Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Man labai patiko Tavo mintys... thumbup.gif parašei taip, kaip ir mes mąstom...O kad lietuviai ir ko gero ne tik jie velka viską iš ten ir dar čia kosminėm kainom pardavinėja - irgi tiesa...kiekvienas verčiasi taip kaip jam išeina... Švedai iš tiesų gyvena labai paprastai ir aš savaip stebiuosi, kiek į namus investuoja lietuviai...kai aplink visi dejuoja, kad nėra pinigų ir mažai uždirba...

O dėl lempučių..mes kai vedėm elektrą, tai po kiekvienu langu po rozetę įtaisėm, norim tų balzganų švieselių, pas mus juk taip niūru, o kai kažkas languose žybsi taip jaukiai atrodo - man Kalėdų metas su lemputėm languose - nuostabus...

Įkeliu mūsų trobelę

user posted image

Kas pastebės - verandos langai rudi, bet mes juos perdažysim - į baltus.. Tiesiog pirkom tokius, nes buvo per pus pigesni...nei naujai užsakyti...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 05 30, 11:43)

Įkeliu mūsų trobelę

user posted image

Kas pastebės - verandos langai rudi, bet mes juos perdažysim - į baltus.. Tiesiog pirkom tokius, nes buvo per pus pigesni...nei naujai užsakyti...

wub.gif vaje wub.gif
Atsakyti
nuostabi trobele ,nuostabi tokia harmonija ir ramuma ... thumbup.gif
Atsakyti
Jurgita - mano stilius wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės už pasidžiaugimą kart su mumis smile.gif

Ramumos ir harmonijos - ten mažai, kadangi priešais gatvė...todėl visą poilsio zoną kelsim už namo, ten turim labai daug vietos, bus galima skulptūrų parką daryt biggrin.gif...

O čia, nuo gatvės pusės darysim kiemą, planuose ir garažas prie šono...bet kol kas norim tik įsirengti keletą kambarėlių, kad galėtume gyventi, o toliau viskas su laiku...

Šiaip nežinau, kaip įvertinsit tą mintį, bet sukūriau http://private.fotki...navian-vintage/ , galėtume savo namukus ir šitą apie save ten sukelti... į privačius albumukus, ką manot...? Gal labiau matytųsi namukų statybų "judėjimas", kokiais etapais kuriamas interjeras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 31 gegužės 2012 - 07:42
Labas,
namukas, rodytas čia, labai jaukiai atrodo wub.gif Rodos, taip smagu jį įrenginėti turėtų būti, kažkokia šiluma iš jo sklinda. Tikrai būtų įdomu pamatyti jį po kurio laiko ax.gif
Apie rankenėles mamos kitoj temoj daug kalbėjo, tai vis minėjo www.gritija.lt Ten yra retro stiliaus rankenėlių.
(Labai ir man patinka skandinaviškas, o ypač vintage, stilius. Prisižiūrėjus internetiniame psl. vaizdų, "pasikabinau" ant stiklinių indų su gaubtais (irgi stikliniais). Paišlaidavau truputį doh.gif , paskui dar Maximoje radau saldaininę (ir dabar dar yra jų pirkti) ir jau turiu visą gražų rinkinį bigsmile.gif)
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Jurgita, namukas tikrai labai labai jaukiai atrodo smile.gif

as siuo metu uzsakineju virtuve thumbup.gif ir jau gal neuzilgo sienos buto bus grazios smile.gif nu bet persispjaunu per peti, nes zinot kaip su tais meistrais buna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Gricė @ 2012 05 31, 08:58)
Labas,
namukas, rodytas čia, labai jaukiai atrodo  wub.gif Rodos, taip smagu jį įrenginėti turėtų būti, kažkokia šiluma iš jo sklinda. Tikrai būtų įdomu pamatyti jį po kurio laiko  ax.gif
Apie rankenėles mamos kitoj temoj daug kalbėjo, tai vis minėjo www.gritija.lt Ten yra retro stiliaus rankenėlių.
(Labai ir man patinka skandinaviškas, o ypač vintage, stilius. Prisižiūrėjus internetiniame psl. vaizdų, "pasikabinau" ant stiklinių indų su gaubtais (irgi stikliniais). Paišlaidavau truputį  doh.gif , paskui dar Maximoje radau saldaininę (ir dabar dar yra jų pirkti) ir jau turiu visą gražų rinkinį  bigsmile.gif)

