Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Mannu @ 2012 02 14, 09:02)
Jooo.. Vaiko nužudymas - geras sprendimas..  blink.gif  doh.gif
Papildyta:
Reiktų gailėtis ne sukurtos temos, bet savo vaiko, kurį pasmerkiate mirčiai dar negimusį. Kad ir ką galvočiau, jūs pasirinkote patį lengviausią sprendimą.

nesvarbu, kad pasirinko lengviausią sprendimą, abortas nėra nusikaltimas ir nėra uždraustas, taip kad tai yra jos reikalas.
O aš kažkaip nemanau, kad tai yra vaiko nužudymas, kai dar pats vaikas nesusiformavęs, čia aišku diskutuotina tema, ir kiekvienast uri ssavo nuomonę.
Autore, viskas bus gerai, laikykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 02 14, 10:33)
nesvarbu, kad pasirinko lengviausią sprendimą, abortas nėra nusikaltimas ir nėra uždraustas, taip kad tai yra jos reikalas.
O aš kažkaip nemanau, kad tai yra vaiko nužudymas, kai dar pats vaikas nesusiformavęs, čia aišku diskutuotina tema, ir kiekvienast uri ssavo nuomonę.
Autore, viskas bus gerai, laikykis smile.gif

Taip, manau sia tema ar tai nuzudymas ar ne diskutuoti neverta, cia kiekvienos sazines ir sirdies reikalas...
Atsakyti
Kiekvienas kancia suvokia savaip. Vieni sutinka su kancia, darosi aborta, ir gyvena visa gyvenima su ja, kiti kad nekentetu sazines grauzaties, suteikia kancia gimusiam, bet gyvenanciam, treti iesko savo tevu visa gyvenima, jausdami nusivylimo karteli, kancia, kad jie buvo nereikalingi mamai ir t.t. ir t.t.

Kuri dabar is musu valioje spresti, kuri kancia svenciausia, geriausia, moraliausia, atseit lengviausia ir t.t.?
Zmogus, nors siek tiek turintis suopracio apie gyvenima, patyles nemoralizaves.

Mielosios, rupinkites savo gimusiais vaikais, bukite jiems gerom motinom, o teisma kitu, palikite Dievui.
Atsakyti
Lengviausias sprendimas?????????????????? Čia pats sunkiausias sprendimas kokį esu kada gyvenime priėmusi ir jau dabar jaučiu, kaip tai neigiamai atsilieps man. Bet geriau kentėsiu aš, negu leisiu vaikui graužtis, kad gyvena be tėvo, kuris ne šiaip pabėgo, kuris GĖDIJASI, nes jis ne nuo mylimos moters ir gyvena su be proto jauna motina, kuri turi daug neišspręstų psichologinių problemų ir yra nepilnavertė. Ir tik jau nereikia tų pasakų, kad čia nieko tokio, vaikai užauga sveiki ir laimingi ne tokiose sąlygose. Čia labai TOKIO. Neskieskit, kad gerai be tėvo, aš pati jo mačiusi nesu, žinau kaip tai negerai. O ką jau kalbėt apie tokį padugnę? O tokią mamą, kuria pretenduoju tapti, jau turėjau. Niekam nelinkėčiau. Šitam forume mane įtikintų tik psichologės komentaras, kad tokiose sąlygose vaikui gerai augti. Gaunu pašalpą 190lt, kurios neteksiu vaikui gimus, nes nebetęsiu mokslų. Gyvensiu iš pašalpos už vaiką(įdomu, ar užteks už butą sumokėt jos žiemą), kuri su laiku vis mažės, neturėsiu specialybės bent jau kol vaikas neis į darželį, kasdien graušiu save, kad negaliu vaikui nė ledinuko nupirkt, nes reikia taupyt, neturėsiu jokios moralinės paramos(išskyrus seną žmogų, kuriam irgi negali visko sakyti, kas blogai - naktim nemiega), nebus, kas su vaiku pabūtų net kai per -30 reiks į parduotuvę sauskelnių nupirkti. Ir pasekoj to, garantuotai tik pagilės depresija ir vaiko charakterio vystimasis ne į gerą išeis. Galėčiau vardint ir vardint, kokia bus situacija. Aišku, nebent laimėčiau Teleloto ir iš dangaus nukristų geras, nuostabus vyras, kuriam reikėtų 18metės su vaiku. Nors čia visos piešia tokią situaciją, bet aš abejoju ar taip bus. Ir nepaisant šitų ir dar daugelio blogybių, kurių nepaminėjau, aš noriu to vaiko, išgirdus žodį abortas ašaros akyse kaupiasi, naktim sapnuoju mažą mergytę... verysad.gif Paleist vaiką į pragarą vien todėl, kad NORIU? Ar vien todėl, kad embrionas jau gimdoj ? Jūs teisuolės nė velnio nežinot, ką aš išgyvenu ir kaip viskas yra iš tikrųjų, todėl NIEKADA, po velnių, NIEKADA nesakykit, kad tai lengviausias sprendimas...
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 14, 12:33)
Lengviausias sprendimas??????????????????

