Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Tai gal į kokią daiktadėžę sumeskit smile.gif - http://renlena.lt/Ba...aram=daiktadeze

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 24 gegužės 2012 - 13:48
Žiūrinėjau digma puslapį ir kaip tik norėjau parašyti, kad vieną idėją radau - būtent su šiom kėdėm biggrin.gif
Daiktadėžės nesinori - bus pagunda į ją dėti ir kas nepriklauso.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2012 05 24, 14:50)
Žiūrinėjau digma puslapį ir kaip tik norėjau parašyti, kad vieną idėją radau - būtent su šiom kėdėm  biggrin.gif
Daiktadėžės nesinori - bus pagunda į ją dėti ir kas nepriklauso.

Ankščiau "nuskaičiau " mintį?... smile.gif O tai gal dar širma išgelbėtų?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 05 24, 15:27)
Tai gal į kokią daiktadėžę sumeskit smile.gif - http://renlena.lt/Ba...aram=daiktadeze

user posted image

bigsmile.gif Oi, kokia idėja puiki.. bet, mh, galvoju, kad gal gražu, kol nieks nekaba tongue.gif O apkarstyk treningais, kojinėmis, vaizdelis bus nekoks cool.gif
Kokia pintinė kasdieniams daiktams gal išspręstų problemą ax.gif

Kad jau įkišau trigrašį, tai pagirsiu jūsų temą.. jaukių idėjų čia galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 05 24, 13:49)
O kaip spręsti padėjimą rūbų, kad būtų tvarka ir patogu? Ir gal net gražu?  g.gif  Turiu omeny tuos rūbus, kur grįžę po darbų persirengiame, ryte vėl numetam (treninginės kelnės ir t.t.)? Mane nervuoja vyro numesti rūbai. Šiuo metu vonioje juos kabina, bet žadu iškeldinti. tik nežiau kur.. Į spintą neišeina pasidėti, nes jau užsidėti buvo, bet numesti irgi negerai  schmoll.gif
Gal kokų idėjų? g.gif

Daiktadėžės rūbams netinka. Susilamdo, "nekvėpuoja" (kas ypač aktualu panešiotiems).

Aš vienu metu galvojau taip spręsti:

user posted image

O dabar nusprendžiau nespręsti iš viso... Skaitau, kad namai yra gyvenama erdvė, o ne parodomoji salė, ir nereikia visko iki blakstienų nudailinti. Tegu guli kur po ranka... Bet pati suprantu, kad toks "pochujizmas" tinka ne kiekvienam lotuliukas.gif

Tos kėdės sienoj man asmeniškai nepatiko, labai kris į akis viskas, ką ant jų padėsi. Ir jau tikrai geriau atrodys tas treningas padėtas ant paprastos kėdės negu čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu Retro @ 2012 05 24, 17:05)

O dabar nusprendžiau nespręsti iš viso... Skaitau, kad namai yra gyvenama erdvė, o ne parodomoji salė, ir nereikia visko iki blakstienų nudailinti. Tegu guli kur po ranka... Bet pati suprantu, kad toks "pochujizmas" tinka ne kiekvienam lotuliukas.gif

Mano vyro - mintys lotuliukas.gif

O šiaip bent jau pas švedus - niekas nieko neslepia, pas juos viskas dedama atvirai... vyras ne kartą darbo reikalais lankėsi Švedijoj, tai vat tokie jo pastebėjimai... O man kaip tikrai lietuvaitei norisi bardakėlius slėpt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tų kėdžių idėja man šiaip įdomi pasirodė, kad ir vietoj paveikslų...o ar dėčiau ant jų savo rūbus - tai dar pagalvočiau...
Atsakyti
Panaudotiems rūbams, kuriuos dar rengsimės sekančią dieną, megztinius, kurių neskalbi po vieno apsirengimo, ir pan., tai paprasčiausiai minkšto plastiko kibirus nupirkau Jysk, pas mane ne spinta, o tiesiog lentynos su balta užuolaida, tai pastačiau tokių kibirų, ir man patogu blush2.gif, ir didesnis vaikas lengvai randa, kur jo kasdieniniai, kur šiltesni, ir t.t. Savo rūbus seniau vonioje kabindavau, bet pastebėjau, kad jie ten linkę kauptis, o vaikas, jei nusinešdavo į savo kambarį, tai paprastai irgi pamiršdavo ten smile.gif

QUOTE(Myliu Retro @ 2012 05 24, 16:05)
Aš vienu metu galvojau taip spręsti:
http://i-cdn.apartme...clothesrack.jpg

iš Ikea pačią paprasčiausią tokio tipo baltą kabyklą pirkau, miegame neturiu spintos, pasistačiau tokią pakabą ir gražesnes sukneles, vaikučių baltus marškinukus ir pan. sukabinau, tai ir jos nesispaudžia spintoje ar neguli sulankstytos daiktadėžėse, bet man net visai smagi kaip detalė. Bet kasdieninių rūbų nežinau, ar norėčiau kabint, tingėčiau su pakabom "žaist", kabliukai kokie patogiau
Atsakyti
apie tas kėdes prie sienos... tai kai pamačiau čia ir nežinojau konteksto, tai net nesumąsčiau tikslo - kam jos. kažkam padėti ant "sėdimosios" dalies - netinka. kai perskaičiau, kad pakabinti drabužiams, tai tikrai pritariu - tie treningai ant šių kėdžių, deja, taps kambario akcentu.

o pati problema opi ir mums. ankstesniuose namuose spintos, kurioje kabo drabužiai, apačioje turėjau pasidėjusi paprastą dėžę. tai tokius "kaimukinius" ir mesdavau. kadangi jie kvapo specifinio neturėjo, tai problemų nekėlė. žinoma, nelaikydavau aš jų savaitėmis. jei žinai, kad nenaudosi, meti prie plaunamų - ir problemos nėra.
dabar savo tokiems "laukiniams' drabužiams skyriau rečiau naudojamos drabužinės apatinę lentyną. man tinka. BET. vyro nepripratinsiu - mat toli nueit biggrin.gif juk tikrai nenusirengs ir neneš drabužių iki miegamojo... kaip tik šįryt kalbėjom apie tai. kadangi antrosios durys išeina į garažo pusę ir jis vos per kelis žingsnius, tai mažum ten spintelėje laikys, persirengs. bet sako: O ŽIEMĄ KASSSS??? smile.gif

paprašiau, kad koridoriuj padarytų spintutę - lentutes - iki lubų, ten, kur ji nelabai matysis, nes kambario durys bus atidarytos dažniausiai. tai gal ten kokią lentyną išskirt g.gif klausimas dar neišspręstas...

bet dabar apie linksmesnius dalykus thumbup.gif šiandien radau tapetus TOKIUS, KOKIŲ NORIU wub.gif
turiu tokį kvailą sumanymą. viename miegamojo kampe įsirengti "skaitymo kampelį". tai jau ieškom patogaus, mielo krėslo, šviestuvo kokio. bet kad tas kampas išsiskirtų, tai nuo pat pradžių rezgiau mintį, kad reikės tą kampą kažkaip išklijuoti. tai po truputį ir žiūrinėjaus, kas čia galėtų tikti, nors tokios super vizijos neturėjau, kas ten galėtų tikti. bet šiandien aptikau!
tapetai - tarsi knygų pilnos lentynos. tokie pilkšvi. bet mąstau - jeigu klijuoti visą kampą tokiais pat, gal būtų per daug monotoniška. bet iš bėdos - kodėl ne.
tada žiūrim toliau - radom tokius smagius tapetus, ale senų plytų siena.

dabar žiūrėti foto biggrin.gif mat prašau nuomonės, kalba eina apie dešinį tuščią kampą.
durys yra tarp dviejų drabužinių. pagal planą, jos turi būti gramdomos ir dažomos baltai. bet kuo toliau, tuo man jos labiau patinka blush2.gif
tad jeigu pradėti klijuoti "plytų" tapetus nuo durų viršaus, sukti dešinėn, apklijuoti drabužinę ir ateiti iki kampo, kur ir turėtų būti krėslas su šviestuvu ir gal kokiu mažuliuku staliuku ar dėže knygai pasidėti (na, čia jau kitas mąstymų etapas). o toje dešinėje pusėje tiesiog porą eilių tapeto užklijuoti su tomis knygomis...
gal aiškiai išdėsčiau? blush2.gif o prie tų senų plytų tapetų ir tos durys man visai jaukiai atrodytų g.gif
tad klausiu patarimo: kaip jums tokia mintis? kad kambarį prigesins, patamsins - faktas. bet mums miegamasis kambarys ir neturi būti šviesus. jis toks vėsus, jaukus. o ką daryti su kita drabužine, kairėje pusėje? gal palikti taip, kaip yra, tiesiog nuo durų į kitą pusę viskas eitų tradiciškai baltai... iki kol susitiks "knygų lentyną"...
user posted image

beje, kol rašiau komentarą, užsukęs vyras prisiminė kitame kambaryje stovinčią supamą kėdę, kažkaip nebuvom pamąstę, kad ji tiktų tame kampe. kažkaip vis atrodydavo ji man griozdas, bet kai atitempė, pamieravom, tai gal visai nieko... kaip jum? ar ieškoti kitos, mažesnės truputį? nuotraukoje tik per daug toli nuo sienos nustumta, arčiau galima.

