sveikos brangiosios turiu geru naujienu stai,pagaliau sulaukiau trecio neziniuko tai mergyte gime 2012-12-10d,gime lengvai ir greitai nereikejo laukti kol vykti reikejo i ligonine tai pirmadienio ryto puses devyniu,viskas prasidejo 5valanda ryte tai buvo pirmadienio rytas,pajauciau pilvo apacioj maudima kadangi nenumaniau kad tai pradzia atsigulus save supau raminau galvojau kad viskas praeis bet kurtau,vyras pajaute kad kazkas man netaip pabudes klausia kas yra o as atsakiau kad maudzia pilvo apacia ,pagulejus dar valandziuke keliausi nes skausmelis stiprejo,vyras sako apsirenk ir skambinsiu i greituke,sakau neskambyk gal dar praeis,bt atsikelus apsirengiau buvo jau gerokai po 6val ,tada vyras man sako ,kas kiek laiko uzeina skausmas as atsakiau kas 10min,as vaiksciojau apsirengus treninga po kambari isvieno galo i kita,greituke labai greit atvaziavo ,jau 7val atsibuciavom ir as isvykau su greituke,iki ligonines 35kilometrai,greitukej uzejo didesni skausmai ,greitukes darbuotojas sako kaip noresi stumti tai stumk nurengsim tave nuo puses nes saremiai perdazni gali ir masinoj pagimdyt galim nespeti nuvaziuoti,numove kelnes ir kelnaites uzklojo koldra ir vaziavom toliau nubego vandenys,saremiai daresi stipresni,atvykom i ligonine perkele mane i kita lova ir veze per kiema i gimdymo skyriu apziurejus sesute sako jau adara 8cm,kvepuok deguoni kad neskaudetu,tada kaip noresi stumti tai nestumk nes truksta dar 2cm iki pilno atsidarymo bet kurtau neiskenciau nes toks jausmas kaip norejimas kaku,stumiau syki paskui pasirode galvute,ir giliai ykvepus stumiau antra syki stai ir viskas gime mergaite 3kg,900g,tai buvo 8v02min.vardukas Marija.