Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

Labas visoms, kurios dar laukiate arba jau sūpuojate 4u.gif

ar atsimenat kaip manęs gydytojas per echo klausė "Ar nieko tokio, kad kareivis bus???" Mūsų kareivis gimti pasirinko kariuomenės dieną laugh.gif Pribūrė laugh.gif
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 26, 18:39)
Pasidariau jau antra testa, kuris patvirtino, kad tikrai nescia:-) kol kas labai nescia nesijauciu, tik kad menesiniu nera...pasakiau vyrui, labai apsidziauge, nes mes labai ir nesitikejom, kad as pastorius del mano amziaus. Ka tik atsvenciau 40 ir suzinojau apie dovanele, kuri pradejo augo manyje biggrin.gif

Sveikinu, tikrai tai yra dovana wub.gif
QUOTE(166cm @ 2012 11 26, 18:42)
1. labai labai lengvai mirksiukas.gif  8 atvykau, 9.55 turėjau. bet ir tai pirmoji valanda GN buvo toks paplepėjimas su akušere ir vyru
2. ir dar. man su trečiu naujagimiu kol kas viskas žymiai paprasčiau, lengviau, nuotaika geresnė, nors ir anos buvo labai lauktos, labai planuotos, bet dabar kažkokia profesionalė jaučiuosi. tikra euforija turėt namie dar vieną naujagimį

Man taip pat viskas buvo lengvai ir greitai thumbup.gif Atsibudau 4 val. į tualetą, supratau, kad miegot jau nebeišeis, pabaigiau kraut savo lagaminą lotuliukas.gif 5 val. pažadinau vyrą, 6.30 val. buvom ligoninėj, 7 val. apžiūrėjo gydytoja ir konstatavo, kad beveik pilnas atsidarymas ir nuleido vandenis, 8.05 val. jau buvau laimingiausia pasaulyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 11 28, 23:07)
Labas visoms, kurios dar laukiate arba jau sūpuojate  4u.gif

ar atsimenat kaip manęs gydytojas per echo klausė "Ar nieko tokio, kad kareivis bus???" Mūsų kareivis gimti pasirinko kariuomenės dieną  laugh.gif Pribūrė laugh.gif

Sveikinu, tikrai tai yra dovana  wub.gif

Man taip pat viskas buvo lengvai ir greitai  thumbup.gif Atsibudau 4 val. į tualetą, supratau, kad miegot jau nebeišeis, pabaigiau kraut savo lagaminą  lotuliukas.gif 5 val. pažadinau vyrą, 6.30 val. buvom ligoninėj, 7 val. apžiūrėjo gydytoja ir konstatavo, kad beveik pilnas atsidarymas ir nuleido vandenis, 8.05 val. jau buvau laimingiausia pasaulyje  wub.gif

Oho, kaip greitai,nuteikia optimistiškai, sveikinimai didžiausi. O kuri ta kariuomenės diena?
Atsakyti
Siunciu linkejimus visoms Linksmakalnio pletku bobutems, kurios sugebejo naujiena apie mano nestuma pranesti mano artimiesiems anksciau nei as tai sugebejau padaryti. Gaila, kad neisejo padaryti savo teveliams staigmenos Kaledu proga per Kai kuriu ilgus liezuvius. doh.gif
Galbut mano gyvenimas ir idomus kazkam, bet tik mano artimiesiems ir draugams. Visiems kitiems, norintiems pasmalsauti, linkiu gyventi savo gyvenimus, laimingai ir sekmingai, o kad nekiltu pagunda toliau dometis mano asmeniniu gyvenimu sakau atia sitam forumui! Malonu buvo pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(bozeboze @ 2012 11 29, 09:32)
Oho, kaip greitai,nuteikia optimistiškai, sveikinimai didžiausi. O kuri ta kariuomenės diena?

