Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 19, 11:31)
1. jei turi mergaites: http://www.supermama...?...1414&st=240
2. jei turi berniukus: http://www.supermama...?...8348&st=480

Nors ir čia buvo kuo įvairiausių mamų atsakymų, bet visos pritarė, kad mylėsime koks bebūtų  4u.gif

Tai apie meilę, sveikumą ir pan. ir nekalbu. Be abejo. Čia jau kita tema.
Nebeskaitinėsiu niekur ir nebegalvosiu. Visiems skirtingai.Greit,manau ,sužinosiu, o tada bus gerai,kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 15, 17:13)
Neliūdėk  console.gif Vyras manau taip pat jaučia stresą, nes reikės pasirodyti tėvams, išgirsti jų nuomonę... Geriausias vaistas tavo situacijoje - abiejų pokalbis  4u.gif

O aš jau po TA  bigsmile.gif Esu priaugus 12 kg, per pilvuką 101 cm  biggrin.gif Savo hemoglobiną per 5 sav. pasikėliau nuo 102 iki 115  thumbup.gif Esu patenkinta labai  biggrin.gif

Sveikutės mamytės, po savaitgalio, štai atlaikiau išvyką pas uošvius, anytai iškarto kilo įtarimas, kad su pernelyg plačiu paltu atvykau biggrin.gif labai džiaugėsi bigsmile.gif

Uošvio jubiliejaus metu visi labai korektiškai regavo į mūsų trečiąjį nestuke.gif arba protingai tylėjo... Tik vyro pussesere nustatė, kad pas mane bus mergaitė... nors ji pati vaikų neturi ir neplanuoja, bet esą daug jos draugių šiuo metu laukiasi, tai jau pagal pilvo formą atskiria tongue.gif

Rytoj eisiu į ECHO gal pamatys kas bus 4u.gif , nors ir porelę turiu, bet knieti sužinoti 4u.gif

Mano santykiai su MB stabilizavosi, nežinau kiek ilgam, bet kol kas ramu ir tuo džiaugiuosi wub.gif . Kalbamės buitiniame lygmenyje, tolimesnių planų temos stengiuosi neliesti, kolkas tai opi tema g.gif Labiausiai neramina darbų ir vaiko atostogų ėmimo problema, finansine prasme bus geriau jei vyras eis atostogų, ir jis mielai eitų, tačiau yra kitų niuansų jam trugdančių tai padaryt...
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 22, 11:20)
Sveikutės mamytės, po savaitgalio, štai atlaikiau išvyką pas uošvius, anytai iškarto kilo įtarimas, kad su pernelyg plačiu paltu atvykau  biggrin.gif labai džiaugėsi bigsmile.gif
Mano santykiai su MB stabilizavosi, nežinau kiek ilgam, bet kol kas ramu ir tuo džiaugiuosi  wub.gif .

Smagu, kad viskas praėjo sklandžiai ir su MB daugmaž santykiai stabilizavosi thumbup.gif dabar lauksim nežiniuko lyties bigsmile.gif
Atsakyti
Labiausiai bijau, kad tas nežiniukas vėl nenorės rodytis rolleyes.gif tada jau teks laukti finišo 2.gif ir ruoštis žalius arba geltonus rūbelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 22, 15:46)
Labiausiai bijau, kad tas nežiniukas vėl nenorės rodytis  rolleyes.gif tada jau teks laukti finišo  2.gif ir ruoštis žalius arba geltonus rūbelius  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Prajuokinai lotuliukas.gif
pas mane tai nuojauta nemirtinga blink.gif Kai su pirmu vaikščiojau, sakė - mergaitė, bet aš užsispyrus sugalvojau vardą berniukui ir numezgiau jam tamsiai mėlynas kojinytes. Kai nešiojau antrąją, gyd. sakė - berniukas, bet aš nusipirkau paršelio spalvos tokią ružavą ružavą vonelę, ružavų daikčiukų ir rūbelių, nu taip norėjau mergytės ir va, gimė mano zbitkutė bigsmile.gif O šį nėštumą tėtis labai labai norėjo sūnaus ir aš mintyse vėl programavau nuo pat pirmų akimirkų ir gyd. sako, kad sūnus, bet aišku pažiūrėsim kas bus tongue.gif O ką tavo širdelė jaučia?
Atsakyti
Neturiu aš tokios išlavintos nuojautos, bet parduotuvėse užmetu akį mergaitiškus rūbelius, nežinau, gal dėl to, kad tie princesiški rūbeliai tokie dailūs ir jau senokai juos čiupinėjau. wub.gif
Bet pagalvoju, kad pagimdžius mergytę paveldėsiu mamos likimą, kadangi pati turiu vyriausią sesę ir vidurinį brolį, o aš jauniausia. Ir taip daug kas sako, kad esu mamos kopija. Todėl dažnai pagalvoju, kad noriu sūnaus 4u.gif Ištikrųjų pagimdžius antrąjį sūnų mane apėmė tokia euforija, bigsmile.gif kad norėčiau ir vėl tą jausmą patirti. Neveltui sakoma, kad dukra - tėčio, o sūnus - mamos.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 22, 17:45)
Neturiu aš tokios išlavintos nuojautos, bet parduotuvėse užmetu akį mergaitiškus rūbelius, nežinau, gal dėl to, kad tie princesiški rūbeliai tokie dailūs ir jau senokai juos čiupinėjau.  wub.gif
Bet pagalvoju, kad pagimdžius mergytę paveldėsiu mamos likimą, kadangi pati turiu vyriausią sesę ir vidurinį brolį, o aš jauniausia. Ir taip daug kas sako, kad esu mamos kopija. Todėl dažnai pagalvoju, kad noriu sūnaus  4u.gif Ištikrųjų pagimdžius antrąjį sūnų mane apėmė tokia euforija,  bigsmile.gif  kad norėčiau ir vėl tą jausmą patirti. Neveltui sakoma, kad dukra - tėčio, o sūnus - mamos.

