Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 05 25, 09:18)
bent jau pradinis planas - bus dvi lengvos lentynos, pritaisytos prie sienos. minimaliai, nes tas kampas bus išskirtinis.
kitame kampe bus nedidelė, medinė komoda, tad to margumo nebus. planuojam juodai baltą nuotrauką pakabinti.

o krėslas, mano nuostabai, tikrai patogus. aš vis praeidavau pro jį, nė nesistengdama skirti jam dėmesio. kadangi dar reikėjo jį patvarkyti, tai nė nesisėsdavau. o kai dabar atnešė, tai liuksiškai gali susipakuoti ant, o kai dar pasisupti... pamilau smile.gif tik nežinau, ar šitoje vietoje paliksim.

durys man buvo taip pat "labai nelabai", vis neprieidavo rankos iškelt ir nugramdyti iki galo. bet kuo toliau, tuo man tokios fainos  doh.gif 
dabar tai tikrai iškrenta iš konteksto, nes visur balta. užtat ir mąstau, jei dešinėje bus tos ale plytos,  nugesins šviesumą to kampo ir susiderės. neaiškus jų likimas dar, gal visgi gramdysim ir baltinsim.

dar važiuosiu aš tuos tapetus nagrinėtis  biggrin.gif

Man tai atrodo, jei bus tikros knugų lentynos, su tikrom knygom - kam tada tie tapetai? Tą kampelį galima išklijuoti kažkokiais tapetais - ar su raštais, ar lengvai dryžuotais, spalvą priderinant prie durų, jei paliksit jas tokias kokios yra.

Ir tiesa, skaitymo fotelį aš įsivaizduočiau kiek kitokį - jaukų, minkštą ir stacionarų. Šis kažkaip čia nelimpa, nors gal taip yra tiktai kol viskas tuščia ir nėra vienovės. Irkažkokį gražų toršerą šalia fotelio. Mmmmmm, taip ir norisi skaityti, tiesiog matau tą kampelį smile.gif

Sėkmės apsisprendžiant smile.gif
Atsakyti
kai galvojau apie tą kampelį, tai taip ir mįslinau: kažkokius kitokius tapetus, žvalgiausi, kas užklius už akies. o kai pamačiau tas "knygas", įsimylėjau wub.gif gal meilė truks tik tris dienas? biggrin.gif

bet kuriuo atveju, dar ne kartą važiuosiu apžiūrėt tapetų ir išsirinkt. ačiū už mintis 4u.gif gal nusodins mane ant žemės biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pritarčiau dėl tapetų, nes visokios imitacijos - ar plytų, ar knygų, ar miško su medžiais - man iš principo nepatinka blush2.gif Durų šiandien nebematau, bet kiek atsimenu iš vakar, tai irgi dažyčiau jas. Jei labai norisi kažko apšepusio, geriau tos planuojamos komodytės vietoj panašiai aptrintą tumbačką pasistatykit, tada nė tapetų derint nereiks, prie paprasčiausios baltos sienos gerai atrodys ax.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu pasigirti virtuve wub.gif clap.gif: Viską MB padarė savo rankom wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Daugiau foto mano blog'e smile.gif

http://eglesnamuciai...05/virtuve.html
Atsakyti
Šelma - auksarankį vyrą turite smile.gif Graži ir jauki virtuvė, tas medis toks šiltas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 05 24, 22:40)
user posted image

Nu kas taip rodo grožius ir kt.kampus? umn.gif Taigi smalsu po tokių aprašytų vizijų dar ir pamatyti tą kampą ar fotelį ar dar kažką.. unsure.gif biggrin.gif
Nu, palikit nuotraukas kurį laiką matomas...

