QUOTE(juoda_avis @ 2012 03 31, 23:45)
Aš nadoju vienkartines plonytes, bet ant jų užsimaudu dar vienas pagumintas pirštines. Man darže irgi vaikai ramybės neduoda, todėl visad turiu būt pasiruošus turėt švarias rankas
QUOTE(jediara @ 2012 04 01, 12:54)
Šios firmos sėklų neperku, nes skaičiau atsiliepimų, kad jie prekiauja genetiškai modifikuotomis
Čia aš pernai gąsdinau visus modifikuotom sėklom. Sėklos tos firmos gal ir nemodifikuotos, greičiausiai ir nemodifikuotos, kadangi modifikuotomis ir negalima prekiauti, jeigu jos naudojamos žmonių maistui, o kolkas man regis ir išvis Lietuva dar neįsileidžia modifikuotų sėklu, bet kadangi ši firma yra Seengenta seeds atstovė, tai iš principo nepirksiu nieko pas juos. Seengenta seeds užsiima augalų genomodifikavimu ir visais būdais bando vis pralįst ir su genetiškai modifikuotais rapsais ir kukurūzais.
Iš principo iš jų nepirksiu nieko. Ir manau, kad kuo daugiau bus protestuojančių prieš šią įmonę, tuo geriau, tuo mažiau šansų tuo brūdu Lietuvą užš..t.
QUOTE(Meda-1 @ 2012 04 01, 12:55)
Tagetes ir visur seju. O medetku - kazkaip nesugalvojau. Priminkite, nuo ko jos apsaugo?
Dar kazko labai noriu, kas nuo uodu apsaugotu. Ka sejate> Pas mus sito gerio daug sode.
Medetkos ir gražu, ir sveika daržui, ir sveika žmogui, ypač moterims nuo visokių moteriškų smulkių bėdelių, ant jų ganosi daug visokių bimbaliukų, kurie ir kenkėjus praretina.