QUOTE(dubhe @ 2012 11 17, 14:23)
Noriu ir aš prie jūsų prisijungti.
Sveika prisijungus

Ar skaitei, kad pas mus LT auginti tris vaikus madinga???

Būtent taip ir tu galvok, nes esi lietuvė

Iš tikrųjų, tai mano draugių tarpe, tai labai nemažai šeimų auginančių 3 vaikelius. Ir jokie asocialūs

Anaiptol, visi norėjo, laukė ir gali išlaikyti visus vaikučius. Linkiu ir tau pirmiausia pačiai atsikratyti tos minties, iškelti nosytę aukštyn ir džiaugtis, kad turi tokią laimę

Mes su tavim ir tavo trečiuoju stebuklu
QUOTE(mama999 @ 2012 11 17, 17:47)
Na o man liko 6 sav. jau kaip laukiu, kaip viskas atsibodo, atrodo, kad jau siandien galeciau gimdyt, jau esu pasiruosus
jau tuoj, tuoj

Kaip tau šį kartą nėštumo laikas praėjo? Man jis tiesiog pralėkė
QUOTE(Kiurtė @ 2012 11 17, 19:42)
Pagaliau ir as nurimau

tiesa, ta ramybė tik del treciojo žmogučio-sunkiai, bet itikinau save, jog jei dviems burnoms užtenka, tai turės užtekti ir trečiai.Nerimo daugiau dėl mūsų tėčio..nes vasaros vidury mudu jau buvom nusprendę skirtis, sakėm, jei iki sausio situacija nepasikeis, palinkėsim vienas kitam geros kloties ir suksim skirtingais keliais.O čia štai-laba dieną-rugsėjį sužinau, kad laukiamės

Deja, yra taip, jog mūsų keliai, atrodo, visgi skirsis..Tik tiek, jog žinau, kad vaikas bus tėčio mylimas, lankomas, kol kas sutarę net taip, jog jis ir į VPA pirmuosius metus eis....Tačiau optimizmo tikrai nedaug..Ai , bet išsikapstysiu.Visada išsikapstau.
Stiprybės ir ramybės visoms mamytėms
Iš tavo postų supratau, kad esi labai stipri. Ir jei jau priėmėt tokį sprendimą, tai matyt ištversi

Stiprybės, kantrybės ir kiek įmanoma ramybės tau ir vaikams

Ateik pavelsiu