Aga greitai bigsmile.gif linkiu, kad visoms būtų tik geri prisiminimai apie trečiojo angelėlio atėjimą mirksiukas.gif 4u.gif
Lapkričio 23 d. - Lietuvos kariuomenės diena lithuania.gif
Atsakyti
nestuke.gif ,o man sendie terminas zesim kas kaip cia vyks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 11 28, 23:07)
ar atsimenat kaip manęs gydytojas per echo klausė "Ar nieko tokio, kad kareivis bus???" Mūsų kareivis gimti pasirinko kariuomenės dieną  laugh.gif Pribūrė laugh.gif

Didžiausi sveikinimai su praėjusia kariuomenės diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiu ir aš tos dienos kai krausiuos šmutkes į GN. Reikės ir man kokią gražesnė datą pasirinkti, kurių vasario mėn į valias: Valentino 02.14d., Nepriklausomybės 02.16d. arba SSSR armijos 02.23d. lotuliukas.gif

QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 29, 11:32)
Siunciu linkejimus visoms Linksmakalnio pletku bobutems, kurios sugebejo naujiena apie mano nestuma pranesti mano artimiesiems anksciau nei as tai sugebejau padaryti. Gaila, kad neisejo padaryti savo teveliams staigmenos Kaledu proga per Kai kuriu ilgus liezuvius. doh.gif

Ten buvau tikrai ne aš...
4u.gif Nesisielok, suprantu tave, aš pati nuo uošvių slėpiausi iki pat 5,5 mėn, uošvio jubiliejui taupėme naujieną smile.gif Dėl atskleistos paslapties, nėštumas nenustoja savo prasmės ir grožio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lijana2 @ 2012 11 30, 16:38)

Lauksime naujienų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija_Bz: 03 gruodžio 2012 - 12:54
QUOTE(lijana2 @ 2012 11 30, 14:38)

na kaip tau sekasi? gal jau turiu naujienu?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 12 03, 12:58)
Laukiu ir aš tos dienos kai krausiuos šmutkes į GN. Reikės ir man kokią gražesnė datą pasirinkti, kurių vasario mėn į valias: Valentino 02.14d., Nepriklausomybės 02.16d. arba SSSR armijos 02.23d.  lotuliukas.gif

Žiūrėk ir tu prisikalbėsi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2012 11 29, 13:32)
Siunciu linkejimus visoms Linksmakalnio pletku bobutems

na tikrai likom nesupratusios biggrin.gif vadinasi tikrai mazas pasaulis, jei ir forumuose isniukstineja, bet vien delto issiregistruoti nebutina, visai smagu dziaugtis kartu Tavo nestuke.gif , visgi sekmes ir sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
AS jau pradedu bijoti trecio gimdymo. Nes su siuo nestumu visiskai kitokie simptomai, nei su anais dvejais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2012 12 04, 15:03)
AS jau pradedu bijoti trecio gimdymo. Nes su siuo nestumu visiskai kitokie simptomai, nei su anais dvejais g.gif

Trečio gimdymo ir aš laukiu su nerimu, baime, džiuagsmu ir visais kitais įmanomais jausmais. O kokius neįprastus simptomus jauti? Ar jabiau fiziologinius ar psichologinius?

Aš labiau bijojau antrojo gimdymo, tiesiog paniškai, ir apsidžiaugiau kad vaikas sėdi užpakaliu ir nesiruošia verstis, kas reiškė jog nereikės pačiai gimdyti, o bus CP.

Dabar man vienodai, galvoju kas bus tas, abiem anksteniais kartais išgyvenau... 4u.gif Tiesiog gimdymią planuoju, panašiai kaip kelių dienų išvyką, kad ir pas uošvius, tik reikės kiek kitokių daigtų pasiimti lotuliukas.gif ir karts nuo karto vyro pasiteirauju ar norės dalyvauti, visgi kompanija praverstų rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,o va vakar turejau jau pagaliau paskutini skana,tai va jai negims mano atzala iki pirmadienio tai jau pirmadienio ryta skatins su vaistukais nestuke.gif doh.gif
Atsakyti