Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Mimukas @ 2012 11 17, 18:40)

jau tuoj, tuoj  wub.gif Kaip tau šį kartą nėštumo laikas praėjo? Man jis tiesiog pralėkė  doh.gif

Na man si karta kazkaip ilgai tas laikas eina doh.gif , gal del to, kad skaiciuoju kiekviena savaite. Jau taip atsibodo, tai vos ne dienas skaiciuoju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 11 18, 13:28)
Na man si karta kazkaip ilgai tas laikas eina doh.gif , gal del to, kad skaiciuoju kiekviena savaite. Jau taip atsibodo, tai vos ne dienas skaiciuoju nestuke.gif

bet pagalvokit, kad jau tai gali buti paskutinis nestuke.gif , tad megaukites pilvuku... smile.gif aisku lengva man sakyti cia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 11 18, 11:28)

Aš jau irgi su siaubu skaičiuoju dienas... Su saubu tai dėl to, kad lagaminas nepabaigtas krauti ir sąrašas dar nepadarytas kas įdėta o kas nea lotuliukas.gif Bet kažkodėl delsiu jį susidėt ax.gif
QUOTE(xiuke @ 2012 11 18, 13:37)
bet pagalvokit, kad jau tai gali buti paskutinis  nestuke.gif , tad megaukites pilvuku... smile.gif aisku lengva man sakyti cia doh.gif  biggrin.gif

Vai... nebegaliu džiaugtis, nes paskutinį mėnesį esu vientisas didelis SKAUDULYS lotuliukas.gif Vis prisimenu, kaip sakiau kad lengviau yra po to, o ne prieš tai ir taip save raminu, kad jau tuoj tuoj aš galėsiu gulėti, sėdėti ir vaikščioti be skausmo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 11 18, 11:37)
bet pagalvokit, kad jau tai gali buti paskutinis  nestuke.gif , tad megaukites pilvuku... smile.gif aisku lengva man sakyti cia doh.gif  biggrin.gif

Nu tikrai, gal reik megautis, jau daugiau tikrai nebusiu nestuke.gif , man ir triju daugoka ax.gif

QUOTE(Mimukas @ 2012 11 18, 16:22)
Aš jau irgi su siaubu skaičiuoju dienas... Su saubu tai dėl to, kad lagaminas nepabaigtas krauti ir sąrašas dar nepadarytas kas įdėta o kas nea  lotuliukas.gif Bet kažkodėl delsiu jį susidėt  ax.gif

Vai... nebegaliu džiaugtis, nes paskutinį mėnesį esu vientisas didelis SKAUDULYS  lotuliukas.gif Vis prisimenu, kaip sakiau kad lengviau yra po to, o ne prieš tai ir taip save raminu, kad jau tuoj tuoj aš galėsiu gulėti, sėdėti ir vaikščioti be skausmo tongue.gif

Man kazkaip abu kartus pries tai buvo labai smagu vaiksciot, ir sakydavau, kad galiu but nescia, bet gimdyt tai jau ne doh.gif , o va dabar jau noriu gimdyt, jau atsibodo. Nors jai pagalvojus, tai gal reik dziaugtis paskutinem savaitem, megautis mazyles judesiukais, kai pilvas visas juda thumbup.gif
Dar as einu i darba, tai gal delto man sunku, na bet ir dirbsiu jau nedaug, dvi o gal tris savaites, o va jau paskui eisiu ir as lagamina kraut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 11 18, 13:37)

Aš irgi žinau, kad paskutinis nėštumas ir net pasąmonėje nenoriu, kad jis greitai baigtųsi. Tai ko gero pirmas iš trijų nėštumų, kada taip gerai jaučiuosi dėl to. Su anais tai jausdavausi nepatogiai, net pakompleksuodavau. Ir nors liko tris su puse mėnesio, man atrodo dar kiek daug ir kaip gerai.

