Ale Moonte manipuliatore kokia gera
Biz biz, ir sirsalas didziausias.

O temos autore tai jei ka negaletu "dziaugtis jaunyste", nes nebutu kam vaikuti palikti, pagalvojat? Nors cia nesvarbu..
Isvis as tokios nuomones, kad jei jau pradedi vaikus auginti, tai kaip ir laikas baigti tokias linksmybes, bet kiekvienam savaip.
Isvis as tokios nuomones, kad jei jau pradedi vaikus auginti, tai kaip ir laikas baigti tokias linksmybes, bet kiekvienam savaip.
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:09)
*Zinoma nesu, o jus?
** Nereikia lyginti tokiu nepalyginamu dalyku. Beviltiskai serganciu zmoniu ir vaiku, kuriems viskas pries akis, kai ju poziuri i gyvenima galima suformuoti teigiama, jei salia zmogus, kuris juo tiki
** Nereikia lyginti tokiu nepalyginamu dalyku. Beviltiskai serganciu zmoniu ir vaiku, kuriems viskas pries akis, kai ju poziuri i gyvenima galima suformuoti teigiama, jei salia zmogus, kuris juo tiki

O pasirodo, jūs net nepajėgi užčiuopti gero darbo skausme idėjos

QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 18:52)

Kas pasake,kad neskauda?...jei ka,tai skauda,nes nervu sistema jau buna susiformavusi tiek,kad jaustu skausma,o ji formuotis pradeda labai anksti...tada,kai moteris dar net neitaria apie nestuma...bet zmogus atranda visokiu savo netikusiu poelgiu pateisinimu,kad tik sazines nereiktu zadinti ir lengviau jam gyventusi...tarp aborto ir nuzudymo nematau absoliuciai jokio skirtumo,ir viena,ir kita-gyvybes sunaikinimas...
Sory,sventai sau pazadejau,kad jau nebesivelsiu i tuos beprasmiskus gincus (nes nemanau,kad tai padetu issaugoti bent viena gyvybe-manantys,kad yra dievai ir turi teise spresti,kam gyventi,o kam mirti-nepakeis del to savo poziurio),bet neislaikiau...

**Leila**

QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 19:14)
Ir tame rimties ir susikaupimo rėžime iki kol vaikams 18 metelių stuktelės? Ar kol vaikai į pensiją išeis?

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 19:03)
Jūs vyrų pasaulį pažįstate labai paviršutiniškai 
Tai, ką aš rašau, yra ne mano šeimyninė situacija, o 99 proc. mano klientų gero vyriško laisvalaikio apibūdinimas
A, dar pirtį ten pamiršau pridėti 

Tai, ką aš rašau, yra ne mano šeimyninė situacija, o 99 proc. mano klientų gero vyriško laisvalaikio apibūdinimas

Nu as viliuosi, kad jus supratote, kad kalbu apie savo sunus ir vyra? Jei ne , tai sorry, ga neaiskiai rasau.
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 19:06)
Leila, jūs man neatsakėte apie savo fenomenalius gebėjimus: kokiu būdu jūs skaitote svetimas mintis ir skenuojate kitų žmonių jausmus?
Atsakiau Jadzyt, atsakiau

QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 19:14)
O temos autore tai jei ka negaletu "dziaugtis jaunyste", nes nebutu kam vaikuti palikti, pagalvojat? Nors cia nesvarbu..
Kodel negaletu? Jus tuo tikra? Aiskiaregyste uzsiimat?
Mano nuomone, tokios linksmybes yra super, o jei jus nebeturit draugu, nes su vaiko gimimu baigesi asmeninis gyvenimas, tai nepavydekit kitiems

QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 19:16)
O pasirodo, jūs net nepajėgi užčiuopti gero darbo skausme idėjos
net esant tokioms sąlygoms... ir net ant savo kailio...

Berzuna, nelabai suprantu ka norite pasakyti?
QUOTE(denaxa @ 2012 02 15, 16:17)
Kas pasake,kad neskauda?
Tiesiog pasiskaitykite ir suzinosite. Va ir linku pora imesiu: sitas paaiskina kodel http://jama.ama-assn...294/8/947.short , sitas kad nuo 17 sav http://news.bbc.co.u...alth/900848.stm . Kazkaip labiau mokslininkais pasitikiu negu jusu nuomone.
QUOTE(denaxa @ 2012 02 15, 19:17)
Kas pasake,kad neskauda?...jei ka,tai skauda,nes nervu sistema jau buna susiformavusi tiek,kad jaustu skausma,o ji formuotis pradeda labai anksti...tada,kai moteris dar net neitaria apie nestuma...bet zmogus atranda visokiu savo netikusiu poelgiu pateisinimu,kad tik sazines nereiktu zadinti ir lengviau jam gyventusi...tarp aborto ir nuzudymo nematau absoliuciai jokio skirtumo,ir viena,ir kita-gyvybes sunaikinimas...
Sory,sventai sau pazadejau,kad jau nebesivelsiu i tuos beprasmiskus gincus (nes nemanau,kad tai padetu issaugoti bent viena gyvybe-manantys,kad yra dievai ir turi teise spresti,kam gyventi,o kam mirti-nepakeis del to savo poziurio),bet neislaikiau...
**Leila**

**Leila**

QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 16:29)
Kodel negaletu? Jus tuo tikra? Aiskiaregyste uzsiimat?
Mano nuomone, tokios linksmybes yra super, o jei jus nebeturit draugu, nes su vaiko gimimu baigesi asmeninis gyvenimas, tai nepavydekit kitiems

Pasiskaitykite temos autores zinutes.
Vaiku neturiu dar, nors ir noreciau.
QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 19:29)
Tiesiog pasiskaitykite ir suzinosite. Va ir linku pora imesiu: sitas paaiskina kodel http://jama.ama-assn...294/8/947.short , sitas kad nuo 17 sav http://news.bbc.co.u...alth/900848.stm . Kazkaip labiau mokslininkais pasitikiu negu jusu nuomone.
Tai jus dar filmuka kaip aborta daro paziurekit

QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 19:29)
Nu as viliuosi, kad jus supratote, kad kalbu apie savo sunus ir vyra? Jei ne , tai sorry, ga neaiskiai rasau.
Supratau. Todėl ir sakau, kad neįtikėtina, kad kalba eina apie vyriškus vakarėlius.
Radau. Rašote, kad "perskaičiusi kitų postus". Bet poste yra rašoma tai ir tik tai, kas rašoma. Jokių emocijų jame nėra. Juo labiau, nėra jame to, kas lieka neparašyta. Vadinasi, skaitydama kitų postus, jūs tiesiog jiems priskiriate savo jausmus ir mintis. t.y. suinterpretuojate ir sufantazuojate taip, kaip jums patogu.
QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 19:32)
Tai kai turesit, tada ir snekekit, nes savo nuomones net isivaizduot negalite, nebent esate aiskiarege ir zinot kaip jums viskas atrodys ateityje.