QUOTE(IngaB. @ 2012 11 04, 14:38)
Sveikutes,Jungiuosi ir as prie Jusu
Kiek jau laiko?
QUOTE(Klajokle @ 2012 11 09, 17:57)
Labai mergytes noriu,db laukiu kol galesiu testa darytis,kazkaip tikiu,kad jau turiu
"Man akušerė poliklinikoj sakė, kad dabar daug šeimų laukia trečio vaikelio, sako, ateina nauja mada:) Taigi gal po truputį pradės keistis visuomenė nuomonė, kad jeigu daugiavaikiai, vadinasi - asocialai Pasirodo, mes mamos, besilaukdamos trečio kūdikėlio, esame MADINGOS"
Ar jau pasidarei testą, kokiso naujienos?
Dėl madingumo aš niekur aplink nesutikau požiūrio, kad trys taijau kažkas asocialaus ar panašiai. Dėl mados irgi, kažkaip manau sutapimas ir tiek. Mano aplinkoje daug kas musm baltai pavydi, esam ne 20-mečiai, ir net 30 nedaug beliko, tad ir draugai panašaus amžiaus. todėl dauguma, kas turi vieną, jau žino, kad tokios svajonės neįgyvendins.
QUOTE(jot.ka @ 2012 11 09, 18:01)
nežinau, gal man pasisekė, bet nesusidūriau su nuomone, kad trys vaikai jau asociali šeima.
QUOTE(Patrika @ 2012 11 10, 09:56)
Pasiskaičiau savo ankstesnius pasisakymus,kai dar turėjau vilties...Dabar jau nebeturiu. Buvau echoskope, trečia ir vėl mergaitė.
Nors pas mane trečias ir vėl berniukas, mes visų nuostabai kaip tik dėl to labai džiaugiamės, tikėjomės ir norėjom. Nežinau, kaip būčiau jautusis dėl mergytės, tokio stipraus nusivylimo nebūtų tikrai, bet kad taip jautiesi suprantu.
QUOTE(jot.ka @ 2012 11 10, 10:25)
tiesiog, man atrodo, kad mergaitę lengviau suprast, vyrų pasaulis visai kitoks, ir kol vaikas mažas, tai tikrai jokio skirtumo, bet paauga, ir atrodo, kad imu nesuprasti ko iš tikro reikia mano sūnui
O man atrodo atvirkščiai, nors sunku sakyti, kai mergaitės neturiu, bet prisibijau aš jų, ne dabar, o vėliau, paauglystėj. Kiek stebiu paaugles aplinkoje, kad ir viešajame transporte, labai labai retai matau, kad man patiktų kokia mergiotė....Žinau,kaip klaikiai dabar nuskambėjau, nes negalima iš to spręsti, o ir draugę turiu, kurios dukrai 14 metų ir jos yra geriausios draugės, puiki dukra. Bet vis tiek, man atrodo su bernais lengviau, na tik paauglystė ko gero irgi gali visokių "stebuklų"pažerti. Ir dar senatvė truputį baugina...
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 11 10, 12:08)
Juokais sako, kad aš paskutinė viltis pratęst pavardę

." Mat mano trečiąjį jis augina nuo pusantrų metų, vaikas jį vadina ir laiko tėveliu.
Tai belieka įsisūnyt ir pakeisti pavardę, ar neįmanoma? Išsispręstų ir tos pavardės klausimas, nes kur kas svarbesnis ryšio ir jausmų klausimas išspręstas.
QUOTE(jot.ka @ 2012 11 13, 12:11)
aš kai laukiau avinukės vis tikėjaus kad paskubės ir tilps į žuvytes
Man atrodo, kad avinukė geriau nei žuvis. Aš turiu avinuką, o laukiuosi žuviuko.....Ir toks laikas, kad tikrai į kitą ženklą nepapuls, na nekalbu apie etra atvejus. Man žuvys nelabai, bet čia smulkmena.