Man Kaunas patinka, ten gyvena mano uošviai... ir gyvena labai geroje vietoje prie prezidentūros, tai mums Vilniaus gatvė arti, Laivės alėja, Rotušė... Būna su MB kai Kaune bunam net 23 val išvarom dar iki Rotušės Vilniaus gatve prasivaikščioti...
O Šiauliuose yra mano trenerė...
O Šiauliuose yra mano trenerė...
Sveikos man 24 ir siaip paskutinius kelis metus LT Kaune gyvenau
o siuo metu jau uz LT ribu...
Sveikutes
ir man Kaunas labai patinka..ten jaunysteje mokslus baigiau,ir sese ten gyvena
Siandiena ryte vis tie patys +300..kaiup priskreto bjaurybes,tai niekaip nenukrapstau..nu nieko,kaip nors as su jais griezciau imsiuosi
Siandiena ryte vis tie patys +300..kaiup priskreto bjaurybes,tai niekaip nenukrapstau..nu nieko,kaip nors as su jais griezciau imsiuosi
O aš jaučiu, kad man jo jo efektas...
Numetu per tarkim savaitę 1 kg, bet kitoj savaitėj grįžta...
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 12:02)
O aš jaučiu, kad man jo jo efektas...
Tau Jool reiktu ant bajerio paskaiciuot kiek tu kaloriju suvartoji?gal vis tik per daug,kad ryskiai svoris kristu?
QUOTE(vivilma @ 2013 01 30, 14:09)
Tau Jool reiktu ant bajerio paskaiciuot kiek tu kaloriju suvartoji?gal vis tik per daug,kad ryskiai svoris kristu?
Nu reiks pasiskaičiuoti šiandienos kalorijas...
Papildyta:
Sveikutes,
Man 36 bus vasara
. Siaip tai as is Alytaus, bet jau 5 metus gyvenu Airijoj.
Jolla, geros foto
As kol kas nelipu ant svarstykliu, gal palauksiu savaitgalio. Nors vat kvietima i gimtadieni turiu sestadieni, tai vel galvos skausmas kaip cia nepersivalgyt
Man 36 bus vasara
Jolla, geros foto
As kol kas nelipu ant svarstykliu, gal palauksiu savaitgalio. Nors vat kvietima i gimtadieni turiu sestadieni, tai vel galvos skausmas kaip cia nepersivalgyt
tai tu vilaguona ,jau pradek penktadieni nuo pietu taupyt kalorijas:))))o tada sekmadieni tik po pietu pradek valgyt-issilygins:))