Nusprendziau imesti savo posta is kitos analogiskos temos. Beje, toje temoje autorius nusprende kitaip. Gal ir tu dar pagalvosi?
"Kai suzinojau, kad laukiuosi, buvau baisiam strese. Tuomet man buvo 21m. nedirbau, pajamu jokiu. Net mokytis neturejau uz ka. Vyras , tada dar vaikinas dirbo, bet jo algos toli grazu neuzteko. Pamenu, kaip su skaiciuokle pardej apsipirkinedavom
Minciu, kad nelaikas, kad KAS DABAR BUS? buvo pilna, asaru taip pat. Bet ne minutei negalvojau atsikratyt vaiko. Vyras dziaugesi, palaike (kaip ir jus) ir pamazu as nusiraminau, kad viskas bus gerai. Bijojau tik vieno, kad gyd. neleis nesiot, nes savaite pries, man isoperavo apendicita ir po visko nepasake, kad as laukiuosi. Bet gyd. nuramino, kad vaikui tai nepakenks.
5 sav. as atsiduriau lig. del gresiancio persileidimo. Gyd.pasake, jei po dvieju dienu neplaks sirdele reiskia - viskas. Ta minute buvo baisesne uz viska, kas buvo mano gyvenime. Aciu D, ta sirdele pradejo plakti. Nuostabiausias vaizdas kompiuterio ekrane Ir kai mano garbanius mazylis pirma karta samoningai mane apkabino, kai pirma karta pabuciavo ir pasake
"mamyte, as Tave myliu", kai pirma karta
2 metuku dainavo man "tau mano mamyte", as supratau: Kad jei tada ta sirdele nepradetu plakti, pasaulyje tokio kaip Jis niekda nebebutu, tiesiog tai neimanoma!
Argi negeriau suteikti sanca vaikui, o ir sau i ramia ir sviesia ateiti, bet jau dviese?
Linkiu Tau kad ant +- lapo sugebetum uzdet daugiau +, ir nepadarytum klaidos, nes vaikai renkasi tevus ir laika, o ne atvirksciai. Jis neveltui pas taveatsirado Tikrai neveltui... "
Ps. po vestuviu musu gyvenimas ejo tik geryn, po pusmecio nusipirkom masina, o po 3m. ir buta Siandien jau ir antras garbanius laksto
Suprantu, kad situacija nevienoda, as turejau vyra ir normalia seima, bet mes neturejome savo busto. Kitas dalykas, vis sakai, kaip viena uzauginsi? ka vaikui pasakysi del tevo, kad jis jo issizadejo? Bet mieloji, tevas ne tas, kuris padare, o tas, kuris uzaugino! As manau, kad tu tikrai toki surasi. Esi jauna, viskas dar pries akis, o vaikelis pades siekti tikslu, jis bus tau draugas ir begalinis dziaugsmas
Is visos sirdies linkiu tau mieloji apsigalvoti, paziurek, kiek merginu negali pastoti kaip kankinasi...Tu laiminga moteris, tik jauna ir dar to nesupranti...
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 02 13, 19:09)
Aš labiau angeliukui patogaus debesėlio palinkėčiau. Daugiau nieko.