Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Mimukas @ 2012 11 18, 18:22)
Aš jau irgi su siaubu skaičiuoju dienas... Su saubu tai dėl to, kad lagaminas nepabaigtas krauti ir sąrašas dar nepadarytas kas įdėta o kas nea  lotuliukas.gif Bet kažkodėl delsiu jį susidėt  ax.gif

Vai... nebegaliu džiaugtis, nes paskutinį mėnesį esu vientisas didelis SKAUDULYS  lotuliukas.gif Vis prisimenu, kaip sakiau kad lengviau yra po to, o ne prieš tai ir taip save raminu, kad jau tuoj tuoj aš galėsiu gulėti, sėdėti ir vaikščioti be skausmo tongue.gif

na, visgi aplenkiau tave (čia teplė buvus kalba) biggrin.gif
12 dienų iki termino gimė mano trečia dukrytė wub.gif fantastiškas jausmas
viskas einasi labai gerai, tik namie chaosas kaip ir priklauso

tiesa, man dabar nugarą taaaaip skauda, kad galiu pasakyt, jog iki gimdymo buvo baika...
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2012 11 20, 13:10)
12 dienų iki termino gimė mano trečia dukrytė wub.gif  fantastiškas jausmas

tiesa, man dabar nugarą taaaaip skauda, kad galiu pasakyt, jog iki gimdymo buvo baika...

SVEIKINU MIELOJI wub.gif wub.gif wub.gif Kokios nuostabios naujienos thumbup.gif Praeis ta nugarytė tikiuosi artimiausiu metu, svarbu mergytė ant rankų wub.gif
Nelabai mandagu klaust, bet aš smalsutė iki kaulų smegenų blush2.gif Ar buvo lengvai ir greitai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimukas: 20 lapkričio 2012 - 19:59
QUOTE(166cm @ 2012 11 20, 15:10)

wub.gif  fantastiškas jausmas

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2012 11 20, 11:10)
12 dienų iki termino gimė mano trečia dukrytė wub.gif  fantastiškas jausmas

Sveikinu 4u.gif kaip miela paimti ta mazyli ant ranku wub.gif , laukiu nesulaukiu doh.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau nestumo testa, nes menesines uzsilaike keleta dieneliu ir pradejau justis kiek neiprastai- krutys standesnes, siek tiek skrandyje negera... Ir ka, Jis teigiamas biggrin.gif jausmas toks savotiskas: ir norejau to vaikelio, nes mano vyras is pirmos santuokos neturi vaiku, labai norejo bendro vaikelio, bet ir nelabai. Galvojau, na, Mergaites paaugintos, pagyvensiu lengviau...sedziu dabar tokioje keistoje busenoje, pradesiu naujiena vyrui siandien Kai vaikai bus suguldyti vakare.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 23, 15:39)
Siandien pasidariau nestumo testa, nes menesines uzsilaike keleta dieneliu ir pradejau justis kiek neiprastai- krutys standesnes, siek tiek skrandyje negera... Ir ka, Jis teigiamas biggrin.gif jausmas toks savotiskas: ir norejau to vaikelio, nes mano vyras is pirmos santuokos neturi vaiku, labai norejo bendro vaikelio, bet ir nelabai. Galvojau, na, Mergaites paaugintos, pagyvensiu lengviau...sedziu dabar tokioje keistoje busenoje, pradesiu naujiena vyrui siandien Kai vaikai bus suguldyti vakare.

tai sveikinu 4u.gif , man atrodo si busena aplanko visas kurios turi ne po viena vaikeli, ir kurios neplanavo kito smile.gif , bet nieko, apsiprasi su ta mintim ir bus liuks. O jai dar vyras norejo tai is vis gerai thumbup.gif
Atsakyti
nestuke.gif ,sveikos oi kiek daug prirase esat jau senai bebuvau,kadangi liko iki 30dienos nebedaug jau tai laukiu nesulaukiu ir va bedele nezinau kas namelyje, 2.gif .neskauda nieko jokiu gimdymo pozymiu galima sakyt kad ir gruodi dar galiu vaikscioti smile.gif
Atsakyti
abas rytas pagaliau varak susidejau jau tases lygiai du cemodanai atrodo kad skrisciau i kokia sali atostogaut jau ketvirtadieni einu pas savo gine ,ziuresim ka papasakos.na ir lauksiu tos dienikes jauciu jau pilvas lengvesnis matyt jau nusileido. nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana2 @ 2012 11 26, 12:38)
abas rytas pagaliau varak susidejau jau tases lygiai du cemodanai atrodo kad skrisciau i kokia sali atostogaut jau ketvirtadieni einu pas savo gine ,ziuresim ka papasakos.na ir lauksiu tos dienikes jauciu jau pilvas lengvesnis matyt jau nusileido. nestuke.gif  ax.gif

N|u sėkmės tau, įdomu, ar pas mane irgi bus dvi tašės. Parašyk, kai išvažiuosi, arba grįši.
Atsakyti
Pasidariau jau antra testa, kuris patvirtino, kad tikrai nescia:-) kol kas labai nescia nesijauciu, tik kad menesiniu nera...pasakiau vyrui, labai apsidziauge, nes mes labai ir nesitikejom, kad as pastorius del mano amziaus. Ka tik atsvenciau 40 ir suzinojau apie dovanele, kuri pradejo augo manyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 11 20, 19:59)
SVEIKINU MIELOJI  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kokios nuostabios naujienos  thumbup.gif Praeis ta nugarytė tikiuosi artimiausiu metu, svarbu mergytė ant rankų  wub.gif
Nelabai mandagu klaust, bet aš smalsutė iki kaulų smegenų  blush2.gif Ar buvo lengvai ir greitai???

labai labai lengvai mirksiukas.gif 8 atvykau, 9.55 turėjau. bet ir tai pirmoji valanda GN buvo toks paplepėjimas su akušere ir vyru
Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 26, 18:39)
Pasidariau jau antra testa, kuris patvirtino, kad tikrai nescia:-) kol kas labai nescia nesijauciu, tik kad menesiniu nera...pasakiau vyrui, labai apsidziauge, nes mes labai ir nesitikejom, kad as pastorius del mano amziaus. Ka tik atsvenciau 40 ir suzinojau apie dovanele, kuri pradejo augo manyje biggrin.gif

tikrai palaiminta wub.gif linkiu sėkmės

ir dar. man su trečiu naujagimiu kol kas viskas žymiai paprasčiau, lengviau, nuotaika geresnė, nors ir anos buvo labai lauktos, labai planuotos, bet dabar kažkokia profesionalė jaučiuosi. tikra euforija turėt namie dar vieną naujagimį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 26 lapkričio 2012 - 18:44
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 26, 19:39)

oi kaip saunu sveikinu,pasakiskas jausmas nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti