QUOTE(Gorada @ 2012 05 14, 20:35)
tai daba tas žmogus galės pas jumi ne kičiškus langus valyt

turėjau garbės valyti langus kur kiekvienas padalintas išoriniais skirtukais į 12 dalių. Nu ty jomajo kas per dienos ilginimas... dabar didžiulius savo langus perbraukiu spec. "šluota" ir pamirštu, o čia kampų kampučių.... jeigu man vadybininkas būtų juos įkalbėjęs aš jam paskui važiuočiau nosin duoti
dėl medinio lango ir plastikinių langu irgi labai jau drąsus pareiškimas. Mano namas rankų darbo rąstų, ir rinkausi medienos imitacijos langus, nes jų nereikia dažyti, nes jie nesikraipo ir t.t. iš toliau žiūrint nelabai ir matosi kas ten pas tam name sudėta, iš arti priėjus aišku kad suprasi, kad plastikas, bet kad sakyti "vaizdas ne koks"... na per drąsiai taip teigiate, kai savo namo su langais iš viso dar nematėte
Na, man rankos nenukris langus pasivalyt... Dėl to jokios problemos nematau.
Kas dėl medinio namo ir langų "santykių" - tai medinis namas "gyvas organizmas" ir jis juda, nepaisant visko sudėti ten mediniai ar plastikiniai langai.
Savo namą jau mačiau (beje, vakar) - ir savo nuomonės nebruku - tiesiog ją išsakau, o jei ji Jums ne priimtina - tai nebūtina ironizuoti...
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2012 05 15, 08:34)
o namo dazyti nereikes?
man kazkaip prie medinio namo kaip ir stiliaus bei garbes (ne sau, o namui

) reikalas sudeti ir medinius langus.
Gorada, medzio spalvos imitacijos plastikiniai langu remai tikrai labai mazai (bent jau is tolo) skiriasi nuo mediniu, ko nepasakysi apie baltus.
Su šiuo pasakymu beveik 100 proc. sutinku. Medinį namą - prižiūrėti reikia ir reikės jei nori, kad jis padoriai atrodytų. Beje, ...kažkaip keistai žmonės mąsto, jog pasistatę mūrinį namą jau padarė viską ir jau jam priežiūros nereikės....