Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Patrika @ 2012 10 18, 14:38)
Aš irgi vis noriu tokį klausimą užduoti mamoms,auginančioms du vienos lyties vaikus ir laukiančioms trečio... smile.gif Ar jums jokio skirtumo,kas bus, ar norit konkrečios lyties ir kaip save nuteikiat,kad bus kas bus....  blush2.gif

Aš kai laukiausi mano nuojauta šaukė, kad sūnus, nors du jau buvo. Tiesa pasakius ir norėjau sūnaus. Vyras sakė, kad esu egoistė tongue.gif Taip kad esu pagerbta tarp vyrų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2012 10 18, 13:38)
Aš irgi vis noriu tokį klausimą užduoti mamoms,auginančioms du vienos lyties vaikus ir laukiančioms trečio... smile.gif Ar jums jokio skirtumo,kas bus, ar norit konkrečios lyties ir kaip save nuteikiat,kad bus kas bus....  blush2.gif

kad išeities jokios nėra: nieko nepakeisi, vis tiek mylėsi. atrodė, kad šįkart bus berniukas, nes jaučiausi daug geriau nėštumo pradžioj, o paaiškėjo, kad ir trečia dukra. buvo sunku patikėt, bet pripratau ir esu patenkinta. žinau, kad bus nemažiau tobula nei pirmos dukros lotuliukas.gif gi mamos myli vaikus ne dėl lyties.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 18, 19:25)
kad išeities jokios nėra: nieko nepakeisi, vis tiek mylėsi. atrodė, kad šįkart bus berniukas, nes jaučiausi daug geriau nėštumo pradžioj, o paaiškėjo, kad ir trečia dukra. buvo sunku patikėt, bet pripratau ir esu patenkinta. žinau, kad bus nemažiau tobula nei pirmos dukros  lotuliukas.gif  gi mamos myli vaikus ne dėl lyties.

Sutinku, kad mama myli savo vaiką ne lytį, tik šiaip labai smalsu būna kartais, niežti paklaust blush2.gif O pas tave trys dukriukai??? Kaip miela wub.gif Būsi aprūpinta senatvėje viskuo biggrin.gif Lėks pas tave dukraitės su anūkėliais visų švenčių proga bigsmile.gif Aš nerealiai džiaugiuosi vieną turėdama, bent iš jos tikiuosi, kad mūsų su tėtuku užaugus nepamirš, lankys, globos biggrin.gif Nors visko gyvenime būna ir sūnūs kartais dukras aplenkia thumbup.gif
Atsakyti
O aš neturiu jokių nuojautų, bet lygiai taip pat neturėjau ir su pirmosiomis schmoll.gif bet kai laukiaus ir pirmos, ir antros,man taip nesvarbu buvo,kad net gydytojų neklausiau...O dabar... doh.gif Net prieš užmigdama prašaus,kad sapne pasisakytų doh.gif nepasisako bigsmile.gif Išbandžiau visus skaičiavimus,kiek tik yra, visus žaidimėlius. Žodžiu, baigiu nuprotėt. doh.gif Žinau,kad mylėsiu,kas bebūtų, bet ... Bandau save "nugesint" , bet ,manau,kad nusiraminsiu (džiaugsiuos arba susitaikysiu) tik tada,kai sužinosiu, o to tikiuosi genetikos centre lapkričio pradžioje,taigi,laukti ne tiek daug ir teliko..

Tiesiog buvo įdomu, ar aš čia viena tokia.... blush2.gif

O nėštumas šis labai skiriasi nuop pirmųjų..na bet tai gi nieko nereiškia,kaip sako,tik mitas...
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 17, 13:58)
Kai turėjau tik sūnų ir vyrą, aš vis šposydavau, kad gyvenu tarp vyrų ir net į vyrų tualetą vaikštau  lotuliukas.gif Labai labai norėjau dukters... O kaip jums?

Nu aš tai pabūsiu nepopuliari, bet visų pirma nuo pirmos minutės,kai jau išsiaiškinau, kad nėščia, žinojau, jog tai berniukas. Žinojau ir su pirmais dvem. Tiesiog labai stipri nuojauta. Ir kažkaip man labai gražu, kai moteris augina tris ir daugiau sūnų, todėl visai nebuvo to noro būtinai mergytė.... Vyras irgi žinojo, nei karto nesuabejojo, net kai aš bandžiau jį pratinti, kad gali būti ir mergaitė. Bet čia aišku atmetus visus nuogastavimsu dėl sveikatos, dėl vystymosi, na kad vaikas būtų SVARBIAUSIA sveikas. Ir žinoma, kad net jei būtų buvusi mergytė, meilė nei kiek ne mažesnė.

