Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(dark @ 2012 12 30, 13:56)
Ramiai.
Gal Tu nenėščia?
O jei ir taip, nes Tu taip jautiesi, reiškia, kad ta dvaselė pasirinko Tave. Dažnai mes norim planuoti savo gyvenimą patys, tačiau jį kažkas pakoreguoja....ir vėliau supranti, kad įvyko taip, kaip buvo geriausia. Niekas nevyksta šiaip sau, viskas turi prasmę. Pasitikėk tuo, kas vyksta.
Sėkmės. Viskas bus tik gerai.

As ir tos nuomones, kad vaikiukas tave pasirenka, kad ne siaip sau ateina, kaip sakoma netycia "zalitela". Tik dabar tokia sumaistis viduj... Mano net vyresnioji yra pasakius, kad "mama, tu kazkuo ypatinga, kad as tave pasirinkau" blush2.gif Ir aciu uz gerus zodzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli777 @ 2012 12 30, 16:06)
As ir tos nuomones, kad vaikiukas tave pasirenka, kad ne siaip sau ateina, kaip sakoma netycia "zalitela". Tik dabar tokia sumaistis viduj... Mano net vyresnioji yra pasakius, kad "mama, tu kazkuo ypatinga, kad as tave pasirinkau" blush2.gif Ir aciu uz gerus zodzius ax.gif

kaip graziai Jusu dukra pasake wub.gif , zinoma dabar sumaistis Jusu sirdyje, bet laikui begant, bus viskas thumbup.gif , sakysit, va kaip masciau biggrin.gif sekmes, parasykit, kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 12 27, 09:53)
Laba dienukė  4u.gif

Įlindau pasmalsauti ir kiek daug gerų naujienų aptikau  bigsmile.gif
Lijana2, Iš Stiklo, mama999 sveikinimai didžiausi taip ilgai laukus ir sulaukus mažųjų stebuklų wub.gif

Siunčiu pačius šilčiausius, kvepiančius namais ir dvelkiančius tikra meile linkėjimus visoms mamytėms, tėveliams ir vaikučiams  4u.gif Su Šventėmis!!!

4u.gif ACIU LABAI LABAI good.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2012 12 27, 19:35)
Sveikos mamytės  4u.gif
Labai džiaugiuosi radusi šia temutę.Skaičiau keletą dienų,nuo pradžios iki galo.Labai buvo įdomu skaityti apie pilvukų pradžią ir jau supamus ant rankų,myluojamus stebukliukus  wub.gif 
  SVEIKINU VISAS MAMYTES SULAUKUSIAS SAVO DŽIAUGSMUKŲ  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Emocijų visokių kilo čia skaitant...graudu net buvo...o gal,kad laukiuosi ir ašara bet kada lengvai pasirodo,be jokių pastangų  blush2.gif
Laukiuosi ir aš trečio stebukliuko  nestuke.gif dar tik 12 savaitė baiginėjasi. Nėštumas lauktas ir planuotas,kaip ir kiti du.Pirmą turiu sūnų,kuriam tuoj bus 15 metų,atrasis sūnaitėlis 2 metukų.Kas bus trečias-nesvarbu.Kad tik būtų sveikas mažiukas ar mažiukė.Giliai širdy norėčiau dukrytės,bet,jei bus berniukas-tikrai nenusiminsiu.Reiškias man skirta vyrus užauginti  biggrin.gif  Mano vyrai rėkia,kad dar jiems reikia berniuko-man taip juokinga  lotuliukas.gif  širdutė man kažko kužda,kad taip ir bus....skaičiau,nepamenu niko,kad mamytė taip nusiminė sužinojusi,kad bus trečia dukrytė,tai norėčiau pabarti...nereikia taip galvoti.Reiškia esate išrinkta vyrams užauginti geras žmonas,o va kitos augina vyrus tris.Kaip bebūtų,tai nelengvas darbas ir atsidovanos su kaupu gyvenime,manau... biggrin.gif Tik pasvajokite,kaip susibėgate su visom dukrom ir galite pakuždėti visas paslaptis mergaitiškas,pakikenti...mmmmm. To  niekada nebus auginant berniukus.
Daugumai jūsų pilvukai jau į pabaigą,labai smagu,linkiu stiprybės ir kantrybės,sveikėlės...
Gal atsiras tokių mamyčių,kaip aš-pradedančių.Bus su kuo pasiplepėti apie augančius pilvukus  biggrin.gif

