Lengviausias sprendimas?????????????????? Čia pats sunkiausias sprendimas kokį esu kada gyvenime priėmusi ir jau dabar jaučiu, kaip tai neigiamai atsilieps man. Bet geriau kentėsiu aš, negu leisiu vaikui graužtis, kad gyvena be tėvo, kuris ne šiaip pabėgo, kuris GĖDIJASI, nes jis ne nuo mylimos moters ir gyvena su be proto jauna motina, kuri turi daug neišspręstų psichologinių problemų ir yra nepilnavertė. Ir tik jau nereikia tų pasakų, kad čia nieko tokio, vaikai užauga sveiki ir laimingi ne tokiose sąlygose. Čia labai TOKIO. Neskieskit, kad gerai be tėvo, aš pati jo mačiusi nesu, žinau kaip tai negerai. O ką jau kalbėt apie tokį padugnę? O tokią mamą, kuria pretenduoju tapti, jau turėjau. Niekam nelinkėčiau. Šitam forume mane įtikintų tik psichologės komentaras, kad tokiose sąlygose vaikui gerai augti. Gaunu pašalpą 190lt, kurios neteksiu vaikui gimus, nes nebetęsiu mokslų. Gyvensiu iš pašalpos už vaiką(įdomu, ar užteks už butą sumokėt jos žiemą), kuri su laiku vis mažės, neturėsiu specialybės bent jau kol vaikas neis į darželį, kasdien graušiu save, kad negaliu vaikui nė ledinuko nupirkt, nes reikia taupyt, neturėsiu jokios moralinės paramos(išskyrus seną žmogų, kuriam irgi negali visko sakyti, kas blogai - naktim nemiega), nebus, kas su vaiku pabūtų net kai per -30 reiks į parduotuvę sauskelnių nupirkti. Ir pasekoj to, garantuotai tik pagilės depresija ir vaiko charakterio vystimasis ne į gerą išeis. Galėčiau vardint ir vardint, kokia bus situacija. Aišku, nebent laimėčiau Teleloto ir iš dangaus nukristų geras, nuostabus vyras, kuriam reikėtų 18metės su vaiku. Nors čia visos piešia tokią situaciją, bet aš abejoju ar taip bus. Ir nepaisant šitų ir dar daugelio blogybių, kurių nepaminėjau, aš noriu to vaiko, išgirdus žodį abortas ašaros akyse kaupiasi, naktim sapnuoju mažą mergytę...

Paleist vaiką į pragarą vien todėl, kad NORIU? Ar vien todėl, kad embrionas jau gimdoj ? Jūs teisuolės nė velnio nežinot, ką aš išgyvenu ir kaip viskas yra iš tikrųjų, todėl NIEKADA, po velnių, NIEKADA nesakykit, kad tai lengviausias sprendimas...