QUOTE(mama999 @ 2012 10 18, 12:42)
Dar si karta labai bijau gimdymo, man antras buvo labai sunkus, labai skaudejo, gal del to bijau.  Noreciau ir as kad per pora valandeliu viskas butu baigta smile.gif

Man irgi, nors ir labai greitas, vos per tris valandas viskas įvyko, bet dar dabar pamenu tą skausmą. O po to buvo nukraujavimas, palatoj nualpau, po to bandžiau daryti duris ir nualpau į koridorių, tai ačiū D. pamatė. Užtai bijau labai bijau trečio gimdymo, bet dirbu su savim.

QUOTE(Patrika @ 2012 10 18, 13:38)

Na jau pasikartosiu, nėra skirtumo, nes juk svarbiausia, kad viskas būtų gerai. Bet meluočiau, jei sakyčiau, kad tiek neįdomu, kad net echo nežiūriu. Ne, man labai smalsu buvo visus tris nėštumus, net pasąmonėje žinant, kas bus.
Šį kartą jutau didelį spaudimą iš aplinkos, tiesiog įkalbėjimą, kad dabar tai jau mergaitė ir svarbiausia, kad neva mes norim, nes žmonės linkę stereotipiškai mąstyti, tad atrodo savaime suprantama, kad po dviejų bernų norisi mergytės. O mes su vyru kadangi nujautėm, žinojom, ir kažkaip labai patenkinti tuo esam. Tai net neaiškinam kitiem. Kai pernai laukiausi antro, draugė iš Amerikos paklausė, gal žinau ko, pasakiau, kad berniuko, sako "oi sorry", tai parodo, koks žmonių standartizuotas mąstymas, kad būtinai turi būti porelė. Nieko prieš neturiu ir poreles,tik noriu pasakyti, kad kartais sunku suprasti, kad visai esi laimingas būtent tokiu variantu....

QUOTE(Mimukas @ 2012 10 18, 19:03)
Sutinku, kad mama myli savo vaiką ne lytį, tik šiaip labai smalsu būna kartais, niežti paklaust  blush2.gif O pas tave trys dukriukai??? Kaip miela  wub.gif Būsi aprūpinta senatvėje viskuo  :

Na dėl to mane nerimas iš tikrųjų ima, galvoju, o kas bus senatvėje, tačiau iš karto pamąstau, kad bus tai, ką pati išauklėsiu, tad stengsimės taip auklėti, kad ir sūnūs nenumestų tėvų ir rūpintųsi, jei ne taip, kai moterys, tai juk gali ir kitaip pagalbą suteikti, kad tik būtų nuoširdus rūpestis.
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 18, 19:03)
Sutinku, kad mama myli savo vaiką ne lytį, tik šiaip labai smalsu būna kartais, niežti paklaust  blush2.gif O pas tave trys dukriukai??? Kaip miela  wub.gif Būsi aprūpinta senatvėje viskuo  biggrin.gif Lėks pas tave dukraitės su anūkėliais visų švenčių proga  bigsmile.gif Aš nerealiai džiaugiuosi vieną turėdama, bent iš jos tikiuosi, kad mūsų su tėtuku užaugus nepamirš, lankys, globos  biggrin.gif Nors visko gyvenime būna ir sūnūs kartais dukras aplenkia  thumbup.gif

na taip.
pati esu antra iš trijų dukrų smile.gif visos klasiokės man pavydėjo, nes viena turėjau panašaus amžiaus seses ir jokių mušeikių broliukų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Patrika @ 2012 10 18, 19:16)
O nėštumas šis labai skiriasi nuop pirmųjų..na bet tai gi nieko nereiškia,kaip sako,tik mitas...

tik nedėk dėl to vilčių - aš pati nusvilau.
atrodė, kad tikrai tikrai bernas, savijauta ir t.t., ėjau į echo tik išgirst, kad berniukas, nes "žinojau", o pasakė, kad tikrai mergytė bigsmile.gif negalėjau patikėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 18 spalio 2012 - 22:07
QUOTE(teplė @ 2012 10 19, 00:08)
tik nedėk dėl to vilčių - aš pati nusvilau.

