Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

O man ši tema mielesnė, nes kuo toliau tuo daugiau nerimo. Pradžioje jau galvojau, kad susigyvenau su trečiu nėštumu gyvenau laukime džiaugsmais, ir vyras rodėl laukimo ženklus. Tačiau toks vaizdas, kad kuo toliau tuo mūsų su MB santykius apima priešgimdyminė depresija. mad.gif

Dabar kai pradeda artėti gimdymo data, (o dar ji paankstėjo 3 sav.) jaučiu kad MB apėmė tarsi panika, kuri pasireiškia dažnu priekaištavimu, pakeltu tonu, man atrodo, kad dėl smulkmenų, o jam kogero dangus grūva doh.gif , o aš aišku tuoj puolu į ašaras cray.gif, o ne racionaliu protu priėminėju sprendimus... doh.gif

Tai dabar išvis nesikalbame, toku būdu išlaikau ramybę, kas svarbu leliukui nestuke.gif , o ir nenoriu ant karštųjų nieko aiškintis. Kogero reikės išlaukti, tik nežinau kiek... blink.gif

Guodžia mintis, kad su antuoju buvo lygiai tas pats, bet kažkaip susigyvenome su pokyčiais. Šį kart maniau, kad tokio didelio streso nebus, nes kur du jau triečiasis atras savo vietą, bet matau, kad kartojasi tas pats...

Šį savaitgalį artėja išvyka į MB tėčio jubiliejų, jo tėvams dar nesakėm, kad laukiamės, tad reikės pasirodyti visame gražume ir sulaukti daug dėmesio... doh.gif gal vietos pakeitimas įpūs šviežio vėjo mūsų santykiams, nes dabar kaip tos voverės rate sukamės be jokių prošvaisčių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 15, 13:09)
apima priešgimdyminė depresija. mad.gif

Neliūdėk console.gif Vyras manau taip pat jaučia stresą, nes reikės pasirodyti tėvams, išgirsti jų nuomonę... Geriausias vaistas tavo situacijoje - abiejų pokalbis 4u.gif

O aš jau po TA bigsmile.gif Esu priaugus 12 kg, per pilvuką 101 cm biggrin.gif Savo hemoglobiną per 5 sav. pasikėliau nuo 102 iki 115 thumbup.gif Esu patenkinta labai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamaikos,
o mes jau sūpuojame savo "trečią", labai greitai praėjo visas nėštumo laikas.
Visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai dabar lengvo augimo ir auginimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2012 10 16, 18:25)
Sveikos mamaikos,
Visoms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu trijų sūnelių šeimyną 4u.gif Aukit didučiai, būkit sveikučiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 14, 16:46)
šiaip mes čia baisiai išsiplečiam ne į temą. yra nėštukių plepaluose tema "laukiuosi 3/4 vaikelio" mirksiukas.gif man keista, kad moderatorė dar tvarkos nedaro biggrin.gif

Bet čia irgi yra tema "laukiuosi trečio", tai kuo ji skiriasi nuo "laukiuosi 3/4"? Nors apie žindymą gal ne į temą, bet ir tai, juk kalbame apie žindymą trečio nėštumo metu.

Beje, buvau parašius kitu savo nicku (indriuka), bet čia mieliau liksiu kaip prisistačiau. Pradžioje daug asmeninių detalių pažėriau, o su tokiu nicku ir parašais lengva atsekti kas yra kas.(anuo nicku)

QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 15, 12:09)
O man ši tema mielesnė, nes kuo toliau tuo daugiau nerimo. Pradžioje jau galvojau, kad susigyvenau su trečiu nėštumu gyvenau laukime džiaugsmais, ir vyras rodėl laukimo ženklus. Tačiau toks vaizdas, kad kuo toliau tuo mūsų su MB santykius apima priešgimdyminė depresija. mad.gif

Gal praeis tas laikotarpis, labai nemalonu besilaukiant taip jaustis, matyt vyras įtampoj dėl pareigos, jis juk jaučiasi atsakingas, gal nepasitiki savim. Geriau išsikalbėti, jei pavyks.

