QUOTE(Flaurencija @ 2012 10 17, 20:14)
Nereikai Lotyna piesti, kaip LT gerai ir nuostabu, ir istisai narstyti svetimos salies minusus,(pvz.kokia svietimo sitema bloga UK, kaip vaikus is tevu atimineja, jei tik pratinsi prie namu ruosos, zemo lygio bureliai, kiek uteliu daug) jei LT butu taip gerai, tai zmones masiskai gryzdinetu namo, o ne palikinetu sali
Man pasirode, kad jus, kaip ir dar kelios, piesiat atvirkstini vaizda
As kazkaip stengiuos paliesti
tuos minusus bei pliusus visur - tiek LT, tiek kitur ... Ir apie tai jau nemazai parasiau .. Bet jus, matyt, isidemit tik tai, ka norit isidemet, tad jusu reikalas..
Kazka paistot ryskiai, niekur nekalbejau apie bloga svietimo sistema UK

as ten negyvenu, jei ka ir nesu susidurus ...
Apie zemo lygio burelius rasiau?

Kaip tai nipomniu, gal priminsit, apie koki bureli esu rasius

rasiau apie rengini, bet ne apie burelius...
Na, jus gal konspektuokites, jei nebeskiriat kas ka raso

bent jau nickus idemiau paskaitykit, jei neaisku
QUOTE(Savory @ 2012 10 17, 20:19)
neseniai drauge nese 2000Lt kysi, kad i darzeli apskritai pakliutu Vilniuje...ir tikrai ne i joki prestizini...taip kad tvarka gal ir padaryta, bet ne iki galo
nerasiau, kad jau viskas, dabar tik melsva ir pukuota toj vietoj ... aisku, kad dar ne iki galo, aisku, kad visam tam isgyvendint dar prireiks laiko

bet priemimo i darzelius sistemoj pazanga tikrai daroma ir gan zenkliai, palyginus su keliais metais pries tai

mano pazistamu vaikai siemet pateko per savivaldybe, niekam nieko nenese, nebent aukletojom saldainiu pirma diena

Tie, kurie nepateko, tai nepateko, eina i privacius arba sedi su auklem. pas vedejas su vokeliais nejo, nes vis daugiau darzeliu, kuriuose vedejos balsas nieko nelemia del priemimo ...
Dar pries kelis metus, prisimenu, kaip masiskai daug is mano pazistamus skundesi, kad teko nest vedejoms kysius, bet situacija siai dienai tikrai kitokia, ir neabejoju, per keleta metu isvis pasikeis i gera ...
Papildyta:
Vat medikams tai tikrai nesa daug kas

as jau geriau privaciai einu, nei nesu, tai nors nauda didesne ir nereikia nepatogiai jaustis susimokejus i kasa

... Nesu niekam nieko nesus, nemoku as paduot, o jau vokeliu tai isvis

is kur zinot, kokia suma idet

nu nebent tiesiai sviesiai pasakytu, kokia suma reikia duot ir tai butu be galo svarbus reikalas, tada duociau turbut