Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 12 04, 15:14)
Trečio gimdymo ir aš laukiu su nerimu, baime, džiuagsmu ir visais kitais įmanomais jausmais. O kokius neįprastus simptomus jauti? Ar jabiau fiziologinius ar psichologinius?

Aš labiau bijojau antrojo gimdymo, tiesiog paniškai, ir apsidžiaugiau kad vaikas sėdi užpakaliu ir nesiruošia verstis, kas reiškė jog nereikės pačiai gimdyti, o bus CP.

Dabar man vienodai, galvoju kas bus tas, abiem anksteniais kartais išgyvenau...  4u.gif  Tiesiog gimdymią planuoju, panašiai kaip kelių dienų išvyką, kad ir pas uošvius, tik reikės kiek kitokių daigtų pasiimti  lotuliukas.gif ir karts nuo karto vyro pasiteirauju ar norės dalyvauti, visgi kompanija praverstų  rolleyes.gif

Su pirmaja labai bijojau ir aisku rekiau nesavu balsu, man tai buvo kazkoks kosmaras, antrojo visiskai nebijojau, nors taip pat buvo isgasdines mane, jau gimdymo palatoje sesutes negirdejo sirdutes vaikelio ir dar tas aparatas cype visame skyriuje, kad visa daktaru pamaina subego ax.gif
o db kazkoks didelis nerimas ir baime atsirado
Atsakyti
QUOTE(lijana2 @ 2012 12 06, 16:10)
sveikos,o va vakar turejau jau pagaliau paskutini skana,tai va jai negims mano atzala iki pirmadienio tai jau pirmadienio ryta skatins su vaistukais nestuke.gif  doh.gif

Linkiu, kad veikla prasidėtų natūraliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana2 @ 2012 12 06, 14:10)
sveikos,o va vakar turejau jau pagaliau paskutini skana,tai va jai negims mano atzala iki pirmadienio tai jau pirmadienio ryta skatins su vaistukais nestuke.gif  doh.gif

sekmes tau mirksiukas.gif , laukiam geru ziniu smile.gif
Man liko trys savaites, tikiuosi, kad bus anksciau, bet kad nieko nejauciu, tai gal ir man uzsites g.gif Gal kad taip laukiu, tai ir bus veliau, turbut tik kitais metais cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama999: 07 gruodžio 2012 - 11:41
QUOTE(Mimukas @ 2012 12 06, 21:27)
Linkiu, kad veikla prasidėtų natūraliai  4u.gif

aciu kadangi dar esu nestuke.gif ,o v liko tik 2dienos tai savatgalis tikkime kad prasides gimdymas naturaliai nes ake su skatinanciai baisiai skauda netaip kaip naturalus saremiai.
Papildyta:
QUOTE(mama999 @ 2012 12 07, 12:39)
sekmes tau mirksiukas.gif , laukiam geru ziniu smile.gif
Man liko trys savaites, tikiuosi, kad bus anksciau, bet kad nieko nejauciu, tai gal ir man uzsites g.gif  Gal kad taip laukiu, tai ir bus veliau, turbut tik kitais metais cry.gif

aha man irgi ne skausmu nera ne nieko gerai jauciuosi ir vaikiukas labai judrus.nu ka bedarysi jau visviena pirmadieni gims doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana2 @ 2012 12 07, 15:12)
aciu kadangi dar esu  nestuke.gif ,o v liko tik 2dienos tai savatgalis tikkime kad prasides gimdymas naturaliai nes ake su skatinanciai baisiai skauda netaip kaip naturalus saremiai.

blogai sake 4u.gif as ir lb bijojau tu kalbu, bet skaudejo nedaugiau nei per gimdyma biggrin.gif bet jau paskutinyji karta kai gimdziau, laaabai bijojau, pacio proceso, i gimdykla eidama verkiau, nu bijojau labai, to skausmo, nes zinojau kas laukia doh.gif visus 3kartus gimdziau pati, jokiu nuskausminamuju man neduodavo doh.gif ax.gif gailises verysad.gif tiek pasiseke, kad gan greitai viskas, ir be plysimu...plius kazkaip samoningai bandziau susikoncetruoti, viska isgyventi, nes galbut tai paskutinis nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
nu ziuresim kas gausis ar pats gims ar pirmadieni teks paciai vykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana2 @ 2012 12 07, 20:24)
nu ziuresim kas gausis ar pats gims ar pirmadieni teks paciai vykti g.gif

