Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

skirtingos kėdės - liuks idėja! aš tai vieną būtinai kitokios spalvos išdažyčiau, gal ne visą kėdę, bet kokį ryškų akcentą smile.gif

mes tokių neturim, iš sendaiktininko pirmom aną savaitę šešias medinukes, bet jos per šviesios prie mūsų stalo, tad taip pat teks imt žemėn laką ir dažysim su beiciniais dažais vandens pagrindu. tada susivienodins, taps "komplektu" biggrin.gif
ir taip pat šį darbelį stumiu vis į šalį... susirandu visokių kitokių, kad tik lako nereikėtų gramdyti smile.gif
ir dabar keliauju geriau dažyti koridoriuko. "šiltai balta" spalva biggrin.gif kaip žinia, čia viskas BALTA, tačiau ta balta nėra tikroji balta. jos labai daug atspalvių, čia kaip čiukčiui sniegas smile.gif kas šilčiau nori, kas šalčiau. ir labai daug pilkos, pilkšvos - visi apvadai, grindys, durys ir pan. o prie jos, žinoma, gražiai atrodo ir labai švedų mylima mėlyna spalva smile.gif visos tos standartinės spalvos (pridėjus ir raudonąją, kokia dauguma namukų provincijoje) čia visai geromis kainomis, bet kitos...
kadangi mes prie "šiltai baltos" koridoriuko spalvos dėsim oranžinius akcentus, tai neklauskite, kiek sumokėjome už litrą doh.gif nes dar skauda sakyti biggrin.gif
Atsakyti
Lapuota siena pretenzingas dalykas, aš nerizikuočiau ir rengčiau kėdes vienspalve medžiaga, kuri derėtų prie sienos spalvų. Mažiau yra daugiau smile.gif

Kalbant apie kėdes, tai turėjus šiek tiek nekokios patirties su jom galiu patart: neskubėkit prisipirkt visokių vintažinių grožių, nepabandę ant jų pasėdėt ilgėliau ax.gif

Pvz., panašiai atrodė mano nevykęs pirkinys:

user posted image

Kai sykį tėtė pareiškė, jog jaunystėj tokias turėjo ir išmetė, nes "kančia būdavo ant jų sėdėt", netikėjau lotuliukas.gif Kol nenusipirkau pati... Ir padariau tą patį hihihi.gif

O va tokias drąsiai rekomenduoju. Žiauriai patogios, tvirtos rolleyes.gif

user posted image

Ežiuk, o ne geriau būtų buvę imti paprastus baltus dažus ir pigmentą dėti unsure.gif Daug pigiau, o rezultatą kokį nori, tokį pasidarai.
Atsakyti
QUOTE(Myliu Retro @ 2012 05 23, 02:30)
Lap

Pvz., panašiai atrodė mano nevykęs pirkinys:

user posted image

Kai sykį tėtė pareiškė, jog jaunystėj tokias turėjo ir išmetė, nes "kančia būdavo ant jų sėdėt", netikėjau lotuliukas.gif Kol nenusipirkau pati... Ir padariau tą patį hihihi.gif

Panašiom kojelėm ir mes turėjom valgomąjame - bet...ant tokios nei pasilipsi, nei atsisėsi...

Anos dvi tikrai labai dailios smile.gif Jas "matau" baltas smile.gif

O aš turėjau galvoj tokio tipo - http://infocity.lt/s...nauja-sena-kede

Atsakyti
O, Myliu Retro, kaip gerai, kad parašei, nes jau buvau susigundžiusi kokią vieną Thonet kėdę įsigyti. Bet jei nepatogios, tai neverta, nes pas mus nėra tiek vietos namie, kad kiekvieną kampą kėdėm apstatyti. O norėčiau! biggrin.gif

Beje, pritariu dėl Ežiuko rūke kėdžių. Geriau šiek tiek nuosaikiau, nes raštuotą prie raštuoto pakankamai sunku priderinti.

Man dabar dilema. Turime seną medinį stalą, tokį žinot kaip būna, nutrintu paviršiumi nuo senumo, bet labai mielą ir natūralų. Prie jo norėčiau kokias baltas modernias švarių linijų kėdes priderinti, bet kiek peržiūrėjau, nelabai įsivaizduoju kas tiktų.
Todėl sugalvojau pasmalsauti, ar turit savo kėdes-favorites?
Na su šiom viskas aišku, daugeliui jos patinka.
user posted image
O dar?

