Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 17:55)
Jaunumas ir gražumas nuo motinystės neatleidžia. O taip pat neįpareigoja nešeimyninėms linksmybėms.
Jūsų vyras vyrišką vakaronę gali pasidaryti ne su sūnumis, o su kolegomis ir draugais. Vyriška vakaronė paprastai reiškia alų, žvejybą (fūlią, kašę) ir gerą patylėjimą kartu. Abejoju, ar jis su vaikais tuo užsiiminėjo.

Sitaip nusisneketi...truksta zodziu... rolleyes.gif
Matosi, kad jus ne seimai skirta moteris schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 20:19)
*Taigi sakau, kad megstate prie zodziu kabintis biggrin.gif
**Butent 4u.gif

Paskutinis klausimas nekonkretizavo kokioje butent situacijoje. Ar autores ar moontes 4u.gif

Autores. As pagalvojau, nu ok, man nepriimtina, kuo as galeciau prisidet. Einamu momentu nebent pampersais ir rubeliais. Viskas. Tyliu. Nu ka tos sparnuotos frazes ir laimingos draugiu, pastojusiu 17 metu istorijos, kai mano pacios indelis cia galetu tik toks but.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 15, 20:33)
Autores. As pagalvojau, nu ok, man nepriimtina, kuo as galeciau prisidet. Einamu momentu nebent pampersais ir rubeliais. Viskas. Tyliu. Nu ka tos sparnuotos frazes ir laimingos draugiu, pastojusiu 17 metu istorijos, kai mano pacios indelis cia galetu tik toks but.

Autore prase patarimu, o ne materialines pagalbos. O siaip zinoma galeciau prisideti rubeliais, sauskelnem...finaciskai siuo metu niekaip, nepyragai kokas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte)
Lai bando spardyti mane...

...bandau, agresyvius veiksmus nukreipti i save...

...mane gali talzyti, moralizuoti apie mane, brangute...

Mano tikslas pasiektas, sadistu zivlgsnis nukreiptas i mane.

Žinokit, panašu į neurozę... Mažų mažiausiai - į besaikį susireikšminimą.

QUOTE(Moonte)
...kiekvienai pagimdziusai ir numetusiai vaika, kaip siuksle, motinai, as noreciau suteikti toki skausma, kuri jaucia, jaute, ir jaus jos vaikas, visa gyvenima.

Jei as rasau apie isgamu pagimdytu vaiku ir numetu kaip siukles skausma....

Oj, Moonte... Yra toks gal ir ne dailus, bet tiesus posakis: kuo pats kvepi, tuo ir kitą tepi.

Lietrytyje neseniai išspausdintas straipsnis apie vaikystėje įvaikintą ir dabar biologinių tėvų ieškančią moterį. Taip pat kalbinta tris įvaikius užauginusi Jūratė Kazickaitė. Atmintin įstrigo paskutinė pastraipa:
– Ką pasakytumėte savo vaikų biologiniams tėvams, jei vieną dieną jie pasibelstų į jūsų namų Niujorke duris?
– Labai norėčiau su jais susitikti. Noriu jiems padėkoti ir pasakyti – kokie puikūs, kokie įdomūs, kokie protingi mūsų vaikai! Ačiū, kad davėte man tą dovaną, – juos užauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ether: 15 vasario 2012 - 20:19
QUOTE(ether @ 2012 02 15, 21:18)
Oj, Moonte...

Dekui uz diagnoze, jus savo izvalgom pati naudojates, ar tik kitiem taikot? Siaip, as neretai stoju i puse tu, kuriuos forume spardo. Ka padarysi, susireiksminusi esu.

Kuo kvepiate jus, po sio posto? ax.gif

Esu zmogus, ne dievas, neveidmainiausiu. Moteris barstacias savo vaikus negerbiu ir tikrai nelinkiu joms laimes, sielos ramybes, jei jos neturi ju pamesti vaikai.

Siaip, man patinka jusu reakcija, itariu, uzmyniau ant nuospaudos.
Tik vel, nepradekite mane kaltinti sarsalo kelimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 20:44
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 20:31)

neretai stoju i puse tu, kuriuos forume spardo. Ka padarysi, susireiksminusi esu.

