QUOTE(Mimukas @ 2012 10 17, 13:58)
Kai turėjau tik sūnų ir vyrą, aš vis šposydavau, kad gyvenu tarp vyrų ir net į vyrų tualetą vaikštau

Labai labai norėjau dukters... O kaip jums?
Nu aš tai pabūsiu nepopuliari, bet visų pirma nuo pirmos minutės,kai jau išsiaiškinau, kad nėščia, žinojau, jog tai berniukas. Žinojau ir su pirmais dvem. Tiesiog labai stipri nuojauta. Ir kažkaip man labai gražu, kai moteris augina tris ir daugiau sūnų, todėl visai nebuvo to noro būtinai mergytė.... Vyras irgi žinojo, nei karto nesuabejojo, net kai aš bandžiau jį pratinti, kad gali būti ir mergaitė. Bet čia aišku atmetus visus nuogastavimsu dėl sveikatos, dėl vystymosi, na kad vaikas būtų SVARBIAUSIA sveikas. Ir žinoma, kad net jei būtų buvusi mergytė, meilė nei kiek ne mažesnė.
QUOTE(mama999 @ 2012 10 18, 12:42)
Dar si karta labai bijau gimdymo, man antras buvo labai sunkus, labai skaudejo, gal del to bijau. Noreciau ir as kad per pora valandeliu viskas butu baigta
Man irgi, nors ir labai greitas, vos per tris valandas viskas įvyko, bet dar dabar pamenu tą skausmą. O po to buvo nukraujavimas, palatoj nualpau, po to bandžiau daryti duris ir nualpau į koridorių, tai ačiū D. pamatė. Užtai bijau labai bijau trečio gimdymo, bet dirbu su savim.
QUOTE(Patrika @ 2012 10 18, 13:38)
Aš irgi vis noriu tokį klausimą užduoti mamoms,auginančioms du vienos lyties vaikus ir laukiančioms trečio...

Ar jums jokio skirtumo,kas bus, ar norit konkrečios lyties ir kaip save nuteikiat,kad bus kas bus....
Na jau pasikartosiu, nėra skirtumo, nes juk svarbiausia, kad viskas būtų gerai. Bet meluočiau, jei sakyčiau, kad tiek neįdomu, kad net echo nežiūriu. Ne, man labai smalsu buvo visus tris nėštumus, net pasąmonėje žinant, kas bus.
Šį kartą jutau didelį spaudimą iš aplinkos, tiesiog įkalbėjimą, kad dabar tai jau mergaitė ir svarbiausia, kad neva mes norim, nes žmonės linkę stereotipiškai mąstyti, tad atrodo savaime suprantama, kad po dviejų bernų norisi mergytės. O mes su vyru kadangi nujautėm, žinojom, ir kažkaip labai patenkinti tuo esam. Tai net neaiškinam kitiem. Kai pernai laukiausi antro, draugė iš Amerikos paklausė, gal žinau ko, pasakiau, kad berniuko, sako "oi sorry", tai parodo, koks žmonių standartizuotas mąstymas, kad būtinai turi būti porelė. Nieko prieš neturiu ir poreles,tik noriu pasakyti, kad kartais sunku suprasti, kad visai esi laimingas būtent tokiu variantu....
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 18, 19:03)
Sutinku, kad mama myli savo vaiką ne lytį, tik šiaip labai smalsu būna kartais, niežti paklaust

O pas tave trys dukriukai??? Kaip miela

Būsi aprūpinta senatvėje viskuo :
Na dėl to mane nerimas iš tikrųjų ima, galvoju, o kas bus senatvėje, tačiau iš karto pamąstau, kad bus tai, ką pati išauklėsiu, tad stengsimės taip auklėti, kad ir sūnūs nenumestų tėvų ir rūpintųsi, jei ne taip, kai moterys, tai juk gali ir kitaip pagalbą suteikti, kad tik būtų nuoširdus rūpestis.