Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 18:39)
Kadangi jūs niekaip nesuvokiate, kas jums po nosimi parašyta, tai aš pabandysiu paprastai ir aiškiai išguldyti:

Moonte globojo/globoja kelis pamestinukus ir jau toli gražu nebe vienerius metus.
Tai nėra jos darbas, ji tą daro savo laisva valia ir niekieno neverčiama. Jai to daryti niekas neliepia.
Užuot postringavusi kaip blogai/gerai yra abortas realiame gyvenime, ji daro konkrečius gerus darbus konkretiems žmonėms.

Manau, kad jums iki Moontės gerų darbų - kaip pėstute iki Niujorko.

Labai gerus darbus daro, galvodama, kad geriau jau jie nebutu gime. Ji jiems net pagarbos kaip zmonems nejaucia, mano kad jie beviltisiki.
Jei jau apsiemi tokia misija atlikti, tai tik ne su tokiu poziuriu i pamestinukus.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 15:31)
Jums turbut net nesuvokiama kodel teisiama Viktorija Filiponenko, juk ji padare gera darba, vaiku nepaliko doh.gif

blink.gif blink.gif Apsalus as... Ir apskritai susidaro nuomone, kad jus kitu zmoniu zinutese matote tai, ka norite matyti. Vat taip ir atsirado socialine darbuotoja kuri tik ziuri i vaikiukus ir galvoja: geriau jau jie butu mire. Net sunku ka ir pasakyti.

Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 18:44)
blink.gif  blink.gif  Apsalus as... Ir apskritai susidaro nuomone, kad jus kitu zmoniu zinutese matote tai, ka norite matyti. Vat taip ir atsirado socialine darbuotoja kuri tik ziuri i vaikiukus ir galvoja: geriau jau jie butu mire. Net sunku ka ir pasakyti.

Kuom apsalus? Vaiku zudimas nuo abortu kazkuom skiriasi, kuom? Jiems maziau skauda? Ar kaip?

Butent moonte taip ir galvoja, kad geriau jau jie nebutu gime.

Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 15:48)
Kuom apsalus? Vaiku zudimas nuo abortu kazkuom skiriasi, kuom? Jiems maziau skauda? Ar kaip?

doh.gif doh.gif Cia nezinau ar zmogus nesupranta ar nenori suprasti... Siaip tarp kitko jiems neskauda berods iki 17-20 sav, bet zmones kaip jus visada isivaizduoja aborta toki, kad yra didziulis pilnai susiformaves vaikutis kuri sutraisko kankindami ir gabalais istraukia. Nesvarbu kad nestumas ankstyvas ir vaisius puses cm dydzio.. Cia aisku ne i tema, bet tokie kliedejimai sokiruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karikima: 15 vasario 2012 - 18:01
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:41)
Kodel gi? Argumentuokit prasom...
As abu savo vaikus maitinau pati iki 1.5m., ar veliau neturiu teises iseiti su draugemis pasilinksminti? Budama jauna ir grazi? biggrin.gif Ar  mano nuostabus vyras neturi teises pabuti su savo sunumis ir pasidaryti vyriska vakarone su filmais ir zaidimais? Kodel?

Mano asmeninis gyvenimas nesibaige su vaiku gimimu, turbut todel apie abortus ir negalvojau 4u.gif

Jaunumas ir gražumas nuo motinystės neatleidžia. O taip pat neįpareigoja nešeimyninėms linksmybėms.
Jūsų vyras vyrišką vakaronę gali pasidaryti ne su sūnumis, o su kolegomis ir draugais. Vyriška vakaronė paprastai reiškia alų, žvejybą (fūlią, kašę) ir gerą patylėjimą kartu. Abejoju, ar jis su vaikais tuo užsiiminėjo.

Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:44)
Labai gerus darbus daro, galvodama, kad geriau jau jie nebutu gime. Ji jiems net pagarbos kaip zmonems nejaucia, mano kad jie beviltisiki.
Jei jau apsiemi tokia misija atlikti, tai tik ne su tokiu poziuriu i pamestinukus.

Pasakykit, prašau, kaip jūs žinot, ką jaučia kiti žmonės? Kokias metodikas naudojate, kad tai sužinotumėte?

Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:48)
Butent moonte taip ir galvoja, kad geriau jau jie nebutu gime.

Taip pat gal galėtumėte pakomentuoti, kokiu būdu sužinote, ką kiti žmonės galvoja?
Atsakyti
Turint pora mazu vaikuciu ir nuostabu vyra atsiranda kitokie poreikiai linksmintis.
O kas jei to vyro nera, kam tada vaikuti palikti? Tevams, draugems, kaimynems? jei jau gimdai, tai prasau augink padoriai, ir skirk visa savo laika vaikui...

