Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(ciuju'ke @ 2012 02 10, 08:51)
kažin kur tokį filmą rasti

Kad ir filmai.in mirksiukas.gif tik ten anglų kalba.
Atsakyti
QUOTE(floozie @ 2012 02 09, 23:13)
Kai nėra į ką atsiremti, viskas tampa labai komplikuota. Pagalvokite realiai - jeigu priimant tokį sprendimą nėra tvirto ramsčio, tai kokia tikimybė, kad tas ramstis bus sprendimą įgyvendinant?

floozie, mieloji, pati sau papriestarai. posto pradzioj teigei, kad ziurek, stai gyveni nepritekliuj, o poto pradedi kapstyti. gyvenimas pilnas staigmenu. tavo zodziai.
o dabar posot pabaigoj- brezi tolygia linija. jei jau pradejei nuo blogo, tai ziurek, vien tik bloges...
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 05, 18:12)
labai reikia pagalbos tiek man, tiek mano mažiukui...

Jau vien dėl šito sakinio dalies, matyti, kad vaikas tau būtų brangus.. ir kaip jausiesi po aborto ir ar apskritai galėsi pastoti kada nors, kaip save kaltinsi.. tik ponas D težino. Kita medalio pusė - išgyvenimas judviejų šiam sviete be paramos. Bet........ klausyk širdies, nes už ją niekas kitas nenuspręs.
Atsakyti
Sveikos. Gailiuosi sukūrusi šią temą, nes paskutinėmis dienomis net nenorėjau ateiti čia ir nuotaikos gadintis. Galbūt yra galimybė kažko paprašyti, kad ją ištrintų?
Kraujo tyrimai buvo geri, nėštumas gimdoje, kol kas pastojimą įvardino geru. Rytoj dar padarys kažkokius tyrimus, nes iki šiol gydžiausi nuo gimdos kaklelio uždegimo ir iki galo neišgijau, todėl, kaip supratau, tai nelabai gerai... Per tas dienas pašnekėjau su savo gyvenimo artimiausiomis dvejomis moterimis(globėja ir močiutė), gavau daug palaikymo. Sprendimas priimtas - abortas. Aš net nebenoriu čia rašyt dėl ko, kas kaip, teisintis, nes bet kokiu atveju būsiu užpulta ir nuteista. Aš tik labai labai noriu padėkoti visoms SuperDamoms, kurios palaikė, siūlė pagalbą, nuoširdžiai mėgino patarti, pasidalino savo istorijomis. Mano gyvenimas apsivertė 180 laipsnių kampu. Ačiū dar kartą Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 13, 15:58)
... Galbūt yra galimybė kažko paprašyti, kad ją ištrintų?
...

Parašykite Moderatorei (Naktibalda) - temą ištrins.
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 02 05, 22:10)

na jei sumus pilnametis tai kodel turi padeti pinigais paremti ta panele?uz tai kad buvo vienos nakties nuotykis????ajei as atsidurciau tokio situacijo kad sunus pilnametis ir uzstato vaikai kazkokei vienkartiniai tai tikrai neremciau nei parama nei kazkuo kitu budu. na ir kas kad kraujas vienodas man but dzin.

na, cia tik lietuvoj taip gali but

jeigu leidai sau kaisiot, tai prisiimk atsakomybe. norvegijoj nurodai kas tevas, vaikui gimus tevas gauna laiskuti kiek mokes kas menesi pinigeliu. nori bylinetis? kraujo testas ir fsio. jei tevas tu - reikejo pagalvot pries sugulant

o valstybe mamytes paremia ir dar kaip
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 13, 16:58)
Sveikos. Gailiuosi sukūrusi šią temą, nes paskutinėmis dienomis net nenorėjau ateiti čia ir nuotaikos gadintis. Galbūt yra galimybė kažko paprašyti, kad ją ištrintų?
Kraujo tyrimai buvo geri, nėštumas gimdoje, kol kas pastojimą įvardino geru. Rytoj dar padarys kažkokius tyrimus, nes iki šiol gydžiausi nuo gimdos kaklelio uždegimo ir iki galo neišgijau, todėl, kaip supratau, tai nelabai gerai... Per tas dienas pašnekėjau su savo gyvenimo artimiausiomis dvejomis moterimis(globėja ir močiutė), gavau daug palaikymo. Sprendimas priimtas - abortas. Aš net nebenoriu čia rašyt dėl ko, kas kaip, teisintis, nes bet kokiu atveju būsiu užpulta ir nuteista. Aš tik labai labai noriu padėkoti visoms SuperDamoms, kurios palaikė, siūlė pagalbą, nuoširdžiai mėgino patarti, pasidalino savo istorijomis. Mano gyvenimas apsivertė 180 laipsnių kampu. Ačiū dar kartą Jums  4u.gif

Nesigailek to,ka padarei (cia del temos).
Kuo geresnes tau sveikatos ir silto palaikymo is artimuju 4u.gif Juk kas cia pasikandziojo,tai su tavim visai nesusije,taves nepazysta ir nepazins. Svarbiausia realiu zmoniu palaikymas. Sveikatos dar karta 4u.gif
Atsakyti
Aš labiau angeliukui patogaus debesėlio palinkėčiau. Daugiau nieko.
Atsakyti
Nusprendziau imesti savo posta is kitos analogiskos temos. Beje, toje temoje autorius nusprende kitaip. Gal ir tu dar pagalvosi?

