hmmm..taip, svoris geras. menstruacijos reguliarios, nebeskausmingos, padidejusi krutine, apnyke spuodai, bet....celiulitas, pastovus uzdegimai maksties, isisreguliavusi mikroflora, lytinio potraukio sumazejimas...na ir ka rinktis????
QUOTE(Nili @ 2006 04 14, 15:21)
Kai paskaitau apie KT pasalini poveiki kitoms, baisu pasidaro. As geriu... 7 metus. Ginekologe sako pertrauku nedaryti. Tik pries 2 metus pakeiciau kontraceptines, geriau Cilest, dabar Harmonet. Bijau prisikalbet, bet pasalinio poveikio lyg ir nejauciu
Turiu pora draugiu, kurios geria dar ilgiau uz mane, ir viskas gerai
Galvoju mest tik tada, kai noresiu pastot. Kai uzmetu aki i KT info lapeli, plaukai siausias, todel neskaitau. Gal ir per ilgai geriu? Bet man tai tokia gera apsaugos priemone.

Galvoju mest tik tada, kai noresiu pastot. Kai uzmetu aki i KT info lapeli, plaukai siausias, todel neskaitau. Gal ir per ilgai geriu? Bet man tai tokia gera apsaugos priemone.
as geriu Logest jau 5m.pirma diena ir dabar prisimenu

vartojau kt metus...viskas lygtais gerai
menesines sutrumpejo,nebetokios skausmingos..kas man labai aktualu ir buvo
taciau lytinis potraukis dingo absoliuciai..nenorejau ne tik kad,bet slykstejausi seksu
irzli,pikta...fuij..o galiausiai uzsikiso nosis..nei bega nei traukiasi,uzkrito ir vsio..ejau pas alergologus,tyriausi..nieko nerado,kai pasakiau kad vartoju kt,liepe mesti...meciau..tris menesiai jau
nosis atsigavo
,taciau menesines issireguliavo
nebenoriu tos chemijos...

Man po kontraceptiniu vartojimo buvo issibalansave hormonai, teko metus laiko gydytis pas endokrinologa

Man didziausias sutrikimas po kt - ciklo svyravimai. prasau pasidalinti patirtimi ar buvo kam jog atsistate normalus ciklas, kas naudinga organizmui
pries metus turejau zaizdele ir uzdegimu, daktaras sake jog butent kt apsaugojo nuo blogu pasekmiu. dabar arteja pasimatymas su ginekologu baisu kad vel nepatartu vartoti kt

As esu gerusi KT mazdaug metus ir per ta laika istisai jutau tokius kaip ir grybelio simptomus. Negalejau to pakest, maniau, kad ir yra grybelis, tai istisai nuo jo gydziausi, bet niekas nepadejo. Ir tik po metu
supratau, kad cia yra KT pasekmes...
Net negaliu pagalvot, kad kada vel tektu gert tuos hormonus, kurie man sugadino pirmuosius santuokos metus...
Dziaugiuosi, kad viskas baigta, tik nezinau, ar liko pasekmiu, bet menesines labai nereguliarios. Pati nieko del to nedarau, bet jau uzsirasiau pas gydytoja, nes tarpai tarp menesiniu labai ilgi...anksciau to nebuvo.

Net negaliu pagalvot, kad kada vel tektu gert tuos hormonus, kurie man sugadino pirmuosius santuokos metus...

Dziaugiuosi, kad viskas baigta, tik nezinau, ar liko pasekmiu, bet menesines labai nereguliarios. Pati nieko del to nedarau, bet jau uzsirasiau pas gydytoja, nes tarpai tarp menesiniu labai ilgi...anksciau to nebuvo.