Katineli, tas, kuris nors siek tiek turi empatijos, suvokia, koki pragara tu siuo metu isgyveni. Priesui nepalinkesi, linkiu, kad su laiku palengvetu, kad ismoktum su tuo, neva lengvu sprendimu, gyventi. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 14, 06:58)
Taip, gi  nuzudyt lengviausia...Nesiimsiu vertinti tokiu moteru kaip jus, taciau nenurodinekite, ka man daryti 4u.gif

Yra daug sunkesniu situaciju nei si, pvz mergina pastojo nuo jodaodzio, svetimoj sali be kapeikos...Ir sinadien del savo teisingo sprendimo turi mulaciuke, kuria dievina! Tad nereikia sakyti, kad lengviausias keias, juo labiau zudymas - yra teisngas sprendimas!

QUOTE(Mannu @ 2012 02 14, 08:02)
Jooo.. Vaiko nužudymas - geras sprendimas..  blink.gif  doh.gif
Papildyta:
Reiktų gailėtis ne sukurtos temos, bet savo vaiko, kurį pasmerkiate mirčiai dar negimusį. Kad ir ką galvočiau, jūs pasirinkote patį lengviausią sprendimą.

Sutinku su Jumis.

L.Bitch, nesi Tu "beproto jauna", nereikia. Pasigimdo ir nepilnametės. Aš irgi jauna, bet niekada į galvą nešovė kad tai gali būti minusas. Daugiau nekomentuosiu, nes jaučiu kad nesusilaikysiu. Kiekvienas gyvenam su savo nomone. Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blakstute: 14 vasario 2012 - 11:55
Blakstute, aš irgi buvau kitokia, kol pati neatsisėdau ant savo kailio tokioj situacijoj. Patikėk, būdama čia, mano vietoj, ir tavo teisuoliškumas išgaruotų ir tu dar ne taip pašnekėtum. Sėkmės ir tau, kad nepapultum taip, nes tada pati gyvensi su KITOKIA nuomone.

Moonte, labai labai ačiū Jums už supratingumą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 14, 11:58)
Blakstute, aš irgi buvau kitokia, kol pati neatsisėdau ant savo kailio tokioj situacijoj. Patikėk, būdama čia, mano vietoj, ir tavo teisuoliškumas išgaruotų ir tu dar ne taip pašnekėtum. Sėkmės ir tau, kad nepapultum taip, nes tada pati gyvensi su KITOKIA nuomone.

Zuiki, didžiausia Tavo klaida, manyti, kad viską žinai. Nešnekėčiau. Aš esu aš. Gal ir skųsčiausi visiems Dievams kaip man sunku, kaip nieko nepajėgsiu, bet žinodama save, dėl vieno esu įsitikinusi 101% - gimdyčiau. Neturiu teisės (ir manau niekas neturi) atimti gyvybę žmogui. AŠ neturiu teisės JAM nesuteikti teisės gyventi. Ateiti į šį pasaulį. GYVENTI. Nugyventi ir MIRTI.. nuo senatvės. Natūraliai.. Kaip ir visi mes.
Atsakyti
Nesiteisinkit visam forumui.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 14, 12:12)
Nesiteisinkit visam forumui.

Teisingai.

Nesiteisink, nėra ko. Vistiek juk darysi taip kaip kaip manai jog būtų gerai. Mes visos išsakom nuomonę. Neperšam. Tavo pareiga jei jau papostinai tokią temą, tai tik perskaityti, o ar priimti ar nepriimti, Tavo reikalas.
Atsakyti
Galbut zmogus verkia uz ekrano. O pamokslavimas jau priemus sprendima nezinau. As gal irgi kitaip daryciau, bet ar tas kazka keicia cia. Autore manau ir taip per daug cia atsivere, nemanau, kad buciau visas informavus apie galutini sprendima. Ir tuo labiau teisinusis del jo.
Atsakyti
Tokiu atveju autorės vietoj prašyčiau ištrinti temą.
Atsakyti