QUOTE(Mimukas @ 2012 11 18, 18:22)
raminu, kad jau tuoj tuoj aš galėsiu gulėti, sėdėti ir vaikščioti be skausmo tongue.gif

Na prieš pat gimdymą tai būna tikrai sunku, vos judi, gulėt negali jokioj pozoj ir t.t ir t.t/ Nu bet kai atsimenu tą būseną po gimdymo, viską skauda, sėdėti negali, gulėti negali, bent jau mane kankino žiaurus h...., tai net verkiau iš skausmo. Palyginus su tuo, nėštumas atrodė palaima.
Atsakyti
QUOTE(bozeboze @ 2012 11 18, 22:21)
Na prieš pat gimdymą tai būna tikrai sunku, vos judi, gulėt negali jokioj pozoj ir t.t ir t.t/ Nu bet kai atsimenu tą būseną po gimdymo, viską skauda, sėdėti negali, gulėti negali, bent jau mane kankino žiaurus h...., tai net verkiau iš skausmo. Palyginus su tuo, nėštumas atrodė palaima.

Niu va matai kaip skirtingai ax.gif O man užspaustas nervas ar kas ten yra, bet nuo ketvirto nėštumo mėnesio žiauriai skauda kairės kojos kirkšnį... krypuoju kaip antis... nei miegot, nei sėdėt, nei vaikščiot. Laukiu nesulaukiu savo šauliuko ir šauksiu, kad jau jau noriu gimdyt biggrin.gif Svajonė būtų lengvai ir greitai wub.gif
Atsakyti
Kaip puiku,kad yra šis forumas kur galima rasti palaikymą ir gauti teigiamų emocijų,kurios dabar taip reikalingos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dubhe @ 2012 11 19, 10:22)
Kaip puiku,kad yra šis forumas kur galima rasti palaikymą ir gauti teigiamų emocijų,kurios dabar taip reikalingos biggrin.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dubhe @ 2012 11 19, 10:22)

Man taip pat būtent ši tema padėjo atrasti ramybę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai truputi neramu del darbo.Pirmus du nestumus nedirbau ir niekad nesupratau,kaip galima nesciai dar dirbti pajegt... Anto kai laukiaus spazmuodavo gimda daznai,pora kart ligoninej pagulet reikejo..Gine sakydavo-tai kas butu jeigu dirbtum unsure.gif O va db tai dirbu ir darbas fizinis... skauda gimda visa diena,silpna,miegas ima doh.gif NEISIVAZDUOJU kaip istempti reikes ir labiausiai bijau,kad viskas butu mazyliui gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 11 19, 18:45)
Man tai truputi neramu del darbo.Pirmus du nestumus nedirbau ir niekad nesupratau,kaip galima nesciai dar dirbti pajegt... Anto kai laukiaus spazmuodavo gimda daznai,pora kart ligoninej pagulet reikejo..Gine sakydavo-tai kas butu jeigu dirbtum  unsure.gif  O va db tai dirbu ir darbas fizinis... skauda gimda visa diena,silpna,miegas ima  doh.gif  NEISIVAZDUOJU kaip istempti reikes ir labiausiai bijau,kad viskas butu mazyliui gerai  verysad.gif

Pajamos yra svarbu, tad negaliu pasakyti, kad neik į darbą biggrin.gif Laikykis, dabar pats tas metas, kai norisi miego, silpna, pykina, tai praeis apie 12 savaitę... Dar ilgai, bet tu laikykis, nemesk darbo... ax.gif Jei labai blogai jausies, paimk biuletenį gal? 4u.gif
Atsakyti
Yra matu kai kurioms sunki situacija šiaip gyvenime, tai suprantama, kad ir dėl nėštumo yra ko jaudintis, o visoms kitoms tik sveikatos ir dziaukitės pilvukais.

Kai turi tris žinokite būna visokių reakcijų, vieni žiūri ir gėrisi, kiti galvoja nu tie sumąstė..., treti vos ne paskaitas apie apsaugą pasiūlo, ketvirti su pasibaisėjimu ištaria, tai kiek dar gimdysit... žodžiu bus visko, bet svarbiausia kaip pačios jaučiamės ir į tai reguojame mirksiukas.gif

Aš asmeniškai niekada nesigailėjau trečią turint, nors ir karjera pristabdyta ir namai įgrysta, bet nesigailiu. Nieko negali būt svarbiau ir šauniau už žodelius mama, už pirmus žingsnelius...`
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamukas@: 19 lapkričio 2012 - 21:31