apie tas kėdes prie sienos... tai kai pamačiau čia ir nežinojau konteksto, tai net nesumąsčiau tikslo - kam jos. kažkam padėti ant "sėdimosios" dalies - netinka. kai perskaičiau, kad pakabinti drabužiams, tai tikrai pritariu - tie treningai ant šių kėdžių, deja, taps kambario akcentu.
o pati problema opi ir mums. ankstesniuose namuose spintos, kurioje kabo drabužiai, apačioje turėjau pasidėjusi paprastą dėžę. tai tokius "kaimukinius" ir mesdavau. kadangi jie kvapo specifinio neturėjo, tai problemų nekėlė. žinoma, nelaikydavau aš jų savaitėmis. jei žinai, kad nenaudosi, meti prie plaunamų - ir problemos nėra.
dabar savo tokiems "laukiniams' drabužiams skyriau rečiau naudojamos drabužinės apatinę lentyną. man tinka. BET. vyro nepripratinsiu - mat toli nueit

juk tikrai nenusirengs ir neneš drabužių iki miegamojo... kaip tik šįryt kalbėjom apie tai. kadangi antrosios durys išeina į garažo pusę ir jis vos per kelis žingsnius, tai mažum ten spintelėje laikys, persirengs. bet sako: O ŽIEMĄ KASSSS???
paprašiau, kad koridoriuj padarytų spintutę - lentutes - iki lubų, ten, kur ji nelabai matysis, nes kambario durys bus atidarytos dažniausiai. tai gal ten kokią lentyną išskirt

klausimas dar neišspręstas...
bet dabar apie linksmesnius dalykus

šiandien radau tapetus TOKIUS, KOKIŲ NORIU
turiu tokį kvailą sumanymą. viename miegamojo kampe įsirengti "skaitymo kampelį". tai jau ieškom patogaus, mielo krėslo, šviestuvo kokio. bet kad tas kampas išsiskirtų, tai nuo pat pradžių rezgiau mintį, kad reikės tą kampą kažkaip išklijuoti. tai po truputį ir žiūrinėjaus, kas čia galėtų tikti, nors tokios super vizijos neturėjau, kas ten galėtų tikti. bet šiandien aptikau!
tapetai - tarsi knygų pilnos lentynos. tokie pilkšvi. bet mąstau - jeigu klijuoti visą kampą tokiais pat, gal būtų per daug monotoniška. bet iš bėdos - kodėl ne.
tada žiūrim toliau - radom tokius smagius tapetus, ale senų plytų siena.
dabar žiūrėti foto

mat prašau nuomonės, kalba eina apie dešinį tuščią kampą.
durys yra tarp dviejų drabužinių. pagal planą, jos turi būti gramdomos ir dažomos baltai. bet kuo toliau, tuo man jos labiau patinka
tad jeigu pradėti klijuoti "plytų" tapetus nuo durų viršaus, sukti dešinėn, apklijuoti drabužinę ir ateiti iki kampo, kur ir turėtų būti krėslas su šviestuvu ir gal kokiu mažuliuku staliuku ar dėže knygai pasidėti (na, čia jau kitas mąstymų etapas). o toje dešinėje pusėje tiesiog porą eilių tapeto užklijuoti su tomis knygomis...
gal aiškiai išdėsčiau?

o prie tų senų plytų tapetų ir tos durys man visai jaukiai atrodytų
tad klausiu patarimo: kaip jums tokia mintis? kad kambarį prigesins, patamsins - faktas. bet mums miegamasis kambarys ir neturi būti šviesus. jis toks vėsus, jaukus. o ką daryti su kita drabužine, kairėje pusėje? gal palikti taip, kaip yra, tiesiog nuo durų į kitą pusę viskas eitų tradiciškai baltai... iki kol susitiks "knygų lentyną"...

beje, kol rašiau komentarą, užsukęs vyras prisiminė kitame kambaryje stovinčią supamą kėdę, kažkaip nebuvom pamąstę, kad ji tiktų tame kampe. kažkaip vis atrodydavo ji man griozdas, bet kai atitempė, pamieravom, tai gal visai nieko... kaip jum? ar ieškoti kitos, mažesnės truputį? nuotraukoje tik per daug toli nuo sienos nustumta, arčiau galima.

va, ir sėdžiu su tokiais mąstymais prie taurės vyno. tostas už visas, kurios kuria savo namus
o skaitymo tema prasidėjo nuo bibliotekinės spintutės... žinoma, čia neužbaigtas reikalas, neriu servetėlę, bus dar koks niekutis vienas kitas (ir buteliokas nestovės

), šviestuvas turbūt taip pat ne tas bus, bet bent jau kažkur toje panašioje pusėje stovi

kadangi abu esame skaitantys, tai knygų netrūks - padarys Mylimas lentynas. deja, mano biblioteka liks Lietuvoje... bet kursime iš naujo

ech, atsiprašau, kad tiek išsiplėčiau aš čia... rašiau pribėgdama, po truputį, tai ir gavosi taip...

labai lauksiu nuomonių! kartais verta pasitikrinti, kaip mano "trenkti" sumanymai atrodo protingiems žmonėms
gražaus vakaro