Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 40 kg.

QUOTE(vilaguona @ 2013 01 30, 15:07)
Sveikutes,
Man 36 bus vasara  ax.gif . Siaip tai as is Alytaus, bet jau 5 metus gyvenu Airijoj.
Jolla, geros foto  smile.gif
As kol kas nelipu ant svarstykliu, gal palauksiu savaitgalio. Nors vat kvietima i gimtadieni turiu sestadieni, tai vel galvos skausmas kaip cia nepersivalgyt  ax.gif

O kurioj vietoj Airijoj gyveni? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2013 01 30, 18:20)
O kurioj vietoj Airijoj gyveni?  blush2.gif

Netoli Galway ax.gif , o tu?
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2013 01 30, 19:23)
Netoli Galway  ax.gif , o tu?

As 50 km nuo Dublino, Naas miestelis ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
VARŠKĖS ŽELĖ
500 g liesos varškės
120 g cukraus
400 g liesos grietinės
30 g želatinos
Žemės riešutų, razinų ar džiovintų vaisių galima dėti pagal skonį ir poreikį smile.gif

Išsukame varškę su cukrumi. Inde pašildome grietinę maždaug iki 50 laipsnių ir sudedame išbrinkintą želatiną bei maišome kol ištirps. Ištirpus želatinai viską supilame į varškę ir išmaišome. Dedame norimus priedus ir dar kartą permaišome. Sukrečiame masę į formą ir dedame į šaldytuvą stingti smile.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Vienas pratimas - triguba nauda! Pratimas "alpinistas" stiprina pilvo, nugaros ir sėdmenų raumenis. O svarbiausia - puikiai degina riebalus! smile.gif

Atsiremkite ant ištiestų rankų ir kojų pirštų. Kūnas turi išlikti tiesioje linijoje. Nekeičiant kūno padėties, kelį pritraukite prie krūtinės. Tokioje padėtyje užsilaikyk keletą sekundžių. Taip "kopiam" 20 kartų. Vėliau didiname iki 30 kartų.
user posted image
Papildyta:
Kojytėms smile.gif
Taip, tai yra nelengva, bet po sunkaus darbo galime grožėtis idealiu rezultatu.

Taigi darome įtūpstus. Pratimo esmė - kojos turi būti 90 laipsniu kampu. Taip keisdami kojas darome 30 kartų arba viena koja 15 ir kita 15 kartų. Po serijos pažingsniuoti ir vėl kartoti... Kartoti minimum 3 kartus, o jei turite jėgų ir ištvermė tai daugiau...
Pradedam smile.gif

user posted image

Papildyta:
Norisi kažko skanaus, bet nekaloringo? smile.gif
Siūlau pasigaminti burokėlių traškučius.

- Plonais griežinėliais supjaustome nuluptą burokėlį
- Sudedame į kepimo skardą išlotą kepimo popieriumi
- Pabarstome druska
- Ir kepame apie 15 – 20 minučių. Po 15 minučių pradedam stebėti, kad nesudegtų
- Traukiam lauk, palaukiam kol šiek tiek praauš ir skanaujame smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kad mūsų talijos būtų dar gražesnės smile.gif
Tai užtruks tik 30 sekundžių!!! Šis pratimas padeda stiprinti pilvo bei nugaros raumenis.
Pratimas vadinasi "lenta", o jo esmė yra kuo ilgiau issilaikyti, bent jau 30 sekundžių mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
DIETA lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikutes, na ir grozybiu cia prideta doh.gif as siandiena gyvenu tik arbata blush2.gif
O ryt keliauju su bendardarbe i sporto kluba uzsirasyt tvarkysiuos figura toliau, uzpykus ant saves as juodai mega_shok.gif Saindien mano ''sokiu partneris'' ziurejo ziurejo ir sako ei mazut bet tu vel pakudai bigsmile.gif tai atsisukau ir sakau aciu blush2.gif nes pasirodo bendroje sumoje nuo sausio pradzios jau -6 kg bigsmile.gif noriu dar dar dar pamesti bigsmile.gif pagavau azarta bigsmile.gif
Atsakyti
Alina, na matai kaip šauniai tau svoris krenta... thumbup.gif
Man šiandien vaisių ir daržovių dieta... nuo rytojaus trys baltimų dienos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 31, 20:51)
Alina, na matai kaip šauniai tau svoris krenta...  thumbup.gif
Man šiandien vaisių ir daržovių dieta... nuo rytojaus trys baltimų dienos...  rolleyes.gif

Man gerai tas kad nesilaikau griezto rezimo, nes nusisaut turbut galeciau, nemoku dietu grieztu laikytis doh.gif
Kol kas sauniai ziuresim kaip bus toliau man su tuo kritimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 31, 21:51)
Alina, na matai kaip šauniai tau svoris krenta...  thumbup.gif
Man šiandien vaisių ir daržovių dieta... nuo rytojaus trys baltimų dienos...  rolleyes.gif

na,Joll,bandei kalorijas skaiciuot?
o man niekaip neiseina pasportuot,dar laiko neatradau tam blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(XAlinaX @ 2013 01 31, 20:10)
Sveikutes, na ir grozybiu cia prideta  doh.gif  as siandiena gyvenu tik arbata  blush2.gif
O ryt keliauju su bendardarbe i sporto kluba uzsirasyt tvarkysiuos figura toliau, uzpykus ant saves as juodai  mega_shok.gif Saindien mano ''sokiu partneris'' ziurejo ziurejo ir sako ei mazut bet tu vel pakudai  bigsmile.gif  tai atsisukau ir sakau aciu  blush2.gif  nes pasirodo bendroje sumoje nuo sausio pradzios jau -6 kg  bigsmile.gif  noriu dar dar dar pamesti  bigsmile.gif  pagavau azarta  bigsmile.gif

saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 01 vasario 2013 - 09:15