VISU PIRMA SVEIKINU TAVE,O AS IRGI MANIAU KAD BUS BERNIUKAS TRECIAS VISI KLAUSE KA NESIOJU SAKAU BERNIUKA GAL BET TIKSLIAI IRGI NEZINOJAU KAS TEN O VA GIME MERYTE VYRAI MANO LABAI LAIMINGI KAD NORS VIENA MOTERISKE TARP DVIEJU BERNIUKU LABAI MYLI IR DZIAUGIASI.O AS IRGI LAIMINGA ESU.TAD TINKIU TAU KUO DIDELIOS SVEIKATOS IR NORU ISSIPILDYMO.
Atsakyti
Visas su Naujaisiais! 4u.gif Taigi, vis tik pranesu naujienas, kad paskubejau del trecio registruotis blush2.gif Netgi norisi pasakyti "deja", taip per ta savaite su galimu nestumu susigyvenau blush2.gif
Atsakyti
ka bepadarysi g.gif smile.gif
Atsakyti
Mimukas sveikinu,kad jau supuojate stebūkliuką savo,kaip jums smagu wub.gif
Ačiū,kad žadate padėti skaičiuoti savaitėles...jau 16 baigiasi ax.gif jaučiau keletą kartų kaip mano žirniukas suspurda wub.gif nestuke.gif ir vėl keletą dienų ramu,vis tik ankstoka jam intensyviai siausti blush2.gif
Jūsų būrelis mergyčių buvo toks aktyvus,o dabar pradedanti čia aš viena, taip išeina blink.gif na gal kas prisijungs dar bigsmile.gif

visadaten ačiūkas didelis 4u.gif

lijana2 labai dėkoju 4u.gif kaip jums smagu bigsmile.gif aš ir pasvajoju apie ružavas suknutes ir kasytes ax.gif , labai nekantrauju sužinoti kas gyvena pilvuke bigsmile.gif

Atsakyti
sveikos daugiavaikes biggrin.gif Jungiuos ir as i jusu bureli, uz poros men. tureciau supuoti savo trecia mazyli. Laukiam brolio. Turiu dvi dukras - 11 m. ir 6 m. Visi 3 nestumai suplanuoti ir labai laukti.
Atsakyti
Sveikos, atrodo niekur nedingsiu ir būsiu daugiavaikė ax.gif
Pirmas - neplanuotas, bet iš meilės, antra - labai labai planuota, labai labai laukta, o trečias - netyčiukas, bet iš meilės lotuliukas.gif Va kokia kompanija.
Kažkaip sunkiai susigyvenu su tuo. Vyras laimingas, aš irgi - bet kaip kitiems pasakyti g.gif
Pabandžiau: mama niekaip nesureagavo, brolienė - šiltai pasveikino, nes ir ji tris turi.
Kažkaip net į polikliniką baisu eiti - jaučiuosi kaip asociali, nes tikrai nei dirbu, nei darbo biržoj stoviu, bet pašalpų neprašau.
Pilvūzo paslėpti nebeišeis - nes su trečiu jis auga kaip ant mielių. Greit reiks pas vyro tėvus važiuoti - vat ten tai cirkas bus, gal man geriau ten ir nevažiuoti lotuliukas.gif To kaimo inteligentams bus nelygis bendrauti su asocialais lotuliukas.gif

Žinau, aš didelė mergaitė ir viskas bus gerai. Reiks labai pasistengti, kad aplinkiniai nemanytų, kad esam asocialūs. Kai vesiuos visus tris vaikus, stengsiuos gražiai aprengti (čia auksiniai vienos daugiavaikės žodžiai).

Tikiuosi priimsit į daugiavaikių kampelį ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 01 26, 23:39)
Sveikos, atrodo niekur nedingsiu ir būsiu daugiavaikė  ax.gif
Pirmas - neplanuotas, bet iš meilės, antra - labai labai planuota, labai labai laukta, o trečias - netyčiukas, bet iš meilės  lotuliukas.gif Va kokia kompanija.
Kažkaip sunkiai susigyvenu su tuo. Vyras laimingas, aš irgi - bet kaip kitiems pasakyti  g.gif
Pabandžiau: mama niekaip nesureagavo, brolienė - šiltai pasveikino, nes ir ji tris turi.
Kažkaip net į polikliniką baisu eiti - jaučiuosi kaip asociali, nes tikrai nei dirbu, nei darbo biržoj stoviu, bet pašalpų neprašau.
Pilvūzo paslėpti nebeišeis - nes su trečiu jis auga kaip ant mielių. Greit reiks pas vyro tėvus važiuoti - vat ten tai cirkas bus, gal man geriau ten ir nevažiuoti  lotuliukas.gif To kaimo inteligentams bus nelygis bendrauti su asocialais  lotuliukas.gif

Žinau, aš didelė mergaitė ir viskas bus gerai. Reiks labai pasistengti, kad aplinkiniai nemanytų, kad esam asocialūs. Kai vesiuos visus tris vaikus, stengsiuos gražiai aprengti (čia auksiniai vienos daugiavaikės žodžiai).

