QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 05 31, 09:33)
Gal jo jaukumas tame, kad viską darom savo jėgomis, su meile ir labai stengiamės

Aš esu idėjų iškėlėja, o vyras įgyvendintojas. Mums lengva, kadangi namų vizijos sutampa, ir tik ne kuriais atvejais išsiskiria nuomonės, juk vyrai - praktikai...o ne teoretikai
labai džiugu skaityti. tai ir yra varomoji jėga gyvenime - kai sutampa vizijos. kad jos nevienodos - tai ir gerai, nebūt įdomu kitaip

man patinka pats tas galvojimo, kūrybos procesas: vienas iškelia mintį, kitas papildo, tada dar kyla mintis, tada vėl ir vėl, ir vėl... galutinis vaizdas visgi gaunasi abiejų, mat abiems su galva negerai

kaip aš juokiuos, kaip gerai, kad yra tokių trenktų, kurie mano trenktas idėjas palaiko ir papildo
Jurgita, o jaukus namukas bus, tikrai! o kad savo jėgom viskas daroma, tai duoda ne tik to jaukumo, bet ir savitumo - nugi nerasit niekur tokio kito
mes gyvename prie pat kelio, visai visai. tai iš to priekinio kiemuko ištempėm grilines, skėtis tik paliko, iškelti iš žemės reikia. neįsivaizduoju, kaip anksčiau žmonės galėjo prie pat kelio sėdėti, kepti kepsnius ar užkandžiauti. bet susisukti terasėlėj ant kėdės ir skaityti knygą ar gurkšnoti kavą - smagumas. praeidamas dar kas užkalbins, pravažiuodamas pristos ar bent ranką kilstels. vyras juokiasi, kad dabar gyvename kaip po padidinamuoju stiklu - visiems rūpi, kas čia tokia atsikraustė
tad poilsio zoną taip pat keliam į vidinį kiemą. erdvės ten daug. iš šabakštyno po truputį jau kontūrai matosi, toks gerums
va, toks tas mūsų namukas. senas, vieta istorinė, iš vienos pusės laukai, iš kitos beržynėlis, iš trečios uolos, iš ketvirtos kalnelis. čia tas priekinis kiemukas, prie kelio.
čia labai populiarūs tie visokie lankai, arkelės. kadangi jis čia buvo, tai palikau. bent šiems metams, pažiūrėti, kaip viskas atrodys. čia seniau daryta foto, dabar jau ir vijokliai iki pat viršaus apsisukę, ir vilkdalgiai žydi. kiemai, kaip matote, išpilti akmenukais. kitaip negalima

jokių plytelių
Grice, kad bus vargo vakarienė su darbu - tai faktas, bet rezultatas atpirks viską. bus labai gražu
o kas dar yra koridoriuje? viskas balta? ar bus kokios detalės kitokios spalvos? kažkoks akcentas?
Papildyta:
QUOTE(CESARIA @ 2012 06 01, 08:09)
O, kaip nuraminot del baltu grindu. As svajoju sodyboje grindis daryti visur baltas, ir taip biski neramu buvo...
pas mano babytę visą gyvenimą baltos grindys buvo. ir ne skandinavijoj

tad tikrai jokių problemų