Vartojau KT kokius 6 metus:
+ isnyko PMS neigiami reiskiniai
+ pastovus ciklas
+ trumpesnis sirgimas
+ apsauga
- plius 8-10 kg
- dingo noras
- pastovios islaidos
- pastovus uzdegimai, pienliges ir pan
---- CELIULITAS (toms kurios reiskesi kad tai nesamone: sportuoju intensyviai, kaip kazkas sake mityba normali, jokiu burbuliuku, cipsu ir pan, kelis kartus buvau pas ivairias masazistes,- visos kaip susitarusios tvirtino, kad tai KT pasekme, ir geriant jas nelabai ji galima isnaikinti)
Meciau KT, jau 1,5 men kaip nebegeriu:
1,5 savaites veluoja (dariausi jau kelis testus
)
svoris gal kokiu 1-2 kg pamazejo, apimtys liemens 2-3 cm
Taip kad merginos siulyciau ir jums pamastyti ar verta jas gerti
Nors... nespjaunu i ta bala ir nesakau kad laikui begant visiems reiskiniams gryzus i savo vietas as ir vel nepradesiu ju vartoti.
+ isnyko PMS neigiami reiskiniai
+ pastovus ciklas
+ trumpesnis sirgimas
+ apsauga
- plius 8-10 kg

- dingo noras
- pastovios islaidos
- pastovus uzdegimai, pienliges ir pan
---- CELIULITAS (toms kurios reiskesi kad tai nesamone: sportuoju intensyviai, kaip kazkas sake mityba normali, jokiu burbuliuku, cipsu ir pan, kelis kartus buvau pas ivairias masazistes,- visos kaip susitarusios tvirtino, kad tai KT pasekme, ir geriant jas nelabai ji galima isnaikinti)
Meciau KT, jau 1,5 men kaip nebegeriu:
1,5 savaites veluoja (dariausi jau kelis testus

svoris gal kokiu 1-2 kg pamazejo, apimtys liemens 2-3 cm
Taip kad merginos siulyciau ir jums pamastyti ar verta jas gerti

Nors... nespjaunu i ta bala ir nesakau kad laikui begant visiems reiskiniams gryzus i savo vietas as ir vel nepradesiu ju vartoti.
Aš irgi norėjau tikėti, kad KT vartojimas gydymo tikslais man padės, bet... Sugėriau pirmą mėnesį, jaučiausi ponormaliai, atėjo pirmą mėnesinių diena ir prieš tai kažkokių nervų turėjau
kaip ištino man dešinė veido pusė iki akies
pakilo temperatūra
nu šiaip ne taip išsigydžiau... Sužadėtinis iš karto ėmė kaltint KT, o aš jas dar gyniau
sekantis mėnuo praėjo ramiai, kadangi praėjo spuogai, kūno patinimas, tai jau džiaugiausi, kad 3 mėnuo gerti KT paskutinis (nes tiek tik ir planavau gerti), pabaigiau, vėl atėjo pirma mėnesinių diena ir vėl turėjau nervų, tai spėkit kas atsitiko??? Dabar sėdžiu su ištinusia kaire žando puse, su temperatūra vėl ir keikiu KT, nes jau nieks man neįrodys, kad tai ne nuo jų
aišku, kad tik nuo jų, nes niekada nieko panašaus anksčiau man nebūdavo, per mėnesines irgi nervų turėdavau, bet anksčiau dėl tos priežasties juos vėluodavo, o ne rausdavo žandai su temperatūra
bjaurybės tos KT
Nuo šiol, jeigu nugara vėl išspuoguos, o 1,5 savaitės prieš mėnesines vaikščiosiu visa pabrinkusi, tik nakvišų aliejuką gersiu arba dar ką nors moteriško, nes KT turbūt šlykščiausias šioje žemėje padarytas "išradimas"

Nuo šiol, jeigu nugara vėl išspuoguos, o 1,5 savaitės prieš mėnesines vaikščiosiu visa pabrinkusi, tik nakvišų aliejuką gersiu arba dar ką nors moteriško, nes KT turbūt šlykščiausias šioje žemėje padarytas "išradimas"

Patarimas toms, kurias nutraukus kontraceptikus užpuolė spuogai, bent jau man labai padėjo. Kasdien gerti arbatas organizmui valyti ir cholesteroliui mažinti (ten kažkas su juo išsibalansuuoja). Pavienius spuogus tepti antibiotiniu tepalu, man padėjo Differin.