Ikisu nosi, bet naujienu jikiu nera verysad.gif , kaip tau sekasi? turbut jau supuoji mazyli wub.gif
Kai turesi laiko parasyk, labai smalsu kaip viskas buvo ax.gif
Man liko 13 dienu, nu nieko nejauciu nors tu ka. Visai artejanciom sventem nesidziaugiu, turbut del to, kad laukime esu doh.gif Nieko planuot negaliu, juk bet kada gali prasidet, nepatinka man toks laukimas, gal reiketu atsipalaiduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 12 14, 14:51)
Ikisu nosi, bet naujienu jikiu nera verysad.gif , kaip tau sekasi? turbut jau supuoji mazyli wub.gif
Man liko 13 dienu, nu nieko nejauciu nors tu ka. Visai artejanciom sventem nesidziaugiu, turbut del to, kad laukime esu doh.gif Nieko planuot negaliu, juk bet kada gali prasidet, nepatinka man toks laukimas, gal reiketu atsipalaiduot g.gif

Pati parašei atsakymą mirksiukas.gif 4u.gif Kai kūnas ir protas įsitempę - niekas nevyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 12 14, 16:51)
Man liko 13 dienu,

tai dar daug liko dieneliu, net 13, tad...kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 12 14, 17:38)
Pati parašei atsakymą  mirksiukas.gif  4u.gif Kai kūnas ir protas įsitempę - niekas nevyksta  4u.gif

Pati suprantu, bet kad neiseina doh.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 12 14, 17:46)
tai dar daug liko dieneliu, net 13, tad...kantrybes 4u.gif

tai va, kad tos kanrybes nera lotuliukas.gif , su dukra dvi savaites velavo, o va sunus gime 38sav, tai ir sito laukiau anksciau, bet turbut nelemta wub.gif
Atsakyti
sveikos brangiosios turiu geru naujienu stai,pagaliau sulaukiau trecio neziniuko tai mergyte gime 2012-12-10d,gime lengvai ir greitai nereikejo laukti kol vykti reikejo i ligonine tai pirmadienio ryto puses devyniu,viskas prasidejo 5valanda ryte tai buvo pirmadienio rytas,pajauciau pilvo apacioj maudima kadangi nenumaniau kad tai pradzia atsigulus save supau raminau galvojau kad viskas praeis bet kurtau,vyras pajaute kad kazkas man netaip pabudes klausia kas yra o as atsakiau kad maudzia pilvo apacia ,pagulejus dar valandziuke keliausi nes skausmelis stiprejo,vyras sako apsirenk ir skambinsiu i greituke,sakau neskambyk gal dar praeis,bt atsikelus apsirengiau buvo jau gerokai po 6val ,tada vyras man sako ,kas kiek laiko uzeina skausmas as atsakiau kas 10min,as vaiksciojau apsirengus treninga po kambari isvieno galo i kita,greituke labai greit atvaziavo ,jau 7val atsibuciavom ir as isvykau su greituke,iki ligonines 35kilometrai,greitukej uzejo didesni skausmai ,greitukes darbuotojas sako kaip noresi stumti tai stumk nurengsim tave nuo puses nes saremiai perdazni gali ir masinoj pagimdyt galim nespeti nuvaziuoti,numove kelnes ir kelnaites uzklojo koldra ir vaziavom toliau nubego vandenys,saremiai daresi stipresni,atvykom i ligonine perkele mane i kita lova ir veze per kiema i gimdymo skyriu apziurejus sesute sako jau adara 8cm,kvepuok deguoni kad neskaudetu,tada kaip noresi stumti tai nestumk nes truksta dar 2cm iki pilno atsidarymo bet kurtau neiskenciau nes toks jausmas kaip norejimas kaku,stumiau syki paskui pasirode galvute,ir giliai ykvepus stumiau antra syki stai ir viskas gime mergaite 3kg,900g,tai buvo 8v02min.vardukas Marija. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana2 @ 2012 12 17, 00:16)

tai ka brangioji, nuostabi istorija, lengvai ir greitai thumbup.gif sveikinimai didziausi sulaukus dukrytes wub.gif (turbut jos ir troskai mirksiukas.gif )...bus Tau palaukim, dar nevaziuokim biggrin.gif gerai , kai viskas gerai baigiasi...
jooo tas kaku norejimas nerealus biggrin.gif bijai ne gimdymo, o kad neapsidarytum lotuliukas.gif
Atsakyti