Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Zirzė @ 2012 05 27, 19:20)

tiesa, nenusprendziam kokias rankeneles rinktis, g.gif

Dėl rankenėlių ir mes vargstam, virtuvė balta, o rankenėlių baltų nerandam pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 27, 19:05)
Kodėl? Moderno, manau per daug  g.gif

ir moderno ir spalvu smile.gif bet tikrai daili virtuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 27, 20:29)
Dėl rankenėlių ir mes vargstam, virtuvė balta, o rankenėlių baltų nerandam pirkti  unsure.gif

lyg senukuose maciau tokius guzikus g.gif baltus, bet mes tokiu atsisakem,nors labai man patinka.O atsisakem todel,kad jos pasirodelabai netvirtos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 25, 18:13)
nesamoniu sako  bigsmile.gif  mana labai grazu tos jusu 'nesamones' prie lubu, ir dar + uzapvalinti kampai. as tai netapaetuociau jokiu budu, o tiesiog dazyciau, palikdama kazkiek nuo virsaus baltai. paziurekit ankstesnes temas, daug nuotrauku yra su tokiom aukstom lubom ir variantais kaip isspresta  smile.gif

Ačiū už nuomonę smile.gif Tie nesąmoniukai, kaip aš pavadinau, ir man patinka smile.gif Šito kambario ir aš netapetuosiu. Miegamąjį. Kompromisas.. MB nepatinka dažytos sienos. Visos kitos patalpos bus dažytos. Aš peržiūrėjau labai daug nuotraukų, bet kadangi sienos dažniausiai visiškai baltos, tai ta "problema" atkrenta. Bijau, kad neatrodytų kaip senos mokyklos ar pan., jei dvi spalvos kirsis tokiam lygyje, kaip tapetuoti pavyzdžiai. Aukščiau irgi nežinau, kiek kelt, nes gi tie pagražinimai yra prie lubų.. Jeigu turite tokių pavyzdžių, įkelkit prašau ax.gif Nes aš, jei randu ne visai baltas, tai yra karnizas..

Virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 27, 22:43)
lyg senukuose maciau tokius guzikus g.gif baltus, bet mes tokiu atsisakem,nors labai man patinka.O atsisakem todel,kad jos pasirodelabai netvirtos g.gif

Nenoriu guzikų.
Ieškojom Ermitaže, Senukuose, vyras dar kitur žiūrėjo,jau kyla mintis keisti vyrius ir daryti pritraukiamus doh.gif . Norime matiniu baltų paprastų rankenėlių, o jų nėra doh.gif
Papildyta:
Va čia senesnės foto, dar darbo eigoj, nesinori metalinių rankenų, met lieka arba visus vyrius keist, arba metalinės unsure.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:

Šelma aš jau veidaknygėj pasisakiau apie tavo virtuvę wub.gif , nu pasaka. Man ''kvepia'' skaniu pyragu, vaikų klegesiu ir meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 25, 14:23)
Pagaliau galiu pasigirti virtuve  wub.gif clap.gif: Viską MB padarė savo rankom  wub.gif  wub.gif  wub.gif

http://eglesnamuciai...05/virtuve.html

gražumėlis bigsmile.gif
tik mane, žinai, kaitlentė va tokioj vietoj neramina. aš vis dėliodama tokios jos padėties bandau išvengt. kai išbandysi pasipasakok ar gerai taip, ok wink.gif
o bloge dabar būsiu stebėtoja tavo biggrin.gif 4u.gif fainas!

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 27, 21:59)
Nenoriu guzikų.
Ieškojom Ermitaže, Senukuose, vyras dar kitur žiūrėjo,jau kyla mintis keisti vyrius ir daryti pritraukiamus  doh.gif . Norime matiniu baltų paprastų rankenėlių, o jų nėra  doh.gif
Papildyta:
Va čia senesnės foto, dar darbo eigoj, nesinori metalinių rankenų, met lieka arba visus vyrius keist, arba metalinės  unsure.gif

kažko labai lakoniško norėtųsi. aš ankstesnę virtuvę kai dariausi, tai padarėme spintelių dureles kiek ilgesnes ir reikdavo ranką užkabinus atsidartyti. man buvo gan patogu. manau, ir dabar taip darysiu? apačioje pas mane buvo stalčiai beveik tik, tai ten tokius ilgus pagaliukus pritvirtinom
beje, o kokį stalviršį uždėjote? kažkas gražaus lyg? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 27, 22:59)

Šelma aš jau veidaknygėj pasisakiau apie tavo virtuvę  wub.gif , nu pasaka. Man ''kvepia'' skaniu pyragu, vaikų klegesiu ir meile  wub.gif