Šelma, labai jaukiai atrodo jūsų virtuvė. O iš ko padaryti spintelių fasadai? ax.gif Medžio masyvas ar kas?
Nu ir vyriškis nusipelnė skanių vakarienių iš jūsų.. ir didelių pagirų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 25, 15:23)

Vai, kokį gerą blog'ą radau wub.gif

Virtuvė, laiptai ir auksarankis vyras fantastiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumė @ 2012 05 24, 23:41)
Visiškai baltų sienų nenoriu, norio kokio atspalvėlio šiek tiek, bet nesumąstau, kur brėžt tą ribą, tuo labiau, kai visokių nesąmoniukų dar yra prie lubų? Kampai pusapvaliai. Miegamą norėčiau klijuoti tapetais ir ribą planuoju šiek tiek žemiau langų linijos
O gal ir tapetais klijuot ties langu, nedaryt žemiau? Ką manot?

nesamoniu sako bigsmile.gif mana labai grazu tos jusu 'nesamones' prie lubu, ir dar + uzapvalinti kampai. as tai netapaetuociau jokiu budu, o tiesiog dazyciau, palikdama kazkiek nuo virsaus baltai. paziurekit ankstesnes temas, daug nuotrauku yra su tokiom aukstom lubom ir variantais kaip isspresta smile.gif

eziuko ruke nuotrauku nemaciau, bet tapetu ale knygu ar plytu niekada nedaryciau, o tuo labiau cia visai neskandinaviska. jei jau bus knygu lentynos, tai ju visiskai uzteks, nereiks nieko kito.

selmos virtuve grazi, matosi, kad daug darbo, bet..neskandinaviska. tiesa, traukite greitai ta nerta servetele po vaza, nesiziuri ji visai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas nuo ryto 4u.gif po didžiausių troškulių šiąnakt buvo lietaus, tai koks smagus rytas... miškelyje paukščiai visai kitom natom traukia, ir bitės su nauja jėga akacijas prie miegamojo lango apspito wub.gif
ir maudymosi sezoną vakar atidarėm bigsmile.gif

sakot, servetėlė po vazele ne skandinaviška? bet kad aš čia daug kur tokį vaizdelį matau g.gif gal ne tam regione gyvenu smile.gif
vakarojom vakar pas pažįstamus, tad ten baltos (šviesios) sienos tik viename kambaryje. Kitur - mums įprasti margi, gėlėti tapetai. Kai pradėjom kalbėti apie skandinavišką stilių, tai nusišypsojo: taip, nes taip pigiau ir taip nereikia sukti galvos ir vargti ieškant sprendimų. pasirodo, galioja ir tokie paaiškinimai smile.gif

Šelmos virtuvė super thumbup.gif ir vyras thumbup.gif toks, kaip ir mano, vadinas biggrin.gif gera turėti gerus vyrus, tik turbūt kiekvienai tas "geras" vis kitaip suprantamas smile.gif

o kodėl nuotraukos dingo, tai net nežinau g.gif

jeigu statyčiau namą nuo nulio, arba ardyčiau sienas ir formuočiau kitaip kambarius, tada tikrai taip - 100 proc. sutinku, kad plytinė siena ir būtų tikrai plytinė siena. ir energija, šiluma/vėsa sklinda, ir malonumas paliesti, ir kvapas - visa gėris. kai pradėsim naujoj vietoj namuką statyti, tikrai tokio gėrio bus.
bet šiuo atveju šitoje vietoje nelabai yra galimybių tai padaryti. užtat kai pamatėme parduotuvėje tuos tapetus, vyras ir sako: gal imam? užtat ir dėliosim dar.

Gražaus savaitgalio visoms! Maunam į sendaikčių turgų, gal ką nors įdomaus pamatysime smile.gif
Atsakyti
kokia ideja ranksluosciams vonioj bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius mano virtuvikei wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Prietarai @ 2012 05 25, 17:13)
bet..neskandinaviska.

tiesa, traukite greitai ta nerta servetele po vaza, nesiziuri ji visai  4u.gif

Kodėl? Moderno, manau per daug g.gif

Ištraukiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 27 gegužės 2012 - 18:06
QUOTE(Šelma @ 2012 05 27, 19:05)

virtuve thumbup.gif ir vyras thumbup.gif

musu virtuves remontas jau baiginejasi, tiksliau turim pabaigti, nes ateinancia savaite jau virtuvinis atkeliauja wub.gif

tiesa, nenusprendziam kokias rankeneles rinktis, g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 gegužės 2012 - 18:21