QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 05 25, 09:18)
bent jau pradinis planas - bus dvi lengvos lentynos, pritaisytos prie sienos. minimaliai, nes tas kampas bus išskirtinis.
kitame kampe bus nedidelė, medinė komoda, tad to margumo nebus. planuojam juodai baltą nuotrauką pakabinti.
o krėslas, mano nuostabai, tikrai patogus. aš vis praeidavau pro jį, nė nesistengdama skirti jam dėmesio. kadangi dar reikėjo jį patvarkyti, tai nė nesisėsdavau. o kai dabar atnešė, tai liuksiškai gali susipakuoti ant, o kai dar pasisupti... pamilau
tik nežinau, ar šitoje vietoje paliksim.
durys man buvo taip pat "labai nelabai", vis neprieidavo rankos iškelt ir nugramdyti iki galo. bet kuo toliau, tuo man tokios fainos
dabar tai tikrai iškrenta iš konteksto, nes visur balta. užtat ir mąstau, jei dešinėje bus tos ale plytos, nugesins šviesumą to kampo ir susiderės. neaiškus jų likimas dar, gal visgi gramdysim ir baltinsim.
dar važiuosiu aš tuos tapetus nagrinėtis
kitame kampe bus nedidelė, medinė komoda, tad to margumo nebus. planuojam juodai baltą nuotrauką pakabinti.
o krėslas, mano nuostabai, tikrai patogus. aš vis praeidavau pro jį, nė nesistengdama skirti jam dėmesio. kadangi dar reikėjo jį patvarkyti, tai nė nesisėsdavau. o kai dabar atnešė, tai liuksiškai gali susipakuoti ant, o kai dar pasisupti... pamilau

durys man buvo taip pat "labai nelabai", vis neprieidavo rankos iškelt ir nugramdyti iki galo. bet kuo toliau, tuo man tokios fainos

dabar tai tikrai iškrenta iš konteksto, nes visur balta. užtat ir mąstau, jei dešinėje bus tos ale plytos, nugesins šviesumą to kampo ir susiderės. neaiškus jų likimas dar, gal visgi gramdysim ir baltinsim.
dar važiuosiu aš tuos tapetus nagrinėtis

Man tai atrodo, jei bus tikros knugų lentynos, su tikrom knygom - kam tada tie tapetai? Tą kampelį galima išklijuoti kažkokiais tapetais - ar su raštais, ar lengvai dryžuotais, spalvą priderinant prie durų, jei paliksit jas tokias kokios yra.
Ir tiesa, skaitymo fotelį aš įsivaizduočiau kiek kitokį - jaukų, minkštą ir stacionarų. Šis kažkaip čia nelimpa, nors gal taip yra tiktai kol viskas tuščia ir nėra vienovės. Irkažkokį gražų toršerą šalia fotelio. Mmmmmm, taip ir norisi skaityti, tiesiog matau tą kampelį

Sėkmės apsisprendžiant