Mačiau wub.gif
QUOTE(inc @ 2012 05 28, 08:50)
kai išbandysi pasipasakok ar gerai taip, ok

Kadangi ji didelė, tai lyg ir gerai (kitos vietos jai mes irgi neradom, nors norėjau teisingos eigos- šaldytuvas/ plautuvė/viryklė.) O šaldytuvas gerai valosi, tai jau bus kaip bus irnesakyk.gif
Papildyta:

o bloge dabar būsiu stebėtoja tavo 

Ir aš tavo būsiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
kažko labai lakoniško norėtųsi. aš ankstesnę virtuvę kai dariausi, tai padarėme spintelių dureles kiek ilgesnes ir reikdavo ranką užkabinus atsidartyti. man buvo gan patogu. manau, ir dabar taip darysiu? apačioje pas mane buvo stalčiai beveik tik, tai ten tokius ilgus pagaliukus pritvirtinom
beje, o kokį stalviršį uždėjote? kažkas gražaus lyg? smile.gif

Tikrai taip, norėtūsi kažko visai paprasto, vienintelis baltas variantas yra Ermitaže tik rankenėlės blizgios, tai man atrodo netinka. O sidabro spalvo , net ir matinio kažkaip nesinori unsure.gif . Namie turim vieną rankenėlę caro Ruriko laikų baltą matinę, sakiau vyrui ''taisyk prie indaplovės, o kitur keičiam vyrius''.
O ilgi pagaliukai balti? Jei taip-kur pirkot?
Stalviršis šioje foto dar su plėvele, nes dar nebuvo sumontuota technika, dabar jau vaizdas geresnis, tik reik su ta technika ''susidraugauti'' smile.gif . Nes pakeitėm dujas į indukcinę kaitlentę, mat perkėlėm virtuvę į kambarį.
Atsakyti
Rankeneles baltas galima pasigaminti, imkit kokios patinka ir nudazykit aerozoliniais dazais skirtais metalui dazyti. (jei rankeneles metalines)
4u.gif
Bus ir gerai ir grazu
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2012 05 28, 10:28)
Rankeneles baltas galima pasigaminti, imkit kokios patinka ir nudazykit aerozoliniais dazais skirtais metalui dazyti. (jei rankeneles metalines)
4u.gif
Bus ir gerai ir grazu

Sakiau tai vyrui topsecret.gif , bet jis kažkodėl pristabdė , matyt darydamas pats kapitalinį remontą nuo lubų iki grindų keitimo, tai užsikniso. Bet parodžiau jūsų postą -susimąstė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 28, 10:37)
Sakiau tai vyrui  topsecret.gif , bet jis kažkodėl pristabdė , matyt darydamas pats kapitalinį remontą nuo lubų iki grindų keitimo, tai užsikniso. Bet parodžiau jūsų postą -susimąstė  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 05 28, 10:37)
Sakiau tai vyrui  topsecret.gif , bet jis kažkodėl pristabdė , matyt darydamas pats kapitalinį remontą nuo lubų iki grindų keitimo, tai užsikniso. Bet parodžiau jūsų postą -susimąstė  biggrin.gif

Paziurekite Ikejos virtuvese.Yra keletas baltu,pvz.Klippig,Lindsdal,Yster.
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 05 26, 10:16)

sakot, servetėlė po vazele ne skandinaviška? bet kad aš čia daug kur tokį vaizdelį matau  g.gif  gal ne tam regione gyvenu smile.gif
vakarojom vakar pas pažįstamus, tad ten baltos (šviesios) sienos tik viename kambaryje. Kitur - mums įprasti margi, gėlėti tapetai. Kai pradėjom kalbėti apie skandinavišką stilių, tai nusišypsojo: taip, nes taip pigiau ir taip nereikia sukti galvos ir vargti ieškant sprendimų. pasirodo, galioja ir tokie paaiškinimai smile.gif

Norėjau sakyt tą patį smile.gif

Atsimenu, kaip ieškodama idėjų kartą užklydau į psl, kur butai pardavimui... Tuomet nusistebėjau, kad daugelis nuo lietuviškų beveik nesiskiria - gėlėti tapetai, fanerinės komodos, medinės dailylentės ant sienų... Dabar jau nesistebiu smile.gif

Va pvz tipinis švedų namelis

http://www.styleroom.se/album/32475

arba kitas

http://www.styleroom.se/album/32347

ir tam psl tokių n+1... Kol kažką mandresnio randi, tenka gerai pasiknaisiot smile.gif
Atsakyti