Sveikos mamytės
Labai džiaugiuosi radusi šia temutę.Skaičiau keletą dienų,nuo pradžios iki galo.Labai buvo įdomu skaityti apie pilvukų pradžią ir jau supamus ant rankų,myluojamus stebukliukus
SVEIKINU VISAS MAMYTES SULAUKUSIAS SAVO DŽIAUGSMUKŲ
Emocijų visokių kilo čia skaitant...graudu net buvo...o gal,kad laukiuosi ir ašara bet kada lengvai pasirodo,be jokių pastangų
Laukiuosi ir aš trečio stebukliuko

dar tik 12 savaitė baiginėjasi. Nėštumas lauktas ir planuotas,kaip ir kiti du.Pirmą turiu sūnų,kuriam tuoj bus 15 metų,atrasis sūnaitėlis 2 metukų.Kas bus trečias-nesvarbu.Kad tik būtų sveikas mažiukas ar mažiukė.Giliai širdy norėčiau dukrytės,bet,jei bus berniukas-tikrai nenusiminsiu.Reiškias man skirta vyrus užauginti

Mano vyrai rėkia,kad dar jiems reikia berniuko-man taip juokinga

širdutė man kažko kužda,kad taip ir bus....skaičiau,nepamenu niko,kad mamytė taip nusiminė sužinojusi,kad bus trečia dukrytė,tai norėčiau pabarti...nereikia taip galvoti.Reiškia esate išrinkta vyrams užauginti geras žmonas,o va kitos augina vyrus tris.Kaip bebūtų,tai nelengvas darbas ir atsidovanos su kaupu gyvenime,manau...

Tik pasvajokite,kaip susibėgate su visom dukrom ir galite pakuždėti visas paslaptis mergaitiškas,pakikenti...mmmmm. To niekada nebus auginant berniukus.
Daugumai jūsų pilvukai jau į pabaigą,labai smagu,linkiu stiprybės ir kantrybės,sveikėlės...
Gal atsiras tokių mamyčių,kaip aš-pradedančių.Bus su kuo pasiplepėti apie augančius pilvukus