Tada linkiu tau turėt sūnutį 4u.gif
Tikra tiesa, sūnus - mano, o dukra tai tėčio bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau vakar darytis echo, nutiko taip kaip net nesitikėjau. Ginė nedarė echo, sakė per dažnai, nes prieš mėnesį buvau privačiai. Bet įtariu kad įsižeidė jog ne pas ją buvau, o jos kolegę. mad.gif Dar ginė panoro pavėlinti man gimdymą tuo pačiu ir dekretą, kaip buvau minėjusi, mano gydytoja man paankstino 3 sav. Užrašė ateiti prieš dekretą esą pamatuos vaiką ir nustatys kada man išeiti atostogų. Nenoriu aš vėliau atostogų schmoll.gif todėl manau, neeisiu ir nesimatuosiu nestuke.gif Dar išeinant ginė numetė repliką, kad pilvas mažokas kai tokiam laikui g.gif nesuprantu, kaip iš po plačios skraistės galima spręsti apie pilvo dydį? doh.gif nesiseka man su tomis ginėmis... gun_bandana.gif

O dėl lyties sakiau, tegul tai bus staigmena, nebesuksiu sau galvos, bus įdomiau laukti finišo wub.gif kas bebūtų vis tiek mylėsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 24, 10:08)
Buvau vakar darytis echo, nutiko taip kaip net nesitikėjau. Ginė nedarė echo, sakė per dažnai, nes prieš mėnesį buvau privačiai. Bet įtariu kad įsižeidė jog ne pas ją buvau, o jos kolegę.  mad.gif Dar ginė panoro pavėlinti man gimdymą tuo pačiu ir dekretą, kaip buvau minėjusi, mano gydytoja man paankstino 3 sav. Užrašė ateiti prieš dekretą esą pamatuos vaiką ir nustatys kada man išeiti atostogų. Nenoriu aš vėliau atostogų  schmoll.gif todėl manau, neeisiu ir nesimatuosiu  nestuke.gif Dar išeinant ginė numetė repliką, kad pilvas mažokas kai tokiam laikui  g.gif nesuprantu, kaip iš po plačios skraistės galima spręsti apie pilvo dydį?  doh.gif nesiseka man su tomis ginėmis... gun_bandana.gif

O dėl lyties sakiau, tegul tai bus staigmena, nebesuksiu sau galvos, bus įdomiau laukti finišo  wub.gif kas bebūtų vis tiek mylėsiu  wub.gif

Nu nieko sau blink.gif Atsigrojo ant tavęs console.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 24, 11:08)
Buvau vakar darytis echo, nutiko taip kaip net nesitikėjau. Ginė nedarė echo, sakė per dažnai, nes prieš mėnesį buvau privačiai. Bet įtariu kad įsižeidė jog ne pas ją buvau, o jos kolegę.  mad.gif Dar ginė panoro pavėlinti man gimdymą tuo pačiu ir dekretą, kaip buvau minėjusi, mano gydytoja man paankstino 3 sav. Užrašė ateiti prieš dekretą esą pamatuos vaiką ir nustatys kada man išeiti atostogų. Nenoriu aš vėliau atostogų  schmoll.gif todėl manau, neeisiu ir nesimatuosiu  nestuke.gif Dar išeinant ginė numetė repliką, kad pilvas mažokas kai tokiam laikui  g.gif nesuprantu, kaip iš po plačios skraistės galima spręsti apie pilvo dydį?  doh.gif nesiseka man su tomis ginėmis... gun_bandana.gif

O dėl lyties sakiau, tegul tai bus staigmena, nebesuksiu sau galvos, bus įdomiau laukti finišo  wub.gif kas bebūtų vis tiek mylėsiu  wub.gif

kuo toliau nuo tokiu, yra ir normaliu zmoniu...o kas nustate, kad echo daznumas kenkia? man si nestuke.gif dare kaskart kai tik nueidavau... thumbup.gif ir nieko nenutiko...
Atsakyti
pritariu kad echo nekenkia visai man darydavo nuolat nes vaikiuks pagal sav vis budavo per maziukas tai teko net kas savaite echo darytis pora men.juk gydytoja ismatuoja pasiziuri ar leliukui gerai viskas...jei echo kenktu tai tokiu aparatu aplamai nebut
Atsakyti
Sveikos Merginos, dėkui už palaikymą, matomai nelemta... blink.gif
Apie tą ginę internetas pilnas neigiamų atsiliepimų, tik vienas kitas geras. Ėjau pas ją tik tam, kad tik ji viena mano gydymo įstaigoje dirba ir norėjau užsidėti pliusą prieš savo bendros praktikos gydytoją, kad buvau. Bet daugiau pas ją nė už ką... schmoll.gif
Atsimenu ją dar iš praeito nėštumo, tik atėjus pakvietė eiti pas ją į kitą kliniką mokamai echo darytis blush2.gif
Tiesiog nelemta, dabar jau susitaikiau, kad nežiniukas liks nežiniuku iki gimimo wub.gif
Atsakyti