Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 12 21, 12:37)
Sveikutės. Jau supu ant rankų savo penktą stebuklą- dukrytę Elzę wub.gif  Juodaplaukė gražuolė gimė 12.12d. po CP. Visi esam euforijoj.
Sėkmės visoms belaukiančioms savo stebuklo 4u.gif

sveikinu mamyte ir mergyte 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su Sv. Kaledom 4u.gif
O mums vakar gime dukryte, 3.6kg, , taigi kuciu vakara sventem jau visi penki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 12 25, 17:29)
O mums vakar gime dukryte, 3.6kg, , taigi kuciu vakara sventem jau visi penki thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif nebepamenu, ka turit be dukrytes dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 12 25, 16:29)

dideliausi sveikinimai 4u.gif .aukit sveikutes ir grazutes ramiu nakteliu ir daug pienelio.o mes irgi penkiese valgem kucias clap.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 12 25, 16:38)
sveikinimai 4u.gif nebepamenu, ka turit be dukrytes dar smile.gif

as turejau dukra ir sunu, o dabar jau dvi dukrytes ir suneli thumbup.gif

QUOTE(lijana2 @ 2012 12 25, 21:07)
dideliausi sveikinimai 4u.gif .aukit sveikutes ir grazutes ramiu nakteliu ir daug pienelio.o  mes irgi penkiese valgem kucias clap.gif

dekui, jus ir saugokit save 4u.gif
Atsakyti
Laba dienukė 4u.gif

Įlindau pasmalsauti ir kiek daug gerų naujienų aptikau bigsmile.gif
Lijana2, Iš Stiklo, mama999 sveikinimai didžiausi taip ilgai laukus ir sulaukus mažųjų stebuklų wub.gif

Siunčiu pačius šilčiausius, kvepiančius namais ir dvelkiančius tikra meile linkėjimus visoms mamytėms, tėveliams ir vaikučiams 4u.gif Su Šventėmis!!!
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 12 21, 11:37)
Sveikutės. Jau supu ant rankų savo penktą stebuklą- dukrytę Elzę wub.gif  Juodaplaukė gražuolė gimė 12.12d. po CP. Visi esam euforijoj.
Sėkmės visoms belaukiančioms savo stebuklo 4u.gif

Sveikinimai jūsų gausiai šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(mama999 @ 2012 12 25, 15:29)

Taigi turite Kalėdinį stebuklą, labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mamytės 4u.gif
Labai džiaugiuosi radusi šia temutę.Skaičiau keletą dienų,nuo pradžios iki galo.Labai buvo įdomu skaityti apie pilvukų pradžią ir jau supamus ant rankų,myluojamus stebukliukus wub.gif
SVEIKINU VISAS MAMYTES SULAUKUSIAS SAVO DŽIAUGSMUKŲ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Emocijų visokių kilo čia skaitant...graudu net buvo...o gal,kad laukiuosi ir ašara bet kada lengvai pasirodo,be jokių pastangų blush2.gif
Laukiuosi ir aš trečio stebukliuko nestuke.gif dar tik 12 savaitė baiginėjasi. Nėštumas lauktas ir planuotas,kaip ir kiti du.Pirmą turiu sūnų,kuriam tuoj bus 15 metų,atrasis sūnaitėlis 2 metukų.Kas bus trečias-nesvarbu.Kad tik būtų sveikas mažiukas ar mažiukė.Giliai širdy norėčiau dukrytės,bet,jei bus berniukas-tikrai nenusiminsiu.Reiškias man skirta vyrus užauginti biggrin.gif Mano vyrai rėkia,kad dar jiems reikia berniuko-man taip juokinga lotuliukas.gif širdutė man kažko kužda,kad taip ir bus....skaičiau,nepamenu niko,kad mamytė taip nusiminė sužinojusi,kad bus trečia dukrytė,tai norėčiau pabarti...nereikia taip galvoti.Reiškia esate išrinkta vyrams užauginti geras žmonas,o va kitos augina vyrus tris.Kaip bebūtų,tai nelengvas darbas ir atsidovanos su kaupu gyvenime,manau... biggrin.gif Tik pasvajokite,kaip susibėgate su visom dukrom ir galite pakuždėti visas paslaptis mergaitiškas,pakikenti...mmmmm. To niekada nebus auginant berniukus.
Daugumai jūsų pilvukai jau į pabaigą,labai smagu,linkiu stiprybės ir kantrybės,sveikėlės...
Gal atsiras tokių mamyčių,kaip aš-pradedančių.Bus su kuo pasiplepėti apie augančius pilvukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 12 27, 18:35)
Sveikos mamytės  4u.gif
Gal atsiras tokių mamyčių,kaip aš-pradedančių.Bus su kuo pasiplepėti apie augančius pilvukus  biggrin.gif

