QUOTE(Gricė @ 2012 05 31, 08:58)
Labas,
namukas, rodytas čia, labai jaukiai atrodo

Rodos, taip smagu jį įrenginėti turėtų būti, kažkokia šiluma iš jo sklinda. Tikrai būtų įdomu pamatyti jį po kurio laiko
Apie rankenėles mamos kitoj temoj daug kalbėjo, tai vis minėjo www.gritija.lt Ten yra retro stiliaus rankenėlių.
(Labai ir man patinka skandinaviškas, o ypač vintage, stilius. Prisižiūrėjus internetiniame psl. vaizdų, "pasikabinau" ant stiklinių indų su gaubtais (irgi stikliniais). Paišlaidavau truputį

, paskui dar Maximoje radau saldaininę (ir dabar dar yra jų pirkti) ir jau turiu visą gražų rinkinį

)
Gal jo jaukumas tame, kad viską darom savo jėgomis, su meile ir labai stengiamės

Aš esu idėjų iškėlėja, o vyras įgyvendintojas. Mums lengva, kadangi namų vizijos sutampa, ir tik ne kuriais atvejais išsiskiria nuomonės, juk vyrai - praktikai...o ne teoretikai
Aš irgi pamišusi ant visokių daikčiukų namams, bet bute jų elementariai neturim kur sudėt, tad tenka "valdytis"

Čia vieni senesnių mano "lobių", kuriuos ketinu panaudoti, kai persikelsim į sodybą... Tik, patingėjau išlygint
Papildyta:
QUOTE(Buteryte @ 2012 05 31, 09:47)
labas rytas
Jurgita, namukas tikrai labai labai jaukiai atrodo
as siuo metu uzsakineju virtuve

ir jau gal neuzilgo sienos buto bus grazios

nu bet persispjaunu per peti, nes zinot kaip su tais meistrais buna
Ačiū.
Aš irgi labai norėčiau jau įrenginėti vidų, pastaruoju metu mano mintys sukasi apie tvorą, ją savo vaizduotėje jau dažau

, ypač prieš miegą... ramiau nuteikia...ir greičiau užmiegu.