai atsuktuvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 12 27, 19:52)
o zinot posaki "jei yra noras - ieskai galimybiu, jei ne - pasiteisinimu"  biggrin.gif
as irgi viena su dviem vaikais, gyvenu irgi 5 aukste, bet sugebejau pirkti parduotuvej ir pasikonsultuoti, pristato nemokamai, o uznesti "pagelbeti" paprasiau kai atveze, nu negi kas nors atsisakys pagelbeti panelei  biggrin.gif  lotuliukas.gif aisku nesiau  ir as kartu ale rankos nenukrito  lotuliukas.gif
surinkti tevukas manau sugebes jei tik irankius tinkamus tures  mirksiukas.gif pas mane bent jau dauguma varztu penkiakampes zvaigzdutes kuriems atsukti naudojami kampiniai atsuktuvai  mirksiukas.gif

Na taip zinau sita posaki smile.gif Matyt mano noras yra nusipirkti pigiau smile.gif Toks treniruoklis kaip jusiskis ir visi "kietesni" man siuo metu yra per brangus smile.gif
Jau uzsisakiau blush2.gif
Galbut ir apsigausiu, bet tikiuos, kad nebus kazkokia tragedija biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 27 gruodžio 2012 - 22:43
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 27, 21:41)
Na taip zinau sita posaki smile.gif Matyt mano noras yra nusipirkti pigiau smile.gif Toks treniruoklis kaip jusiskis ir visi "kietesni" man siuo metu yra per brangus smile.gif
Jau uzsisakiau  blush2.gif
Galbut ir apsigausiu, bet tikiuos, kad nebus kazkokia tragedija  biggrin.gif  blush2.gif

lauksim atsiliepimu 4u.gif tikiuosi kad erziliukas pateisins lukescius 4u.gif tuo labiau kad svorio mesti nereikia, tai manau pajudejimui profilaktiskai turetu tikrai tikti ax.gif
Atsakyti
Na atvaziavo mano treniruoklis, surinkom, kazkokia katastrofa, ziauriai sunkiai minasi sad.gif(( 1 lygis niekuo nesiskiria nuo 8, gal ka netaip sujungem? Toks ispudis, kad reikia visu svoriu spausti, kad galetum paminti. Manau taip neturetu buti...
Labai prasau kieno nors, nusipirkusio toki pat treniruokli atsiliepti

Atsakyti
Pasirodo troseli buvom nepakankamai itempe, tad is pradziu neisejo tinkamai surinkt. Dabar viskas gerai thumbup.gif Gana tylus, nebarska. Uzvakar sportavau pirma syki 20 minuciu pirmu lygiu, vakar tik 15. Be muzikos gal iseitu paminti koias 5 minutes ir atrodytu labai sunku, bet isijungiu nuotaikinga muzika, atsinesu daaaug vandens ir visai neblogai kaip pirmokei sekasi : )))

QQ kur visos sportuotojos?

Noriu paklausti ar mindamos elipsiuka keliat kulna? ar laikot prispaudusios? perskaiciau straipsni, kad stiebiantis ir keliant kulniuka mazinamas kruvis ir norint treniruotis maksimaliai ar treniruot uzpakaliuka, reikia prispaust kulna, bet taip minant man labai isitempia isoriniai slaunu raumenys, sakyciau taip net skausmingai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 02 sausio 2013 - 13:49
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 02, 12:14)
Pasirodo troseli buvom nepakankamai itempe, tad is pradziu neisejo tinkamai surinkt. Dabar viskas gerai  thumbup.gif  Gana tylus, nebarska.  Uzvakar sportavau pirma syki 20 minuciu pirmu lygiu, vakar tik 15. Be muzikos gal iseitu paminti koias 5  minutes ir atrodytu labai sunku, bet isijungiu nuotaikinga muzika, atsinesu daaaug vandens ir visai neblogai kaip pirmokei sekasi : )))

QQ kur visos sportuotojos?

Noriu paklausti ar mindamos  elipsiuka keliat kulna? ar laikot prispaudusios? perskaiciau straipsni, kad stiebiantis ir keliant kulniuka mazinamas kruvis ir norint treniruotis maksimaliai ar treniruot uzpakaliuka, reikia prispaust kulna, bet taip minant man labai isitempia isoriniai slaunu raumenys, sakyciau taip net skausmingai unsure.gif

thumbup.gif sveika prisijungus 4u.gif
man nesigauna pilna koja minti nieeekaip, visvien keliu kulna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 02, 17:24)
thumbup.gif sveika prisijungus  4u.gif
man nesigauna pilna koja minti nieeekaip, visvien keliu kulna  4u.gif

man kazkaip gal ir iseitu, bet gaunasi nenormaliai, labai tempia ta slaunike smile.gif tuomet nepersistengsiu smile.gif
siandien trecioji sporto dienele smile.gif gal kaip simta metu nesportavusiai reiketu padaryt pertrauka, bet man norisi kasdien uzlipti, idomu kiek ta mano valia ilgai tesis biggrin.gif

po keliu savaiciu mynimo pradejot ilginti laika ir kruvius?
Atsakyti