Tikiuosi priimsit į daugiavaikių kampelį  ax.gif  4u.gif

turiu tris vaikus, man 24 metai, niekada niekur nesu dirbusi, vyras išlaiko, bet niekada man nešovė galvon, kad esu asocialė ar kas nors mane tokia laiko. žmonės šypsosi, žavisi ir giria. kur nueinu, visur teigiamos emocijos. tad tas ne pirmą kartą girdimas stereotipas "aš turiu tris vaikus, tai reik įrodyti, kad nesu asocialė, nes mane kažkas gali tokia palaikyti" man atrodo visiškai klaidingas

mes esam, kas esam, o aplinkinių mintys yra tik jų mintys ir mūsų neliečia

ir dar. galvojau bus labai sunku su trim. tai dabar 4m, 2m, ir 2mėn vaikams, o aš dabar nė neabejoju, kad kiek vėliau galėsim dar pora susilaukt. tikra laimė
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 01 27, 00:00)
turiu tris vaikus, man 24 metai, niekada niekur nesu dirbusi, vyras išlaiko, bet niekada man nešovė galvon, kad esu asocialė ar kas nors mane tokia laiko. žmonės šypsosi, žavisi ir giria. kur nueinu, visur teigiamos emocijos. tad tas ne pirmą kartą girdimas stereotipas "aš turiu tris vaikus, tai reik įrodyti, kad nesu asocialė, nes mane kažkas gali tokia palaikyti" man atrodo visiškai klaidingas

mes esam, kas esam, o aplinkinių mintys yra tik jų mintys ir mūsų neliečia

ir dar. galvojau bus labai sunku su trim. tai dabar 4m, 2m, ir 2mėn vaikams, o aš dabar nė neabejoju, kad kiek vėliau galėsim dar pora susilaukt. tikra laimė

Matyt, aš tvirčiau jausčiaus, jeigu aš išlaikyčiau šeimą g.gif

Jau man pakaks trijų ax.gif

Brolis turi tris - tai dejuoja ištisai, kad labai sunku tris auginti, kiek visko reikia - žodžiu pasaulio pabaiga. O brolienė aukštai galvą iškėlus - ji laiminga ir dar gal norėtų turėti. Čia nuo požiūrio priklauso.
Reiks pas brolienę teigiamos energijos užsikraut g.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 12 21, 11:37)
Sveikutės. Jau supu ant rankų savo penktą stebuklą- dukrytę Elzę wub.gif  Juodaplaukė gražuolė gimė 12.12d. po CP. Visi esam euforijoj.
Sėkmės visoms belaukiančioms savo stebuklo 4u.gif

nuostabu, sveikinimai wub.gif wub.gif Ta euforija ir man puikiai pažįstama wub.gif wub.gif Sėkmės auginant penketuką thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš mielai prisijungčiau į Jūsų būrį 4u.gif
Man 24-eri, o pas mus jau štai kokia komanda (tiesa jungtinės pajėgos biggrin.gif ): maniškiams 5m. ir 4m. mano vyro vaikiukui beveik 4m. Taigi auginam tris vyrukus ir pakeliui ketvirtas, tik dar neaišku vyrukas pilvelyje ar panelė.
Situacija tokia, kad labai jauna ištekėjau pametinukus wub.gif kai gimė pirmasis man buvo 19-ika, antrasis 20-imt. Tačiau šeimyninis gyvenimas nesusiklostė ir su vyru išsituokiau, o netrukus po skyrybų susitikau MB ir mudu galima sakyti iš karto pradėjom gyventi kartu. Tai daug kam buvo šokas, nes ne visi žinojo apie mano skyrybas. Na , o dabar nestuke.gif
Tiesą sakant, pradžioje man buvo kažkokia kvaila gėda, nes matyt per daug galvojau ką žmonės pasakys. Nesmagu buvo eiti į polikliniką, nes mano vaikai dažnai serga, tai aš ten nuolatinė lankytoja, o mūsų poliklinika mažutė, vieni kitus pažįsta. Pernai metais vienu metu, net buvau pratrūkus net gydytojos kabinete ašaroti, nes atrodė nepakeliama: mano vaikai nuolat sirgo, buvau ką tik išsiskyrus, man reikėjo eiti į darbą ir plius egzaminų sesija ir nebuvo kur palikti sergančių vaikiukų doh.gif Tai vis atidėliojau vizitą pas gydytoją su savo nestuke.gif kuris kaip tyčia labai greitai pradėjo matytis biggrin.gif Nėštumas neplanuotas blush2.gif MB labai norėjo mažylio, bet galvojom, kad po poros metų geriausia būtų, bet nutiko štai kaip. Iš pradžių sunku buvo susigyventi su šia mintimi širdies gilumoje, nes neturiu dabar normalaus darbo, negausiu motinystės pašalpos, gyvenam 2 kambarių butuky. Bet pamažu apsiprantu. Juolab, kad šeima mane palaiko 4u.gif
Atsakyti