user posted image

va, ir sėdžiu su tokiais mąstymais prie taurės vyno. tostas už visas, kurios kuria savo namus sokiai.gif

o skaitymo tema prasidėjo nuo bibliotekinės spintutės... žinoma, čia neužbaigtas reikalas, neriu servetėlę, bus dar koks niekutis vienas kitas (ir buteliokas nestovės biggrin.gif ), šviestuvas turbūt taip pat ne tas bus, bet bent jau kažkur toje panašioje pusėje stovi biggrin.gif

user posted image

kadangi abu esame skaitantys, tai knygų netrūks - padarys Mylimas lentynas. deja, mano biblioteka liks Lietuvoje... bet kursime iš naujo smile.gif

ech, atsiprašau, kad tiek išsiplėčiau aš čia... rašiau pribėgdama, po truputį, tai ir gavosi taip... blush2.gif labai lauksiu nuomonių! kartais verta pasitikrinti, kaip mano "trenkti" sumanymai atrodo protingiems žmonėms smile.gif

gražaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
Mačiau tokį variantą kažkur, tik su tinklu aukštai iškeltu vietoj vienos pakabos. biggrin.gif
user posted image

Bet tai rūbų krūva visada bus rūbų krūva, kur ją benudėsi. Jei sukiši į kokį pintą krepšį, greičiausiai užsikaups. Pas mane šitiems vyro reikalams padėtas suoliukas miegamajame už kampo. Mažai matosi, tas gerai. Sakiau, vyro drabužinėje jį padėsiu, kai bus pabaiga su namų tvarkymu.
Atsakyti
Smagu užsukt į šią temą smile.gif Ačiū, merginoms, kurios pridedat čia visokių grožybių. Šįkart lendu su savo sienom ir noriu paprašyt patarimo. Sienos iki visų tinkavimų buvo tokios (kitokių nuotraukų neturiu ax.gif )
user posted image
user posted image
Visiškai baltų sienų nenoriu, norio kokio atspalvėlio šiek tiek, bet nesumąstau, kur brėžt tą ribą, tuo labiau, kai visokių nesąmoniukų dar yra prie lubų? Kampai pusapvaliai. Miegamą norėčiau klijuoti tapetais ir ribą planuoju šiek tiek žemiau langų linijos
user posted image
(sorry už kokybę)
user posted image.
Bet dažytos iki tos ribos turbūt žiūrėtųs nekaip? Ką manot? Niekur nerandu panašių variantų.. Pas skandinavus, žiūriu, yra karnizas, ir visas tas reikalas išsisprendžia tokiu būdu.
user posted image
user posted image
O gal ir tapetais klijuot ties langu, nedaryt žemiau? Ką manot?
Ežiukas rūke, nelabai kvalifikuota padėt blush2.gif Bet to, sunku patart nemačius tapetų. O gal užtektų kažkurių vienų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumė: 24 gegužės 2012 - 22:46
Ežiukas rūke, paprastai labai mėgstu visokius apšepusius baldus ir interjero detales, bet tos durys iš nuotraukos man nelabai. Gal tikrovėje geriau atrodo. Tačiau bet kokiu atveju jos iškrenta iš konteksto. Gal reikėtų daugiau panašios gamos spalvų kambaryje?

Abiejų tapetų kartu aš neklijuočiau. Tie senų knygų skamba gal ir neblogai, bet senų plytų... na reiktų pamatyti aišku, gal jie tikrai smagūs. Bet kokiu atveju derėtų pasirinkti vienus, kad paskui nebūtų per daug visko. smile.gif Aš apskritai nepalaikau tokių senų plytų ar pan. tapetų, ką realiai galima pasidaryti "tikro". Kaip supratau, kairėje pusėje bus knygų lentynos, tai ten bus pilnuma margumo.

Ar toje supamoje kėdėje iš tikrųjų būtų patogu skaityti?
Atsakyti
bent jau pradinis planas - bus dvi lengvos lentynos, pritaisytos prie sienos. minimaliai, nes tas kampas bus išskirtinis.
kitame kampe bus nedidelė, medinė komoda, tad to margumo nebus. planuojam juodai baltą nuotrauką pakabinti.

o krėslas, mano nuostabai, tikrai patogus. aš vis praeidavau pro jį, nė nesistengdama skirti jam dėmesio. kadangi dar reikėjo jį patvarkyti, tai nė nesisėsdavau. o kai dabar atnešė, tai liuksiškai gali susipakuoti ant, o kai dar pasisupti... pamilau smile.gif tik nežinau, ar šitoje vietoje paliksim.

durys man buvo taip pat "labai nelabai", vis neprieidavo rankos iškelt ir nugramdyti iki galo. bet kuo toliau, tuo man tokios fainos doh.gif
dabar tai tikrai iškrenta iš konteksto, nes visur balta. užtat ir mąstau, jei dešinėje bus tos ale plytos, nugesins šviesumą to kampo ir susiderės. neaiškus jų likimas dar, gal visgi gramdysim ir baltinsim.

dar važiuosiu aš tuos tapetus nagrinėtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 25 gegužės 2012 - 08:20