"Kai suzinojau, kad laukiuosi, buvau baisiam strese. Tuomet man buvo 21m. nedirbau, pajamu jokiu. Net mokytis neturejau uz ka. Vyras , tada dar vaikinas dirbo, bet jo algos toli grazu neuzteko. Pamenu, kaip su skaiciuokle pardej apsipirkinedavom

Minciu, kad nelaikas, kad KAS DABAR BUS? buvo pilna, asaru taip pat. Bet ne minutei negalvojau atsikratyt vaiko. Vyras dziaugesi, palaike (kaip ir jus) ir pamazu as nusiraminau, kad viskas bus gerai. Bijojau tik vieno, kad gyd. neleis nesiot, nes savaite pries, man isoperavo apendicita ir po visko nepasake, kad as laukiuosi. Bet gyd. nuramino, kad vaikui tai nepakenks.

5 sav. as atsiduriau lig. del gresiancio persileidimo. Gyd.pasake, jei po dvieju dienu neplaks sirdele reiskia - viskas. Ta minute buvo baisesne uz viska, kas buvo mano gyvenime. Aciu D, ta sirdele pradejo plakti. Nuostabiausias vaizdas kompiuterio ekrane Ir kai mano garbanius mazylis pirma karta samoningai mane apkabino, kai pirma karta pabuciavo ir pasake "mamyte, as Tave myliu", kai pirma karta 2 metuku dainavo man "tau mano mamyte", as supratau: Kad jei tada ta sirdele nepradetu plakti, pasaulyje tokio kaip Jis niekda nebebutu, tiesiog tai neimanoma!

Argi negeriau suteikti sanca vaikui, o ir sau i ramia ir sviesia ateiti, bet jau dviese?

Linkiu Tau kad ant +- lapo sugebetum uzdet daugiau +, ir nepadarytum klaidos, nes vaikai renkasi tevus ir laika, o ne atvirksciai. Jis neveltui pas taveatsirado Tikrai neveltui... "

Ps. po vestuviu musu gyvenimas ejo tik geryn, po pusmecio nusipirkom masina, o po 3m. ir buta Siandien jau ir antras garbanius laksto

Suprantu, kad situacija nevienoda, as turejau vyra ir normalia seima, bet mes neturejome savo busto. Kitas dalykas, vis sakai, kaip viena uzauginsi? ka vaikui pasakysi del tevo, kad jis jo issizadejo? Bet mieloji, tevas ne tas, kuris padare, o tas, kuris uzaugino! As manau, kad tu tikrai toki surasi. Esi jauna, viskas dar pries akis, o vaikelis pades siekti tikslu, jis bus tau draugas ir begalinis dziaugsmas 4u.gif

Is visos sirdies linkiu tau mieloji apsigalvoti, paziurek, kiek merginu negali pastoti kaip kankinasi...Tu laiminga moteris, tik jauna ir dar to nesupranti...
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 02 13, 19:09)
Aš labiau angeliukui patogaus debesėlio palinkėčiau. Daugiau nieko.

drinks_cheers.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 14 vasario 2012 - 02:17
Baikite atkalbineti, temos autore jau apsisprende, kam zmogu dar labiau kankinti?

Sekmes jums, manau padarete gera sprendima, laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 14, 04:22)
Baikite atkalbineti, temos autore jau apsisprende, kam zmogu dar labiau kankinti?

Sekmes jums, manau padarete gera sprendima, laikykites  4u.gif

Taip, gi nuzudyt lengviausia...Nesiimsiu vertinti tokiu moteru kaip jus, taciau nenurodinekite, ka man daryti 4u.gif

Yra daug sunkesniu situaciju nei si, pvz mergina pastojo nuo jodaodzio, svetimoj sali be kapeikos...Ir sinadien del savo teisingo sprendimo turi mulaciuke, kuria dievina! Tad nereikia sakyti, kad lengviausias keias, juo labiau zudymas - yra teisngas sprendimas!
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 14, 04:22)
Sekmes jums, manau padarete gera sprendima, laikykites  4u.gif

Jooo.. Vaiko nužudymas - geras sprendimas.. blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 13, 16:58)
Kraujo tyrimai buvo geri, nėštumas gimdoje, kol kas pastojimą įvardino geru. Rytoj dar padarys kažkokius tyrimus, nes iki šiol gydžiausi nuo gimdos kaklelio uždegimo ir iki galo neišgijau, todėl, kaip supratau, tai nelabai gerai... Per tas dienas pašnekėjau su savo gyvenimo artimiausiomis dvejomis moterimis(globėja ir močiutė), gavau daug palaikymo. Sprendimas priimtas - abortas. Aš net nebenoriu čia rašyt dėl ko, kas kaip, teisintis, nes bet kokiu atveju būsiu užpulta ir nuteista. Aš tik labai labai noriu padėkoti visoms SuperDamoms, kurios palaikė, siūlė pagalbą, nuoširdžiai mėgino patarti, pasidalino savo istorijomis. Mano gyvenimas apsivertė 180 laipsnių kampu. Ačiū dar kartą Jums  4u.gif

Reiktų gailėtis ne sukurtos temos, bet savo vaiko, kurį pasmerkiate mirčiai dar negimusį. Kad ir ką galvočiau, jūs pasirinkote patį lengviausią sprendimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mannu: 14 vasario 2012 - 07:57