QUOTE(Mataij @ 2012 10 16, 17:25)
Sveikos mamaikos,

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mes jau irgi jum į kompaniją, šiandien po echo, turėsim trečią sūnų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozeboze: 17 spalio 2012 - 11:02
QUOTE(Mataij @ 2012 10 16, 15:25)
Sveikos mamaikos,

Sikinimai 4u.gif
Kaip as laukiu kada galesiu supuot, nors liko tik 10 sav., bet man atrodo tiek daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozeboze @ 2012 10 17, 12:01)
O mes jau irgi jum į kompaniją, šiandien po echo, turėsim trečią sūnų.

Kai turėjau tik sūnų ir vyrą, aš vis šposydavau, kad gyvenu tarp vyrų ir net į vyrų tualetą vaikštau lotuliukas.gif Labai labai norėjau dukters... O kaip jums?
QUOTE(mama999 @ 2012 10 17, 12:47)
Kaip as laukiu kada galesiu supuot, nors liko tik 10 sav., bet man atrodo tiek daug doh.gif

Na jau tikrai nedaug liko, tik vienas ketvirtadalis viso laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 10 17, 12:47)
Sikinimai 4u.gif

Džiaukis dar nestuke.gif , man paskutinis mėnesis buvo sunkiausias. O dabar beliko tik prisitaikyti prie režimo. Geras tas režimas nes tiesiogiai atsispindi kai užlipu ant svarstyklių thumbup.gif
Gero Jums laukimo
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2012 10 16, 17:25)
Sveikos mamaikos,

Sveikinu 4u.gif Mazas skirrtumas tarp musu leliuku biggrin.gif

QUOTE(mama999 @ 2012 10 17, 11:47)
Sikinimai 4u.gif

Man paskutines 3 savaite ilgos buvo...O dar 3 dienom nuo daktaru numatytos datos velavo biggrin.gif Tiesiog neskubejo gimti...O kai jau uzsimane, tai per pora valandu pasirode biggrin.gif
Labai dziaugiuosiu , kad turiu trecia, nezinau, gal del to kad sunus... ax.gif nes turiu dar ir dvi dukras...Zodziu, dekoju likimui, nors ir netiketa,bet uz labai brangia ir miela dovana - sunu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 17, 11:58)
Na jau tikrai nedaug liko, tik vienas ketvirtadalis viso laiko  mirksiukas.gif

QUOTE(Mataij @ 2012 10 18, 09:54)
Džiaukis dar  nestuke.gif , man paskutinis mėnesis buvo sunkiausias. O dabar beliko tik prisitaikyti prie režimo. Geras tas režimas nes tiesiogiai atsispindi kai užlipu ant svarstyklių  thumbup.gif
Gero Jums laukimo

QUOTE(Skorpione @ 2012 10 18, 10:31)
Man paskutines 3 savaite ilgos buvo...O dar  3 dienom nuo daktaru numatytos datos velavo  biggrin.gif Tiesiog neskubejo gimti...O kai jau uzsimane, tai per pora valandu pasirode  biggrin.gif

Nezinau kodel si karta taip noriu, kad greiciau gimtu, kad greiciau ateitu tas laikas g.gif Abu nestumas man labai patiko vaiksciot, jauciausi tokia pakyleta, o daba dienas skaiciuoju doh.gif
Gal kad netiketa buvo, o gal kad jau viskas supirkta, paruosta ir padeta ant auksto, laukia kada bus nuimta tongue.gif
Dar si karta labai bijau gimdymo, man antras buvo labai sunkus, labai skaudejo, gal del to bijau. Noreciau ir as kad per pora valandeliu viskas butu baigta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 17, 15:58)
Labai labai norėjau dukters... O kaip jums?

Aš irgi vis noriu tokį klausimą užduoti mamoms,auginančioms du vienos lyties vaikus ir laukiančioms trečio... smile.gif Ar jums jokio skirtumo,kas bus, ar norit konkrečios lyties ir kaip save nuteikiat,kad bus kas bus.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patrika: 18 spalio 2012 - 13:39