Sveiki,
noriu prisijungti prie jūsų būrelio. Visad žavėjausi skandinavijoje populiariu interjeru ir sakydavau: kai jau statysiuos namuką prie upeliūkščio, tai jau tikrai jausis ta dvasia. O gyvenimas apsuko kitaip

Meilė išviliojo į Skandinaviją

tad kuriamės čia, sename namuke, kurio kieme stūkso karaliaus įsakymu supiltas kalniukas. Miela vieta, jau prisijaukinau. O svarbiausia - ir erdvė KURTI namus. Tik kadangi sodyba buvo LAAABAI apleista, tad pirmiausia viską kuopėme. Bent jau fasadinę pusę šiek tiek aptvarkėme, gėlynus bent minimaliai sutvarkiau, susodinau, tad kambariuose dar bardakas

Bet mane žavi tos senos sienos
Labai smagios jūsų įkeltos nuorodos. Tad kadangi pačiai tenka nemažai aplankyti vietos gyventojų, draugų, tad šiek tiek dvasios atsiskleidžia ir įvairiose nuotraukose. Ir smagių detalių galima užtikti!
O bet kuriuo atveju, kiekvieno NEskandinavo kuriamuose namuose gryno skandinaviško stiliaus nebus - vis tiek visada įnešime dalelę savęs. Be to, namų dvasia - ne tik baldai ir sienos, bet ir žmonės. O čionykščių gyvenimo būdas man labai artimas.
Nežinau, kaip kitur, bet Švedijoje namai nebūtų namais, jei nekabėtų pasveikinimas, tad pasidarėme ir mes. Dabar kaimynai prašo padaryti

o kadangi čia užsukau, tai paklausiu ir patarimo. Ne apie interjerą, bet... Dvi pelargonijas apgyvendinau va taip. Dabar vyksta ginčai, kaip dažyti metalines kėdės konstrukcijas: ar žaliai, ar rausvai, kaip gėlių žiedai. Radom, dėl ko diskutuoti

aš mieliau dažyčiau tas plastmasines juostas, bet nelabai kas ant jų laikysis.