Man tai šitos superinės, bet kaina, geriau nereikia.... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro: 23 gegužės 2012 - 09:00
Čia mano Nr. 1 (visom prasmėm smile.gif, o kėdės modelis tai tikrai pirmauja sąraše... smile.gif

user posted image
--------
Savaitgalį vos neįsigijom dviejų tokių ... bet kol kas nutariau neskubėti... o šiaip ir patogios sėdėti ir tvirtos...

user posted image
--------
Internete radau panašių į sovietinių laikų kėdžių atnaujinimą, skandinavišku žvilgsniu - man labai patiko, nes dabar toks etapas, kad "sergu spalvomis" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 23 gegužės 2012 - 12:50
kol važiuojam į miestuką, prisijungiau paskaitinėti smile.gif
Pigmentą bandėm, ne taip mažai kainavo, bet norimo sodrumo neišgavome tinkamai - tada jau dažai išdžiūvę pradeda tepti.

manęs tos pintinės kėdės nevilioja, ir nelabai esu kur mačiusi čia, kad būtų namuose. nebent užslėptos kokiuose svečiams nepasiekiamuose kambariuose smile.gif

mūsosios tokios - paprastos, tvirtos, nelabai senos. dar padėkliukų gavom dovanų - mano atsikraustymo proga sendaiktininkas padovanojo bigsmile.gif lininiai, reikės kada laiko radus pasiuvinėti smile.gif gerietis toks, pirkom 18 a. žvakides, tai taip pat gerokai kainą leistelėjo smile.gif svarbiausia - bendrauti.
user posted image

kažkas prašė truputį interjero foto, tai keliu vieno kambariuko sienelę, kurios spalvas labai daug kur matau - balta, pilka. standartas. kitur daugiau pilkos būna, visas kambarys. čia variantas paprastas.

user posted image

Papildyta:
Jurgita, tos, kurių nepirkot, tikrai labai mielos wub.gif o jei dar ir ne vienos spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 23 gegužės 2012 - 13:07
Man šitos labai labai:

user posted image

user posted image

Ypač mažoj erdvėj turėtų tikti, nes daug vietos "nesuvalgo". Nors, tiesa, atsisėst ant jų nebandžiau ir išvis gyvai nemačiau LT biggrin.gif

O tos plastikinės baltos tikrai mielos. Kažkuriam knygyne stovi, tai ir pasėdėt teko. Nenusivyliau, smagios, taip įkrenti thumbup.gif

user posted image

Čia dar krūva kėdžių, gal kas užkabins

http://digma.lt/inte...-3-chair-mix-3/

http://digma.lt/inte...-2-chair-mix-2/

http://digma.lt/inte...ksas-chair-mix/

O Thonet pirkti tikrai nepatariu... Nebent kur kampe vazonui su gėle pastatyti, bet ne kasdien sėdėt.

Su tais pigmentais biški pasiterlioti reikia, neturint įgūdžių gal sunkiau. Aš pati dar tik bandysiu, gal irgi blynas gausis blush2.gif bet pažįstami kas išsidažė, visi patenkinti, ir sienos dailios, šiltos baltos spalvos.
Atsakyti
Jei kažkas kartosis, tai atsiprašau, tiesiog nelabai turiu laisvo laiko viską peržvelgt...

Šis tas sodui, kiemui...

user posted image

--------------------------

Jūsų augintiniui...

user posted image

-------------------------

Virtuvei...

user posted image

user posted image

-----------------------

Gal garažui.....

user posted image

-----------------------

Vaikiškai tvarkai....

user posted image
Papildyta:

Papildyta:
Jurgita, tos, kurių nepirkot, tikrai labai mielos wub.gif o jei dar ir ne vienos spalvos smile.gif
[/quote]

Šitas užmatėm atvažiavę pas tėvus pasisvečiuot, turguj... Jos buvo natūralios, norint spalvotų, skirtingų tektų dažyt...
Papildyta:
Pamiršau, spavos ne mano, bet idėja šauni -

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 05 23, 14:16)
Vaikiškai tvarkai....
user posted image

Vau kaip patiko thumbup.gif Ir kaip originalu wub.gif
Atsakyti
....ir svarbiausia, kad tvarkinga smile.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu Retro: 24 gegužės 2012 - 11:30
O kaip spręsti padėjimą rūbų, kad būtų tvarka ir patogu? Ir gal net gražu? g.gif Turiu omeny tuos rūbus, kur grįžę po darbų persirengiame, ryte vėl numetam (treninginės kelnės ir t.t.)? Mane nervuoja vyro numesti rūbai. Šiuo metu vonioje juos kabina, bet žadu iškeldinti. tik nežiau kur.. Į spintą neišeina pasidėti, nes jau užsidėti buvo, bet numesti irgi negerai schmoll.gif
Gal kokų idėjų? g.gif
Atsakyti