Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

41 ax.gif Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Man Kaunas patinka, ten gyvena mano uošviai... ir gyvena labai geroje vietoje prie prezidentūros, tai mums Vilniaus gatvė arti, Laivės alėja, Rotušė... Būna su MB kai Kaune bunam net 23 val išvarom dar iki Rotušės Vilniaus gatve prasivaikščioti...
O Šiauliuose yra mano trenerė...

Atsakyti
Sveikos man 24 ir siaip paskutinius kelis metus LT Kaune gyvenau blush2.gif o siuo metu jau uz LT ribu...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ir man Kaunas labai patinka..ten jaunysteje mokslus baigiau,ir sese ten gyvena thumbup.gif
Siandiena ryte vis tie patys +300..kaiup priskreto bjaurybes,tai niekaip nenukrapstau..nu nieko,kaip nors as su jais griezciau imsiuosi bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
O aš jaučiu, kad man jo jo efektas...
Numetu per tarkim savaitę 1 kg, bet kitoj savaitėj grįžta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 12:02)
O aš jaučiu, kad man jo jo efektas...
Numetu per tarkim savaitę 1 kg, bet kitoj savaitėj grįžta...  g.gif

Tau Jool reiktu ant bajerio paskaiciuot kiek tu kaloriju suvartoji?gal vis tik per daug,kad ryskiai svoris kristu?
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 13:13)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai tu cia imetei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 01 30, 14:09)
Tau Jool reiktu ant bajerio paskaiciuot kiek tu kaloriju suvartoji?gal vis tik per daug,kad ryskiai svoris kristu?

Nu reiks pasiskaičiuoti šiandienos kalorijas...
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
Man 36 bus vasara ax.gif . Siaip tai as is Alytaus, bet jau 5 metus gyvenu Airijoj.
Jolla, geros foto smile.gif
As kol kas nelipu ant svarstykliu, gal palauksiu savaitgalio. Nors vat kvietima i gimtadieni turiu sestadieni, tai vel galvos skausmas kaip cia nepersivalgyt ax.gif
Atsakyti
tai tu vilaguona ,jau pradek penktadieni nuo pietu taupyt kalorijas:))))o tada sekmadieni tik po pietu pradek valgyt-issilygins:))
Atsakyti
Sveikutės,na ir grazios gi nuotraukytės lotuliukas.gif ,ta persona kairiau beveik į mane panasi biggrin.gif
Atsakyti