Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 05 16, 18:38)
Užduosiu kvailą klausimą - o tie skirtukai (išoriniai) būna tik iš lauko pusės ar ir iš kambario pusės?

Išoriniai būna abiejose pusėse.
Atsakyti
Prietarai, dėkui wink.gif
tu kaip visad su smagia foto kolekcija bigsmile.gif ta siena mūrinė kaip gražiai čia bigsmile.gif mūsų krosnys jau eina į pabaigą. liko tik kaminus per stogą šiandien iškelt, tai jau irgi kaip ir turiu tokais panašias. tik galvoju, kad aš jas paskui kažkiek pabaltinsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 05 16, 19:38)
Užduosiu kvailą klausimą - o tie skirtukai (išoriniai) būna tik iš lauko pusės ar ir iš kambario pusės?

Klausimas labai "į temą" biggrin.gif Galima skirtukus dėti (klijuoti), kurioje norite pusėje - tiek iš vidaus, tiek iš išorės, tiek abiejose pusėse. Lenkų forumuose esu mačius super skirtukų mediniams langams - juos galima nuimti valant langą. toks kaip rėmelis išsiima. Plastikiniuose tokių nebūna.. smile.gif
Atsakyti
bent jau Norvegijoj, tai visur, kiek maciau skirtukai nusiima. pas mus dabar irgi, kur gyvenam jie nusiima.
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 05 16, 20:38)

Bent jau musu tai is abieju, nes jie yra su gumom, tai kai priklijuota tik is vienos puses is kitos matosi tik juodos juostos. Nuimti manau irgi galima, nes jie klijuojasi, bet kad kaskart valant tai abejoju, pirma tai kazin ar prilips antra karta, o antra ta paskui taip tiesiai abejoju kad priklijuosi.
Atsakyti
Man patinka skandinaviškuose namuose verandos su tokio tipo langais wub.gif Tie rombai languose dažnai būna iš spalvoto stiklo smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveiki,
noriu prisijungti prie jūsų būrelio. Visad žavėjausi skandinavijoje populiariu interjeru ir sakydavau: kai jau statysiuos namuką prie upeliūkščio, tai jau tikrai jausis ta dvasia. O gyvenimas apsuko kitaip smile.gif Meilė išviliojo į Skandinaviją smile.gif tad kuriamės čia, sename namuke, kurio kieme stūkso karaliaus įsakymu supiltas kalniukas. Miela vieta, jau prisijaukinau. O svarbiausia - ir erdvė KURTI namus. Tik kadangi sodyba buvo LAAABAI apleista, tad pirmiausia viską kuopėme. Bent jau fasadinę pusę šiek tiek aptvarkėme, gėlynus bent minimaliai sutvarkiau, susodinau, tad kambariuose dar bardakas smile.gif Bet mane žavi tos senos sienos
Labai smagios jūsų įkeltos nuorodos. Tad kadangi pačiai tenka nemažai aplankyti vietos gyventojų, draugų, tad šiek tiek dvasios atsiskleidžia ir įvairiose nuotraukose. Ir smagių detalių galima užtikti!
O bet kuriuo atveju, kiekvieno NEskandinavo kuriamuose namuose gryno skandinaviško stiliaus nebus - vis tiek visada įnešime dalelę savęs. Be to, namų dvasia - ne tik baldai ir sienos, bet ir žmonės. O čionykščių gyvenimo būdas man labai artimas.

Nežinau, kaip kitur, bet Švedijoje namai nebūtų namais, jei nekabėtų pasveikinimas, tad pasidarėme ir mes. Dabar kaimynai prašo padaryti biggrin.gif

user posted image

o kadangi čia užsukau, tai paklausiu ir patarimo. Ne apie interjerą, bet... Dvi pelargonijas apgyvendinau va taip. Dabar vyksta ginčai, kaip dažyti metalines kėdės konstrukcijas: ar žaliai, ar rausvai, kaip gėlių žiedai. Radom, dėl ko diskutuoti biggrin.gif
aš mieliau dažyčiau tas plastmasines juostas, bet nelabai kas ant jų laikysis.
user posted image
Atsakyti
Ežiuk rūke - super, kad prisijungi, įneši dar daugiau skandinaviškumo į forumą drinks_cheers.gif Prašom paslapčiom (ir ne tik) fotkinti kaimynų namus ir dėti čia lotuliukas.gif O man ta kompozicija su pelargonija - tobula. Nieko nedažyčiau rolleyes.gif Įdomu kaip kiti...

Aš pradėjau amžiaus projektą - kėdžių atnaujinimas. Iš 6 skirtingų tarybinių kėdžių, storai lakuotų, gaminsiu baltai dažytas... Jau pajaučiau lako nuėmimo "kaifą" doh.gif
Atsakyti
Iš tiesų smagu, kad atsiranda žmonių, kurie gyvenami Skandinavijoje - randa laiko parašyti čia. Labai smagios idėjos.

Aš kėdę palikčiau arba tokią, kokia ji yra arba atlošą ir sėdimą dalį nudažyčiau baltai, kad sietųsi su tvorele...

Odilija5, labai įdomi mintis su kėdėmis, mes iš sodybos irgi tokias tarybines parsitempėm, bet iki restauracijos dar nepriėjau...
Atsakyti
Mes tai tas kėdes naudojame kasdien prie valgomojo stalo. Kaupiausi beveik 1,5 metų. Nesinori "tep lep" daryt, dėl to taip ilgai nesiryžau pradėt. Dabar kokią vieną pašlifuoju ir atgal prie stalo nustumiu smile.gif Vaikai piktinasi - fui kokios negražios kėdės, prieš tai buvo daug gražesnės biggrin.gif
Kol kas net nesugalvojau kokias medžiagines dalis daryt... Ar įliet į bendrą švelnų koloritą, ar geriau padaryt kokias ryškias, kad akcentas būtų rolleyes.gif Norėčiau kokio "žirniuoto", bet netoliese siena su lapeliu raštu, bijau kad susipjautų....
Atsakyti
Mes irgi smile.gif jos iš tiesų tvirtos, tad gaila, mest smile.gif O prie lapuotos sienos gal geriau kokius augalinius motyvus derint, ar dryželius....
Atsakyti