VARŠKĖS ŽELĖ 500 g liesos varškės
120 g cukraus
400 g liesos grietinės
30 g želatinos
Žemės riešutų, razinų ar džiovintų vaisių galima dėti pagal skonį ir poreikį
Išsukame varškę su cukrumi. Inde pašildome grietinę maždaug iki 50 laipsnių ir sudedame išbrinkintą želatiną bei maišome kol ištirps. Ištirpus želatinai viską supilame į varškę ir išmaišome. Dedame norimus priedus ir dar kartą permaišome. Sukrečiame masę į formą ir dedame į šaldytuvą stingti
Papildyta:
Papildyta:Vienas pratimas - triguba nauda! Pratimas "alpinistas" stiprina pilvo, nugaros ir sėdmenų raumenis. O svarbiausia - puikiai degina riebalus!
Atsiremkite ant ištiestų rankų ir kojų pirštų. Kūnas turi išlikti tiesioje linijoje. Nekeičiant kūno padėties, kelį pritraukite prie krūtinės. Tokioje padėtyje užsilaikyk keletą sekundžių. Taip "kopiam" 20 kartų. Vėliau didiname iki 30 kartų.
Papildyta:Kojytėms
Taip, tai yra nelengva, bet po sunkaus darbo galime grožėtis idealiu rezultatu.
Taigi darome įtūpstus. Pratimo esmė - kojos turi būti 90 laipsniu kampu. Taip keisdami kojas darome 30 kartų arba viena koja 15 ir kita 15 kartų. Po serijos pažingsniuoti ir vėl kartoti... Kartoti minimum 3 kartus, o jei turite jėgų ir ištvermė tai daugiau...
Pradedam

Papildyta:Norisi kažko skanaus, bet nekaloringo?
Siūlau pasigaminti burokėlių traškučius.
- Plonais griežinėliais supjaustome nuluptą burokėlį
- Sudedame į kepimo skardą išlotą kepimo popieriumi
- Pabarstome druska
- Ir kepame apie 15 20 minučių. Po 15 minučių pradedam stebėti, kad nesudegtų
- Traukiam lauk, palaukiam kol šiek tiek praauš ir skanaujame