Gal jo jaukumas tame, kad viską darom savo jėgomis, su meile ir labai stengiamės smile.gif Aš esu idėjų iškėlėja, o vyras įgyvendintojas. Mums lengva, kadangi namų vizijos sutampa, ir tik ne kuriais atvejais išsiskiria nuomonės, juk vyrai - praktikai...o ne teoretikai smile.gif

Aš irgi pamišusi ant visokių daikčiukų namams, bet bute jų elementariai neturim kur sudėt, tad tenka "valdytis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia vieni senesnių mano "lobių", kuriuos ketinu panaudoti, kai persikelsim į sodybą... Tik, patingėjau išlygint smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Buteryte @ 2012 05 31, 09:47)
labas rytas smile.gif

Jurgita, namukas tikrai labai labai jaukiai atrodo smile.gif

as siuo metu uzsakineju virtuve thumbup.gif  ir jau gal neuzilgo sienos buto bus grazios smile.gif  nu bet persispjaunu per peti, nes zinot kaip su tais meistrais buna doh.gif  biggrin.gif

Ačiū.

Aš irgi labai norėčiau jau įrenginėti vidų, pastaruoju metu mano mintys sukasi apie tvorą, ją savo vaizduotėje jau dažau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ypač prieš miegą... ramiau nuteikia...ir greičiau užmiegu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 31 gegužės 2012 - 09:44
Merginos, man reikia protingų patarimų ax.gif
turiu mintį perdažyti šitą prieškambarį pusiau matiniais baltais dažais ir pakeisti rankenėles į metalines matines? Ar verta vargti? O gal tegu lieka toks, koks yra? Gal dar ką galima sugalvoti dėl jo atnaujinimo?
user posted image
Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Aš jį tikrai baltai perdažyčiau, o rankenėlių - nekeisčiau į jokias kitas ... Gal tuos apvadukus dar kokia spalva nutepčiau, o gal ir ne - tiesiog visą palikčiau baltą... Gal tą sieninę plokštę, kur kabinami rūbai ištapetuočiau atitinkamais tapetais, kurie tiktų prie interjero, kad nebūt..nuobodu...

Savaitgalį pas tėvus perdažiau dvi spinteles, mergyčių lovytes baltais lateksiniais dažais, atrodo, super..nors mes ten dažniausiai tik svečiuojamės - nuolat nebūnam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 31 gegužės 2012 - 14:03
Aš dažyčiau baltai, o rankenėles palikčiau, kokios yra. Arba dėčiau tokius burbuliukus stiklinius

user posted image

O ant tos plokštės, vietoj tų nedailių pakabų, galima pabandyti kažką nupiešti pagal šabloną ir ant piešinio pritaisyti pakabas. Pvz., tokį medelį:

user posted image

user posted image

Čia pirma mintis šovusi, vėliau gal kitaip sugalvočiau.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 05 29, 14:08)
Beržo masyvo rėmelis, o filingas beržo faniera  smile.gif Balinta. O vidus pušinis.

Labai gražu. Ačiū aciuks.gif
Vat ir mano vyriškis kažkokį panašų spintų, komodų fasadų stilų/techniką kaip jūsų numatė kartu su savo draugu-meistreliu.. Užtat ir klausiau užmačius kažką matyto.. laukiu, kada tas meistrelis užsuks su manim pažindintis ir matuotis.. cool.gif Jau kaip ilgai laukiu.. doh.gif cool.gif

Beje, kas sakė, kad "ne skandinaviška"? g.gif Mano akiai, net labai skandinaviška - labai panašu į tuos meistrelio švediškų baldų katalogų pavyzdžius.. čia, matyt, ne iš to skandinaviško pakraščio kam "ne skandinaviška".. biggrin.gif
Atsakyti