ar atsimenat kaip manęs gydytojas per echo klausė "Ar nieko tokio, kad kareivis bus???" Mūsų kareivis gimti pasirinko kariuomenės dieną
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 26, 18:39)
Pasidariau jau antra testa, kuris patvirtino, kad tikrai nescia:-) kol kas labai nescia nesijauciu, tik kad menesiniu nera...pasakiau vyrui, labai apsidziauge, nes mes labai ir nesitikejom, kad as pastorius del mano amziaus. Ka tik atsvenciau 40 ir suzinojau apie dovanele, kuri pradejo augo manyje 
Sveikinu, tikrai tai yra dovana
QUOTE(166cm @ 2012 11 26, 18:42)
1. labai labai lengvai
8 atvykau, 9.55 turėjau. bet ir tai pirmoji valanda GN buvo toks paplepėjimas su akušere ir vyru
2. ir dar. man su trečiu naujagimiu kol kas viskas žymiai paprasčiau, lengviau, nuotaika geresnė, nors ir anos buvo labai lauktos, labai planuotos, bet dabar kažkokia profesionalė jaučiuosi. tikra euforija turėt namie dar vieną naujagimį
2. ir dar. man su trečiu naujagimiu kol kas viskas žymiai paprasčiau, lengviau, nuotaika geresnė, nors ir anos buvo labai lauktos, labai planuotos, bet dabar kažkokia profesionalė jaučiuosi. tikra euforija turėt namie dar vieną naujagimį
Man taip pat viskas buvo lengvai ir greitai