Kuo kvepiate jus, po sio posto?  ax.gif

Si karta, taip arsiai einanti uz gyvybes nutraukima,ar nemanote, kad pati sau spiriate rolleyes.gif
Protingas zmogus, tiesiog negaletu sitaip elgtis, negaletu vien del savo sventos ramybes, del viso pikto wink.gif

Nesu fanatike, nenoreciau, kad aborto darymas Lietuvoje butu uzdraustas, del ivairiu priezasciu nenoreciau, o ir nesmerkiu aborta pasidarancias moteris, bet pati niekada gyvenime ne vienai moteriai nedaviau ir neduociau toki patarima pasidaryti aborta, nesikisciau, te kiekviena atsako pati uz savo pasirinkima mirksiukas.gif

Geriau pasisakyti uz gyvybe, uz gimima, del saves geriau wink.gif

Ir tik nekalbekit man apie pamestus vaikus, apie sunkia ju dali...Geriau nereikia...nezinome ar gimti geriau, ar niekad neisvysti sio pasaulio...geriau nesivelti i tai rolleyes.gif
Atsakyti
Nepainiokite.
Iki tol, kol mergina neapsisprende, neitakojau jos sprendimu.
Po to kai prieme sprendima, manau, tuomet jau reikia gerbti jos apsisprendima. Neuzsiimineti moraliniu santazu, neskaudinti zmogaus.

Labai sunku yra zmogui, kai jis nori, bet suvokia, jog nera realiu galimybiu, tam norui igyvendinti, neturi palaikymo, uznugario, atramos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 21:54
buvau skaiciusi tema iki 15 psl. siandien nuo ten perskaiciau. pradejau verkti 16-ame, praverkiau iki siol.
nepritariu abortams, pati niekada nedariau, bet noreciau autore palaikyt uz rankos. nes visai nesvarbu, kodel sirdyje juoda - ar del nelaukto nestumo, ar del laukto neatejimo, bet svarbu, kad juoda ir paisymas sviesiomis spalvomis aplink, tos juodumos neissklaido...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 21:23)
Nepainiokite.
Iki tol, kol mergina neapsisprende, neitakojau jos sprendimu.
Po to kai prieme sprendima, manau, tuomet jau reikia gerbti jos apsiprendima. Neuzsiimineti moraliniu santazu, neskaudinti zmogaus.

Labai sunku yra zmogui, kai jis nori, bet suvokia, jog nera realiu galimybiu, tam norui igyvendinti, neturi palaikymo.

Tuomet nesupratau, labai atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 02 15, 22:28)
buvau skaiciusi tema iki 15 psl. siandien nuo ten perskaiciau. pradejau verkti 16-ame, praverkiau iki siol.
nepritariu abortams, pati niekada nedariau, bet noreciau autore palaikyt uz rankos. nes visai nesvarbu, kodel sirdyje juoda - ar del nelaukto nestumo, ar del laukto neatejimo, bet svarbu, kad juoda ir paisymas sviesiomis spalvomis aplink, tos juodumos neissklaido...

OOO, jus SM esate vienas is niku, kuriuos visada skaitau. Dekui jums, kad esate forume, mane zavi jusu gebejimas buti kamertonu, matyti, jasuti daugiau nei parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 15, 20:32)
Sitaip nusisneketi...truksta zodziu... rolleyes.gif
Matosi, kad jus ne seimai skirta moteris schmoll.gif

biggrin.gif Bėda biggrin.gif Einu ta proga pareikšti užuojautos vyrui ir vaikams biggrin.gif Kartu pažiūrėsiu, ar nenuslabo nuo gyvenimo su žmona ir motina, neskirta šeimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 22:06)
biggrin.gif Bėda  biggrin.gif Einu ta proga pareikšti užuojautos vyrui ir vaikams biggrin.gif Kartu pažiūrėsiu, ar nenuslabo nuo gyvenimo su žmona ir motina, neskirta šeimai  biggrin.gif

Ne, ne bėda - išsigelbėjimas yra ax.gif tuoj Giuste atbėgs su balionėliu 4u.gif ir pareikš, kad ne taip buvo jus supratusi. Kas antas Giustės postas kone toks ax.gif
Atsakyti