Aš ir nededu rolleyes.gif Žinau,kad mitas. Nuojautų nėra jokių, yra tik didelis noras, kurį gali sumaišyti su "nuojauta" doh.gif . Ir tikrai meluočiau,jei sakyčiau,kad man jokio skirtumo. Na žiūrėsim, kas bus., bet kokiu atveju , nieko nepakeisi smile.gif
Atsakyti
sveikutės, man ištiesų nėra skirtumo kas bus, tik tėveliui kirba ar bus vyru ar moteru dauguma, čia kaip per rinkimus. smile.gif
Man dagiau aktualu sužinoti išanksto, dėl to kokios spalvos rubelius reikes susiruosti. smile.gif
Tik labai užknisa, kai seneliai pradeda vaikų klausinėti kuris ko labiau nori. Berniukas aišku sako brolio nes turi tik sese, o mergaitė - sesės, nes turi tik brolį. Tai išbariau tėvus, kad čia ne tas dalykas kuri pasirinksi.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 19, 10:05)
sveikutės, man ištiesų nėra skirtumo kas bus,

Na, jei aš jau turėčiau skirtingų lyčių, trečias man irgi jau nebūtų skirtumo,kas... schmoll.gif Dėlto ir klausiau tų mamų, kurios turi tos pačios lyties du vaikelius ir laukiasi trečio..
O dėl klausimų, tai taip, neišvengsi to, visi "jaučia pareigą" ne tik paklausti, bet dar ir "žinoti", ko tu turi norėt.
Man svarbiausia tik mūsų šeima, pasikalbam tarpusavy, pasvajojam ir galiausiai nutariam,kad "mylėsim,kas bebūtų" biggrin.gif .O ką mano visi kiti, tikrai man giliai DZIN, net ir tie patys seneliai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos trečiakartės wink.gif

Skaitau jūsų temą, nes ir pati kažkada tikiuosi tapti daugiavaike biggrin.gif

Kas dėl vaikų lyties.. Pati su pirmu nėštumu svaigau apie berniuką, net minties neturėjau, jog ten gali būti mergytė.. 30 sav pasakė, kad berniukas, labai džiaugiausi. Su antruoju nėštumu galvojau jog mergaitė pačioje pradžioje, bet gydytoja jau 12 sav apšvietė neprašyta jog berniukas. bigsmile.gif Iš tikrųjų dabar kai mažyliai paauginti, ir tarp jų tik dveji metai skirtumas, labai džiaugiuosi, jog jie vienos lyties, jiems kartu labai smagu, nors aišku, konkurencija žvėriška doh.gif

meluočiau jei sakyčiau, kad trečios nenoriu dukrytės, tikrai labai noriu 4u.gif netgi mintyse jau seniai kalbuosi su dukryte, prašau plaukti, neskubėti dar, nes reikia ant kojų atsistoti tėveliams, esu sugalvojusi vardų mergaitiškų ax.gif aišku, suprantu, kad tai kvaila, ir kad reikia norėti sveiko vaiko... Na bet noriu.... Todėl planuosiu trečiąjį vaiką, kai norėsiu tiesiog leliuko, nepaisant lyties... Save pažįstu, mylėčiau trečiąjį berniuką tikrai nemažiau nei kitus, ir nebūtų kažkokio baisaus nusivylimo, gal tik akimirkai šmėkštelėtų liūdesiukas, kad ir vėl bernas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale tikrai kad visiem rūpi smile.gif Užtai niekam ir nesakom, nors ir žinom. Tegu pasinervina smile.gif
Atsakyti
O dar geriausia būna kai tetos pradeda burti, pagal tai ką valgai saldžiai ar rūgščiai, man sakydavo jei bamba iššokus tai bus berniukas, arba kažkada paprašė parodyti rankas, tai pagal tai kaip parodai delnu į viršų ar į apačią nuspėja kokia bus lytis. Tokie dalykai irgi užknisa doh.gif pasijunti bandomu triučiu doh.gif

QUOTE(Patrika @ 2012 10 19, 09:47)
Na, jei aš jau turėčiau skirtingų lyčių, trečias man irgi jau nebūtų skirtumo,kas... schmoll.gif Dėlto ir klausiau tų mamų, kurios turi tos pačios lyties du vaikelius ir laukiasi trečio..

Na kadangi čia bendras forumas tai ir aš pasisakiau ar svarbi mažylio lytis, netiesiogiai atsakinėdama į tamstos klausimą.
Nežinau kokios lyties pirmus vaikus turi, tačiau plačiau šiais klausimai gali pasiskaityti:

1. jei turi mergaites: http://www.supermama...?...1414&st=240
2. jei turi berniukus: http://www.supermama...?...8348&st=480

Nors ir čia buvo kuo įvairiausių mamų atsakymų, bet visos pritarė, kad mylėsime koks bebūtų 4u.gif
Atsakyti