QUOTE(Buteryte @ 2012 04 14, 19:15)
galvoju gal kokioj vietinej lentpjuvej reik pasiklaust, gal supjautu visai pigiai
ka tik is buto grizau taijau uzsisvajojus MB desciau kaip cia kur kas bus

biski kreivai i balta spalva jis ziuri, bet jau palauztas
nu gal tikrai vienodos grindjuostes bus graziau visur
aš gal jau čia po laiko, bet Kaune yra Saloža, metras 6cm berods grindjuosčių pušinių, nedažytų - 4lt, paskui juozapavičiaus 7 yra lentpjuve, ten lakuoti plintusiukai irgi apie 6 gal daugiau cm irgi keturi lt/metras. Saložoj jie labai darbais užsiverte šiuo metu, sakė vėliau skambintis, o ta juozapavižiaus turi tik lakuotas, man reik nedengtos pušies. taip, kad paieškas tęsiu. dar yra tokia Nilma, bet jiem nesiskambinau dar, nežinau ar turės ką pasiūlyti.
Beja dėl spalvos, durų dar neturiu ir nžn kada turėsiu, tai dėsiu tą pačią spalvą kaip grindų. Pas mane grindys natūrali pušis, bet pavyko nusipirkti siaubingai nekokybiškas lentas (už net labai kokybiškų kainą...) tai teko suktis iš padėties, dėjom beicą, kuris mūsų netibulas grindis padarė sendintas, su visokiom dėmelėm ir patamsėjimais. žiauriai mielas vaizdelis gavosi, nors grindys ir girgžda kaip k*rvos...
smagesne tema: vyras daro terasą, tai pradedu dairytis baldelių. Jis dar nežino, bet aš norėsiu, kad ir baldus jis pats gamintų

man žiauriai miela viskas, kas pačių rankomis daroma... prisižiūrėjau visokių suolelių, ir kuriu viziją kaip čia jis juos darys, tėtė siųs paklotukus

kaži kaip medieną dažais pasendinti reikės, gal vėl tuo pat beicu kaip ir grindis...