Sveikinimai ir pagyrimai mamytei, kuri suplanavo trečią atžalėlę 4u.gif
Nors jau sūpuoju savo trečiąjį, bet vis dar lankau šią jaukią, man artimą temą. Palaikysiu ir padėsiu skaičiuot savaitėles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 12 27, 18:35)
  Mano vyrai rėkia,kad dar jiems reikia berniuko-man taip juokinga  lotuliukas.gif  širdutė man kažko kužda,kad taip ir bus...

Kai laukiausiu trecio ,tai man mano vidurinysis sake: - mama prasau, kad butu berniukas.
O kai zinojo, kad tikrai tures broli, tai pries gimdyma paklause, ar nepasikeite, ir ten vis dar brolis lotuliukas.gif

sveikinu nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ir per anksti as cia, bet labai jau reikia padrasinimo, o tai gyvenu viena su savo mintim blush2.gif Kaulu smegenim jauciu, kad laukiuos trecio verysad.gif Jau sesta diena laukiu nesulaukiu mmm verysad.gif Ryt darau testa, bet taip bijau. Viskas gal butu ir nieko, bet kad mano pagrandukei tik puse metu, o cia taip dabar... Noreciau save aplaidumu apkaltint, bet kad su vyru visada saugojomes. Jauciuos, kaip vaisingiausia pasaulio moteris verysad.gif Taip, gaila tu, kurios gandru nesulaukia, bet kai pastot gali ir nuo paklodes, tai siaubas kazkoks doh.gif Apie valyma net galvot nenoriu, brrr... Ziuriu i savo pupas ir kai pagalvoju, kad mano(gal) esamam zirniukui rankytes, kojytes nutrauks ir gabalais istrauks, jau savaime asaros byra verysad.gif Bet tuo paciu taip gasdina visa si situacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2012 12 30, 13:47)
Gal ir per anksti as cia, bet labai jau reikia padrasinimo, o tai gyvenu viena su savo mintim blush2.gif Kaulu smegenim jauciu, kad laukiuos trecio verysad.gif Jau sesta diena laukiu nesulaukiu mmm verysad.gif Ryt darau testa, bet taip bijau. Viskas gal butu ir nieko, bet kad mano pagrandukei tik puse metu, o cia taip dabar... Noreciau save aplaidumu apkaltint, bet kad su vyru visada saugojomes. Jauciuos, kaip vaisingiausia pasaulio moteris verysad.gif Taip, gaila tu, kurios gandru nesulaukia, bet kai pastot gali ir nuo paklodes, tai siaubas kazkoks doh.gif Apie valyma net galvot nenoriu, brrr... Ziuriu i savo pupas ir kai pagalvoju, kad mano(gal) esamam zirniukui rankytes, kojytes nutrauks ir gabalais istrauks, jau savaime asaros byra verysad.gif Bet tuo paciu taip gasdina visa si situacija verysad.gif

Ramiai.
Gal Tu nenėščia?
O jei ir taip, nes Tu taip jautiesi, reiškia, kad ta dvaselė pasirinko Tave. Dažnai mes norim planuoti savo gyvenimą patys, tačiau jį kažkas pakoreguoja....ir vėliau supranti, kad įvyko taip, kaip buvo geriausia. Niekas nevyksta šiaip sau, viskas turi prasmę. Pasitikėk tuo, kas vyksta.
Sėkmės. Viskas bus tik gerai.
Atsakyti