Jadze drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 15 vasario 2012 - 18:00
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 18:55)
*Jaunumas ir gražumas nuo motinystės neatleidžia. O taip pat neįpareigoja nešeimyninėms linksmybėms.
Jūsų vyras vyrišką vakaronę gali pasidaryti ne su sūnumis, o su kolegomis ir draugais. Vyriška vakaronė paprastai reiškia alų, žvejybą (fūlią, kašę) ir gerą patylėjimą kartu. Abejoju, ar jis su vaikais tuo užsiiminėjo.

Papildyta:
**Pasakykit, prašau, kaip jūs žinot, ką jaučia kiti žmonės? Kokias metodikas naudojate, kad tai sužinotumėte?
Papildyta:
Taip pat gal galėtumėte pakomentuoti, kokiu būdu sužinote, ką kiti žmonės galvoja?

*Musu neseimynines linksmybes yra tarpusavio susitarimas, nes deja, bet mano vyrui visai neidomu su mano draugemis.
O del vyrisku vakaroniu, gal but jusu seimoje priimta tik alu maukt, na o mano vyras su savo "vyrukais" randa ir geresniu uzsiemimu.
**Paskaicius ju postus.
Atsakyti
Na ką gi ax.gif jeigu jau taip, tai taip ax.gif

Noriu iškart atsiprašyti kai kurių forumiečių, jei mano tolimesni žodžiai jus suglumins, tačiau aš tikrai esu tai apgalvojusi ir apsvarsčiusi ax.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 17:44)

Ar jūs esate tikra, kad neateis diena, kai onko temoje leisite daugiau laiko nei iki šiol? Gero darbo darymas, kad būtų sumažintas skausmas... - tenais... ypač beviltiškose situacijose yra dažnas dalykas ax.gif Tad nespjaudykite į šaltinį, iš kurio gali tekti pačiai gerti.

Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 19:00)

O del vyrisku vakaroniu, gal but jusu seimoje priimta tik alu maukt, na o mano vyras su savo "vyrukais" randa ir geresniu uzsiemimu.

Jūs vyrų pasaulį pažįstate labai paviršutiniškai smile.gif
Tai, ką aš rašau, yra ne mano šeimyninė situacija, o 99 proc. mano klientų gero vyriško laisvalaikio apibūdinimas smile.gif A, dar pirtį ten pamiršau pridėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 02 15, 18:58)
Turint pora mazu vaikuciu ir nuostabu vyra atsiranda kitokie poreikiai linksmintis.
O kas jei to vyro nera, kam tada vaikuti palikti? Tevams, draugems, kaimynems? jei jau gimdai, tai prasau augink padoriai, ir skirk visa savo laika vaikui...
Jadze drinks_cheers.gif

O nuo kada nusiklatimas vaika palikti mociutei pasidziaugti, a? blink.gif Net pagal CK seneliai turi teise matyri anukus 4u.gif

Beje, mano vaikai puikiai priziureti. Jei jums kyla abjoniu, tai jusu pilietine pareiga kreiptis i vaiko teises ir mane apskusti 4u.gif
Atsakyti
Leila, jūs man neatsakėte apie savo fenomenalius gebėjimus: kokiu būdu jūs skaitote svetimas mintis ir skenuojate kitų žmonių jausmus?
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 02 15, 19:01)
Na ką gi  ax.gif  jeigu jau taip, tai taip  ax.gif

Noriu iškart atsiprašyti kai kurių forumiečių, jei mano tolimesni žodžiai jus suglumins, tačiau aš tikrai esu tai apgalvojusi ir apsvarsčiusi  ax.gif
*Ar jūs esate tikra, kad neateis diena, kai onko temoje leisite daugiau laiko nei iki šiol? Gero darbo darymas, kad būtų sumažintas skausmas... - tenais... ypač **beviltiškose situacijose yra dažnas dalykas  ax.gif  Tad nespjaudykite į šaltinį, iš kurio gali tekti pačiai gerti.

*Zinoma nesu, o jus?
** Nereikia lyginti tokiu nepalyginamu dalyku. Beviltiskai serganciu zmoniu ir vaiku, kuriems viskas pries akis, kai ju poziuri i gyvenima galima suformuoti teigiama, jei salia zmogus, kuris juo tiki 4u.gif
Atsakyti